JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131202/495348-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Bystrzyca Kłodzka: Dostawa artykułów spożywczych w 2014 roku CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 495348 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Górna 23, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8110555, faks 0-74 8110550.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dps.bystrzyca.bip-info.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych w 2014 roku CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w 2014 roku
CPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne pogrupowanych na  części:Część I  - Drób CPV 15111200-6; Wieprzowina CPV 15113000-3
Część II - Produkty mięsno-wędliniarskie  CPV 15131100-6
Część III - Produkty mleczarskie  CPV 15500000-3; Margaryna i podobne produkty CPV 15431000-8
Część IV - Różne produkty spożywcze CPV 15800000-6; Jaja CPV 03142500-3; Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000-2; Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV 15600000-4
Część V -  Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15810000-9 
Część VI - Owoce, warzywa i podobne produkty CPV 15300000-1 
Część VII - Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000-0.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.13.11.00-6, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie spełnienia warunku wiedzy i doświadczenia wykonawca przedłoży wykaz, zgodny z załącznikiem nr 11wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
Wykaz powinien zawierać co najmniej 1 dostawę odpowiadającą ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia.Ocena spełnienia warunku dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunku
dokonana będzie według formuły spełnia/nie spełnia na podstawie przedłożonych
dokumentów.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza zmianę cen zawartych w ofercie wyłącznie w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za kwartał 2014 roku ogłaszany komunikatem Prezesa GUS w Monitorze Polskim, jeżeli wskaźnik ten wzrośnie lub zmaleje o minimum 3%. Cena danych towarów może być w takim przypadku zmniejszona lub zwiększona o tyle procent o ile wzrośnie lub ulegnie zmniejszeniu wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za kwartał danego roku.
Zmiana cen wymaga uprzedniego pisemnego zawiadomienia zamawiającego przez wykonawcę wraz ze wskazaniem podstawy zmiany. Zmiana stawki podatku VAT obowiązywać będzie z mocy prawa i nie wymaga aneksu do umowy</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.bystrzyca.bip-info.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Ul. Górna 23; 57-500 Bystrzyca Kłodzka, sekretariat..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2013 godzina 10:45, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Ul. Górna 23; 57-500 Bystrzyca Kłodzka, sekretariat..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Drób CPV 15111200-6; Wieprzowina CPV 15113000-3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczaki850 kg
Nogi z kurcząt
330  kg
Filet z kurczaka
100 kg
Wątróbki drobiowa
50 kg
Łopatka b/k
700 kg
Mięso wieprzowe od szynki
210 kg
Karczek b/k
100 kg
Schab b/k
170 kg
Żeberka wieprzowe
100 kg
Filet z indyka
190 kg
Mięso gulaszowe z indyka
200 kg
Żołądek drobiowy 
15 kg
Kości wieprzowe
200 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CPV 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierś wędzona z indyka
15 kg
Szynka indycza
40 kg
Pieczeń dietetyczna
15 kg
Salceson z indyka
70 kg
Krakowska z indyka
23 kg
Szynka wieprzowa wiejska
110 kg
Smaczek w galarecie
65 kg
Baleron
70 kg
Polędwica sopocka
85 kg
Polędwica drobiowa
40 kg
Szynka konserwowa wieprzowa
80 kg
Kurczak po staropolsku
30 kg
Pasztet kremowy drobiowy
70 kg
Pasztet wieprzowy
70 kg
Pasztet zapiekany
80 kg
Pasztet drobiowy 50g
3000 szt
Kaszanka
95 kg
Salceson włoski
75 kg
Mortadela
100 kg
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
80 kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa
80 kg
Kiełbasa żywiecka
25 kg
Kiełbasa śląska
80 kg
Kiełbasa domowej roboty
115 kg
Kiełbasa podwawelska
95 kg
Kiełbasa luksusowa
15 kg
Kiełbasa biała parzona
60 kg
Ogonówka
80kg
Serdelki wieprzowe
100 kg
Parówki drobiowe
150 kg
Pasta boczkowa 200g
200 szt
Boczek wędzony
55 kg
Konserwa mięsna 330g
(zawartość mięsa wieprzowego min. 90%)
120 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko 2%
11320l
Mleko w proszku
 (zawartość tłuszczu min.26%)
87 kg
Śmietana 12%
423 l
Masło roślinne w kostce 250g
555kg
Masło śmietankowe ekstra w kostce 200g
365 kg
Margaryna do pieczenia ciast  w kostce 250 g (typu Palma z murzynkiem)
20 kg
Margaryna do smażenia w kostce 250g
220 kg
Twaróg
500 kg
Serek śmietankowy
17 kg
Ser topiony
105 kg
Ser topiony krążki
200 op
Ser topiony blok 100g
980 szt
Ser żółty podpuszczykowy, pełnotłusty ( (zawartość tłuszczu min.40%)

290 kg
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji 
(typu kiri)
300 op
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji wielosmakowy 20g 
(typu tartare )
2000 szt
Serek smakowy 150g
1800 szt
Serek wiejski 150 g
1800 szt
Serek homogenizowany waniliowy 150 g
700 szt
Kefir 150g
160 szt
Jogurt owocowy 130g
2300szt
Jogurt naturalny 150 g
1000 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CPV 03142500-3 Jaja, CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze
CPV 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne; 
CPV 15600000-4  Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja (L 63g-73g)
21000 szt
Olej 1l
400 szt
Olej 0,5 l
45 szt
Ryż
227 kg
Mąka pszenna typ 500
600 kg
Płatki owsiane 0,5 kg
185 szt
Kasza manna
90 kg
Kasza kukurydziana
41 kg
Kasza gryczana
37 kg
Kasza jęczmienna
77 kg
Mąka ziemniaczana
50 kg
Cukier kryształ
1500 kg
Cukier puder
12 kg
Sól
228 kg
Herbata czarna granulowana 100g 
1100 szt
Kawa zbożowa 1 kg
200 szt
Makaron różny
415 kg
Ocet 1l
70 szt
Musztarda stołowa 
180 g
500 szt
Cynamon 20 g
60 szt
Przyprawa do piernika 20 g
6 szt
Gałka muszkatołowa 25g
10 szt
Pieprz ziołowy 20 g
15 szt
Przyprawa gyros 20g
25 szt
Kminek 40g 
85 op
Soda oczyszczona 70 g
10 szt
Proszek do pieczenia 40g
30  szt
Cukier waniliowy 30g
350 szt
Ketchup łagodny 1kg
82 kg
Kalafior mrożony
72 kg
Brokuł mrożony
10 kg
Dżem 330g
2000 szt
Syrop owocowy 330ml
145 szt
Miód naturalny 25 g
3900 szt
Kwasek cytrynowy 20g
50 szt
Kakao naturalne 200g
70 szt
Czekolada mleczna100g
100 szt
Wafelki czekoladowe 28g
1316 szt
Mieszanka truflowa 400g
90 op
Cukierki czekoladowe
7 kg
Ciastka - biszkopty z galaretką w czekoladzie 130g (typu delicje) 
90 op
Batonik czekoladowy nadziewany 50 g(typu pawełek)
90 szt 
Ciastka herbatniki 60 g
270 op
Chrzan w słoikach 
85 szt
Kukurydza - puszka
105 szt
Imbir 20g
10szt
Groszek konserwowy
70 szt
Koncentrat pomidorowy 30% 200g
115szt
Sok pomidorowy 1l
125 szt
Biszkopty 150 g
17op
Biszkopt z nadzieniem 38g
450 szt
Suchary 285g
40op
Wiórka kokosowe 100g
10op
Gataretka owocowa w proszku
10 szt
Śmietana w proszku typu śnieżka 
8 szt
Jabłka prażone 900g
10 szt
Goździki 
7 op
Przyprawa curry 
5 op.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CPV 15810000-9  Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenny krojony 0,6kg
8762 szt.
Bułka paryska krojona 
0,4 kg
7803 szt.
Chleb graham krojony 
0,5 kg
2190 szt.
Bułki drożdżowe 120g
1542 szt.
Pączki 
157szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki
8600 kg
Ziemniaki młode (czerwiec, lipiec, sierpień)

3000 kg
Kapusta biała
956 kg
Kapusta młoda
240 szt
Kapusta pekińska
285 kg
Kapusta kiszona
410 kg
Kapusta czerwona
395 kg
Kapusta włoska
202 szt
Seler korzeń
190 kg
Seler młody z nacią
50 szt
Pietruszka korzeń
215 kg
Marchew
1500 kg
Sałata
220 szt
Burak czerwony
630kg
Botwina pęczek
20 szt
Por kg
110 kg
Por szt.
115 szt
Papryka czerwona
53 kg
Pieczarki
10 kg
Cukinia
19 kg
Ogórek zielony
140 kg
Kalafior
160 szt
Brokuł
20szt
Fasolka szparagowa
11kg
Czosnek kg
11 kg
Czosnek szt
70 szt
Rzodkiewka-pęczek
265 szt
Szczypior-pęczek
210 szt
Koper zielony-pęczek
395 szt
Pietruszka natka-pęczek
70 szt
Cebula
555 kg
Pomidor
1135 kg
Sałatki warzywne konserwowe 900g
96 szt
Fasolka szparagowa konserwowa 900g
55 szt
Sałatka szwedzka 900g
135szt
Ogórki kiszone 
67 kg
Ogórki małosolne 
20 kg
Szczaw konserwowy 330g
35szt
Papryka konserwowa  900g
140 szt
Ogórki konserwowe 900g
436 szt
Fasola sucha
48 kg
Groch suchy
21 kg
Jabłka
1060 kg
Cytryny
15 kg
Banany
190 kg
Mandarynka
27 kg
Pomarańcze
24 kg
Nektaryna 
20 kg
Brzoskwinia koszyk
20 op
Brzoskwinia puszka
10 szt
Kiwi kg
20
Kiwi koszyk 
18
Susz owocowy - mieszanka 250g
15 op
Grzyby suszone - podgrzybek
0,5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z dorsza mrożony
295kg
Makrela wędzona
115kg
Konserwa rybna w pomidorach  330g
500 szt
Śledzie matias
110kg
Sałatka śledziowa
110 kg
Masełko rybne
40kg
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym konserwa 170g
550 szt
Karp żywy
12 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com