JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20230518/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/common/web/tenders/20230518/0022212501-N-2023.html

<!-- Version 1.0.0 --><style type="text/css"> .normal { color: black; } h1.title { }</style> <h1 class="text-center mt-5 mb-5">Ogłoszenie o zamówieniu<br/> Dostawy<br/> „DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ” </h1> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY</h2> <h3 class="mb-0">1.1.) Rola zamawiającego</h3> <p class="mb-0">Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego</p> <h3 class="mb-0">1.2.) Nazwa zamawiającego: <span class="normal">OŚRODEK DLA OSÓB UZALEŻNIONYCH SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ &#34;NOWY DWOREK&#34;</span></h3> <h3 class="mb-0">1.3.) Oddział zamawiającego: <span class="normal">Nowy Dworek</span></h3> <h3 class="mb-0">1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: <span class="normal">REGON 001286406</span></h3><h3 class="mb-0">1.5) Adres zamawiającego </h3> <h3 class="mb-0">1.5.1.) Ulica: <span class="normal">46</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.2.) Miejscowość: <span class="normal">Nowy Dworek</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.3.) Kod pocztowy: <span class="normal">66-200</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.4.) Województwo: <span class="normal">lubuskie</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.5.) Kraj: <span class="normal">Polska</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: <span class="normal">PL432 - Zielonogórski</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.7.) Numer telefonu: <span class="normal">68 38 101 67</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.8.) Numer faksu: <span class="normal">68 38 101 67 wew.11</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: <span class="normal">przetargi@nowydworek.com</span></h3> <h3 class="mb-0">1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: <span class="normal">https://nowydworek.com/</span></h3> <h3 class="mb-0"> 1.6.) Rodzaj zamawiającego: <span class="normal">Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: <span class="normal">Zdrowie</span> </h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE</h2> <h3 class="mb-0">2.1.) Ogłoszenie dotyczy: </h3> <p class="mb-0"> Zamówienia publicznego </p> <h3 class="mb-0">2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej: </h3> <p class="mb-0"> „DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ” </p> <h3 class="mb-0">2.4.) Identyfikator postępowania: <span class="normal">ocds-148610-0e353ede-f551-11ed-9355-06954b8c6cb9</span></h3> <h3 class="mb-0">2.5.) Numer ogłoszenia: <span class="normal">2023/BZP 00222125</span></h3> <h3 class="mb-0">2.6.) Wersja ogłoszenia: <span class="normal">01</span></h3> <h3 class="mb-0">2.7.) Data ogłoszenia: <span class="normal">2023-05-18</span></h3> <h3 class="mb-0">2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">2.9.) Numer planu postępowań w BZP: <span class="normal">2022/BZP 00475446/03/P</span></h3> <h3 class="mb-0">2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań: </h3> <p class="mb-0">1.2.2 Dostawa żywności</p> <h3 class="mb-0">2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną</h3> <p class="mb-0"> Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy </p> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA</h2> <h3 class="mb-0">3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania</h3> https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-0e353ede-f551-11ed-9355-06954b8c6cb9 <h3 class="mb-0">3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: <span class="normal">3.	W postępowaniu o udzielenie zamówienia komunikacja między Zamawiającym a Wykonawcami odbywa się za pomocą platformy internetowej e-zamówienia.gov.pl która dostępna jest pod adresem: https://ezamowienia.uzp.gov.pl na której udostępniane będą zmiany i wyjaśnienia treści SWZ oraz inne dokumenty zamówienia bezpośrednio związane z postępowaniem o udzielenie zamówienia.<br/>Adres Platformy e-Zamówienia: https://ezamowienia.gov.pl<br/>Adres Elektronicznej Skrzynki Podawcza ze skrytką: /Osrodek_SPZOZND/Skład_ESP<br/>dostępnej pod adresem: https://epuap.gov.pl/wps/portal/strefa-klienta/katalog-spraw/profil-urzedu/Osrodek_SPZOZND <br/>oraz poczty elektronicznej e-mail: przetargi@nowydworek.com</span></h3> <h3 class="mb-0">3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: <span class="normal">2.	Ofertę, oświadczenia, o których mowa w art. 125 ust. 1 Pzp, podmiotowe środki dowodowe, pełnomocnictwa, zobowiązanie podmiotu udostępniającego zasoby sporządza się w postaci elektronicznej, w ogólnie dostępnych formatach danych, w szczególności w formatach .txt, .rtf, .pdf, .doc, .docx, .odt . Ofertę, a także oświadczenie składa się, pod rygorem nieważności, w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym .</span></h3> <h3 class="mb-0">3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: <span class="normal">Nie dotyczy</span></h3> <h3 class="mb-0">3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu: </h3> <p class="mb-0">polski</p> <h3 class="mb-0">3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): <span class="normal">W związku z realizacją wymogów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) („RODO&#34;), Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ „Nowy Dworek” (dalej SPZOZ Nowy Dworek) niniejszym informuje o zasadach oraz o przysługujących Państwu prawach związanych z przetwarzaniem przez SPZOZ Nowy Dworek Państwa danych osobowych.<br/>1.	Wskazanie administratora: Administratorem Państwa danych osobowych jest Dyrektor SPZOZ Nowy Dworek mający siedzibę Nowy Dworek 46, 66-200 Świebodzin - zwany dalej „ Administratorem&#34;.<br/>2.	Cele oraz podstawa prawna przetwarzania Pani/Pana danych osobowych: SPZOZ Nowy Dworek przetwarza Pani/Pana dane osobowe na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) RODO, w związku z realizacją celów określonych w ustawie z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 2019 z późn. zm.), zwanej dalej „ustawą Pzp&#34;.</span></h3> <h3 class="mb-0">3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): <span class="normal">5.	Informacje o odbiorcach Państwa danych osobowych: Państwa dane osobowe mogą być udostępniane innym podmiotom, uprawnionym do ich otrzymywania na podstawie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności art. 18 i art. 70 ustawy Pzp, a ponadto odbiorcom danych w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych, tj. podmiotom świadczącym usługi pocztowe, kurierskie, usługi informatyczne, bankowe, ubezpieczeniowe, Wykonawcom biorącym udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.<br/>6.	Okresy przetwarzania danych osobowych: Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres 5 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego lub przez cały czas trwania umowy, jeżeli przekracza on okres 5 lat.<br/>7.	Profilowanie oraz zautomatyzowane podejmowanie decyzji: Nie będą Państwo podlegać decyzjom podejmowanym w sposób zautomatyzowany. Państwa dane osobowe nie będą również wykorzystywane do profilowania.<br/>8.	Prawa osoby, której dane dotyczą: SPZOZ Nowy Dworek pragnie zapewnić Państwa, że wszystkim osobom, których danych osobowe są przetwarzane przysługują odpowiednie prawa wynikające z RODO.<br/>W związku z tym, przysługują Państwu następujące prawa:<br/>-	prawo dostępu do danych osobowych, w tym prawo do uzyskania kopii tych danych;<br/>-	prawo żądania sprostowania (poprawiania) danych osobowych;<br/>-	prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych;<br/>-	prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</h2><h3 class="mb-0">4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.</h3> <h3 class="mb-0">4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.2.) Numer referencyjny: <span class="normal">5/ZP/2023</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.3.) Rodzaj zamówienia: <span class="normal">Dostawy</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.5.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: <span class="normal"> 291472,78 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.1.6.) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): <span class="normal"> 289337,47 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.9.) Liczba części: <span class="normal">8</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części</h3> <h3 class="mb-0">4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3><h3 class="mb-0">4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:</h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 1</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Pakiet nr 1 – dostawa artykułów ogólnospożywczych<br/>Wspólny Słownik Zamówień :	15890000-3 Różne produkty spożywcze i produkty suszone<br/>L.p.	Nazwa towaru	Ilość	J. m.<br/>1	Kakao 100g	120	szt<br/>2	Chrzan 850g	6	szt<br/>3	Cukier 1kg	950	szt<br/>4	Ćwikła z chrzanem 290g	8	szt<br/>5	Dżem 25g	25	szt<br/>6	Dżem 280g - słoik	25	szt<br/>7	Dżem 1kg - słoik	90	szt<br/>8	Fasola Jaś 5kg	23	szt<br/>9	Groch łuskany 5 kg	13	szt<br/>10	Groszek konserwowy 400g	95	szt<br/>11	Herbata granulowana 100g	400	szt<br/>12	Kasza jęczmienna 1 kg	180	szt<br/>13	Kasza manna 400g	150	szt<br/>14	Ketchup 500g - tuba	60	szt<br/>15	Kotlety sojowe 100g	15	szt<br/>16	Krem czekoladowy 200g	25	szt<br/>17	Krem czekoladowy 350g	470	szt<br/>18	Ketchup 1kg	50	szt<br/>19	Kukurydza konserwowa 400g	85	szt<br/>20	Majonez 250g	50	szt<br/>21	Majonez 835g - słoik 100	szt<br/>22	Mąka 1kg	180	szt<br/>23	Mąka tortowa 1kg	5	szt<br/>24	Makaron świderki 1kg	350	szt<br/>25	Makaron spaghetti 5kg	35	szt<br/>26	Marmolada 630g	120	szt<br/>27	Marmolada 320g	30	szt<br/>28	Musztarda 500g 50	szt<br/>29	Musztarda 1000g	50	szt<br/>30	Olej roślinny 1 L	10	szt<br/>31	Olej roślinny 5L	75	szt<br/>32	Pasztet drobiowy 130g	1125	szt<br/>33	Płatki kukurydziane 1 kg	115	szt<br/>34	Ryż 1 kg	400	szt<br/>35	Sok malinowy 5L-6,5 kg	70	szt<br/>36	Sok malinowy 500 ml	335	szt<br/>37	Sól jodowana 1 kg	170	szt<br/>38	Sól peklowa 1kg	5	szt<br/>39	Szczaw konserwowy 815g - słoik	5	szt<br/>40	Koktajl owocowy 565g	80	szt<br/>41	Konserwa mięsna 300g	150	szt<br/>42	Makaron łazanki 5 kg	15	szt<br/>43	Ocet 500ml	30	szt<br/>44	Płatki owsiane 400g	200	szt<br/>45	Paprykarz 300g	250	szt<br/>46	Koncentrat pomidorowy 0,9kg ( słoik)	190	szt<br/>47	Przyprawa w płynie 1l	60	szt<br/>48	Majeranek 100g	70	szt<br/>49	Czosnek granulowany 1,05kg (opakowanie PET)	10	szt<br/>50	Kwasek cytrynowy 600g(opakowanie PET)	5	szt<br/>51	Papryka słodka 720g (opakowanie PET)	14	szt<br/>52	Liśc laurowy 150g(opakowanie PET)	8	szt<br/>53	Ziele angielskie 600g (opakowanie PET)	8	szt<br/>54	Cukier wanilinowy 1,50kg(opakowanie PET)	3	szt<br/>55	Mieszanka warzywna 5kg (wiaderko)	16	szt<br/>56	Papryka ostra 720g (opakowanie PET)	5	szt<br/>57	Pieprz mielony 820g (opakowanie PET)	23	szt<br/>58	szprot w pomidorach 300g 180	szt<br/>59	śledź w pomidorach 300g 150	szt<br/>60	Budyń 600g (opakowanie PET) 70	szt<br/>61	Bazylia 500g	3	szt<br/>62	Kisiel owocowy owocowy 1kg 6	kg<br/>63	Konserwa makrela w pomidorach 300g	80	szt<br/>64	Oregano 500g	5	szt<br/>65	Papryka chilli 500g	5	szt<br/>66	Soczewica zielona	25	kg<br/><br/><br/><br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie tj. Glińsk 36 oraz Jordanowo 53. Termin dostawy: raz w tygodniu tj. każdy czwartek tygodnia w godzinach od 7.00 do 9.00, po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailowo lub faxem przez Zamawiającego. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 45569,87 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 2</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień :	15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty<br/><br/>L.p.	Określenie<br/>Przedmiotu<br/>Zamówienia	Przewidywana ilość zakupu J. m.<br/>1	Ziemniaki ( opakowanie 15kg)	600	szt<br/>2	Marchew ( opakowanie 5kg)	250	szt<br/>3	Seler ( opakowanie 5kg)	30	szt<br/>4	Pietruszka ( opakowanie 5kg)	5	szt<br/>5	Kapusta biała ( nie mniejsza niż 3 kg)	150	szt<br/>6	Kapusta pekińska (nie mniejsza niż 1,8 kg)	30	szt<br/>7	Kapusta czerwona ( nie mniejsza niż 2 kg)	20	szt<br/>8	Kapusta kiszona ( opakowanie 5 kg)	140	szt<br/>9	Burak ćwikłowy ( opakowanie 5 kg)	100	szt<br/>10	Cebula ( opakowanie 5 kg)	140	szt<br/>11	sałata 25	kg<br/>12	pomidor 650	kg<br/>13	ogórek zielony 600	kg<br/>14	jabłko 1475	kg<br/>15	papryka czerwona 40	kg<br/>16	Czosnek w główkach 6	szt<br/>17	Banan	110	kg<br/>18	Kapusta wczesna	42	kg<br/>19	Koper	21	szt<br/>20	Nać pietruszki	133	szt<br/>21	Ogórek kiszony	388	szt<br/>22	Pieczarki	161	kg<br/>23	Por	100	szt<br/>24	Ziemniaki młode (opakowanie 15kg)	200	szt.<br/><br/><br/><br/><br/>Warzywa i owoce muszą być bez uszkodzeń powstałych podczas wzrostu, zbioru, pakowania. Zdrowa, bez objawów zepsucia. Bez jakichkolwiek oznak chorób i zmian. Wolne od zanieczyszczeń obcych, jędrne, wolne od szkodników i uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki<br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 .Termin dostawy: dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek, czwartek , po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00 Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 50789,1 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 3</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 15500000-3 Produkty mleczarskie<br/><br/>L.P.	Nazwa towaru	Przewidywana ilość j.m.<br/>1	Ser topiony 100 g	525	Szt.<br/>2	Margaryna kanapkowa 500g	1500	Szt.<br/>3	Margaryna zwykła 250 g	125	Szt.<br/>4	Ser salami	165	Kg<br/>5	Śmietana 18% 400 g	825	Szt.<br/>6	Twaróg półtłusty folia 250 g	260	Kg.<br/>7	Serek topiony kiełbaski 100 g dieta	25	Szt.<br/>8	Serek wiejski 150 g dieta	125	Szt.<br/>9	Serek homogenizowany 125 g	50	Szt.<br/>10	Masło naturalne 200g	20	Szt.<br/>11	Mleko folia 2%	1650	1l.<br/>12	Twaróg chudy 250g	5	Kg<br/>13	Serek kanapkowy 125 g	30	Szt.<br/>14	Jog. nat. 3% MC 5KG	78	szt<br/>15	Kefir 1l nat. Jarocin	380	szt<br/>16	Mleko 2 % 1 l karton	25	szt<br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36. Termin dostawy: dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek, czwartek , po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 31397,0 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15500000-3 - Produkty mleczarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 4</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 15811000-6 Pieczywo<br/><br/>L.p.	Określenie<br/>Przedmiotu<br/>Zamówienia	Przewidywana ilość zakupu <br/>1	Chleb wiejski 0,55 kg	12 000<br/>2	Bagietka 0,27 kg	50<br/>3	Chleb razowy 0,60 kg 25<br/>4	Bułka zwykła 0,05 kg	50<br/>5	Chleb wieloziarnisty 0,45 kg	13<br/>6	Chleb kukurydziany 0,45 kg	13<br/>7	bułka tarta 500g	220<br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36, oraz Świebodzin- ul.Mała5. <br/>Termin dostawy: codziennie w godzinach od 07.00 do 07.30 od poniedziałku do soboty ( z zapewnieniem dostaw na niedzielę i święta). . Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 57993 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15811000-6 - Pieczywo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 5</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie <br/><br/>L.p.	Nazwa towaru	Przewidywana ilość	j.m.<br/>1	baleron	70	kg<br/>2	boczek wędzony b/k	25	kg<br/>3	boczek wędzony parzony b/k	13	kg<br/>4	gulaszowe wp	265	kg<br/>5	karkówka b/k	25	kg<br/>6	kaszanka 100g	3250	szt<br/>7	kiełbasa biała parzona 100g	2300	szt<br/>8	kiełbasa mortadela 218	kg<br/>9	kiełbasa szynkowa	60	kg<br/>10	kiełbasa zwyczajna 100g	5500	szt<br/>11	kiełbasa żywiecka	15	kg<br/>12	kiełbasa biała surowa 100g	25	szt<br/>13	kiełbasa śląska 100g	50	szt<br/>14	kości schabowe surowe	750	kg<br/>15	kości schabowe wędzone	60	kg<br/>16	boczek surowy b/k	25	kg<br/>17	metka cebulowa	13	kg<br/>18	mięso mielone wp	650	kg<br/>19	podgardle wędzone	20	kg<br/>20	boczek faszerowany	75	kg<br/>21	schab b/k	15	kg<br/>22	słonina świeża 50	kg<br/>23	smalec	10	kg<br/>24	szynka tyrolska	125	kg<br/>25	szynka gotowana	13	kg<br/>26	łopatka z przyprawami	13	kg<br/>27	parówka drobiowa 100g	2350	szt<br/>28	kiełbasa piwna	75	kg<br/>29	kiełbasa kanapkowa	190	kg<br/>30	szynka surowa wędzona	25	kg<br/>31	ogonówka surowa wędzona	13	kg<br/>32	łopatka staropolska	10	kg<br/>33	pasztet wędzony	25	kg<br/>34	żeberka ekstra mięsne	25	kg<br/>35	salceson czarny	13	kg<br/>36	pasztet wędzony w naturalnym flaku	10	kg<br/>37	łopatka bez kości	25	kg<br/>38	kiełbasa jałowcowa	10	kg<br/>39	nogi świńskie	13	kg<br/>40	kiełbasa polska pieczona	15	kg<br/>41	flaki wp	90	kg<br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36. <br/>Termin dostawy: dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek i czwartek w godzinach od 7.00 do 9.00, po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailowo lub faxem przez Zamawiającego.<br/>, mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 53556,5 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 6</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 15112100-7 Świeży drób <br/><br/><br/><br/>L.p.	Nazwa towaru	Przewidywana ilość	j.m.<br/>1	filet z kurczaka 375	kg<br/>2	porcje rosołowe	50	kg<br/>3	żołądki kurze świeże	80	kg<br/>4	podudzie drobiowe 275	kg<br/>5	szynka drobiowa 148	kg<br/><br/><br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36. <br/>Termin dostawy: dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek, czwartek , po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 16345 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15112100-7 - Świeży drób</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 7</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 03142500-3 Jaja <br/><br/>L.p.	Nazwa towaru	Przewidywana ilość	j.m.<br/>1	jajko spożywcze rozmiar L	15000	szt.<br/><br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36. <br/>Termin dostawy: dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek, czwartek , po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 13500 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">03142500-3 - Jaja</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="p-2 mt-4 bg-light">Część 8</h3> <h3 class="mb-0">4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia</h3> <p class="mb-0"> Wspólny Słownik Zamówień : 15896000-5 Produkty głęboko mrożone <br/><br/>L.p.	Nazwa towaru	Przewidywana ilość	j.m.<br/>1	brokuł 2,50 kg	15	op.<br/>2	Burgery rybne z warzywami -5kg	25	op.<br/>3	Fasolka szparagowa zółta 2,50kg	30	op.<br/>4	Fasola szparagowa zielona cięta 2,50kg	15	op.<br/>5	Kalafior catering 2,50 kg	70	op.<br/>6	Kluski śląskie 2,5kg 8	op.<br/>7	Koper 1kg	8	op.<br/>8	Leczo - zupa paprykarz 2,50 kg	25	op.<br/>9	Marchew z groszkiem 2,50 kg	25	op.<br/>10	Mieszanka kompotowa bez pestki 2,50kg	18	op.<br/>11	Mieszanka warzywna na patelnię 2,50kg 15	op.<br/>12	Miruna filet -5kg	20	op.<br/>13	PAPRYKA CZERWONA PASKI 2,50 kg	25	op.<br/>14	Papryka mix 2,50kg	10	op.<br/>15	Pierogi ruskie 2,50kg	5	op.<br/>16	Pierogi z serem 1500g	4	op.<br/>17	Por mrożony 1kg	20	op.<br/>18	pierogi z kapusta i grzybami 2,50kg	5	op.<br/>19	Włoszczyzna mrożona 2,50kg	45	op.<br/>20	sola filet 5kg	20	op.<br/>21	miruna kostka z fileta - 5kg 30	op.<br/>22	Zupa wiosenna 8 składnikowa 2,50 kg	40	op.<br/><br/><br/>Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Ośrodka– Nowy Dworek 46 oraz filie : Jordanowo 53, Glińsk 36. <br/>Termin dostawy: raz w tygodniu po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie mailowo lub faxem przez Zamawiającego, dostawy w godzinach od 07.00 do 09.00. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. </p> <h3 class="mb-0">4.2.5.) Wartość części: <span class="normal"> 20187 PLN </span> </h3> <h3 class="mb-0">4.2.6.) Główny kod CPV: <span class="normal">15896000-5 - Produkty głęboko mrożone</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: <span class="normal"> od 2023-07-01 do 2023-12-31</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.) Kryteria oceny ofert: </h3> <h3 class="mb-0">4.3.1.) Sposób oceny ofert: <span class="normal">Cena (C) – waga 60%<br/>„czas rozpatrzenia reklamacji” – waga 40%</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: <span class="normal">Punktowo</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: <span class="normal"> Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe </span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 1</h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">Cena</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">60</span></h3> <h3 class="mb-0">Kryterium 2</h3> <h3 class="mb-0">4.3.4.) Rodzaj kryterium: <span class="normal">serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.5.) Nazwa kryterium: <span class="normal">„czas rozpatrzenia reklamacji” Oferowany czas rozpatrzenia reklamacji: 1. czas rozpatrzenia reklamacji do 30 minut - ilość punktów za dane kryterium 40 2. czas rozpatrzenia reklamacji do 45 minut - ilość punktów za dane kryterium 30 3. czas rozpatrzenia reklamacji do 60minut - ilość punktów za dane kryterium 20 4. czas rozpatrzenia reklamacji powyżej 60minut - ilość punktów za dane kryterium 10</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.6.) Waga: <span class="normal">40</span></h3> <h3 class="mb-0">4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW</h2> <h3 class="mb-0">5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0"> 5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: <span class="normal">1.	Do oferty Wykonawca zobowiązany jest dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz o braku podstaw do wykluczenia z postępowania – zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców (dotyczy również wspólników spółki cywilnej) oświadczenie składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.</span> </h3> <h3 class="mb-0"> 5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: <span class="normal">1.	Do oferty Wykonawca zobowiązany jest dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz o braku podstaw do wykluczenia z postępowania – zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców (dotyczy również wspólników spółki cywilnej) oświadczenie składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.<br/>5.	Podmiotowe środki dowodowe od Wykonawcy obejmują:<br/>5.1	Oświadczenie Wykonawcy o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów ( Dz.U. z 2020 r. poz. 1076) , z innym Wykonawca , który złożył odrębną ofertę, ofertę częściową lub wniosek o dopuszczenie do udziału w postepowaniu, albo oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty, oferty częściowej lub wniosku o dopuszczenie do udziału w postepowaniu niezależnie od innego Wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej – załącznik nr 3 do SWZ.</span> </h3> <h3 class="mb-0">5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych: </h3> Zamawiający nie wymaga złożenia przez Wykonawcę przedmiotowych środków dowodowych. <h3 class="mb-0">5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów: </h3> 1.	Załącznik nr 1 - formularz ofertowy<br/>2.	Załącznik nr 2	- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i o spełnianiu <br/> warunków udziału w postepowaniu<br/>3.	Załącznik nr 3 - oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej	<br/><br/>4.	Załącznik nr 5 - formularz cenowy	<br/>5. Załącznik nr 6 - projekt umowy <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA</h2> <h3 class="mb-0">6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.4.) Zamawiający wymaga wadium: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: </h3> 1. Każdy z Wykonawców oddzielnie musi udokumentować, że nie podlega wykluczeniu w zakresie wymaganym przez Zamawiającego tj. oświadczenie stanowiące załącznik nr 2 do SWZ<br/>2. Każdy z Wykonawców zobowiązany jest do złożenia listy podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej, albo informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ.<br/>3. Co najmniej jeden z Wykonawców lub kilku z nich łącznie muszą spełniać warunki działu w postępowaniu, w zakresie opisanym przez Zamawiającego; <br/>4. Oferta musi być podpisana w taki sposób, by prawnie zobowiązywała wszystkich Wykonawców występujących wspólnie; <br/>5. Wykonawcy występujący wspólnie zobowiązani są ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia lub do reprezentowania ich w postępowaniu oraz zawarcia umowy o udzielenie przedmiotowego zamówienia publicznego; <br/>6.Wszelka korespondencja oraz rozliczenia dokonywane będą wyłącznie z podmiotem <br/> występującym jako reprezentant pozostałych. <h3 class="mb-0">6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY</h2> <h3 class="mb-0">7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: <span class="normal">Nie</span></h3> <h3 class="mb-0">7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: <span class="normal">Tak</span></h3> <h3 class="mb-0">7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia: </h3> 1. Wybrany Wykonawca jest zobowiązany do zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego na warunkach określonych we Wzorze Umowy, stanowiącym Załącznik nr 6 do SWZ.<br/>2. Zakres świadczenia Wykonawcy wynikający z umowy jest tożsamy z jego zobowiązaniem zawartym w ofercie.<br/>3. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany zawartej umowy w stosunku do treści wybranej oferty w zakresie uregulowanym w art. 454-455 p.z.p. oraz wskazanym we Wzorze Umowy, stanowiącym Załącznik nr 6 do SWZ.<br/>4. Zmiana umowy wymaga dla swej ważności, pod rygorem nieważności, zachowania formy pisemnej. <h3 class="mb-0">7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: <span class="normal">Nie</span></h3> <h2 class="bg-light p-3 mt-4">SEKCJA VIII – PROCEDURA</h2> <h3 class="mb-0">8.1.) Termin składania ofert: <span class="normal">2023-06-01 11:30</span></h3> <h3 class="mb-0">8.2.) Miejsce składania ofert: <span class="normal">https://ezamowienia.gov.pl/</span></h3> <h3 class="mb-0">8.3.) Termin otwarcia ofert: <span class="normal">2023-06-01 12:00</span></h3> <h3 class="mb-0">8.4.) Termin związania ofertą: <span class="normal"> 30 dni </span></h3>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com